Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

2012 Mercedes G63 AMG 544hp V8

Μέσα στην εβδομάδα, η Mercedes έδωσε τις λεπτομέρειες και τις πρώτες φωτογραφίες από την ανανεωμένη G-Class αλλά τότε είχε δώσει φωτογραφίες μόνο από την G350. Τώρα, η Mercedes Αμερικής έδωσε τις πρώτες 5 φωτογραφίες της G63 AMG η οποία αντικατέστησε την G55 AMG. Στιλιστικά διαφοροποιείται από τα απλά μοντέλα φορώντας νέα γρίλια, νέους προφυλακτήρες με μεγάλες εισαγωγές αέρα, ζάντες 20″ και κόκκινες δαγκάνες φρένων.
Μηχανικά φορά τον V8 twin-turbo κινητήρα απόδοσης 544 ίππων με 760 Nm ροπής και συνδυάζεται με το 7G-Tronic αυτόματο κιβώτιο με σύστημα Start/Stop. Έχει μέση κατανάλωση 13.8 λίτρα/100 χλμ και 322 γρ/χλμ εκπομπές CO2.

Τριανταοκτώ χρόνια παραλυσίας...

Ένα και ένα κάνουν δύο. Δύο και δύο τέσσερα. Τέσσερα και τέσσερα οκτώ και τριάντα, τριανταοκτώ. Τριανταοκτώ χρόνια πέρασαν από την μεταπολίτευση.

Κοινή εμφάνιση Σαμαρά- Καραμανλή στη Θεσσαλονίκη!

Κοινή εμφάνιση στην Θεσσαλονίκη αναμένεται να κάνουν την Πέμπτη το βράδυ ο Αντώνης Σαμαράς και ο Κώστας Καραμανλής, στέλνοντας μήνυμα ενότητας και συστρατεύσης...

Επίθεση Κασιδιάρη στον Λ. Λαζόπουλο...

Εναντίον του Λάκη Λαζόπουλου είχε στραφεί σε παλιότερη τηλεοπτική συνέντευξη ο Ηλίας Κασιδιάρης δίνοντας την απάντησή του στα σχόλια του Λαζόπουλου ότι τα μέλη της Χρυσής Αυγής είναι… "φασίστες".

Ο 15χρονος εραστής της ήταν μία ενήλικη γυναίκα!

Έκανε σεξ με έφηβη με προσθετικά γεννητικά όργανα

«Η Ελλάδα θα πάψει να είναι πλέον ξέφραγο αμπέλι»

Οι 12 άξονες της ΝΔ για την αντιμετώπιση της παράνομης μετανάστευσης

Η 2η κλήρωση του EXTRA 5

Ποιοι αριθμοί κερδίζουν

Οι τυχεροί αριθμοί του EXTRA 5 είναι:

1, 6, 8, 20, 26

Σκορπούν τον τρόμο οι "μαχητές-φαντάσματα" του Άσαντ(FOTO)

Δείτε τα φουσκωτά "τέρατα" που σκορπούν τον τρόμο στη Συρία. Eυθύνονται για την σφαγή εκατοντάδων παιδιών -όπως στην πόλη Χούλα (Pics)

Ξύδι: Έχει πολλά οφέλη για τον οργανισμό σας

Το πιο κοινό ξύδι είναι αυτό του κρασιού, ενώ το πιο εκλεπτυσμένο και ακριβό είναι το βαλσάμικο. Υπάρχουν όμως και άλλα είδη, λιγότερο γνωστά αλλά ιδιαίτερα ντελικάτα, όπως αυτό από ρύζι ή από μήλα, που μπορούν να δώσουν μια διαφορετική γεύση στα πιάτα σας. Χάρη στη φρεσκάδα τους, σας βοηθούν να καταπολεμήσετε και τις τελευταίες υψηλές θερμοκρασίες της φετινής σεζόν. Ανακαλύψτε ποια θα αναδείξουν τα αγαπημένα σας πιάτα και ποια μπορούν να καταπολεμήσουν τυχόν διαταραχές που αντιμετωπίζετε καθημερινά.

Μίλησαν Αρχαία Ελληνικά μέσα σε… 24 ώρες

Γεννήθηκαν περίπου 2.500 χρόνια μετά τον Σωκράτη και τον Περικλή, σε μία χώρα χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά από την αρχαία Αθήνα. Κι όμως, αυτό, από ότι φαίνεται δεν τους εμποδίζει να μάθουν τα Αρχαία Ελληνικά μέσα σε μόλις μερικές ώρες.

