Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ: -Η χώρα όπου το να φουλάρεις το ρεζερβουάρ κοστίζει λιγότερο από ένα πακέτο τσίχλες

diaforetiko.gr : 620877 benezoy 600x418 ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ:  Η χώρα όπου το να φουλάρεις το ρεζερβουάρ κοστίζει λιγότερο από ένα πακέτο τσίχλες Ο πρόεδρος της χώρας σκέπτεται πλέον να αυξήσει την τιμή της βενζίνης 
Η πολύ φθηνή βενζίνη της Βενεζουέλας ίσως να είναι σε λίγο παρελθόν, αν ο πρόεδρος της χώρας Νίκολας Μαδούρο αποφασίσει ότι η αύξηση της τιμής είναι ένας καλός τρόπος να εισρεύσουν χρήματα στα κρατικά ταμεία. Στη χώρα με τα μεγαλύτερα εκτιμώμενα αποθέματα πετρελαίου στον κόσμο, η τιμή της βενζίνης είναι μόλις στα 0,05 δολάρια το λίτρο, φουλάρεις δηλαδή με 70 λεπτά, τη στιγμή που οι τιμές βασικών αγαθών είναι στα ύψη ή υπάρχει έλλειψη σε αυτά, ακόμη και στο χαρτί τουαλέτας.

O Αντώνης Ρέμος στο studio μαζί με τους παίκτες της ομάδας του από το “The voice! (photos)

antonis-remos11Τι κι αν ακόμα δεν έχει τελειώσει η προβολή των blind auditions, της πρώτης φάσης του “The voice”;
Οι coaches ετοιμάζονται από τώρα για το επόμενο στάδιο, τα “battles”, κατά τη διάρκεια των οποίων οι 64 συνολικά παίκτες θα μείνουν 32, 8 δηλαδή παίκτες σε κάθε κριτή! Έτσι λοιπόν και ο Αντώνης Ρέμος δουλεύει πολύ με την ομάδα του, η οποία πλέον έχει συμπληρωθεί, έτσι ώστε να είναι όλοι καθ’ όλα έτοιμοι για τη μεγάλη…”battle”. Στα social media μάλιστα ανέβηκαν φωτογραφίες με το δημοφιλή τραγουδιστή και κάποιους παίκτες του να βρίσκονται στο studio για πρόβες!

Απίστευτο Video: Δείτε τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε ο Γιώργος Γιασεμής στην πίστα

12014 20541 μμΣεξουαλική παρενόχληση δέχτηκε ο τραγουδιστής Γιώργος Γιασεμής κατά την διάρκεια της τελευταίας εμφάνισης του σε μαγαζί της συμπρωτεύουσας. Την ώρα που τραγουδούσε πήγε από πίσω του μια ζαλισμένη θαυμάστρια και τον χάιδευε προκλητικά. Και να ταν μόνο αυτό;
Στο τέλος του προγράμματος, η συγκεκριμένη… λυσσάρα ούσα προσπάθησε να μπει στο καμαρίνι του αοιδού. Οι συνεργάτες του νυχτερινού κέντρου έσπευσαν να την απομακρύνουν αλλά άνοιξαν τον ασκό του Αιόλου.

Εκπληκτικό ! Το πιο αληθοφανές χαρτονόμισμα που ζωγραφίστηκε ποτέ!

 

Από την Ειρήνη Νικολοπούλου¨.... Όταν η βαφτισιμιά μου η Άννα αγάπησε τον Φίλιππο, ερωτεύτηκε την Καστοριά και παντρεύτηκε με τις μουσικές του Μπρέγκοβιτς! (Φωτό)

 H λίμνη και τα χάλκινα κάτω στο δρόμο παίζουν και μας ξετρελαίνουν - Να πως ο γάμος της Άννας και του Φίλιππου Εμμανουηλίδη μου θύμισε ταινία του Κουστουρίτσα με μουσική Μπρέγκοβιτς!