Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

Περισσότερο ζουν αυτοί που κατοικούν στους υψηλούς ορόφους

polykatoikiaΌσοι ζουν από τον όγδοο όροφο και πάνω έχουν κατά 40% λιγότερες πιθανότητες να πεθάνουν από σοβαρήπνευμονοπάθεια σε σύγκριση με όσους ζουν στο ισόγειο, καθώς και κατά 35% λιγότερες πιθανότητες θανάτου από καρδιοπάθεια και κατά 22% λιγότερες πιθανότητες να πεθάνουν από καρκίνο.
Τα ευρήματα αυτά, που δημοσιεύονται στην «Ευρωπαϊκή Επιθεώρηση Επιδημιολογίας» (EJE), προέρχονται από ανάλυση στοιχείων από 1,5 εκατομμύριο Ελβετούς που ζουν σε κτήρια με τέσσερις ή περισσότερους ορόφους.

MEDUSA: Το μεγαλύτερο φίδι στον κόσμο!

Ζυγίζει 135 κιλά, έχει μήκος 7,5 μέτρα και χρειάζονται 15 άτομα για να την κρατήσουν..
Πρόκειται για την Μέδουσα, το μεγαλύτερο φίδι στον κόσμο που ζει σε αιχμαλωσία. Ο τεράστιος αυτός πύθωνας, που εκτίθεται στο Κάνσας Σίτι, τρώει ένα ζώο 18 κιλών την εβδομάδα αλλά θα μπορούσε εύκολα να καταβροχθίσει και κάτι που ζυγίζει 50 κιλά.

Σοκ-Δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας προσπάθησε να πνίξει τη γνωστή τηλεσέφ γυναίκα του σε εστιατόριο - Συγκλονιστικές ΦΩΤΟ

Σοκ-Δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας προσπάθησε να πνίξει τη γνωστή τηλεσέφ γυναίκα του σε εστιατόριο - Συγκλονιστικές ΦΩΤΟ Το περιστατικό καταγράφηκε απο τον φωτογραφικό φακόNα πνίξει με τα ίδια του τα χέρια τη γυναίκα του προσπάθησε ο γνωστός συλλέκτης και επιχειρηματίας Τσαρλς Σαάτσι. Το περιστατικό, μάλιστα, δεν συνέβη εντός των τεσσάρων τοιχών του σπιτιού τους αλλά σε κεντρικό εστιατόριο του Λονδίνου, μπροστά στα έντρομα μάτια των υπολοίπων θαμώνων.
Ο Τσαρλς Σαάτσι είναι γνωστός για την τεράστια συλλογή έργων τέχνης που έχει, αλλά και για τον διαφημιστικό κολοσσό Saatchi & Saatchi που έχει διαχειριστεί από καμπάνιες της Θάτσερ μέχρι την Coca- Cola σε όλη την Ευρώπη.

Σοβαρή εμπλοκή στο Παγκοσμίου ENDURO στην Καστοριά – Έκκληση για εθελοντές (φωτογραφίες)

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΚαταφθάνουν οι ομάδες από όλον τον κόσμο
Σοβαρή εμπλοκή στη διεξαγωγή του Παγκοσμίου Πρωτάθλημα ENDURO. Δεν ξεκινάνε οι αγώνες αν δεν επανδρωθούν πλήρως τα ασθενοφόρα.
Η Παγκόσμια Ομοσπονδία θα ακυρώσει τους αγώνες αν δεν τηρηθούν οι προδιαγραφές.
Έκκληση των διοργανωτών για 8 εθελοντές  που θα πρέπει επανδρώσουν τα ασθενοφόρα.

Απίστευτη φάρσα με photoshop σε στάση λεωφορείου!

Ο καλλιτέχνης του Photoshop Erik Johansson, οργάνωσε μια φάρσα σε στάση λεωφορείου της Στοκχόλμης! Πρωταγωνιστές οι ίδιοι οι περαστικοί που την ώρα που περιμένουν το λεωφορείο,  βλέπουν τα πρόσωπα τους... σε απίστευτες πόζες!