Οι ακριβότερες πόλεις στον κόσμο


Το Τόκιο αναδείχτηκε σε ακριβότερη πόλη του κόσμου για ξένους εργαζόμενους και εκπατρισμένους, σύμφωνα με την ετήσια έκθεση της εταιρείας Mercer, αφήνοντας στη δεύτερη θέση την περυσινή πρώτη, Λούαντα, πρωτεύουσα της Αγκόλα.

Η πτώχευση του 1893

Το 1885,ο Δεληγιάννης διαδέχτηκε στην πρωθυπουργία τον Χαρ. Τρικούπη, που είχε κυβερνήσει τη χώρα από το 1882 μέχρι το 1885.

Η πτώχευση του φυσικού προσώπου

Φίλος και συνάδελφος με παρακαλεί να (σας) μεταφέρω τα ακόλουθα, ώστε να μη σκεφτείτε πονηρά και πάτε αμέσως στο ειρηνοδικείο. Ναι, απευθύνομαι σε εσάς που έχετε φορτώσει τις κάρτες σας καί έχετε ξε-φορτώσει 'εγκαίρως' την περιουσία σας... 

Προφυλακιστέος ο Κ.Γιαννίκος

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο εκδότης και πρώην διευθύνων σύμβουλος του τηλεοπτικού σταθμού Αlter, Κώστας Γιαννίκος, μετά το πέρας της απολογίας του στον ανακριτή για μη καταβολή ΦΠΑ ύψους 2 εκατ. ευρώ.

Οι δέκα πιο σατανικές φυσιογνωμίες στην ιστορία!

Η παρακάτω λίστα περιλαμβάνει τους πλέον κακούς, σατανικούς και αιμοδιψείς άντρες και γυναίκες που έζησαν ποτέ.
Ξεκινώντας λοιπόν αντίστροφα τη λίστα της κακίας:
10 — Delphine LaLaurie

VIDEO: Σκουπιδιάρης Καμάκι! (Πολύ γέλιο)


Ηθικόν? ακμαιότατον. Μπράβο ρε στο παλικάρι! Έστω και σκουπιδιάρης δεν το πτοή τίποτα.
Δεν είναι σαν τα σημερινά τα φλωράκια που βγάζουν τρίχα στο φρύδι, ξυρίζουν πόδια, στήθος (κωλαράκι), και τους φταίει ότι δεν έχουν Mercedes, ΤΤ, 330, Ferrari και..

Καστοριά: Αύριο έρχεται η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σοφία Σακοράφα


Σας προσκαλούμε την Τετάρτη 13 Ιουνίου
και ώρα 8.30 απόγευμα, απέναντι από την Νομαρχία
στην Κεντρική Προεκλογική μας συνάντηση.
Καλεσμένη μας είναι η βουλευτής
ΣΟΦΙΑ ΣΑΚΟΡΑΦΑ.
Θα μας δώσει ένα τελικό περίγραμμα της πρότασης
του «ΣΥΡΙΖΑ - ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ»,
για την Αριστερή Διακυβέρνηση.

ΔΕΙΤΕ: H Snooki κυκλοφορεί γυμνή στο διαδίκτυο!

Δείτε τις φωτογραφίες που την έχουν κάνει να χάσει τον ύπνο της…
Δεν φημίζεται για την σεμνότητά τής αλλά Nicole «Snooki» Polizzi σίγουρα δεν αισθάνεται και πολύ άνετα βλέποντας τον εαυτό της γυμνό να κάνει το γύρο του διαδικτύου.

ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ: Εύχομαι να είστε πρόεδρος – ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ: Θα σας δω στην εκπομπή σας αν την έχετε (video)

Η μπιχτή του Ευάγγελου Βενιζέλου στον Γιώργο Παπαδάκη στο “Πρωινό Αντ1″
Σήμερα νωρις το πρωί στην εκπομπή “Πρωινό Αντ1″ ο Γιώργος Παπαδάκης φιλοξένησε τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο με αφορμή τις εκλογές της Κυριακής. Η κουβέντα κυλούσε ομαλά και η συζήτηση είχε πάρει τον δρόμο της, όμως πριν τον αποχαιρετήσει ο παρουσιαστής του ευχήθηκε την επόμενη φορά που θα τα πούνε να συνεχίζει να είναι πρόεδρος του κόμματος…. Τότε ο Ευάγγελος Βενιζέλος δεν έμεινε με σταυρωμένα χέρια και τον αποστόμωσε λέγοντας: “Με την ίδια χαρά θα σας ξαναδώ στην εκπομπή σας αν την έχετε”

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ:

Το τρέξιμο της Σταμάτη που αναστάτωσε τον Λιάγκα!



