Τρίτη 12 Αυγούστου 2014

Η αυτοκτονία του Ρόμπιν Ουίλιαμς

Τι ήταν αυτό που οδήγησε τον Ρόμπιν Ουίλιαμς στην αυτοκτονία; Ο αγαπητός ηθοποιός βρέθηκε νεκρός το μεσημέρι της Δευτέρας, στο σπίτι του στη βόρεια Καλιφόρνια. Ο θάνατός του προήλθε από ασφυξία, ανακοίνωσε η αστυνομία, γεγονός που δείχνει ότι ο ηθοποιός αυτοκτόνησε δια απαγχονισμού. O ηθοποιός αντιμετώπιζε χρόνιο πρόβλημα κατάθλιψης ενώ συμμετείχε σε πρόγραμμα απεξάρτησης από το αλκοόλ. Άλλωστε η εξάρτηση του από την κοκαΐνη και το αλκοόλ είχε επιδεινώσει την ψυχολογική του κατάσταση πολλές φορές κατά την τελευταία εικοσαετία.. 

Έκαναν αλλαγή φύλου, παντρεύτηκαν και απέκτησαν δυο παιδιά!

Έκαναν αλλαγή φύλου, παντρεύτηκαν και απέκτησαν δυο παιδιά!Η κατάσταση, σε αυτή την οικογένεια, είναι λίγο μπερδεμένη... αφού το ζευγάρι που βλέπεις στις φωτογραφίες έχουν ένα ενδιαφέρον.... παρελθόν.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή... Ο άνδρας που βλέπεις δεξιά,  λέγεται Nick είναι 27 ετών , γεννήθηκε κορίτσι και την έλεγαν Νicole. Eδώ και 7 χρόνια όμως αποφάσισε πως θέλει να είναι άνδρας...

Η γυναίκα που βλέπεις αριστερα, λέγεται Βianca, είναι 32 ετών και δούλεψε ως χορεύτρια,  γεννήθηκε άντρας, λεγόταν Jason και τα τελευταία 11 χρόνια ζει ως γυναίκα!

Δείτε τι υπάρχει στο εσωτερικό της «τεράστιας» τρύπας που τρομοκράτησε τη Σιβηρία (Φωτογραφίες - Βίντεο)

Δείτε τι υπάρχει στο εσωτερικό της «τεράστιας» τρύπας που τρομοκράτησε τη Σιβηρία (Φωτογραφίες - Βίντεο) Χιλιάδες σενάρια για τον τρόπο που δημιουργήθηκε ο τεράστιος κρατήρας, που έσπειρε τον πανικό σε ολόκληρη τη Σιβηρία, κατέκλεισαν το διαδίκτυο. 

Εξωγήινοι που έκαναν την εμφάνισή τους, πτώση μετεωρίτη ακόμα και έκρηξη φυσικού αερίου είναι μόλις μερικά από αυτά. 

Ωστόσο η εξήγηση που έδωσαν οι επιστήμονες είναι τελείος διαφορετική, παραμένει όμως ιδιαίτερα ανησυχητική. 

Τα όσπρια βοηθούν στο αδυνάτισμα

ospria diaita 4Πάνω από το 90% των προγραμμάτων αδυνατίσματος αποτυγχάνουν εξαιτίας της πείνας που προκαλεί η δίαιτα. Όμως τα όσπρια (οι φακές, τα φασόλια, τα ρεβίθια και ο αρακάς) μπορεί να είναι το κλειδί για ένα επιτυχημένο αδυνάτισμα, διότι είναι πιο χορταστικά από πολλές άλλες τροφές.
Σ’ αυτό το συμπέρασμα κατέληξαν ερευνητές από το Κέντρο Κλινικής Διατροφής και Τροποποίησης Παραγόντων Κινδύνου του Νοσοκομείου St. Michael’s στο Τορόντο του Καναδά, οι οποίοι ανέλυσαν τα ευρήματα 9 προγενέστερων μελετών.