Δείτε το βίντεο...

Θα μείνετε άφωνοι....Δείτε πως είναι σήμερα η Ξένια Καλογεροπούλου! Αγνώριστη! [φωτο]

Θα μείνετε άφωνοι....Δείτε πως είναι σήμερα η Ξένια Καλογεροπούλου! Αγνώριστη! [φωτο]Στην παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας Before Midnight βρέθηκε η Ξένια Καλογεροπούλου σε μία από τις σπάνιες εμφανίσεις της, όπου ...
τη “συνέλαβε” ο φακός του entertv.gr. Και πως θα γινόταν αλλιώς αφού η γνωστή ηθοποιός συμμετέχει στο cast της ταινίας με πρωταγωνιστή τον Eathan Hawke.

Ερασιτέχνης αστρονόμος εντοπίζει πυραμίδα στο Φεγγάρι - Βίντεο

Το περίεργο με αυτήν την φωτογραφία είναι ότι βρίσκεται στην επίσημη σελίδα της Nasa, o ερασιτέχνης αστρονόμος έστρεψε το τηλεσκόπιο του στην συγκεκριμένη τοποθεσία στο Φεγγάρι και απλά την επιβεβαίωσε.


Δείτε το βίντεο και την φωτογραφία στην σελίδα της Nasa και αποφασίστε

Αχαΐα: Η μάνα «κάθεται» στον γιο για να μην… πονάει!

Μάνα σε χωριό που βρίσκεται στα σύνορα Αχαΐας – Ηλείας καλύπτει τις σεξουαλικές ανάγκες του γιού της μετά από …διάγνωση γιατρού.
Το απίστευτο περιστατικό συμβαίνει εδώ και μερικούς μήνες με πρωταγωνιστές μια 45χρονη  και τον 18χρονο γιό της.
Όλα ξεκίνησαν όταν το αγόρι πριν από τρεις μήνες άρχισε να παραπονείται πως πονάει στα γεννητικά του όργανα,  ενώ υποστήριζε πως πρέπει να έχει πρόβλημα στους λεμφαδένες καθώς πόναγε αφόρητα και ήταν πρησμένος.

Μια απίστευτη ιστορία για το τι μπορεί να πάθει μία τουρίστρια από την ΕΛ.ΑΣ.

Τις «μάζεψαν» από το κέντρο της πόλης, τις οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα, τις πέταξαν σε ένα κελί, τις γύμνωσαν, τις χλεύασαν, τους αρνήθηκαν το δικαίωμα δικηγόρου και μεταφραστή μέχρι να τους απαγγείλουν κατηγορίες για απείθεια, εξύβριση και αντίσταση κατά της αρχής. 
Η Χλόη είναι Ελληνογαλλίδα φωτογράφος και η 23χρονη Ιλιριάνα, φοιτήτρια από την Ολλανδία. Το αδίκημά τους; Πρώτον, είναι ξένες και δεύτερον, τόλμησαν να γυρίσουν ένα μίνι ντοκιμαντέρ στο πλαίσιο ακαδημαϊκής ερευνητικής εργασίας, με θέμα «Φιλοξενία και μετανάστευση στην Ελλάδα».

Αυτιστικό αγόρι έφτασε ένα βήμα πριν καταρρίψει τη θεωρία της σχετικότητας του Αϊνστάιν!

Στα δύο του χρόνια, ο Jacob Barnett διαγνώστηκε με Σύνδρομο Asperger, μια πάθηση που ανήκει στις Διαταραχές του Αυτιστικού Φάσματος, διότι όπως και ο κλασικός αυτισμός είναι μια αναπτυξιακή διαταραχή που επηρεάζει τον τρόπο επικοινωνίας και τις σχέσεις ενός ατόμου με το περιβάλλον του. 
Οι γιατροί είχαν ανακοινώσει ότι δεν θα μπορεί να δέσει ούτε τα κορδόνια των παπουτσιών του μόνος του. Και έπεσαν πέρα για πέρα έξω.