Η Σάσα Σταμάτη σήμερα στην εκπομπή «Πρωινό mou», επειδή η Φαίη είχε ήδη ξεκινήσει να παρουσιάζει το θέμα για να προλάβει άρχισε να τρέχει!

Sexy ελληνικές αναμνήσεις από την δεκαετία των 00s

Άναρχες, άτακτες, παράλογες αλλά πολύ σεξουαλικές αναμνήσεις του ONEMAN από την προηγούμενη δεκαετία.

Γιώργος Παπαδάκης: «Ξεφτίλες είστε κι εσείς που ακούτε το Χαϊκάλη»

Σήμερα το πρωί ένας τηλεθεατής έστειλε μήνυμα στην εκπομπή το οποίο απευθυνόταν στον παρουσιαστή και τον αποκαλούσε «ξεφτύλα» επειδή άκουγε όλα όσα έλεγε ο Παύλος Χαϊκάλης για την πολιτική κατάσταση της χώρας μας και τις επερχόμενες εκλογές. Ο Γιώργος Παπαδάκης διάβασε το μήνυμα στον αέρα της εκπομπής και στη συνέχεια απάντησε με τον δικό του, ιδιαίτερο τρόπο. «Ένας τηλεθεατής μου γράφει: "Ρε ξεφτίλα Παπαδάκη, ακούς τον Χαϊκάλη"; Με συγχωρείτε πολύ κι εσείς είστε ξεφτίλες που τον ακούτε κι εγώ ξεφτίλας είμαι! Μετά θα είμαστε ξεφτίλες που θα ακούσουμε τον Χατζιδάκη, τον Λοβέρδο, τον Λαφαζάνη! Βγάλτε τα συμπεράσματά σας με τις απαντήσεις τους. Πρέπει υποχρεωτικά να παίξουμε ξύλο εδώ πέρα μέσα;», είπε χαρακτηριστικά.

Κορίτσια στον ήλιο!

Η καλοκαιρία του Σαββατοκύριακου έκανε πολλές αιθέριες υπάρξεις να βγουν στις παραλίες ανεβάζοντας τη θερμοκρασία στα ύψη με τα καλλίγραμμα κορμιά τους.FOTO!!!!!!!

Οι ελληνικές κυβερνήσεις δεν θέλησαν να διεκδικήσουν αποζημιώσεις από τη Γερμανία»

Στις μακρόχρονες προσπάθειες που καταβάλλουν οι απόγονοι των θυμάτων της ναζιστικής θηριωδίας στην Ελλάδα να εξασφαλίσουν αποζημιώσεις από τη Γερμανία, αναφέρεται σε σημερινή ανταπόκρισή της από την Αθήνα, υπό τον τίτλο «Δίστομο», η ολλανδόφωνη εφημερίδα του Βελγίου De Morgen.

«Καλό σημάδι η προσφυγή της Ισπανίας»

Την εκτίμηση ότι η αίτηση της Ισπανίας για βοήθεια από την Ευρώπη «αποτελεί καλό σημάδι που αποδεικνύει ότι η Ευρώπη μπορεί να αναλαμβάνει δράση» εξέφρασε ο εκπρόσωπος της γερμανικής κυβέρνησης Στέφεν Ζάιμπερτ.

Αυτή είναι η κούκλα κόρη του Ζαν Κλόντ Βαν Ντάμ... (pics)

Η καλλίγραμμη 21χρονη ηθοποιός Bianca Bree που συνόδευσε τον Jean Claude Van Damme στα πρόσφατα MTV Movie Awards στο Λος Άντζελες, δεν είναι άλλη από την κόρη του! Κι όποιος τολμάει, ας την πλησιάσει…

PHOTOGRAPHY PARTY SENSO CLUB KASTORIAS!!!!

ΚΑΘΕ ΠΕΜΠΤΗ PHOTOGRAPHY PARTY ΜΟΝΟ ΣΤΟ CLUB SENSO ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ!!!!!
Ψήφισε την καλύτερη φωτογραφία με ένα LIKE στο GRUP του FACEBOOK SENSO και η καλύτερη παρέα κερδίζει ένα μπουκάλι για την κάθε επόμενη Πέμπτη στο SENSO CLUB!

