Τρίτη 25 Μαρτίου 2014

Αποστολή αυτοκτονίας και όχι αεροπειρατεία η συντριβή του Boeing της Malaysia Airlines!

 Το αεροπλάνο της Malaysia Airlines με τους 239 επιβαίνοντες συνετρίβη κάπου στον νότιο Ινδικό Ωκεανό και κανείς δεν επέζησε. Έτσι επιχείρησαν η κυβέρνηση της Μαλαισίας και τη εταιρία να ρίξουν την αυλαία μιας πολύνεκρης τραγωδίας. 

Δεν απάντησαν όμως σε εκατοντάδες ερωτήματα των συγγενών όσων χάθηκαν ξαφνικά το Σάββατο 8 Μαρτίου, όταν το μοιραίο Boeing 777 εξαφανίστηκε από προσώπου γης μια ώρα μετά την απογείωση από την Κουάλα Λουμπούρ για το Πεκίνο.
Γιατί το αεροπλάνο συνετρίβη, γιατί έκανε στροφή προς τα δυτικά, γιατί οι πιλότοι δεν έστειλαν σήμα κινδύνου. Ήταν τρομοκρατική επίθεση, ήταν αεροπειρατεία ή μια μηχανική βλάβη προκάλεσε αποσυμπίεση της καμπίνας; 

Πως εντοπίζεται ο καρκίνος των νέων ανδρών με μία αυτοεξέταση

Πως εντοπίζεται ο καρκίνος των νέων ανδρών με μία αυτοεξέταση Ο καρκίνος των όρχεων, συνήθως εμφανίζεται  σε άντρες κάτω των 35 ετών, αλλά σπάνια εμφανίζεται πριν από την εφηβεία (συνήθως μεταξύ 15-44 ετών).

Σχεδόν όλοι οι καρκίνοι των όρχεων προέρχονται από τα γεννητικά κύτταρα, δηλαδή τα κύτταρα που εμπλέκονται στην παραγωγή του σπέρματος. Οι καρκίνοι των όρχεων χωρίζονται σε δύο βασικές κατηγορίες (ανάλογα με τον ακριβή τύπο των κυττάρων που προκαλεί τον καρκίνο) και είναι εξίσου συχνοί: τα σεμινώματα που συμβαίνουν στο 50% περίπου των περιπτώσεων και τους μη σεμινωματώδεις όγκους.

Paul Walker | “επιστρέφει” με ψηφιακό αντίγραφο Fast – Furious 7 (video)

 Σύμφωνα με δημοσίευμα το “Fast & Furious 7”, θα “ζωντανέψει” στον κινηματογράφο τον Paul Walker μέσω ειδικών εφέ και τεχνολογίας! Τα γυρίσματα σταμάτησαν μετά τον τραγικό χαμό του ηθοποιού μέσα στη φλεγόμενη Porsche.
O ηθοποιός είχε ολοκληρώσει σχεδόν τα μισά γυρίσματα των σκηνών του, λίγο πριν το μοιραίο δυστύχημα. Μετά τον θάνατό του, η εταιρία παραγωγής βρέθηκε σε αδιέξοδο και αποφάσισε να «παγώσει» την ταινία μέχρι να βρεθεί λύση στο θέμα με την συμμετοχή του.

Φακοί επαφής: Είδη και επιλογές

 Για πολλούς ανθρώπους οι φακοί επαφής είναι καλή εναλλακτική λύση αντί για γυαλιά. Σε αντίθεση με τα γυαλιά, δεν κινούνται δεξιά ή αριστερά, δε θαμπώνουν και δε βρομίζουν. Οι φακοί επαφής μπορούν επίσης να διορθώσουν προβλήματα όρασης που μέχρι πρότινος μπορούσαν να διορθωθούν μόνο με γυαλιά. Μπορείτε επίσης να πάρετε διπλοεστιακούς φακούς επαφής.
Οι φακοί επαφής είναι πιο χρήσιμοι στα άτομα με διαθλαστικά προβλήματα, όπως μυωπία, υπερμετρωπία και αστιγματισμό. Επίσης μερικές ασυνήθιστες παθήσεις, όπως ο κερατόκωνος (κερατοειδής σε σχήμα κώνου), αντιμετωπίζονται καλύτερα με φακούς επαφής απ’ ό,τι με τα γυαλιά.

Δύσκολες ώρες για την Πάολα

 Μία από τις πιο δύσκολες στιγμές της καριέρας της έζησε η Πάολα. Ένας πολύ δικός της άνθρωπος, ο παιδικός της φίλοςΘωμάς, έφυγε απρόσμενα από κοντά της πριν από μερικές μέρες χτυπημένος από την πανδημική γρίπη Η1Ν1.

Το μυστήριο μέ τά φωτεινά όντα, πού φωτογραφήθηκαν στήν περιοχή Capilla del Monte - Αργεντινή

 Το Ongamira είναι μια κοιλάδα που βρίσκεται 25 χλμ από το Capilla del Monte στην Αργεντινή και είναι διάσημο μέρος για τις σπηλιές και τήν πλούσια βλάστηση.

Το Ongamira παρουσιάζει ενδιαφέρον για τους μελετητές των UFO του παραφυσικού, οι οποίοι ισχυρίζονται ότι υπάρχουν πραγματικές διαστάσεις πύλες, όπου μερικές φορές κατ 'επανάληψη, παρατηρούνται τα UFO ,και μυστηριώδη όντα φωτός.

Τα 20 χαρακτηριστικά του γοητευτικού ανθρώπου

Τα 20 χαρακτηριστικά του γοητευτικού ανθρώπου Είκοσι πράγματα που θεωρώ ότι κάνουν έναν άνθρωπο, είτε άντρα είτε γυναίκα, κάπως πιο ολοκληρωμένο. Και ίσως, τον οδηγούν εγγύτερα στην ευτυχία και τη γαλήνη. Έτσι όπως εγώ τις θεωρώ. Είκοσι πράγματα που νομίζω πως, τελικά, αυξάνουν τη γοητεία ενός ανθρώπου, γιατί, κατά τη γνώμη μου, τον βοηθούν να απολαμβάνει τη ζωή περισσότερο.
Είκοσι πράγματα που προσπαθώ και η ίδια να κάνω, άλλα μού βγαίνουν αυθόρμητα, άλλα δεν θα τα καταφέρω ποτέ, μάλλον.