Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

Η Δήμητρα δεν αποχωρίζεται τη Μύκονο

Οι πρώτες βροχές έπεσαν στην Ελλάδα μετά το καλοκαίρι, αλλά η Δήμητρα Αλεξανδράκη δεν λέει να εγκαταλείψει τη Μύκονο.

Μακαρονάδα με θαλασσινά

Μακαρονάδα με θαλασσινάΕύκολη συνταγή για μακαρόνια με θαλασσινά: γαρίδες, καλαμαράκια, σουπιές και ότι άλλο υπάρχει στο ψυγείο μας. 

Κάντε επαγγελματικό καθαρισμό προσώπου μόνες σας

To όμορφο και απαλό δέρμα είναι ένα από τα μεγαλύτερα όπλα της γυναικείας γοητείας. Δυστυχώς στην εποχή μας, η επίσκεψη σε ινστιτούτα ομορφιάς, ισοδυναμεί με τη σπατάλη μίας ολόκληρης περιουσίας, με αποτέλεσμα οι περισσότερες από εμάς, να βάζουν σε δεύτερη μοίρα την ομορφιά και γενικότερα την περιποίηση προσώπου και σώματος. Εμείς, σας έχουμε έναν απλό και εύκολο τρόπο για να κάνετε καθαρισμό προσώπου σπίτι σας, εύκολα και κυρίως οικονομικά...

Εισπνεόμενο φαγητό. Δεν παχαίνει αλλά… δεν τρως!

perierga.gr - "Εισπνεόμενο" φαγητό χορταίνει χωρίς να παχαίνει!Όσο κι αν φαντάζει παράξενο -ή ακόμη και απίθανο να συμβεί- μια νέα μαγειρική τάση που ονομάζεται «Le Whaf» κερδίζει συνεχώς έδαφος στην Ευρώπη, με τους σεφ να προσφέρουν διάφορα πιάτα… στον ατμό, χωρίς τις ενοχές των θερμίδων! Και δεν εννοώ, βέβαια, «ψημένα στον ατμό»!

Απίστευτο! Και όμως είναι ένα από τα πιο γνωστά.. Top Model!

Αγνώριστη εμφανίστηκε στους δρόμους της Νέας Υόρκη το πασίγνωστο top model.. 

Οι επίσημες φωτογραφίες του iPhone 5

Οι επίσημες φωτογραφίες του iPhone 5Μετά την ολοκλήρωση της επίσημης παρουσίασης, έφτασε η στιμγή και για την διάθεση των επίσημων φωτογραφιών του νέου iPhone 5 από την μαμά Apple. Το νέο iPhone έρχεται με οθόνη 4 ιντσών ανάλυσης 1136×640 pixels και είναι πιο λεπτό και πιο ελαφρύ από το τωρινό μοντέλο 4S. Το iPhone 5 ποζάρει επίσημα στις παρακάτω photo. Δείτε τις.

Σπαράζει καρδιές η υπόθεση της 15χρονης Μυρτώς: «Δεν έχει ακόμα επικοινωνία με το περιβάλλον»

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλο τον κόσμο θέλει να στείλει μέσα από την εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, η μητέρα της 15χρονης Μυρτώς, η οποία νοσηλεύεται εδώ και δύο μήνες στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Αττικού Νοσοκομείου, για τα μηνύματα συμπαράστασης που δέχεται.

Ρεκόρ πωλήσεων για το iPhone 5 - Παρήγγειλαν δύο εκατ. συσκευές σε 24 ώρες

ερισσότερα από δύο εκατ. άτομα έσπευσαν στο πρώτο 24ωρο της κυκλοφορίας του νέου iPhone 5 να το προπαραγγείλουν, αριθμός διπλάσιος εκείνων που είχαν σπεύσει να κάνουν κάτι αντίστοιχο όταν η Apple έβγαλε στην αγορά το ακριβώς προηγούμενο μοντέλο.

Η Θεσσαλονίκη στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες!

Στο βιβλίο Γκίνες μπήκε η Θεσσαλονίκη για το μεγαλύτερο οριγκάμι του κόσμου, που κατασκευάστηκε στο πλαίσιο των ενεργειών του κεντρικού δήμου για την διεκδίκηση του τίτλου της Ευρωπαϊκής Πρωτεύουσας Νεολαίας 2014.

RED ROOM | The Party | Guest DJ :ALEX CASH and IVER D

SOUL BAR presents a new series of parties.. 

(every Wednesday)

****RED ROOM*****

Η Βερόνικα Βασιλείου με καυτό bikini σε παραλία στα Χανιά!

