Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

Ένα ΠΟΛΎ ΚΑΛΌ τεστ προσωπικότητας!!!

 Ποιά είναι τα απωθημένα σας; 
Αυτό το τεστ σχεδιάστηκε τον 19ο αιώνα από τον Ούγγρο ψυχίατρο Ζόντι (Szondi) – γι” αυτό και οι φωτογραφίες που το συνοδεύουν, καθώς και η ορολογία που χρησιμοποιείται είναι εκείνης της εποχής. Μ” αυτό προσπαθούσε να διερευνήσει τις βαθύτερες παρορμήσεις (τα απωθημένα) ενός προσώπου, βάσει της συμπάθειας ή της αποστροφής που του προκαλούσαν οι συγκεκριμένες φωτογραφίες ψυχοπαθών. Το τεστ στηρίζεται στη γενική αντίληψη ότι τα χαρακτηριστικά που μας ενοχλούν περισσότερο στους άλλους, είναι εκείνα, που σε κάποιο πρώιμο στάδιο της ζωής μας, μας προκάλεσαν αποστροφή σε σχέση με τον εαυτό μας – γι” αυτό και τα έχουμε απωθήσει.
 Όποιος τις δοκιμάσει θα δυσκολευτεί να πιστέψει ότι αυτές οι πατάτες αυτές δεν είναι τηγανητές. Νόστιμες, τραγανές και υγιεινές θα γίνουν η αγαπημένη συνταγή σας.

Υλικά
1/2 κιλό πατάτες
3/4 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο
αλάτι

Αυτή είναι ταινία για τους χημικούς αεροψεκασμούς που δεν προβλήθηκε ποτέ στην Ελλάδα (βίντεο)

Η ταινία δεν προβλήθηκε ποτέ στην Ελλάδα, είναι Καναδικής παραγωγής και είναι βασισμένη στο φαινόμενο τωνchemtrails ή αλλιώς…στο φαινόμενο των αεροψεκασμών!

Toxic Skies – Ταινία με θέμα τους χημικούς αεροψεκασμούς (Ελληνικοί Υπότιτλοι):

ΑΙΣΧΟΣ!!!!!!!!!!!! Βίντεο: 23χρονος βασανίζει το μόλις 2 μηνών κουτάβι του !!!

Σοκάρουν οι εικόνες ενός βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου και δείχνει έναν 23χρονο να κακοποιεί το ανυπεράσπιστο κουτάβι του στον πίσω κήπο του σπιτιού του.

Όπως φαίνεται στο βίντεο ο 23χρονος Liam Backhouse, χτυπά βάναυσα το μόλις δύο μηνών Staffordshire bull terrier, το κλωτσά και του κλείνει το κεφαλάκι στην πόρτα.

11 ασυνήθιστες χρήσεις για το γάλα!

Το γάλα αποτελεί την πρώτη και βασική τροφή των ανθρώπων και των ζώων, πριν ακόμα αρχίσουν να τρώνε άλλες τροφές...
Πολλοί το λατρεύουν και άλλοι δεν το δοκιμάζουν καν, ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που το έχουν εντάξει στη διατροφή τους μέσα από άλλα προϊόντα. Όπως και να ‘χει πάντως το γάλα δεν είναι μόνο για να το πιούμε, καθώς έχει αρκετές εναλλακτικές χρήσεις, άγνωστες στους περισσότερους. Ρίξτε μια ματιά στην ακόλουθη λίστα…

Βρέθηκε το φάρμακο που εξαφάνισε τον καρκίνο! Ποιο είναι;;;

Εξέπληξε τους γιατρούς όταν 70 δυνητικά θανατηφόροι καρκινικοί όγκοι εξαφανίστηκαν σε 2 εβδομάδες
Ένας Βρετανός με καρκίνο εξέπληξε τους γιατρούς του όταν 70 δυνητικά θανατηφόροι καρκινικοί όγκοι εξαφανίστηκαν από το σώμα του μέσα σε μόλις δύο εβδομάδες.
Ο 47χρονος Ίαν Μπρουκς είχε εκδηλώσει το 2001 μία σπάνια μορφή μη Χότζκιν λεμφώματος - ενός καρκίνου που προσβάλλει το ανοσοποιητικό σύστημα.
Οι θεραπείες που έκανε τότε καταπολέμησαν αποτελεσματικά τη νόσο, αλλά το 2008 ο καρκίνος του επανεμφανίστηκε πιο επιθετικός παρά ποτέ.

The Voice: Η Ελληνίδα διαγωνιζόμενη που έκανε τη Shakira να μιλήσει ελληνικά!

The Voice: Η Ελληνίδα διαγωνιζόμενη που έκανε τη Shakira να μιλήσει ελληνικά! Η Ελληνομεξικάνα Melissa Jimenez τραγούδησε το “If I Ain’t Got You” κατά τη διάρκεια των blind auditions του αμερικανικού "The Voice" και έκανε