Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

Τα 20 καλύτερα free Apps του iPhone

Αυτή τη στιγμή υπάρχουν διαθέσιμα εκατοντάδες χιλιάδες Applications με εφαρμογή στα αγαπημένα iPhone, iPod touch και iPad, και ευτυχώς τα περισσότερα απο αυτά είναι δωρεάν.
 

Λάδι, κρασί, γούνες Καστοριάς και μάρμαρα θέλουν οι Κινέζοι, είπε ο πρεσβευτής της Κίνας

Με τον Πρόεδρο και τον πρωθυπουργό της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας, όπως και άλλους αξιωματούχους της χώρας, θα συναντηθεί ο πρωθυπουργός 

Κατασκεύασαν όπλο με τρισδιάστατο εκτυπωτή! Βίντεο

Επιτυχής ήταν δοκιμή του πρώτου όπλου που κατασκευάστηκε από τρισδιάστατο εκτυπωτή, σύμφωνα με την ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας Guardian.

Το βούτυρο – κακάο εμποδίζει τις ραγάδες;

Σίγουρα κάνει το δέρμα απαλό, αλλά η καθημερινή χρήση του από τις εγκύους με σκοπό την αποφυγή των ραγάδων εγκυμοσύνης, μάλλον είναι ανώφελη, σύμφωνα με έρευνα του Ιατρικού Κέντρου του Αμερικανικού Πανεπιστημίου στη Βηρυτό.

Ο πρώτος άνθρωπος που πέταξε ήταν Έλληνας!!! - Πρέπει να μάθει ο κόσμος την αλήθεια !!!

Οι τελευταίες ανακαλύψεις του Πανεπιστημίου "BILGI" ανατρέπoυν τα ιστορικά κατεστημένα

Με τι πλένουμε τα δόντια μας?

Καθημερινά οι οδοντόκρεμες εξελίσσονται. Σήμερα έχουμε οδοντόκρεμες κατά της πλάκας, της τερηδόνας, της ουλίτιδας, για λεύκανση, για ευαίσθητα δόντια, λευκές, με ρίγες, ακόμα και με γεύση βοδινού για τα σκυλιά.

Κατσίκα που νομίζει πως είναι κότα!!!VIDEO

Η κατσίκα έχει μπερδευτεί και νομίζει πως είναι κότα.

Έτσι μαγειρεύουν στην Κίνα τα φίδια και τα ψάρια!!! (VIDEO)

Φυσιολογικό 
(εμείς, οι δυτικοί)
δεν το λέμε με τίποτα!

«Συνωστισμός» για το ταξίδι χωρίς επιστροφή στον Αρη!

perierga.gr - Άλλος για τον... Άρη;Πριν από έναν μήνα τα φώτα της δημοσιότητας συγκέντρωσε η ολλανδική εταιρεία Mars One που ανακοίνωσε ότι οργανώνει μια αποστολή αποίκησης του Αρη. 

Αυστραλή 106 ετών ζει την αμαρτία με 73χρονο!

perierga.gr - Αυστραλή 106 ετών ζει την αμαρτία με 73χρονο!Το γεγονός ότι έχουν 33 χρόνια διαφορά είναι το λιγότερο περίεργο στη σχέση τους. Η Μάτζορι Χέμερντ, 106 ετών, τα έφτιαξε με τον Γκάβιν Κρόφορντ, ένα σχολιαρόπαιδο που μόλις έκλεισε τα 73! 

"ΘΑΥΜΑ" συγκλονίζει τη Κύπρο!!!

Αναστάτωση προκάλεσε στους πιστούς της κοινότητας Καμπιού Φαρμακά στην Κύπρο, η...θέα της εικόνας του Αγίου Γεωργίου να αναβλύζει μύρο. Στο ναό έσπευσε ο Μητροπολίτης Ταμασσού και Ορεινής, μαζί με 

Δεν θα το πιστέψετε! Δείτε από που κατάγεται η Πάολα!

Η λαϊκή τραγουδίστρια αποκάλυψε την καταγωγή της...Είναι αθίγγανη ή όχι;

Ο Νέζος έπεσε στην λίμνη και τον έβγαλε η Μισκία….. Δείτε video, χαμός

Έχασε την ισορροπία του και βρέθηκε στο νερό! Χάθηκαν μικρόφωνα και ακουστικά! Δείτε το βίντεο!

Η ληστεία του αιώνα -Χάκερς άρπαξαν 45 εκατ. δολάρια από ΑΤΜ σε 27 χώρες

Η ληστεία των αιώνα -Χάκερς άρπαξαν 45 εκατ. δολάρια από ΑΤΜ σε 27 χώρεςΕνα τεράστιο θησαυροφυλάκιο ήθελαν οι δράστες της μεγαλύτερης ληστείας τραπεζών μέσω του διαδικτύου, αφού είχαν καταφέρει να αρπάξουν 45 εκατομμύρια δολάρια από μηχανήματα αυτόματης ανάληψης και πιστωτικές κάρτες σε 27 χώρες.