Η εντυπωσιακή ξανθιά Playmate Βερόνικα Βασιλείου έκανε ολιγοήμερες διακοπές στην Κρήτη, ενώ εθεάθηκε να κάνει το μπάνιο της καθώς και ηλιοθεραπεία με καυτό bikini σε παραλία στα Χανιά, προκαλώντας ταχυκαρδίες στον ανδικό πληθυσμό που είχε την χαρά να βρεθεί στην ίδια παραλία μαζι της!
Απολαύστε την

Έρευνα : Οι γυναίκες δεν αηδιάζουν με τίποτα στο κρεβάτι!

Η έρευνα Ολλανδών επιστημόνων, δείχνει ότι είναι πρόθυμες να κάνουν πιο…βρώμικα» πράγματα.
Το πανεπιστήμιο του Groningen στην Ολλανδία, θέλησε να μάθει το λόγο που οι γυναίκες δεν δείχνουν άρνηση σε νέες ιδέες όσον αφορά το κρεβάτι. Ακόμα και σε αυτές που θεωρούνται πιο…βρώμικες. Ήδη αρκετές έρευνες έχουν αποδείξει ότι δεν έχουν τόσο μεγάλο πρόβλημα με τα σωματικά υγρά και τον ιδρώτα σε βαθμό που έχουν οι άντρες...

Ηλίθιος ή έξυπνος ? (pics)



Μην αυτοκτονείτε

Ο Μητροπολίτης Σπάρτης Ευστάθιος, έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα μια επιστολή αναφορικά με την αλματώδη αύξηση των αυτοκτονιών.
Ο κληρικός θέλει με το κείμενο αυτό να «ταρακουνήσει» το κοινό.
Χριστιανοί μου ἀγαπητοί,

Μοντέλα «κρυμμένα» σε αστικό φόντο!

perierga.gr - "Κρυμμένα" μοντέλα σε αστικό φόντο!Η καλλιτέχνις Carolyn Roper προκάλεσε έκπληξη στους κατοίκους του Λονδίνου, καθώς κατάφερε να  «ενσωματώσει» με επιτυχία τα μοντέλα της σε διάφορα σημεία της πόλης, χρωματίζοντας το σώμα τους όμοιο με το φόντο!

Πιείτε τον καφέ και φάτε την κούπα…

perierga.gr - "Πιείτε τον καφέ και φάτε την κούπα..."Αν δεν σας αρέσει και τόσο η ιδέα να πίνετε τον καφέ σας σε χάρτινο ή πλαστικό ποτήρι, δεν σας αδικώ καθόλου. Και η γεύση του ροφήματος αλλοιώνεται και το σύνολο των σκουπιδιών αυξάνεται! Δεν θα ήταν, λοιπόν, καλύτερα εάν μπορούσατε να απολαύσετε καλύτερη γεύση αλλά και να περιορίσετε παράλληλα τα σκουπίδια; Η λύση βρίσκεται σε ένα ευφάνταστο οικολογικό trend που τρώγεται! Ή αλλιώς σε ένα βρώσιμο… μπισκοτο-φλιτζάνι για τον καφέ σας! Μια εταιρεία καφέ με οικολογικές ανησυχίες -και πιο συγκεκριμένα η ιταλική φίρμα Lavazza- φαίνεται πως αποφάσισε να φέρει την αλλαγή.

Μια παραλία κρυμμένη μέσα στο βουνό!

perierga.gr- Μια παραλία κρυμμένη μέσα στο βουνό!Μία από τις πιο εντυπωσιακές παραλίες στον κόσμο υπάρχει καλά κρυμμένη σε ένα απομακρυσμένο μέρος του πλανήτη, και πιο συγκεκριμένα στα περίφημα Marieta Islands που βρίσκονται στην ακτή Nayarit στο Μεξικό.

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΘΗΛΥΚΟΤΗΤΑΣ | Η Λόλεϊ βάζει τα γυαλιά στα σκελετωμένα μοντέλα

fatΈνα plus size μοντέλο από την Αυστραλία κατακτά τον κόσμο της μόδας και αναιρεί τα ανορεκτικά και σκελετωμένα πρότυπα που πλασάρονται εδώ και χρόνια.
Όταν η Ρόμπιν Λόλεϊ φωτογραφίζεται με καυτά εσώρουχα, οι άντρες παραληρούν και οι γυναίκες χαμογελούν με ικανοποίηση μπροστά στην πιο τρανταχτή απόδειξη ότι οι καμπύλες είναι υγιείς, σέξι και επανέρχονται στη μόδα! ...

