Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

Βότανα και μαγεία στον Μεσαίωνα - Ποια φυτά χρησιμοποιούσαν

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhq0EkbiqssM_EU8D7mJ_6ZaodG61Nl4DQDr5nN0gaO9udbNHSLC6ARNnGDYSytNmIdvEV-tlGw_nQ1jQpFI6mt1KBf7DKsnX8On2sMDptZqwARbxUz2DidsEAOiK4QWRgF2S6P_UNXkusJ/s1600/mand2.jpgΟι άνθρωποι ανακάλυψαν από νωρίς πως ορισμένα φυτά μπορούν να σκοτώσουν, να κοιμίσουν, να προκαλέσουν παραισθήσεις ή να μεταβάλλουν με οποιοδήποτε τρόπο τη συνηθισμένη τους συμπεριφορά. Και όπως ήταν φυσικό απέδωσαν στα φυτά υπερφυσικές ιδιότητες. 

Η οικογένεια του Ola Ελληνικά καλωσορίζει και επίσημα κοντά της τον Μιχάλη Ιατρόπουλο.Ola Ελληνικά Summer!!



«Ιπτάμενο ποδήλατο» έκανε την πρώτη δοκιμαστική πτήση!!!VIDEO

Τις δυνάμεις τους ένωσαν τρεις εταιρείες στην Τσεχία για να φτιάξουν ένα πρωτότυπο ηλεκτρικού ποδηλάτου που πετάει. Το ποδήλατο που πετάει είναι ακόμα σε στάδιο ανάπτυξης και κατευθύνεται με τηλεχειριστήριο, ωστόσο οι σχεδιαστές του πιστεύουν ότι μελλοντικά θα μπορεί να το «πιλοτάρει» ο αναβάτης. 

13χρονη με υψηλότερο IQ από τον Αϊνστάιν!

 13χρονη με υψηλότερο IQ από τον Αϊνστάιν!Η 13χρονη Neha Ramu είναι κόρη μεταναστών από την Ινδία που ήρθαν στη Μ. Βρετανία αναζητώντας μια καλύτερη ζωή για τους ίδιους αλλά και για τα παιδιά τους. Η μικρή Neha από μωρό ακόμα έδειξε δείγματα μεγάλης εξυπνάδας, κάτι που δεν πέρασε απαρατήρητο από το βρετανικό σχολείο στο οποίο φοιτούσε. Οι δάσκαλοί της ήξεραν ότι η μικρή μαθήτριά τους θα προκαλούσε εντύπωση στους πάντες και για το λόγο αυτό προέβησαν σε ενημέρωση της Mensa, ζητώντας να περάσει το κορίτσι από τα γνωστά τεστ μέτρησης του IQ.

ΑΠΟΛΛΩΝ : Μεθοδος παραγωγης ηλεκτρισμου χωρις τη χρηση καυσιμων!!!

Η πατεντα αυτη ειναι Η εφευρεση των τελευταιων 2.500 ετων απο τοτε που ο ΘΑΛΗΣ ανακαλυψε τον ηλεκτρισμο.

Μεθοδος παραγωγης ηλεκτρικου ρευματος χωρις τη χρηση καυσιμων

Υλικα...


ΤΩΡΑ!!!ANONYMOUS!!!Η ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΟΕΠΙΘΕΣΗ ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΕ Η ΕΛΛΑΔΑ!!!ANONYMOUS ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!!!

Η ισχυρότερη κυβερνοεπίθεση όλων των εποχών,που έχει γίνει ποτέ στην Ελλάδα με ταυτόχρονη διαρροή δεδομένων φαίνεται ότι πραγματοποιήθηκε πριν από μερικές ώρες ή ημέρες. Σύμφωνα με ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ πληροφορίες που έφτασαν στην συντακτική ομάδα του SecNews και τις οποίες μεταδίδουμε με κάθε επιφύλαξη, μετά την αξιολόγηση που πραγματοποιήσαμε σε συνεργασία με εθελοντές πραγματογνώμονες στόχος των χακτιβιστών Anonymous ήταν το σύνολο των πληροφοριακών συστημάτων της Βουλής των Ελλήνων!

Απίστευτο!!! Ποιος θα το πίστευε ότι έχει αυτή φωνή...

Κανείς δεν πίστευε στα αυτιά του όταν αυτός ο εύσωμος έγχρωμος άντρας άνοιξε το στόμα του για να τραγουδήσει.

