Κυριακή 16 Ιουνίου 2013

Τυφλός άντρας «βλέπει» με τους ήχους!

 Τυφλός άντρας δίδαξε τον εαυτό του να βλέπει!Ο 47χρονος Daniel Kish είναι εντελώς τυφλός από 13 μηνών, αλλά αυτό δεν τον εμπόδισε από το να ζει μια απίστευτα δραστήρια ζωή που περιλαμβάνει ποδήλατο ή πεζοπορία στα βουνά! Για να το πετύχει αυτό, έχει τελειοποιήσει μια μορφή ηχοεντοπισμού, τον ίδιο μηχανισμό που χρησιμοποιούν οι νυχτερίδες για να βλέπουν στο σκοτάδι. 

Αξίζει να το δεις: Ένα νόμισμα μπορεί να αλλάξει πολλά (Βίντεο)

Ο τίτλος της ταινίας μικρού μήκους, που σκηνοθέτησε η Sharon Wright, είναι:

Change For A Dollar

Is he asking for Change, or is he asking for CHANGE?. Ζητάει λίγα ψιλά(change) ή ζητάει ΑΛΛΑΓΗ (change), μας βάζει να αναρωτηθούμε η ταινία.

Όλυμπος:Όλα όσα δεν ξέρουμε για τα μυστικά και τα μυστήρια του!

Θα ετοιμαστούμε για να κάνουμε μαζί μια ανάβαση στο μυθικό αυτό βουνό και να ανακαλύψουμε τα μυστικά του. Ανεβαίνοντας το, θα διαπιστώσετε και εσείς, ότι οι θρύλοι το τυλίγουν από κάθε πλευρά.

Έχουν ακουστεί απίστευτες ιστορίες για αυτό το βουνό.... Για νεραϊδότοπους, για επισκέψεις ιπτάμενων δίσκων στο "μπαλκόνι" του Δία, για ισχυρά ηλεκτρομαγνητικά πεδία κ.α.

Μαύρισμα.... Μάθετε Για Την Ενεργοποιηση Μελανινης

Η ελλιπής ενεργοποίηση της ενεργοποίησης της Wnt στα βλαστοκύτταρα μελανίνης τελικά οδηγεί στον αποχρωματισμό ή λεύκανση της τρίχας ...
Οι ειδικοί παρατήρησαν επίσης ότι η εκκένωση (ή αναστολή ή μη φυσιολογική) σηματοδότηση της Wnt στα βλαστοκύτταρα του θύλακα της τρίχας, όχι μόνο αναστέλλει την επανάπτυξη της τρίχας, αλλά επίσης εμποδίζει την ενεργοποίηση των βλαστοκυττάρων μελανίνης, που είναι αναγκαία για την παραγωγή του χρώματος της τρίχας ...

Russia Today: Άγνωστο αντικείμενο εμφανίζεται σε ζωντανή σύνδεση

O Μax Keisser είναι ένας πασίγνωστος οικονομολόγος παγκοσμίως και φημίζεται για την ιδιαίτερα παθιασμένη προσέγγιση επί των οικονομικών θεμάτων.

Τον θυμόμαστε όλοι όταν πριν μερικά χρόνια προειδοποιούσε τους Έλληνες να μην δεχτούν το Δ.Ν.Τ και να πετάξουν με τις κλωτσιές του διεφθαρμένους πολιτικούς που το πρότειναν.

Ταξιδέψτε στον εκπληκτικό κόσμο που ζούμε! Μαγικό βίντεο!

Ζούμε σε έναν μαγικό κόσμο, σε έναν υπέροχο και μοναδικό πλανήτη και αυτό έρχεται να αποδεικνύεται ακόμη καλύτερα από "ψηλά"!

Μαγικές εικόνες πόλεων και χωρών όπως αποτυπώνονατι από το διάστημα. Σε ένα φανταστικό animation 2,5 περίπου λεπτών, ο Matthias Müller έβαλε όλη τη φαντασία του και την τέχνη καθώς και τη δημιουργικότητα του ώστε να μας ξεναγήσει στις ομορφιές του κόσμο από ψηλά!
Ευκαιρία λοιπόν να κάνετε ένα ταξίδι που δεν μπορείτε να πραγματοποιήσετε εύκολα!
Απλά απολαύστε το!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!! Εμφανίστηκε στη σκηνή και άρχισε να πετάει αυγά στους Κριτές την ώρα της ζωντανής μετάδοσης

Πέρασε ένας ολόκληρος χρόνος από την συμμετοχή της σε ένα από τα μεγαλύτερα μουσικά talent shows του κόσμου, το "Βρετανία έχει ταλέντο"!

