Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

Τρομερή φάρσα στο The Voice...Διπλή γκάφα για Ρέμο

Μια καταπληκτική φάρσα έκαναν χτες οι παραγωγοί του The Voice στον Αντώνη Ρέμο, την Δέσποινα Βανδή, την Μελίνα Ασλανίδου και τον Μιχάλη –Stavento- Κουινέλη Οι παραγωγοί της εκπομπής έπεισαν την Χαρούλα Αλεξίου να ανεβεί στη σκηνή και να τραγουδήσει, χωρίς, βέβαια, οι κριτές να το γνωρίζουν.

ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ!!-ΒΙΝΤΕΟ

Δείτε το βίντεο που μιλάει...  

Αποφάσισε να κάνει μια μεγάλη αλλαγή! Έγινε από κατάξανθη... καστανή! Και ειναι μια κούκλα!

Γνωστό μοντέλο έγινε από κατάξανθη... καστανή!Ο λόγος για το μοντέλο, Ρία Τσίγκα, που μπορεί να την γνωρίσαμε ξανθιά και για πολλά χρόνια να είχε το ίδιο χρώμα, όμως αποφάσισε να αλλάξει το χρώμα των μαλλιών της και επέλεξε να γίνει καστανή! Ξανθιά ή καστανή η Ρία είναι κούκλα! Εσάς σας αρέσει το νέο της look;

ΒΡΕΘΗΚΕ το λευκο διαμαντι!!!

ΒΡΕΘΗΚΕ το λευκο διαμαντι των φωτογραφιων να τριγυρναει σε μια περιοχη της Καστοριας παγωμενο και να κλαιει. Αυτη την στιγμη φιλοξενειται σε ενα προχειρο μερος απο τον ανθρωπο που το βρηκε και το φροντιζει με οσα μεσα διαθετει. Ειναι αρσενικο κατα εκτιμηση λιγοτερο απο 50 ημερων . Οποιος ενδιαφερεται λοιπον να αποκτησει το μικρο ας επικοινωνησει με το τηλ 6971501542 πρωινες και απογευματινες ωρες.

Εκτέλεση 64χρονου με 16 πυροβολισμούς από αστυνομικό! Απίστευτο βίντεο από ΗΠΑ

Να κάνει η αστυνομία τη δουλειά της και όταν πραγματικά χρειάζεται οι αστυνομικοί να μπορούν να κάνουν χρήση των όπλων τους. Αλλά αυτό που γίνεται σις ΗΠΑ ξεπερνά τα όρια της προστασίας των αστυνομικών. 


Το βίντεο είναι από κάμερα που φέρει αστυνομικός και απ΄ αυτή είναι τραβηγμένη η εκτέλεση με 16 σφαίρες 64 χρονου οδηγού, ο οποίος από το βίντεο τουλάχιστον δεν προκύπτει ότι αποτελούσε τόσο σοβαρό κίνδυνο για να δεχτεί 16 σφαίρες.

Το πιο περίεργο; Η υπόθεση τέθηκε στο αρχείο!

Συγκινητική Διαφήμιση: -Η δύναμη της πατρικής αγάπης!

diaforetiko.gr : Bells South Africa TV Ad 600x335 Συγκινητική Διαφήμιση:  Η δύναμη της πατρικής αγάπης!Ποτέ δεν είναι αργά για να διδαχθείς κάτι που θα αλλάξει τη ζωή σου.
Τι γίνεται όταν ο γιος είναι συγγραφέας αλλά ο πατέρας δεν ξέρει να διαβάζει αγγλικά;
Μια εκπληκτική διαφήμιση που απαθανατίζει την αποφασιστικότητα και την προσπάθεια του πατέρα να μάθει την γλώσσα, για να καταφέρει να διαβάσει το βιβλίο του παιδιού του!
Όταν υπάρχει αγάπη όλα είναι εφικτά!
Απολαύστε την..

Η αβάσταχτη χαλαρότητα των χαμάμ

diaforetiko.gr : 460CF1C1E63DC04290FF873F7E33DCE6 600x403 Η αβάσταχτη χαλαρότητα των χαμάμ Το χαμάμ Τσαγάλογλου, ένα από τα μεγαλύτερα μεικτά χαμάμ της Κωνσταντινούπολης
Σχεδόν πέντε αιώνες μετά την ίδρυσή τους, δεν παραμένουν μόνο κομμάτι της κοινωνικής ζωής των Τούρκων αλλά και πόλος έλξης τουριστών
«Διδάσκουν» καθαριότητα και χαλαρότητα. Οι θαμώνες τους κάνουν ένα διάλειμμα από την καθημερινότητα και μοιράζονται στιγμές με τους φίλους τους. Τα χαμάμ της Κωνσταντινούπολης, σχεδόν πέντε αιώνες μετά την ίδρυσή τους, δεν παραμένουν απλώς αναπόσπαστο κομμάτι της κοινωνικής ζωής των Τούρκων αλλά πλέον εντάσσονται και στις εμπειρίες που συχνά επιδιώκει να βιώσει ένας ξένος τουρίστας.

Το DARBUKA επιστρέφει αυτή τη φορά για ένα ξέφρενο LIVE Party στη σκηνή του BOUDOIR CLUB Σημερα 09/02/2014




















Το DARBUKA επιστρέφει αυτή τη φορά για ένα ξέφρενο LIVE Party στη σκηνή του BOUDOIR CLUB Σημερα,