Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

Γέροντας Παΐσιος:«Θα τα πάρουν ΟΛΑ από την Ελλάδα» - «ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ...ΑΝΟΔΟΣ»!

Ένας άνθρωπος δεν βρίσκεται πια στη ζωή. Αυτό τι σημαίνει; Ότι όσα είπε ξεχάστηκαν, ότι όσα άφησε πίσω του χάθηκαν;... Ότι δεν μπορεί και από εκεί που βρίσκεται να επηρεάζει τις ζωές άλλων ανθρώπων; Και όμως. Το πιο σπουδαίο πράγμα στη ζωή ενός ανθρώπου είναι να καταφέρει όσα είπε και έκανε να.... παραμείνουν «ζωντανά» και μετά το θάνατό του. Αυτό είναι το πιο σημαντικό.

Money Fix - Τι είναι και πως παράγονται τα χρήματα [Ντοκιμαντέρ]

Από πού προέρχεται το χρήμα στην τσέπη σας; Η απάντηση είναι ότι όλα τα χρήματα εισέρχονται στην οικονομία ως τραπεζικός δανεισμός. Και τι έγινε; Μπορεί να ρωτάτε.

Αυτή η φαινομενικά αθώα λεπτομέρεια είναι πράγματι στο επίκεντρο πολλών από των κοινωνικών και περιβαλλοντικών προβλημάτων σήμερα. 

Shanty Town: Δείτε το μέρος που επισκέπτονται πλούσιοι για να ζήσουν ως φτωχοί!

diaforetiko.gr : 0595e11df312410634e2e4596e7331d8 XL Shanty Town: Δείτε το μέρος που επισκέπτονται πλούσιοι για να ζήσουν ως φτωχοί!Αυτή η παραγκούπολη βρίσκεται στην Emoya Estate στη Νότιο Αφρική. Είναι κατασκευασμένη από κυματοειδης καλύβες που είναι γνωστές ως “shanty’s” .
Οι καλύβες βρίσκονται σε ένα πέντε αστέρων πολυτελές ψυχαγωγικό πάρκο που μπορεί προσφέρει φιλοξενία σε 52 άτομα. Οι παράγκες διαθέτουν ύδρευση, Wi-Fi και ρεύμα. Η διαμονή για μια νύχτα κοστίζει 80 δολάρια.

“Χωρίζουν” (;) Βανδή – Σφακιανάκης μετά τις δηλώσεις για τη Χρυσή Αυγή!!!

diaforetiko.gr : C6FBA4ADC1984192B08FF5C743C4ED94 600x334 Χωρίζουν (;) Βανδή   Σφακιανάκης μετά τις δηλώσεις για τη Χρυσή Αυγή!!!Αποχωρεί από το σχήμα η τραγουδίστρια
Οι δηλώσεις που έκανε το βράδυ της Πέμπτης ο τραγουδιστής του «κόστισαν» τη συνεργασία του με τη Δέσποινα Βανδή
Ήταν ένα από τα πλέον πολυαναμενόμενα σχήματα του φετινού χειμώνα, μιας και ο Νότης Σφακιανάκης και η Δέσποινα Βανδή αναμενόταν να ενώσουν ξανά τις φωνές τους.

Συγκλονιστικές εικόνες ρουμάνου φωτογράφου από εκτρώσεις - Προσοχή σκληρές εικόνες!

Το συγκλονιστικό φωτογραφικό άλμπουμ του Narcis Virgiliu για τις εκτρώσεις φιλοξενείται στη ρουμανική ιστοσελίδα provitabucuresti.

Η provita παρακινεί να ρίξουμε μια ματιά σε αυτές τις εικόνες και να απαντηθεί η παρακάτω ερώτηση:
 
Αν η έκτρωση είναι ένα «δικαίωμα των γυναικών" πού ήταν τα δικαιώματα του παιδιού;

Έως 20% το τέλος συνδρομητών κινητής τηλεφωνίας

Έως 20% το τέλος συνδρομητών κινητής τηλεφωνίας13 Αυγ. 2009 Αθήνα
Τις διατάξεις σχετικά με το τέλος συνδρομητών κινητής τηλεφωνίας και στην επιβολή τέλους καρτοκινητής τηλεφωνίας κοινοποίησε το υπουργείο Οικονομικών.
Το τέλος αυτό υπολογίζεται για κάθε μηνιαίο λογαριασμό κάθε σύνδεσης και ορίζεται ως εξής σύμφωνα με την ακόλουθη κλίμακα:
Λογαρισμός μέχρι και 50 ευρώ: 12%
Από 50,01 μέχρι και 100 ευρώ: 15%
Από 100,01 μέχρι και 150 ευρώ: 18%
Από 150,01 και άνω: 20%

ΑΝ ΣΕ ΘΕΛΕΙ! Απίστευτο τροχαίο ατύχημα… Όχι, δεν είναι διαφήμιση για τα “κρατήματα” ελαστικών!

diaforetiko.gr : tromaktiko15 ΑΝ ΣΕ ΘΕΛΕΙ! Απίστευτο τροχαίο ατύχημα... Όχι, δεν είναι διαφήμιση για τα κρατήματα ελαστικών!Aυτό θα πει να έχει το λάστιχο καλό κράτημα…!!!

Σκαρφαλώνοντας στα παγωμένα “τείχη”!

diaforetiko.gr : iceclimbed2 Σκαρφαλώνοντας στα παγωμένα τείχη!Ο φωτογράφος Thomas Senf, που ειδικεύεται στη φωτογράφιση extreme σπορ, πήγε στη Νορβηγία μαζί με μια ομάδα ατρόμητων ορειβατών για να συλλάβει στο φακό του τους επαγγελματίες αθλητές να σκαρφαλώνουν τα τεράστια τείχη πάγου της περιοχής.
Και το αποτέλεσμα κόβει την ανάσα, όχι μόνο λόγω των τεράστιων παγωμένων καταρρακτών που εκείνοι κλήθηκαν να ανέβουν αλλά και εξαιτίας του φωτισμού που έκανε το τοπίο ακόμα πιο εντυπωσιακό.

Το μυστήριο του Τριγώνου των Βερμούδων και οι ιστορίες εξαφανίσεων…

diaforetiko.gr : diaforetiko.gr bermuda 600x427 Το μυστήριο του Τριγώνου των Βερμούδων και οι ιστορίες εξαφανίσεων...Σύμφωνα με τον θρύλο το 1945, πέντε βομβαρδιστικά του αμερικανικού ναυτικού με πλήρωμα 14 ανδρών, που συμμετείχαν σε άσκηση, εξαφανίστηκαν μυστηριωδώς στο διαβόητο Τρίγωνο των Βερμούδων….

Η ομάδα αυτή των αεροπλάνων, που θα μείνει στην ιστορία ως το «Χαμένο Σμήνος», δεν είναι φυσικά το μόνο περίεργο περιστατικό εξαφάνισης στην περίφημη θαλάσσια περιοχή.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ VIDEO: Kατάρρευση πολυκατοικίας που κόβει την ανάσα!

Η πολυκατοικία πήρε απότομα κλίση και τελικά κατέληξε στην απέναντι οικοδομή με καταστροφικές συνέπειες…
Δείτε το σοκαριστικό βίντεο όπως το κατέγραψε η κάμερα…
Συγκλονιστικό βίντεο…