Δώδεκα «φαινόμενα» του υπολογιστή σας και οι λύσεις τους!


Μυστήρια» στο PC

Τα μεγαλύτερα μυστήρια στη λειτουργία του υπολογιστή είναι τα πράγματα που πάνε στραβά ενώ δεν θα ’πρεπε. Γιατί δεν τυπώνει ξαφνικά ο printer, πού εξαφανίστηκαν τα downloads,

Ποιο είναι το καλύτερο ζευγάρι της σεζόν;

stuart-weitzman

Mε μια ασπρόμαυρη φωτογράφιση, η νέα διαφημιστική καμπάνια του Stuart Weitzman για τη σεζόν Φθινόπωρο/ Χειμώνας 2012 εισέρχεται στο συναρπαστικό κόσμο της θηλυκής γοητείας.




Βρήκαν σκελετό βαμπίρ στη Μαύρη Θάλασσα

Σκελετό που ισχυρίζονται ότι ανήκει σε βρικόλακα, ανακοίνωσαν ότι εντόπισαν αρχαιολόγοι στη Σωζόπολη. Είχε μια ράβδο καρφωμένη στο στέρνο.

13χρονος δολοφόνος σοκάρει τις ΗΠΑ [video]

Ήταν μόλις 12 ετών όταν σκότωσε τον 2 ετών ετεροθαλή αδελφό του και κακοποίησε σεξουαλικά τον άλλο, μόλις πέντε ετών.

Δείτε:Ο καλύτερος σκιτσογράφος αστυνομίας του κόσμου

Τσακώνει τους κακοποιούς με μόνο όπλο την παλέτα με τα παστέλ του
  

Επιστροφή από το διάστημα (video)

Η προσγείωση των κοσμοναυτών του Soyuz
Δύο Ρώσοι κοσμοναύτες και ένας Αμερικανός προσγειώθηκαν με ασφάλεια το πρωί της Δευτέρας, μετά από παραμονή  123 ημερών στο Διεθνή Διαστημικό Σταθμό.

Ποιος είναι ο τύπος της κοιλιάς σας;

Το 80% των γυναικών παγκοσμίως υποφέρει από δυσφορία του κατώτερου γαστρεντερικού συστήματος, η οποία μπορεί να έχει σημαντικές επιπτώσεις στη συνολική ευεξία και την ποιότητα ζωής.

PHOTOGRAPHY PARTY!!!COME AND SMILE!! BOUDOIR CLUB..

Photography Party!ΚΑΘΕ ΠΕΜΤΗ ΦΟΡΑΜΕ ΤΟ ΩΡΑΙΟΤΕΡΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΜΑΣ

 ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΣΤΟ BOUDOIR CLUB..ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΙΟ ΩΡΑΙΑ-ΓΕΛΟΙΑ-ΧΑΖΗ

 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ LIKE ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΕΝΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΓΙΑ ΤΟ 

ΕΠΟΜΕΝΟ PHOTOGRAPHY PARTY!!!COME AND SMILE!!

FACEBOOK EVENT

Δείτε την πρώτη ξεκαρδιστική φάρσα του φετινού «Φώτης και Μαρία Live»

Δείτε την πρώτη ξεκαρδιστική φάρσα του φετινού «Φώτης και Μαρία Live»Έναν Αιγύπτιο έπρεπε να παραστίσει ο Φώτης Σεργουλόπουλος στην πρώτη φάρσα της σεζόν.
Το θύμα; Το τηλεφωνικό κέντρο του 11888! Αφού κάλεσαν για πρώτη φορά και ο τηλεφωνητής σύνδεσε αμέσως το Φώτη με ένα νοσοκομείο (!),

Julio Iglesias: Έχασε το σπίτι και τον σκύλο του από μεγάλη πυρκαγιά!

Julio Iglesias: Έχασε το σπίτι και τον σκύλο του από μεγάλη πυρκαγιά!Συντετριμμένος δηλώνει ο γνωστός τραγουδιστής Julio Iglesias, του οποίου κάηκε το σπίτι.
Η πολυτελής του έπαυλη στηνΙσπανία, χτισμένη μέσα στο δάσος, κάηκε ολοσχερώς από μεγάλη πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στην περιοχή τον περασμένο μήνα. Μέσα στο σπίτι ήταν και ο αγαπημένος σκύλος του Julio, ο Chaplin, ο οποίος κάηκε και αυτός.