Ωστόσο, η οργή δεν είχε καταλαγιάσει ούτε στιγμή μέσα της.
Ο λόγος για τη Νάταλι Χολτ, η οποία πολλούς μήνες μετά τις άσχημες κριτικές από την επιτροπή του σώου, εμφανίστηκε στη σκηνή, την ώρα της ζωντανής μετάδοσης και άρχισε να εκτοξεύει αυγά στους κριτές!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!! Δείτε πως ήταν ο Αντώνης Νικοπολίδης 20 χρόνια πριν! -

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!! Δείτε πως ήταν ο Αντώνης Νικοπολίδης 20 χρόνια πριν!Είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους τερματοφύλακες...
H αξεπέραστη γοητεία του έχει σαγηνέψει πολλές γυναίκες, τόσο πολύ που οι κερκίδες εκτός από αντρικό κοινό, είχαν κάθε φορά και γυναικείο!
Ο Αντώνης Νικοπολίδης γεννήθηκε στην Άρτα και έπαιζε στην «Αναγέννηση».
Ξεκίνησε ως επιθετικός, αλλά στην πορεία έγινε τερματοφύλακας. Το 1989 άφησε την «Αναγέννηση» για τον Παναθηναϊκό και ήταν μόλις 18 ετών.
Η πορεία του διαγράφηκε λαμπρή.

Το μικρό αγόρι που κοιμάται αγκαλιά με πύθωνα!

Μπορεί στην Κίνα να έχουν καλύτερες σχέσεις  με τα φίδια απ’ ότι εμείς, ωστόσο η είδηση ότι πύθωνας κάνει babysitting σε 13χρονο αγόρι… είναι περίεργη σε παγκόσμιο επίπεδο!

Ο πατέρας του Azhe Liu βρήκε ένα αυγό έξω από το σπίτι τους, όταν ο γιός του ήταν ακόμη έξι.  Μόλις ο θηλυκός πύθωανας γεννήθηκε ανέπτυξε με το αγόρι μια πολύ τρυφερή σχέση… που κατέληξε 7 χρόνια μετά, να τους κάνει να κοιμούνται και μαζί!
 

Η κόρη του E. Murphy σοκάρει με αποκαλύψεις για το πώς διατηρούνται αδύνατα τα μοντέλα !

"Πολλά μοντέλα τρώνε βαμβάκι για να χορτάσουν"
Η Μπρία Μέρφι, κόρη του διάσημου ηθοποιού Έντι Μέρφι, μίλησε για το σκοτεινό χώρο του μόντελινγκ

Εδώ και λίγα χρόνια, η εντυπωσιακή κόρη του Χολιγουντιανού κωμικού Έντι Μέρφι, Μπρία,  ασχολείται με το μόντελινγκ.

Η Μαριάντα Πιερίδη έκανε Pole Dancing στον Κωστόπουλο και μοίρασε... εγκεφαλικά!

Η Μαριάντα Πιερίδη και η Ελένη Καρποντίνη έκλεισαν τη σεζόν με τον πιο φαντασμαγορικό τρόπο!


Η Μαριάντα Πιερίδη εμφανίστηκε πρώτη στο πλατό και έκατσε απέναντι από τον Πέτρο Κωστόπουλο μιλώντας για όλους και όλα!

Πώς ξεχωρίζεις αν μια γυναίκα είναι ελεύθερη ή δεσμευμένη;

Η φωτογραφία που ακολουθεί είναι χαρακτηριστική. Αν έχετε την απορία πώς να ξεχωρίσετε αν η γυναίκα που σας αρέσει έχει φίλο, είναι παντρεμένη ή μόνη δείτε τη φωτογραφία που ακολουθεί…

Εσύ πόσο ρισκάρεις τη ζωή σου; Κάνε το τεστ και δες...

Είσαι το είδος του ανθρώπου που διψά για αδρεναλίνη στα ύψη ή προτιμάς να κάθεσαι στα αβγά σου αποφεύγοντας κάθε κίνδυνο;Τι σχέση έχεις με την περιπέτεια; Μάθε αν είσαι λάτρης του ρίσκου και σε ποιο βαθμό απαντώντας με ειλικρίνεια στις παρακάτω ερωτήσεις…

Υδάτινο υπερθέαμα που κόβει την ανάσα στην Ιαπωνία

Πόλο έλξης – και όχι άδικα – χιλιάδων τουριστών αλλά και κατοίκων της χώρας, αποτελεί το ενυδρείο Churaumi που βρίσκεται στην Οκινάουα της Ιαπωνίας, καθώς μεταξύ άλλων, διαθέτει μαι τεράστια δεξαμενή με σαλάχια, φαλαινοκαρχαρίες και άλλα εντυπωσιακά ψάρια.

NEO Ρεκόρ ταχύτητας από υβριδικό ελικόπτερο!!!ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO!!!

REUTERS/TOBIAS SCHWARZ

Το συγκεκριμένο ελικόπτερο αποτελεί ένα σκάφος επίδειξης τεχνολογίας από τη Eurocopter, που συνδυάζει τις δυνατότητες κάθετης αποπροσγείωσης ενός ελικοπτέρου και τις επιδόσεις ενός ελικοφόρου αεροσκάφους.