Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

Καταγγελία "φωτιά" από αδελφή παίκτριας του "The voice" (ΦΩΤΟ)

 Το "The Voice" είναι όντως το show των εκπλήξεων. Μας έχει δείξει αρκετές φορές μέχρι σήμερα, ότι οι blind auditions κρύβουν διάφορες, μικρές και μεγάλες, εκπλήξεις, αλλά και… "παρατράγουδα". Τι συνέβη;

16 gadgets που ήρθαν από το μέλλον!

 Μπορεί να μοιάζουν ως δημιουργίες που έχουν βγει από κάποια ταινία επιστημονικής φαντασίας, όμως όλα τα παρακάτω gadgets είναι πολύ κοντά στο να βγουν ή βρίσκονται ήδη στην αγορά.

Γραμματόσημο αξίας 14,5 εκατομμυρίων ευρώ!

perierga.gr - Γραμματόσημο αξίας 14,5 εκατομμυρίων ευρώ! Είναι δυνατόν ένα τοσοδά μικρό χαρτάκι που το σαλιώνεις να κοστίζει 14,5 εκατομμύρια ευρώ; Κι, όμως, είναι, αν μιλάμε για το σπανιότερο και διασημότερο γραμματόσημο του κόσμου, που ετοιμάζεται να βγει σε δημοπρασία! Το «One-Cent Magenta» της πρώην βρετανικής αποικίας της Γουιάνας, δημοπρατείται στις 17 Ιουνίου στη Νέα Υόρκη και οι συλλέκτες έχουν πάρει «φωτιά» από τώρα. Το γραμματόσημο εκδόθηκε το 1856 και σε όλον τον κόσμο υπάρχει πλέον μόνο ένα. Είναι πορφυρό, οκταγωνικού σχήματος και εικονίζει ένα καράβι και το γνωμικό της αποικίας στα λατινικά: Damus Petimus Que Vicissim («Δίνουμε και περιμένουμε αντάλλαγμα»).