Αυτό κι αν είναι «άλλο φρούτο», γεμάτο κρέας…

perierga.gr - Meta Fruit: Φρούτο "παραγεμισμένο" με κρέας!Κάνει θραύση σε γκουρμέ εστιατόρια του Λονδίνου, αν και πρόκειται για μια κλασική μεσαιωνική συνταγή του 1500 την οποία ο διάσημος -και πολυβραβευμένος με πολλά αστέρια Michelin- σεφ Heston Blumenthal αποφάσισε να ξαναφέρει με επιτυχία στο προσκήνιο.

Τι δηλώνουν για το ερωτικό τρίγωνο Κασιδιάρης – Παπαχρήστου

 Σάλος προκλήθηκε μετά τις αποκαλύψεις – φωτιά που έκανε ο πρώην αρραβωνιαστικός της Βούλας Παπαχρήστου, Λευτέρης Χαχαμίδης, στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα, υποστηρίζοντας λίγο πολύ ότι η πρώην αγαπημένη του διατηρούσε παράλληλη ερωτική σχέση με τον Ηλία Κασιδιάρη.

Ρια Αντωνίου: Πως ήταν πριν την πλαστική; (pics)

Πώς άραγε ήταν η Ρία Αντωνίου πριν μερικά χρόνια; Πόσο διαφορετική ήταν;
Δείτε το κορίτσι αυτό που έχει τρελάνει τους Ιταλούς πώς ήταν μικρή…
Δείτε τη Ρία εντελώς αρετουσάριστη, δείτε μυτούλα…δείτε στήθος...

Ξυλόγλυπτο πληκτρολόγιο κατασκευασμένο στο χέρι!

perierga.gr - Ξυλόγλυπτο πληκτρολόγιο κατασκευασμένο στο χέρι!Η γαλλική εταιρεία Orée παρουσίασε πρόσφατα ένα νέο πληκτρολόγιο κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου από ξύλο σφενδάμου ή καρυδιάς, σκαλισμένο στο χέρι. «Για τους λάτρεις της τεχνολογίας και τους οπαδούς της παράδοσης», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο δημιουργός του.

200 γυμνές φωτογραφίες της Κέιτ Μιντλετον έχει ιταλικό περιοδικό

Θα δημοσιεύσει τις 50 και όπως λένε χαρακτηριστικά από το περιοδικό CHI του ομίλου Μπερλουσκόνι, "και η ίδια η βασίλισσα να μας πάρει τηλέφωνο εμείς θα δημοσιεύσουμε τις φωτογραφίες!"

Oι πιο… χίπικες φοιτητικές εστίες στον κόσμο!

perierga.gr - Μια φοιτητική εστία διαφορετική από τις άλλες!«Το πόσο μεγάλη σημασία έχει για τον καθένα από εμάς ο χώρος που ζει είναι κάτι που γνωρίζουμε όλοι και με το παραπάνω. Είτε πρόκειται για το σπίτι μας, όπου μένουμε μόνιμα, είτε για οποιονδήποτε χώρο μέσα στον οποίο πρόκειται να περάσουμε κάποια χρόνια από τη ζωή μας».

Οι μεγαλύτεροι Σκρουτζ της ιστορίας

Οι πιο τσιγκούνηδες στον κόσμο (1)Δείτε μια λίστα από τσιφούτηδες που έμειναν στην ιστορία για την τσιγκουνιά τους, την οποία θα ζήλευε ακόμα και ο ξακουστός τσιγκούνης Σκρούτζ...

Κωστας Μηλιωτάκης: Παραδέχτηκε ότι χώρισε οριστικά με την Ηλιάδη

Ντύθηκε ο Μανωλιός κι έβαλε τα ρούχα του αλλιώς.. 

Μαχαίρωσε ταξιτζή γιατί αρνήθηκε να κάνει σεξ μαζί της!

Δεν άντεχε και… τρίτη φορά!

Ο Nicolae Stan από τη Ρουμανία, ταξιτζής στο επάγγελμα, ισχυρίστηκε ότι μια μανιακή σωσίας της Αντζελίνα Τζολί του επιτέθηκε με μαχαίρι όταν εκείνος αρνήθηκε να… κάνει σεξ μαζί της για τρίτη φορά!

Πιο ασφαλής η «γαλαρία» στα αεροπλάνα!

perierga.gr - Πιο ασφαλής η "γαλαρία" στα αεροσκάφη!Κακά μαντάτα για τους επιβάτες της πρώτης θέσης στα αεροπλάνα! Μια δοκιμή που έγινε στην έρημο Σονόρα στο Μεξικό έδειξε ότι σε περίπτωση 

Απίστευτο! Αυτός ο άνθρωπος θεραπεύτηκε μόνος του από τον καρκίνο!