Ο Τρέντ είναι απο την Τζώρτζια των Ηνωμένων Πολιτειών. 
Με την παρότρυνση της κοπέλας του ανέβηκε επάνω στη σκηνή του Αμερική Έχεις Ταλέντο για να τραγουδήσει. Κοινό, κριτές και τηλεθεατές δεν πίστευαν στα αυτιά τους.
Στη συνέχεια είχε μια τεράστια έκπληξη και για την κοπέλα του.

Δείτε τι έγινε!

Το πιο επικίνδυνο όχημα στον πλανήτη - VIDEO

Μετατρέπει το κάθε δευτερόλεπτο σε εφιάλτη
Ναι, είναι τόσο τρελό όσο φαίνεται ή όσο τρελός είναι ο ερασιτέχνης εφευρέτης του Colin Furze, ο οποίος είχε την ιδέα να κατασκευάσει ένα αεριωθούμενο ανοσιούργημα που θα μπορούσε κάλλιστα να χαρακτηριστεί ως το πιο επικίνδυνο δίτροχο όχημα του πλανήτη!
To εν λόγω αεριωθούμενο ποδήλατο, αν μπορεί κανείς να το ονομάσει έτσι, ξεπερνάει σε ταχύτητα τα 80 χιλιόμετρα την ώρα, μετατρέποντας το κάθε δευτερόλεπτο της τροχοδρόμησης ένα ζωντανό εφιάλτη!

18 πράγματα που δεν γνωρίζουμε για το τσιγάρο!

 18 πράγματα που δεν ξέρουμε για το τσιγάρο!Σίγουρα δεν ξέρετε και πολλά για τον ύπουλο αυτό εθισμό
«Το να κόψεις το τσιγάρο είναι το ευκολότερο πράγμα. Εγώ το ‘χω κόψει τουλάχιστον δέκα φορές», υποστήριζε ο αμερικανός συγγραφέας Mark Twain. Εσείς πώς τα πάτε με τον ύπουλο αυτό εθισμό;

25 ακριβότερα στο είδος τους αντικείμενα!

Μια λίστα με τα 25 πιο ακριβά στο είδος τους αντικείμενα, καθένα από τα οποία αξίζει αρκετές χιλιάδες ευρώ.
Βέβαια, η αλήθεια είναι ότι αντί να αγοράσετε το ακριβότερο χάμπουργκερ ή ένα συλλεκτικό τζιν παντελόνι (λέμε τώρα όσο υπάρχει η οικονομική δυνατότητα…), θα μπορούσατε να σιτίσετε περίπου 16.000 παιδιά που πεθαίνουν κάθε μέρα από ασιτία!

Ο πιο γρήγορος… χειροκροτητής

Ο Bryan Bednarek είναι ο πιο γρήγορος χειροκροτητής στον κόσμο. Έκανε 802 κτυπήματα της παλάμης μέσα σε ένα λεπτό…

“ΜΥΗΣΙΣ”: Εκδήλωση για την ξενιτειά και τη μετανάστευση των Καστοριανών:«Κίνησαν τα Καράβια τα Καστοριανά – Ξενιτειά»

outΟ Όμιλος Πολιτιστικής Ανάπτυξης Καστοριάς «ΜΥΗΣΙΣ» στα πλαίσια της ολοκλήρωσης των δράσεων των τμημάτων του για την περίοδο 2012-13, διοργανώνει εκδήλωση με γενικό τίτλο «Κίνησαν τα Καράβια τα Καστοριανά – Ξενιτειά», την Τρίτη 18 Ιουνίου και ώρα 9.00μμ στο θέατρο Ολυμπιακής Φλόγας.

ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ!!!!!!!!! 2η ΦΩΤΟ ΜΕ 372 LIKE!!!!!!!

Λόγο μεγάλης συμμετοχής σήμερα το SENSO θα δώσει άλλο ένα μπουκάλι στην άμεσος επόμενη φώτο με 372like ΕΥΧΌΜΑΣΤΕ ΝΑ ΠΕΡΆΣΕΤΕ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΑΠΟΨΙΝΟ PHOTOGRAPHY PARTY.... 

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ LIKE TOY 16oυ PHOTOGRAPHY PARTY.

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ LIKE TOY 16oυ PHOTOGRAPHY PARTY....<<485like>>

Πόσα κιλά πρέπει να είμαι ανάλογα με το ύψος μου;

Τι είναι το φυσιολογικό βάρος;
Φυσιολογικό βάρος είναι ...

αυτό που επιτρέπει στον ασκούμενο ή μη μια καλή υγεία, φυσιολογικό ή λίγο μικρότερο ποσοστό λίπους και σωστή βιολογική λειτουργία. Επιπλέον το βάρος του πρέπει να είναι τέτοιο που να το αντέχει ο σκελετός του και τέλος δεν επιβαρύνει την λειτουργία της καρδιάς.