Κυριακή 14 Ιουλίου 2013

23ο PHOTOGRAPHY PARTY KANE LIKE>>>>>>>












23ο PHOTOGRAPHY PARTY KANE LIKE>>>>>>>


Ο άπιστος άνδρας φαίνεται από το πρόσωπο: Τι τον προδίδει...;

Η Τρείσι Κοξ, η οποία ειδικεύεται στις σεξουαλικές και προσωπικές σχέσεις ανδρών και γυναικών, δημοσίευσε τη...  νέα της έρευνα στη Daily Mail (χρησιμοποιώντας μερικές κινεζικές μεθόδους για την «ανάγνωση» των προσώπων), με την οποία αποκαλύπτει τα χαρακτηριστικά των ανδρών που προδίδουν πως είναι... 
άταχτοι!

Η Angelina είναι ίδια με τη μαμά της. Δείτε φωτογραφίες των παιδικών της χρόνων

Η Angelina είναι ίδια με τη μαμά της. Δείτε φωτογραφίες των παιδικών της χρόνωνΗ Angelina Jolie είναι μια πανέμορφη γυναίκα, διάσημη ηθοποιός αλλά και μητέρα.

Από τις φωτογραφίες των παιδικών της χρόνων μπορείτε να δείτε ότι η ομορφιά είναι κληρονομική καθώς και η μαμά της, η Marcheline Bertrand, υπήρξε ωραία γυναίκα...

Οι 10 πιο ακριβές ταινίες όλων των εποχών

Σίγουρα θα νομίζεις ότι η πιο ακριβή ταινία όλων των εποχών είναι το... Avatar λόγω των special effects που είχε; Αν σου έλεγε κάποιος ότι το Tangled (ναι, η ταινία κινουμένων σχεδίων της Disney) είναι πιο ακριβή παραγωγή από το Avatar θα το πίστευες; Όσο παράξενο και αν σου φαίνεται, έτσι είναι!
Παρακάτω είναι η λίστα με τις 10 ακριβές παραγωγές όλων των εποχών...
σύμφωνα με το IMDB.com:

Pyura chilensis: Ένας παράξενος «ζωντανός» βράχος!

Το Pyura chilensis είναι ένας θαλάσσιος οργανισμός που μοιάζει με πέτρα και ζει στις βραχώδεις ακτές της Χιλής και του Περού. Βασικό χαρακτηριστικό του είναι ότι δεν μετακινείται στο νερό αλλά παραμένει στάσιμο σε ένα σημείο.

Γεγονός που δημιουργεί την εντύπωση ότι πρόκειται για βράχο. Παρά την ακινησία του πάντως τρέφεται κανονικά από το νερό που απορροφά στο σώμα του, λαμβάνοντας από αυτό όλους τους μικροοργανισμούς.

Απίστευτη εικόνα από το αρχείο του Apollo 16

Καταπληκτική εικόνα από το αρχείο του Apollo 16. Στην εικόνα βλέπουμε μια δομή που κατά τη γνώμη μου μοιάζει με μια μονάδα παραγωγής ενέργειας κάποιου είδους. Ότι και αν είναι αυτό το αντικείμενο, φαίνεται να δημιουργεί ή να προσελκύσει ένα λοφίο καθαρής ενέργειας.

Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για τα ανθρώπινα πειραματόζωα!!!

Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για τα ανθρώπινα πειραματόζωαΑνατριχιαστικές αποκαλύψεις φέρνει στο φως έρευνα, με στοιχεία για ανθρώπινα πειραματόζωα, από το 1932 μέχρι και σήμερα. Χιλιάδες άνθρωποι θυσιάστηκαν στο βωμό της "επιστήμης - έρευνας" μέσα σε οκτώ δεκαετίες, ακόμη και εν αγνοία τους. 

Ο Αστεροειδής 2003 DZ15 περνά πολύ κοντά στη Γη στις 29 Ιουλίου - Βίντεο

Ο αστεροειδής 2003 DZ15 θα περάσει κοντά από τη Γη φτάνοντας μια ελάχιστη απόσταση 2, που ισοδυναμεί 932,118 χιλιομέτρα (1, 821 933) περίπου δηλαδή 7,62 φορές την απόσταση από τη Γη στη Σελήνη. 

Μικρογραφίες φαγητών με πολύχρωμες πλαστελίνες

Μικρογραφίες φαγητών φτιάχνει ο Shay Aaron και πραγματικά τις βλέπεις και σου ανοίγει η όρεξη.

Ο καλλιτέχνης δημιουργεί τα μικροσκοπικά του έργα με πολύχρωμες πλαστελίνες και δημιουργεί ευφάνταστα και λαχταριστά πιάτα με κρέας, λαχανικά, ακόμα και γλυκά.

Το μοναδικό δέντρο που οι καρποί του βρίσκονται στον κορμό!

Οι καρποί του δέντρου Jabuticaba είναι ιδιαίτεροι: δεν κρέμονται από τα κλαδιά, αλλά είναι σχεδόν κολλημένοι στον κορμό!

Το δέντρο αυτό το βρίσκει κανείς στις περιοχές Minas Gerais και São Paulo. Το φρούτο μεγαλώνει και ωριμάζει στον κορμό και δίνει στο δέντρο ξεχωριστή εμφάνιση.
Το φρούτο είναι αρκετά γλυκό και καθώς ωριμάζει γίνεται από πράσινο, μαύρο!
Το δέντρο βγάζει καρπούς δυο φορές το χρόνο και οι ντόπιοι τρέχουν να μαζέψουν τα φρούτα, τα οποία πουλούν έπειτα στις αγορές.

Οι εφευρέσεις για αυτοκίνητα, που (ευτυχώς) δεν μπήκαν στην παραγωγή

Δείτε τις χειρότερες εφευρέσεις για αυτοκίνητα που συνέλαβε ποτέ ανθρώπινος νους. Δεν κυκλοφόρησαν στην αγορά ποτέ. Τυχαίο; (Pics + Vids)
Από τη δεκαετία του 1930 και μετά, οι βιομηχανίες αυτοκινήτων προσπαθούσαν να κάνουν πάντα το κάτι παραπάνω έτσι ώστε να φτιάξουν ελκυστικά μοντέλα. Άλλες φορές με επιτυχία, άλλες φορές προκαλώντας μονάχα το γέλιο.