Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

Μια σοκαριστική αποκάλυψη για κάτι που δεν γνωρίζατε για το Facebook

Μια σοκαριστική αποκάλυψη για κάτι που δεν γνωρίζατε για το FacebookΣε όλους μας έχει τύχει να αλλάξουμε γνώμη τη στιγμή που γράφουμε status update ή ένα σχόλιο σε κάποιο post και προτού πατήσουμε  το enter για να το δημοσιεύσουμε, το διαγράφουμε... Σύμφωνα με
το slate.com και το thegang.gr το Facebook φροντίζει να καταχωρήσει το μήνυμα στα αρχεία του, είτε το σβήσουμε, είτε το διορθώσουμε!

Μοντέλο με χρυσό και διαμάντια κοστίζει 15,3 εκατομμύρια δολάρια

Ήρθε το iPhone 5S με χρυσό 24 καρατίων  Ο Stuart Hughes είναι ένας κοσμηματοπώλης από το Liverpool που μας έχει απασχολήσει και στο παρελθόν με τις πανάκριβες παραλλαγές δημοφιλών προϊόντων της Apple. Έχει δημιουργήσει για παράδειγμα ήδη ένα διαμαντένιο iPhone 4, ένα MacBook Air από πλατίνα και ένα χρυσό iPad 2.

Και όμως είναι μία από τις ωραιότερες γυναίκες του πλανήτη!

 Δίχως μακιγιάζ είναι αγνώριστη! 

Ο λόγος για την... Γεωργία Σάλπα, που είναι μια από τις ωραιότερες γυναίκες του πλανήτη και στις εν λόγω φωτογραφίες που κάνουν το γύρο του διαδικτύου, δείχνουν πως και αυτές έχουν ατέλειες!
Ο φωτογραφικός φακός την εντόπισε άβαφη και δεν θύμιζε σε τίποτε την σεξοβόμβα! Όπως θα παρατηρήσετε, έχει μαύρους κύκλους, σπυράκια, ήταν αχτένιστη και φορούσε φόρμες! Μία απλή καθημερινή κοπέλα!

Tydlig, ένας νέος τύπος αριθμομηχανής για το iPhone και iPad [Video]

Tydlig To Tydlig είναι ένας νέου τύπου αριθμητικό κομπιουτεράκι για το iOS που δίνει μια νέα πνοή σε αυτή την κατηγορία εφαρμογών στο App Store. Η εφαρμογή περιλαμβάνει λειτουργίες όπως ιστορικό χωρίς περιορισμούς καταχωρήσεων, τροποποίηση οποιουδήποτε αριθμού στην οθόνη με άμεση ανανέωση των αποτελεσμάτων, linked numbers, κοινοποίηση αποτελεσμάτων, δημιουργία γραφημάτων, υποστήριξη εξωτερικών πληκτρολογίων, offline mode.
Δείτε το βίντεο:

ΠΑΤΡΑ: ΑΣΤΕΓΟ ΖΕΥΓΑΡΙ κοιμάται στα... ΠΑΓΚΑΚΙΑ! H ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ ιστορία αγάπης που προκαλεί ΣΑΛΟ!

 Πολλοί είναι οι υποστηρικτές του δόγματος «η αγάπη όλα τα αντέχει»

Η μοναδική ιστορία αγάπης που ακολουθεί και έλαβε χώρα στην Πάτρα επιβεβαιώνει το παραπάνω δόγμα.

Σύμφωνα με το dete.gr, πριν από λίγο καιρό προέκυψε ερωτικός δεσμός μίας πάμφτωχης γυναίκας και ενός, μέχρι τότε, ευκατάστατου γόνου οικογενείας της πόλης.

ΠΑΤΑΤΑΚΙΑ: H ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ για το πώς φτιάχνονται! Τίγκα στα ΧΗΜΙΚΑ που προκαλούν ΚΑΡΚΙΝΟ!

 Ξεχάστε την έννοια ότι προέρχονται από πραγματικές πατάτες. 


Με κανένα αναγνωρίσιμο τρόπο.

Μάλιστα, υποστηρίζουν ότι η περιεκτικότητα της πατάτας στά τσίπς τους είναι τόσο χαμηλή ώστε να μην είναι τεχνικά άρτια πατατάκια.

Τέτοιο Ερωτικό γράμμα δεν έχετε ξαναδιαβάσει !!!


Έκτακτο-Κρυφή Συνάντηση για το μέλλον της Ελλάδας στο Άγιο Όρος! Μάθετε ποιοι συναντήθηκαν και τι συζήτησαν!

Έκτακτο-Κρυφή Συνάντηση για το μέλλον της Ελλάδας στο Άγιο Όρος! Μάθετε ποιοι συναντήθηκαν και τι συζήτησαν!Η είδηση ακούγεται πρώτη φορά και αποκλειστικά από το Dikastirio.com με κάθε επιφύλαξη και θα προσπαθήσουμε να σας δώσουμε την πραγματική διάσταση της είδησης αλλά και να προστατέψουμε τους πρωταγωνιστές της.

Όπως μας ενημέρωσαν ασφαλής πηγές του Αγίου Όρους πραγματοποιήθηκε μέσα στο καλοκαίρι κρυφή συνάντηση 6 πανίσχυρων ατόμων της Ελληνικής και Παγκόσμιας πολιτικής σκηνής σε μια από τις πιο ξακουστές μονές!

Ιός-παγίδα απειλεί χρήστες του Facebook

Επικίνδυνος ιός κυκλοφορεί στο facebook τις τελευταίες ώρες, έχοντας δημιουργήσει πολλά προβλήματα στους χρήστες.

Πρόκειται για ένα αρχείο (zip) το οποίο επισυνάπτεται σε μήνυμα που στέλνουν οι επαφές μας στο facebook, χωρίς να το γνωρίζουν.

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ - ΠΡΩΪΝΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΧΟΜΣ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ, ΕΙΚΟΝΕΣ ΒΓΑΛΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

Η Χομς (αραβικά: حمص, αρχαία Έμεσα) είναι πόλη της Συρίας, πρωτεύουσα της ομώνυμης επαρχίας, με περίπου 1.500.000 κατοίκους. Βρίσκεται 501 μ. πάνω από το επίπεδο της θάλασσας και 162 χιλιόμετρα βορείως της συριακής πρωτεύουσαςΔαμασκού. Λόγω της θέσης της στον ποταμό Ορόντη και κοντά στα παράλια της Μεσογείου, αποτελεί σπουδαίο διαμετακομιστικό κέντρο μεταξύ παραλίων και ενδοχώρας. Η πόλη είναι επίσης έδρα της Μητροπόλεως Εμέσης τουΠατριαρχείου Αντιοχείας.