Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013

Πολυτελείς σάουνες στην Ελβετία!

diaforetiko.gr : 3779 luxusni saunovy domek monaco 2 600x387 Πολυτελείς σάουνες στην Ελβετία! Η Ελβετία, εκτός των άλλων, παρέχει μερικές από τα πιο πολυτελή και εντυπωσιακά θερμά λουτρά.
Εκτός από την πολυτέλεια και τη χαλάρωση που προσφέρουν μερικά είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακά καθώς βρίσκονται σε ανοιχτό χώρο, με φανταστική θέα και σε πληρη αντίθεση με το ορεινό, συνήθως χιονισμένο περιβάλλον.

Τα 13 πράγματα που δεν κάνουν οι ψυχικά δυνατοί άνθρωποι

Τα 13 πράγματα που δεν κάνουν οι ψυχικά δυνατοί άνθρωποι Τι είναι αυτό που κάνει τους επιτυχημένους επιχειρηματίες «ανθεκτικούς» και δυνατούς να ανταποκρίνονται σε οτιδήποτε βρεθεί στο δρόμο τους; Πολλά άρθρα κάνουν λόγο για τα κρίσιμα χαρακτηριστικά ψυχικής αντοχής που πρέπει να διαθέτει κάποιος, όπως για παράδειγμα επιμονή, αισιοδοξία και μια αλάνθαστη ικανότητα να κάνουν μέχρι και την αποτυχία… επιτυχία. Πέρα από τη σωματική δύναμη και την καλή κατάσταση υγείας που απαιτείται να έχει κανείς, η ψυχική και διανοητική δύναμη κρίνεται πιο σημαντικός παράγοντας, όπως αναφέρεται σε άρθρο στο περιοδικό Forbes.

Φωτογραφίες backstage από το τρέιλερ του Μουζενίδη για την προώθηση της γούνας!!

 Backstage από το τρέιλερ για την προώθηση της γούνας στην Ρωσία!!


Συνεχίζει τα Διαφημιστικά Σποτ για την Γούνα στην Ρωσία ο Mouzenidis Travel !!



Δείτε φωτογραφίες:

Ταξιδεύοντας στο Νεστόριο με την Μελίνα Ασλανίδου!

nestorio aslanidou Στο πανέμορφο Νεστόριο της Καστοριάς μάς καλεί ο Χρήστος Νέζος την Τρίτη 07 Ιανουαρίου 2014 στη 01:00. Συντροφιά με την Μελίνα Ασλανίδου ταξιδεύουν σε ένα από τα ομορφότερα μέρη  της Ελλάδας.

Η Σαντορίνη στις 10 πιο όμορφες ευρωπαϊκές πόλεις

Η Σαντορίνη στις 10 πιο όμορφες ευρωπαϊκές πόλειςΟι αναγνώστες της αμερικανικής εφημερίδας USA Today και της ιστοσελίδας 10Best.com, ψήφισαν ποιες είναι κατά τη γνώμη τους οι πιο όμορφες Ευρωπαϊκές πόλεις για το 2013. Μετά από 4 βδομάδες ψηφοφορίας, τα αποτελέσματα ανακοινώθηκαν στις 26 Δεκεμβρίου με την Ελλάδα να μην λείπει από τη λίστα.