Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

Πόσο κρατούν οι σχέσεις από απόσταση; Εξαρτάται απ'το ζώδιο!

Σχέση από απόσταση..

Μια σχέση από απόσταση είναι μια δοκιμασία, αλλά μερικές φορές ο έρωτας βάζει στους ανθρώπους δοκιμασίες. Μια από αυτές είναι όταν οι συγκυρίες τους αναγκάζουν να μείνουν πολλά χιλιόμετρα μακριά ο ένας από τον άλλο...

Πάτρα:Οφειλέτης πήρε αγκαλιά τον διευθυντή της ΔΕΗ,για να πέσουν στο κενό!

Πάτρα:Οφειλέτης πήρε αγκαλιά τον διευθυντή της ΔΕΗ,για να πέσουν στο κενό!Πανικός στα γραφεία της ΔΕΗ με πρωταγωνιστή έναν αγανακτισμένο οφειλέτη που ζητούσε να του γίνει διακανονισμός και να μην του κοπεί το ρεύμα... Εφιαλτικές στιγμές πέρασαν σύμφωνα με...

Αποκάλυψη για τη θρυλική φωτογραφία!

Είναι μία από τις πιο χαρακτηριστικές φωτογραφίες της ιστορίας της Νέας Υόρκης. Καθώς κλείνει 80 χρόνια «ζωής», αποκαλύπτεται πως ενδεχομένως να μην ήταν και τόσο αυθόρμητη όσο πιστευόταν έως σήμερα.

1ο |PHOTOGRAPHY PARTY BOUDOIR CLUB (foto)

Άλλο ένα επιτυχημένο PHOTOGRAPHY PARTY τώρα στο BOUDOIR CLUB για όλο το χειμώνα δείτε φωτογραφίες εδώ ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ...

Έκλεισε πολύ γνωστός ραδιοφωνικός σταθμός της Θεσσαλονίκης – Δείτε πώς αποχαιρετά το κοινό ΦΩΤΟ

Σιώπησε οριστικά από τα μεσάνυχτα ενας από τους πιο δημοφιλείς ραδιοφωνικούς σταθμούς της Θεσσαλονίκης, επειτα από 23 χρόνια λειτουργίας. Από τα μεσάνυχτα η δημοφιλής συχνότητα είναι κενή! 

Λιοντάρι δάγκωσε γυναίκα κατα τη διάρκεια φωτογράφισης!


Λιοντάρι όρμηξε σε γυναίκα κατά τη διάρκεια φωτογράφησηςΚατά τη διάρκεια παρουσίασης της πολεμικής τέχνης Kalaripayattu, στα πλαίσια μιας φωτογράφισης για το περιοδικό «Toronto’s Desi Life», η Gitanjali Kolanad δέχτηκε μια αναπάντεχη επίθεση από τον Leo το λιοντάρι.

Ζώα που «ξεχωρίζουν», με μάτια διαφορετικού χρώματος!


Perierga.grΤο χρώμα των ματιών τόσο στους ανθρώπους όσο και στα ζώα αποτελεί βασικό χαρακτηριστικό γνώρισμα, που εξαρτάται από την ύπαρξη συγκεκριμένων χρωστικών ουσιών στην ίριδα, με κυριότερη εξ’ αυτών τη μελανίνη. Σε σπάνιες περιπτώσεις το πλεόνασμα ή η έλλειψη μελανίνης είναι αποτέλεσμα της ετεροχρωμίας (Heterochromia iridum), όρος που χρησιμοποιείται στην ανατομία για να δηλώσει το διαφορετικό χρώμα στα μάτια και οφείλεται σε κληρονομικά αίτια, σε κάποια γενετική ασθένεια ή σπανιότερα σε τραυματισμό και φλεγμονή. Παρουσιάζεται με περιορισμένη συχνότητα σε ανθρώπους και είναι πιο συνηθισμένο φαινόμενο σε γάτες και σκύλους. Η ίριδα έχει διαφορετικό χρώμα σε κάθε μάτι, συνήθως γαλάζιο και καστανό, 

Εικόνες που σοκάρουν: Ιερέας βάζει παιδιά να γλύψουν σαντιγί από το γόνατό του!

Μαθητές του σχολείου Salesians High School στο Lubin γλύφουν σαντιγί από το γυμνό γόνατο ενός ιερέα στην Πολωνία.