Η πρώτη φωτογραφία αν είναι κοπέλα,η κάποια κοπέλα της παρέας,κερδίζει επίσης και ένα επαγγελματικό μακιγιάζ απο την: Κ/PISMIRI make up artist!!!
KOMOSEIS STAVROS

Πέθανε στα 29 του, το μοντέλο Γιάννα Χατζημιχάλη




Σόκαρε όλο τον κόσμο της showbiz, η είδηση του θανάτου του μοντέλου Γιάννας Χατζημιχάλη. Η 29χρονη Γιάννα παιδευόταν εδώ και χρόνια με τον καρκίνο και ελάχιστοι φίλοι της γνώριζαν το Γολγοθά της.

Τα πιο ανεξήγητα τατουάζ-πορτραίτα (pics)

Τι να είχαν στο μυαλό τους όταν τα έκαναν...

«Φραστικές μπαρούφες τα περί παραμονής στο ευρώ»

Ο Θ. Πάγκαλος επιτίθεται στο ΣΥΡΙΖΑ και προβλέπει εκλογική νίκη της ΝΔ

Εκλογική νίκη της Νέας Δημοκρατίας προέβλεψε ο Θόδωρος Πάγκαλος, ο οποίος έστρεψε αυτή τη φορά τα βέλη του στο ΣΥΡΙΖΑ χαρακτηρίζοντας «φραστικές μπαρούφες» τα περί παραμονής στο ευρώ.

Θα την απολαύσετε και σε κόμικ!

Είναι από τις αγαπημένες τραγουδίστριες της νεολαίας. Ο λόγος για την Katy Perry, η οποία αποφάσισε να κάνει ένα δώρο στους θαυμαστές της.

Όλα τα ανέκδοτα για τον Τσακ Νορις

1. Όταν ο Τσακ Νόρις πήρε το καλάμι του και πήγε για ψάρεμα στη Σκωτία, αποκάλυψε το μυστήριο του Λοχ Νες και πήρε το ζωάκι που ψάρεψε στο ενυδρείο του για να κάνει παρέα στο Μόμπι Ντικ και την Όρκα. Φήμες θέλουν να έχει βαλσαμωμένο και τον Ζακ Κουστώ.

Η Sofia Vergara κάνει τους άντρες να... αναστενάζουν

 Είναι μία από τις πιο sexy γυναίκες του κόσμου και κάθε της εμφάνιση είναι και μία πρόκληση!

Ο λόγος για την 39χρονη ηθοποιό και μοντέλο Sofia Vergara, η οποία για ακόμη μία φορά συγκέντρωσε επάνω της όλα τα βλέμματα των αντρών, όταν βγήκε για δείπνο στη Νέα Υόρκη.


Διαψεύδει το ΔΝΤ δήθεν δήλωση του εκπροσώπου τύπου

Το γραφείο τύπου του ΔΝΤ απαντώντας με σχετικό email στον ΣΚΑΪ αρνήθηκε την ύπαρξη οποιασδήποτε τέτοιου τύπου δήλωσης από μέρους του εκπροσώπου του Ταμείου.

 Με ρητό και κατηγορηματικό τρόπο διέψευσε το γραφείο τύπου του ΔΝΤ στον ΣΚΑΪ τη δήλωση που, ελληνικού περιεχομένου σάιτ, ανήρτησε τη Δευτέρα ως δήθεν "αποκλειστική", αποδίδοντας το περιεχόμενό της σε λεγόμενα του εκπροσώπου τύπου του Ταμείου.

«Ζήσαμε τον εφιάλτη της χρεοκοπίας»

Τι λένε πολίτες χωρών που κατέρρευσαν

Εντοπίστηκαν τα κύτταρα που ευθύνονται για τους καρκίνους της μήτρας

Βρίσκονται σε συγκεκριμένη ζώνη του τραχήλου

Ποια διάσημη τραγουδίστρια δήλωσε για εφημερίδα " Εϊναι σα Γ@μημένη τρίχ@ πρ@κτού "

Και σύνέχισε..." Είναι σκ@τά"...
Αυτά τουίταρε η Ριάνα σαν απάντηση στο δημοσίευμα της Sun ότι είναι μέσα στις καταχρήσεις και τα ναρκωτικά για αυτό ακυρώνει συναυλίες. Εμείς γιατί δε βλέπουμε κανένα Έλληνα να τα χώνει έτσι??

Αυτά τα κορμιά είναι για να σου τρέχουν τα...σάλια

Σωματα πέρα από κάθε φαντασία!!!!
Πολλοί θα τα ....ζηλεύαν??

Θαυμάστε σέξι Γερμανίδες αγρότισσες, μιας και μια "σεξουαλική" σχέση με τη Γερμανία την έχουμε ούτως ή άλλως.

                                Κάτι καλό μας δίνει και η Γερμανία. Ιδού η απόδειξη: