Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013

Αυτό είναι το πιο βίαιο άθλημα στον κόσμο: Aγώνες πάλης με λάμπες φθορίου

Αυτό είναι το πιο βίαιο άθλημα στον κόσμο: Aγώνες πάλης με λάμπες φθορίου - Φωτογραφία 3 Ο περισσότερος κόσμος θεωρεί το μποξ και γενικά τα αθλήματα πάλης βίαια, ωστόσο η Ιαπωνία πήγε το θέμα ένα βήμα παραπέρα, κάνοντας τους αγώνες πάλης ακόμα πιο βίαιους. Σαν να μην έφταναν λοιπόν οι γροθιές και οι κλωτσιές τώρα στο παιχνίδι μπαίνουν και γυαλιά, αφού οι αντίπαλοι χτυπιούνται με... λάμπες φθορίου!

Και κάπως έτσι βγήκε η φράση '' όχι ρε π%$τη μου '' - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Κάπως έτσι ξεκίνησαν όλα!
Αν έχεις τύχη διάβαινε...αν πάλι όχι...

Απίστευτος ΤΡΟΜΟΣ! Η επικίνδυνη φάρσα "Friday the 13th" που σαρώνει στο Youtube!

Ακόμα... τρέχουν!
Η φάρσα που θα παρακολουθήσετε είναι από τις πιο επικίνδυνες που έχουν γίνει ποτέ, μιας και στους σκοτεινούς δρόμους της Αμερικής, μπορεί κάλλιστα να κυκλοφορούν άνθρωποι που οπλοφορούν και δεν ξέρει ποτέ κανείς πως θα αντιδράσουν....

Η θέα του περίφημου..."Jason" με το ηλεκτρικό πριόνι κάνει τα θύματα της φάρσας να τρέχουν πανικόβλητα και ο φαρσέρ κυριολεκτικά...παίζει με τη φωτιά!

Το σκοτεινό πείραμα του ανθρώπου για «ζευγάρωμα» με τους πιθήκους

Ο «πιθηκάνθρωπος» είναι ένα υποθετικό υβρίδιο ανθρώπου με χιμπατζή καθώς η ομοιότητα στο DNA των ανθρώπων με των πιθήκων είναι τόσο μεγάλη που μπορεί να επιτρέψει συζητήσεις για την δημιουργία που θα «γεφυρώσει» την εξέλιξη του είδους.

Εντυπωσιακός φυσικός κρύσταλλος μοιάζει με… ενυδρείο!

Τα κρύσταλλα και οι πολύτιμοι λίθοι εντυπωσιάζουν τόσο για τη φυσική τους ομορφιά όσο και για τη νομισματική τους αξία, αυτό είναι αδιαμφισβήτητο
Και το οπάλιο δεν αποτελεί εξαίρεση. Πρόκειται για ένα κρύσταλλο ασυνήθιστο ως προς τη δομή του. Είναι άμορφο (σαν το γυαλί) και η σύστασή του είναι βασικά διοξείδιο του πυριτίου. Η ιδιαιτερότητα του οπάλιου, έγκειται στο γεγονός, ότι περιέχει στην μάζα του μία ποσότητα περίπου 10% νερό που μαζί με το οξείδιο του πυριτίου σχηματίζουν μικρά σφαιρίδια τα οποία διατάσσονται στο χώρο, σχηματίζοντας με τη σειρά τους διάφορα γεωμετρικά σχήματα.