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως ο..
Άλαν Τέηλορ δεν είχε καμία επιθυμία να πεθάνει και πως βρισκόταν σε μια κατάσταση που θα προσπαθούσε να κάνει τα πάντα για να αποτρέψει το αναπόφευκτο.

Ποια η σχέση χοληστερίνης- καρκίνου;

Οι επιστήμονες του Ιατρικού Κέντρου του Πανεπιστημίου του Rochester ανακάλυψαν ένα νέο γενετικό συσχετισμό μεταξύ της χοληστερίνης και του καρκίνου, γεγονός που αυξάνει τις πιθανότητες τα φάρμακα της χοληστερίνης να φανούν χρήσιμα στο μέλλον για την πρόληψη του καρκίνου ή στο πλαίσιο της ενίσχυσης της υπάρχουσας αντικαρκινικής θεραπείας.

Οι πρώτες πληροφορίες για το HTC One X+

Λίγες ημέρες έμειναν για την παρουσίαση της HTC στην Νέα Υόρκη και τα πρώτα τεχνικά χαρακτηριστικά του νέου smartphone της εταιρείας 

Το είδαμε κι αυτό!80χρονος πιάστηκε «στα πράσα» με την υπηρέτριά του!

80χρονος Πατρινός αναστατώνει με τις σεξουαλικές επιδόσεις του ολόκληρη γειτονιά, αλλά και τους πιστούς της παρακείμενης εκκλησίας, έχοντας γίνει ήδη θέμα συζήτησης για τις «ηχηρές» περιπτύξεις του με την υπηρέτριά του!
Πάντως ο ίδιος, όχι μόνο αδιαφορεί για τα ...

Η γυμνή φωτογράφιση είναι ένα είδος βιασμού

Θέλει να αρέσει, αλλά χωρίς να προκαλεί και δεν αποδέχεται τον χαρακτηρισμό «Λολίτα»…

Χαμός στο Facebook της Πάολα

Αν σας ζητήσει κάποιος ξένος να του εξηγήσετε μερικούς λόγους για τους οποίους οδηγηθήκαμε στην κρίση, να τον πάτε έξω από το μαγαζί στο οποίο τραγουδά η Πάολα. Αν τον πάτε και μέσα στο μαγαζί, θα το καταλάβει καλύτερα, αν και διατρέχετε τον κίνδυνο να χαρακτηριστείτε ξενοφοβικός και επιχειρήσατε να τον τρέψετε σε φυγή από τη χώρα...

Τέλος στα προβλήματα των δοντιών!

perierga.gr - Τέλος στα προβλήματα των δοντιών!Ένα πολύ λεπτό φιλμ που επικαλύπτει τα δόντια και τα εμποδίζει να σαπίσουν ή τα κάνει να φαίνονται λευκότερα, δημιουργήθηκε από Ιάπωνες 

Εξαφανίστε το τοπικό πάχος μια για πάντα!

Πολλές γυναίκες ταλαιπωρούμαστε με το τοπικό πάχος και δεν ξέρουμε τι να κάνουμε.. 

Δείτε πως ήταν ο Μέμος Μπεγνής πριν από 17 χρόνια!

Εκτός από καλός ηθοποιός ο Μέμος Μπεγνής είναι γνωστός και για το ταλέντο του στη μουσική, πράγμα που μαρτυρά και η συγκεκριμένη φωτογραφία.

ΔΕΙΤΕ: Το Πιο Διάσημο Κορίτσι Με Ακμή Έγινε Μοντέλο!

Η 19χρονη Κασσάνδρα Μπάνξον…(Cassandra Bankson) έχει σοβαρό πρόβλημα κυστικής ακμής…

Εντυπωσιακό ταξίδι στο κέντρο της Γης!

Το σπήλαιο Gouffre Berger, εξ ολοκλήρου από ασβεστόλιθο, βρίσκεται στη νοτιοανατολική Γαλλία και συχνά έχει χαρακτηριστεί ως «σπηλιά-δολοφόνος», 
ΠΗΓΗ:http://www.pinnokio.gr

Το κάπνισμα καταστρέφει και τον ύπνο

Μέχρι τώρα ξέραμε τις θανατηφόρες 
επιπτώσεις του καπνίσματος στον ανθρώπινο οργανισμό.