Μπορεί να μας αδυνατίσει ένα μπαλόνι;

Ένα εξελιγμένο ενδογαστρικό μπαλόνι παρασκεύασε η εταιρεία «Obalon Therapeutics», προσθέτοντας ένα ακόμη όπλο στη φαρέτρα των ειδικών κατά της παχυσαρκίας.
Σήμερα, τα ενδογαστρικά μπαλόνια τοποθετούνται στο στομάχι με τη βοήθεια ενδοσκοπίου που εισάγεται από το στόμα, συνήθως σε κατάσταση ελαφριάς νάρκωσης (μέθης).

Το πρωινό γεύμα σε 20 χώρες του κόσμου

perierga.gr - Το πρωινό γεύμα σε 20 χώρες του κόσμου!Το πρωινό είναι το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας, αν και στην Ελλάδα είναι μάλλον παρεξηγημένο. Σύμφωνα με γνωστή κινέζικη παροιμία «το πρωί να τρως σαν βασιλιάς, το μεσημέρι σαν πρίγκιπας και το βράδυ σαν ζητιάνος». Βέβαια και πολλές σύγχρονες επιστημονικές μελέτες επισημαίνουν το πόσο σημαντικό είναι το πρωινό στη διατροφή μας. Πέρα από τη σπουδαιότητά του όμως, το πρωινό είναι μια γευστική συνήθεια που διαφέρει σημαντικά ανάμεσα στους λαούς. Ας δούμε λοιπόν τι προτιμούν για πρωινό σε διάφορα σημεία του πλανήτη.

Τέλος στα επώδυνα τρυπήματα με βελόνες!

perierga.gr - Τέλος στα επώδυνα τρυπήματα με βελόνες!Μια ομάδα ερευνητών στο Εθνικό Πανεπιστήμιο της Σεούλ στη Νότια Κορέα φέρνει επανάσταση στο τρόπο που κάνουμε τα εμβόλια αλλά και όλες τις άλλες θεραπείες που απαιτούν τη διάτρηση του δέρματος με βελόνα. Πιο συγκεκριμένα, οι Νοτιο-Κορεάτες υπόσχονται μελλοντικά τρυπήματα τόσο επώδυνα όσο και η… ριπή του αέρα πάνω στο δέρμα, 

Φτιάχνοντας ένα «υγιεινό» πιάτο!

Τι προϋποθέσεις πρέπει να πληροί ένα γεύμα για να χαρακτηριστεί υγιεινό; Πώς πρέπει να συνθέτουμε το πιάτο μας, ώστε και νόστιμο να είναι αλλά και θρεπτικό;

10 επικίνδυνα πράγματα που όλοι έχουμε σπίτι μας!

perierga.gr - 10 επικίνδυνα πράγματα που όλοι έχουμε σπίτι μας!Επιστήμονες ανακάλυψαν ότι οι χημικές ουσίες που υπάρχουν σε μια ευρεία ποικιλία προϊόντων, τα οποία χρησιμοποιούμε καθημερινά στο σπίτι μας, είναι πιο τοξικές από ό, τι πιστεύαμε μέχρι σήμερα. Αν και κανείς δεν μπορεί να αγνοήσει το γεγονός ότι οι χημικές ουσίες έχουν κάνει τη ζωή μας ευκολότερη, αφού χάρη σε αυτές κρατάμε τα κουνούπια μακριά, περιορίζουμε την καταστροφή των ρούχων από το σκόρο αλλά και χαρίζουμε στο σπίτι μας άρωμα… άνοιξης, οφείλουμε να γνωρίζουμε ποια είναι τα 10 πιο κοινά τοξικά προϊόντα που έχουμε δίπλα μας κάθε στιγμή.

MovNat: Γυμναστείτε σαν… άνθρωπος των σπηλαίων!

perierga.gr - Movnat: Γυμναστείτε σαν... άνθρωπος των σπηλαίων!Γνωρίζουμε τα πλεονεκτήματα της διατροφής του «ανθρώπου των σπηλαίων», τώρα ήρθε η ώρα να τη συνδυάσουμε και με την αντίστοιχη άσκηση. Το MovNat πρόκειται για μια εξελικτική μορφή άσκησης, αφού εστιάζει στις κινήσεις που αρχίζουμε να 

Το μικρότερο ηλεκτρικό αυτοκίνητο στην παραγωγή το 2013


Σε δύο εκδόσεις θα κυκλοφορήσει το Zagato Volpe

Το Volpe διεκδικεί τον τίτλο του μικρότερου ηλεκτρικού αυτοκινήτου. Κατασκευασμένο από τον οίκο Zagato, το μικρό ηλεκτρικό μοντέλο αναμένεται να μπει στην παραγωγή το 2013, με τιμή που θα ξεκινά από τα 6.900 ευρώ.

