Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

Δείτε πως ήταν τα πρώτα εξώφυλλα στα πιο γνωστά περιοδικά!

                                                                                                                                                                            www.goodkastoria.grΈχετε φανταστεί πως μπορεί να ήταν το 1ο εξώφυλλο πολύ γνωστών σημερινών περιοδικών όλου το κόσμου; 

ΒΙΝΤΕΟ - Οι Παλαιστίνιες αμαζόνες της ασφάλτου

                                                                                                                                                                                               http://www.goodkastoria.gr/Μια ομάδα γυναικών από την Παλαιστίνη κατάφερε να σπάσει όχι μόνο τα κοντέρ αλλά και τα στερεότυπα! Η αδρεναλίνη τους χτυπάει κόκκινο όταν πατούν το γκάζι...

Eπιχείρηση “βάζει λουκέτο” με μία ανακοίνωση που Συγκινεί..

Eπιχείρηση "βάζει λουκέτο" με μία ανακοίνωση που Συγκινεί.. http://www.goodkastoria.gr/Στη δίνη της οικονομικής κρίσης στην οποία έχει πελιέλθει η χώρα μας, έχουμε δεί πολλές μικρές επιχειρήσεις να “βάζουν λουκέτο” οδηγώντας χιλιάδες ανθρώπους σε απόγνωση.

Αυτοί είναι οι 12 λόγοι που πρέπει να κάνουμε συχνά σεξ!

                                                                                                                                                                                                                                           http://www.goodkastoria.gr/Το συχνό (πάνω από 3 φορές την εβδομάδα) σεξ, προσφέρει ευτυχία,μακροζωία και υγιές σώμα. Αυτοί είναι 12 λόγοι για να κάνετε σεξ καθημερινά!

Γιατί όλα τα τζιν έχουν μια μικρή τσέπη;

goodkastoria.grΣε όλα τα τζιν ράβουν δεξιά μια μικρή τσέπη. Αναρωτηθήκατε ποτέ σε τι τελικά χρησιμεύει αυτή η μικρή τσέπη;
Η τσέπη αυτή φτιάχτηκε τα παλιά χρόνια για να μπαίνουν τα ρολόγια με την μικρή αλυσίδα μέσα σε αυτή.
Τώρα πια χρησιμεύει για να βάζουμε εισιτήρια, κέρματα κ.α.

To Internet του 2012 σε αριθμούς

http://www.goodkastoria.gr/Η εταιρεία Royal Pingdom δημοσίευσε μια τεράστια λίστα με στατιστικά που αφορούν το μέγεθος του internet για την χρονιά που πέρασε….

“Κέρινη” άσφαλτος από ανακυκλωμένο πλαστικό στους δρόμους του Βανκούβερ!!!

http://www.goodkastoria.gr/Στο πλαίσιο της προσπάθειάς του να γίνει «η πιο πράσινη πόλη στον κόσμο» έως το 2020, το Βανκούβερ στον Καναδά, ανακοίνωσε ότι θα στρώσει τους δρόμους του με ανακυκλωμένο πλαστικό.

ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΤΗΣ ΜΗΤΡΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΣΕ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΥΞΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΤΟΥ ΠΡΩΚΤΟΥ!!!

http://www.goodkastoria.gr/«Το εθνικό πρόγραμμα για τον εμβολιασμό των νεαρών κοριτσιών έναντι σεξουαλικά μεταδιδόμενων ιών που μπορεί να προκαλέσουν καρκίνο 

Κάν' το όπως η Jodie Foster: θαρραλέοι ομοφυλόφιλοι Έλληνες celebrities

http://www.goodkastoria.gr/Η Jodie Foster το είπε στις Χρυσές Σφαίρες. «Βγήκε από την ντουλάπα» της, όπως λένε οι Αμερικανοί, όμως πριν από εκείνη, άλλοι διάσημοι, ο καθένας στο είδος του, έχουν ήδη ανοίξει το δρόμο δηλώνοντας ανοιχτά τη σεξουαλική τους ταυτότητα.

Ένα ξενοδοχείο μέσα στο έδαφος!

http://www.goodkastoria.gr/ - Bella Vista Hotel: Ένα απίθανο ξενοδοχείο μέσα στο έδαφος!Επιλέγοντας ξενοδοχείο για τις διακοπές, η πρώτη επιλογή δεν είναι σε καμία περίπτωση… κάτι σε υπόγειο! 

Τουαλέτα με… προοπτική πίστας σκι!

http://www.goodkastoria.gr/- Τουαλέτα με... προοπτική πίστας σκι!Για τους ονειροπόλους η εικόνα που βλέπετε δεν είναι τίποτα άλλο παρά το προφανές: Μια χιονισμένη βουνοκορφή, ένα χειμερινό τοπίο, μια πίστα σκι… Για τους Ιάπωνες, όμως, είναι μια πρωτότυπη και περίεργη τουαλέτα που 

ARKAIM (Aρκάιμ) - Tο Μυστήριο του Ρωσικού Στόουνχεντζ

http://www.goodkastoria.gr/Mια προϊστορική πόλη, που εμφανίζεται κυριολεκτικά από το πουθενά. Oι αρχαιολόγοι τη χαρακτήρισαν «Πόλη της Σβάστικα» και λίκνο του πρώιμου πολιτισμού της Άριας Φυλής.

