Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

Alex Jones - Συρία ώρα μηδέν πάμε για Γ' Παγκόσμιο; [Βίντεο]

Η οικονομική κρίση προμηνύει ένα ζοφερό και αβέβαιο μέλλον για πολλούς, και δεν υπάρχουν ακόμη σαφείς απαντήσεις για να εξηγήσουν τα γεγονότα που συμβαίνουν μέρα με τη μέρα.

Η σοκαριστική φάρσα που απαγορεύτηκε στις ΗΠΑ (Βίντεο)

Μα καλά φάρσα είναι αυτή; Στην Νέα Υόρκη
μέσα σε ένα ασανσέρ οι άνθρωποι παθαίνουν σοκ μόλις αντικρίσουν αυτό το θέαμα...

ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ΒΙΝΤΕΟ)!!!

Τελικά οι ασύρματοί μας λειτούργησαν…
Εδώ και 3 ημέρες που άνοιξε το νέο site του ΕΟΕ έχουμε λάβει εκατοντάδες mail από προσωπικές εμπειρίες, πληροφορίες, φωτογραφίες και βίντεο.. Ας δούμε λίγο την ιστόρια που μας έστειλε ένας φίλος μαζί με το βίντεο που έφτιαξε και έχει άμμεση σχέση με προηγούμενα άρθρα μας…
Η φωτογραφία τραβήχτηκε στις 26/12/2006 στις 12:12 μμ ακριβώς.

Δεινόσαυρος σπέρνει τον πανικό!

He's behind you: A Japanese office worker flees in terror from a Jurassic Park-style dinosaurΈνας γιαπωνέζος προχωράει αμέριμνος σε ένα διάδρομο όταν δέχεται την επίθεση ενός προϊστορικού ζώου.

Η προφητεια που βγαινει αληθινη; ο πολεμος αρχιζει!!!(βιντεο)

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Γιατί η πίτσα είναι στρογγυλή;

Ο πρόγονος της πίτσας γεννήθηκε στην αρχαία Αίγυπτο, όπου ανακαλύφθηκε το ζύμωμα του ψωμιού.

Ήταν ένα είδος στρογγυλής πίτας που στο σχήμα και στο χρώμα θύμιζε τον ηλιακό δίσκο. Ψηνόταν σε πυρωμένες πέτρες κι αργότερα στο φούρνο.

Αν έχεις υψοφοβία καλύτερα να μην κλικάρεις εδώ


ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ξύλο και καρεκλοπολεμος στην παραλία! ΔΕΝ θα το πιστεύετε τι έγινε!

Το βίντεο που θα παρακολουθήσετε δεν είναι πλάκα και δεν είναι σε...ρινγκ! Σε μία πολυπληθή, αλλά ήσυχη παραλία του Ισραήλ, μια παρέα παρεξηγήθηκε με την διπλανή και δεν άργησε να γίνει το κακό! Καρέκλες,ξαπλώστρες...μόνο ομπρέλες δεν ξερίζωσαν οι τρελαμένοι που καυγάδιζαν μεταξύ τους, χωρίς να υπολογίζουν τους διπλανούς...αθώους!

Δείτε το βίντεο!

Σας φαίνεται μια φυσιολογική οικογένεια; Κι όμως έχει κάτι πολύ περίεργο

Σίγουρα δεν μπορείς να το καταλάβεις από την φωτογραφία! Η Barbara Soper, από το Μίσιγκαν, έχει γεννήσει τα παιδιά της στις... 08/08/08, στις 09/09/09 και στις 10/10/10, κάτι που έχει πιθανότητες να συμβεί 1 φορά στις 50 εκατομμύρια περιπτώσεις!

Η πιο ακριβή μοτοσυκλέτα του κόσμου

Η Dodge Tomahawk είναι ένα concept μηχανής που δημιουργήθηκε από την Dodge και παρουσιάστηκε στο «North American International Auto Show» το 2003.

Ιστοριες και θαυματα αγιου ορους

Οι Εννέα Αόρατοι

Ψηλά στο όρος του Άθωνα, εξαφανίζονται άνθρωποι, και οι τοπικοί θρύλοι λένε ότι από εκεί έρχονται οι "Εννέα Αόρατοι", εννιά μοναχοί που τους πήρανε οι Άγγελοι, και απάγουν άλλους μοναχούς για να τους αφήσουν στη θέση τους, στην ομάδα των εννιά, που μυστικά κυβερνά το Άγιο Όρος.