6 γυναικεία καμώματα που χαλάνε τη σχέση

Νομίζεις πως τα κάνεις όλα τέλεια, κι όμως, η συμπεριφορά σου άλλα μαρτυρά.
Μην απορήσεις λοιπόν αν εκείνος σε αφήσει μόνη στα κρύα του λουτρού, μην αντέχοντας τα τόσα καμώματά σου. 

Αυτό το ξέρατε;

* Οι πυρκαγιές των δασών διαδίδονται γρηγορότερα προς τα επάνω παρά προς τα κάτω!

Το πραγματικό Νησί του Θησαυρού υπάρχει και ο θησαυρός βρίσκεται στη θάλασσα του!

Το νησί του θησαυρού υπάρχει πράγματι! Λέγεται Μαλουταμπάν και βρίσκεται στα νοτιοδυτικά των Φιλιππίνων, στο αρχιπέλαγος Παλαγουάν, 
περίπου πεντακόσια χιλιόμετρα από την πρωτεύουσα Μανίλα.Δεν χρειάζονται όμως φτυάρια και τσάπες για να τον ανακαλύψει κανείς αφού ο θησαυρός δεν βρίσκεται θαμμένος στη γη, αλλά στη… θάλασσα.Προτού πάει το μυαλό σας σε ένα σεντούκι γεμάτο νομίσματα και πολύτιμα πετράδια, θα σας βοηθήσουμε λέγοντάς σας ότι ο θησαυρός κολυμπάει! Σε βάθος δεκαπέντε μέτρων υπάρχει το πιο εντυπωσιακό κοσμηματοπωλείο στον κόσμο, που καταλαμβάνει έκταση 50.000 στρεμμάτων.

ΦΩΤΟ – ΣΟΚ: Σε… κλουβιά οι ζητιάνοι για να μην ενοχλούν τους τουρίστες!

Σφοδρές αντιδράσεις σε όλο τον κόσμο έχουν προκαλέσει οι εικόνες ζητιάνων στην Κίνα τους οποίους οι αρχές έχουν βάλει μέσα σε κελιά για να μη χαλάσουν την επίσκεψη των τουριστών σε μια θρησκευτική εορτή. Οι διοργανωτές με τελεσίγραφο απαίτησαν από τους ζητιάνους είτε να παραμείνουν μέσα σε κλουβιά κατά τη διάρκεια των τελετών στο Ναντζανγκ είτε να απομακρυνθούν από τους εορτασμούς καθώς με την παρουσία τους «καταστρέφουν τη γιορτή».

Κινεζικη σαλατα με κοτοπουλο


Υλικά:για 6 άτομα

10 πράγματα που θαααααα ξεκίναγες τον Σεπτέμβρη

"Όταν γυρίσω από τις διακοπές και μπει ο Σεπτέμβρης θα κάνω αυτό, αυτό και αυτό". Ήσουν αποφασισμένος όταν τα σκεφτόσουν τον Αύγουστο στην ξαπλώστρα.

Ένα μηχανάκι όλα τα μπορεί!


Ένα μηχανάκι όλα τα μπορεί! 

Πηγή: newsbeast.gr

Αποκαλύψεις σοκ από κρυφές κάμερες στο σπίτι της Jennifer Aniston [VIDEO]

Όλα όσα δεν φανταζόμασταν ποτέ για την καθημερινή ζωή της Jennifer Aniston, αποκαλύπτονται μέσα από το υλικό που κατέγραψαν κρυφές κάμερες τις οποίες εγκατέστησε άγνωστος στο σπίτι της!  ...

Βρείτε το άρωμα που σας ταιριάζει

Η επιλογή αρώματος δεν είναι εύκολη υπόθεση αφού μπορεί να μας αρέσουν πολλά όλως αυτό όμως δεν σημαίνει απόλυτα ότι μας ταιριάζουν.

Τ-Shirts για να τρελάνετε κόσμο (pics)

Τ-Shirts για να τρελάνετε κόσμο
ΠΗΓΗ:http://www.dekaneisplaka.gr