Τέλος στους λεκέδες!

goodkastoria.gr - Τέλος στους λεκέδες!Tην απάντηση στον «εφιάλτη» των επίμονων λεκέδων φαίνεται πως βρήκαν  ερευνητές του Πανεπιστημίου του Μισιγκαν, στις ΗΠΑ. 

Εμείς πληρώνουμε το ρεύμα-χρυσάφι κι αυτοί 22 ευρώ!

www.goodkastoria.grΣήμερα στο MEGA, ο Διευθυντής επικοινωνίας της ΔΕΗ Κίμων Στεργιώτης, μιλώντας για τις αυξήσεις των τιμολογίων του ρεύματος, παραδέχτηκε -χωρίς να κοκκινίσει μάλιστα- ότι και ο ίδιος πληρώνει (ως εργαζόμενος στην ΔΕΗ) 22 ευρώ τον μήνα για την όποια κατανάλωση ρεύματος στο σπίτι του.

Τα εμβολιασμένα παιδιά έχουν κίνδυνο ανάπτυξης νόσου μέχρι 500% περισσότερο από τα μη εμβολιασμένα

http://www.goodkastoria.gr/Οι υποψίες επιβεβαιώθηκαν για όσους είναι δύσπιστοι ώστε να εμβολιάσουν τα παιδιά τους. Μια πρόσφατη μελέτη επιβεβαιώνει ανεξάρτητες έρευνες που συγκρίνουν ανεμβολίαστα παιδιά, με τα παιδιά που έχουν εμβολιαστεί.

Οδηγός: Τι πρέπει να προσέξετε ενόψει των νέων αλλαγών του Facebook!!!

http://www.goodkastoria.gr/Μάθατε για το Graph Search; Τη νέα αναζήτηση του Facebook, η οποία επιτρέπει στους χρήστες του δημοφιλέστερου Κοινωνικού Δικτύου να αναζητούν περιεχόμενο από 1 δις χρήστες; Περιεχόμενο το οποίο προέρχεται από 1 τρις συνδέσεις μεταξύ των προηγούμενων χρηστών.

32.000 ευρώ για νέα επιχείρηση μόνο για γυναίκες – Δείτε όλο το πρόγραμμα. Ξεκινούν οι αιτήσεις 1 με 29 Μαρτίου


www.goodkastoria.grΞεκινά η υλοποίηση του προγράμματος γυναικείας επιχειρηματικότητας μέσω του οποίου χορηγείται οικονομική ενίσχυση ύψους έως 32.000 ευρώ σε γυναίκες που ξεκινούν δική τους επιχείρηση. Αιτήσεις συμμετοχής θα υποβάλλονται από 1 μέχρι 29 Μαρτίου 2013.


Η ψείρα του εφηβαίου είδος υπό εξαφάνιση λόγω “βραζιλιάνικου μπικίνι“!!!

http://www.goodkastoria.gr/Ο λόγος για την ψείρα του ανθρώπινου εφηβαίου (Phthirus pubis), παράσιτο που τρέφεται με αίμα, και ανήκει σε διαφορετικό είδος από την ψείρα της κεφαλής και του σώματος (Pediculus humanus).

Στήσε τη δική σου δουλειά με επιχορήγηση 60% – Οι προθεσμίες, η διαδικασία

Στήσε τη δική σου δουλειά με επιχορήγηση 60% - Οι προθεσμίες, η διαδικασία http://www.goodkastoria.gr/Eως και 10.000 μικρομεσαίες επιχειρήσεις ανά την ελληνική

Το μουσείο του ανθρώπινου σώματος

http://www.goodkastoria.gr/Το Μουσείο του ανθρώπινου σώματος ( Corpus Museum of Human Body) βρίσκεται κατά μήκος της εθνικής οδού A44 ανάμεσα στο Άμστερνταμ και τη Χάγη και άνοιξε τις πόρτες του για το κοινό τον Μάρτιο του 2008.Σκοπός του μουσείου είναι να οδηγήσει τους επισκέπτες του σε ένα φανταστικό ταξίδι μέσα σε ένα γιγαντιαίο 

H ΜΑΡΙΑ ΜΠΕΚΑΤΩΡΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ KOYΜΠΑΡΑ ΤΟΥ ΧΟΛΙΔΗ. ΜΕ ΠΟΙΑ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΝΤΡΕΨΕΙ;

http://www.goodkastoria.gr/ Τα κολλητάρια του Just the two of us  είναι αχώριστα όπως άφησε να εννοηθεί η Μαρία Μπεκατώρου

Kαι η πιο s e x y γυναίκα του 21ου αιώνα είναι η...

http://www.goodkastoria.gr/Εσείς ποια λέτε;...

Έγγραφο «φωτιά» για τη λίστα Λαγκάρντ

http://www.goodkastoria.gr/Έρχεται σε αντίθεση με την επίσημη θέση της Ιπποκράτους

Δείτε πως είναι σήμερα το αφεντικό του Υπαστυνόμου Rex!!

http://www.goodkastoria.gr/Στις αρχές της δεκαετίας του ’90, ο «Υπαστυνόμος Ρεξ» καθήλωνε μπροστά από τη μικρή οθόνη εκατομμύρια ανθρώπους σε όλη την Ευρώπη αλλά και στην Ελλάδα..

Διακόπτονται έως τις 22 Ιανουαρίου οι εξετάσεις για δίπλωμα οδήγησης

http://www.goodkastoria.gr/Διακόπτονται έως τις 22 Ιανουαρίου οι εξετάσεις για δίπλωμα οδήγησης