Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

Τί έλεγε ο Τόμας Πρωτόπαπας πριν λίγες μέρες για τη ζωή και τα όνειρά του

Ο Τόμας Πρωτόπαπας τα έχει όλα! Ομορφιά, λάμψη, νιάτα! Η τηλεοπτική του παρουσία άρχισε να γίνεται αισθητή τα τελευταία δύο χρόνια με το γυναικείο fan club του, να πολλαπλασιάζεται καθημερινά και τις επαγγελματικές προτάσεις να πληθαίνουν.

Ήλιος της Βεργίνας - Η Ιστορία του αρχαίου Ελληνικού συμβόλου

4000 χρόνια πριν: Αυτή είναι η στιγμή όπου οι αρχαίοι Έλληνες, άρχισαν πρώτοι να χρησιμοποιούν αυτό το σύμβολο του Ηλίου. To σύμβολο δεν είχε τυποποιηθεί ακόμα με την πρώιμη μορφή του. 

Παροχή υπηρεσιών $εξ σε πάσχοντες από άνοια!!!

Μπορεί να είναι ηλικιωμένοι, μπορεί να πάσχουν από άνοια αλλά θα πρέπει να έχουν δικαίωμα στο $εξ. Ακόμα και στον αγοραίο έρωτα! Αυτό υποστηρίζει η 80χρονη Αυστραλή νοσοκόμα Ελέιν Γουάιτ που έχει ξεκινήσει εκστρατεία προκειμένου να προσφέρονται αμειβόμενοι ερωτικοί συνοδοί σε αυτούς που πάσχουν από άνοια.

ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ!!!

Σε μια εποχή που η τυπογραφία άνηκε ακόμη στο μακρινό μέλλον, τα χειρόγραφα αποτελούσαν το μοναδικό τρόπο για να διασωθούν οι αρχαίες γνώσεις στο διηνεκές. 

Σκάνδαλο με Πιστόριους

Κάτι δεν λειτουργεί καλά με τη δικαιοσύνη στη Νότια Αφρική καθώς υπήρχε μερική άρση των περιοριστικών όρων για τον Οσκαρ Πιστόριους και άναψε το «πράσινο φως» για να ταξιδέψει στο εξωτερικό.

Δοκιμή: Νέο Μini Paceman Cooper D

Το έβδομο μέλος της οικογένειας των Mini είναι εδώ, σχεδόν 2 χρόνια, μετά την πρεμιέρα του ως concept στην Έκθεση του Ντιτρόιτ.

ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΒΓΑΛΕΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ.

Εκατοντάδες και πιο συγκεκριμένα 414 ελληνικές επιχειρήσεις έχουν

Τηλεκίνηση - Όσα θα έπρεπε να γνωρίζετε

Η ψυχοκίνηση, που κάποιες φορές αναφέρεται και ως τηλεκίνηση ή άσκηση ελέγχου του νου επάνω στην ύλη, είναι η δυνατότητα να μετακινούνται αντικείμενα ή αλλιώς να επηρεάζονται ο ιδιότητες των αντικειμένων με τη δύναμη του νου. Από τις ψυχικές ικανότητες η ψυχοκίνηση είναι μια από τις σπανιότερες. 

Με 580 LIKE.Nικητης της αποψινής βραδιάς στο PHOTOGRAPHY PARTY!!!

  580 LIKE ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

27th Photography Party!!! ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΜΕ 269 LIKE..KAI ENA SHAKER ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΨΙΝΟ PHOTOGRAPHY PARTY!!!


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Ένα αποκαλυπτικό ρεπορτάζ δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα «El Confidencial», σύμφωνα με το οποίο εδώ και 3 χρόνια...
γίνονταν υποκλοπές στην Μπαρτσελόνα και παρακολουθούνταν οι συνομιλίες του Σάντρο Ροσέλ αλλά και του υπόλοιπου διοικητικού συμβουλίου των Καταλανών!

Το αισθησιακό λίκνισμα της 23χρονης Σοκόλοβα που έχει μαζέψει 3.000.000 views στο YouTube - ΒΙΝΤΕΟ

Ουκρανία έχεις ταλέντο !
Το όνομα της Αναστασία Σοκόλοβα. Πρόκειται για την 23χρονη Ουκρανή που έχει τυφλώσει το κοινό με τις χορευτικές ικανότητες πάνω στο στύλο. 

ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ: Ο ΠΑΠΑΣ ΚΑΛΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ!!!

Ο Πάπας Francis προέτρεψε τα μέλη όλων των θρησκειών και των ατόμων που δεν ανήκουν σε καμία εκκλησία να ενωθούν για να υπερασπιστούν τη δικαιοσύνη, την ειρήνη και το περιβάλλον.

Παρακολουθήστε καρέ καρέ πως οι ληστές καραδοκούν για να επιτεθούν σε γυναίκες!!!VIDEO

Κάμερα ασφαλείας σε πολυκατοικία καταγράφει ληστή να επιτίθεται σε ηλικιωμένη γυναίκα αιφνιδιάζοντας την από πίσω

Ελλάδα: Τα μυστικά του παρελθόντος | Ντοκιμαντέρ

                                                                                                                                                        goodkastoria.grΜια μεγάλη παραγωγή που αφορά στην Ελλάδα και στον αρχαίο Πολιτισμό της -και κατ'επέκταση τις επιρροές της στον δυτικό πολιτισμό.

Είμαστε μια μικρή κουκίδα στο σύμπαν!

perierga.gr - Εντυπωσιακή σύσγκριση Γης και άλλων πλανητών σε μέγεθος!Κρόνος, Δίας, Άρης και άλλοι γνωστοί πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος συγκρίνονται σε μέγεθος με τη Γη και τον Ήλιο, σε μια εντυπωσιακή αναμέτρηση που προκαλεί ιδιαίτερο ενδιαφέρον. 

Ο Μιχάλης Καλογεράκης ο ευφυής εφευρέτης που παράγει ρεύμα με ελαιόλαδο (εκτός από το φώς και τον άνεμο) και κινεί μηχανάκι με οινόπνευμα και νερό (Βίντεο)

Ο Μιχάλης Καλογεράκης, ηλεκτρολόγος-ηλεκτρονικός στο επάγγελμα, έχει καταφέρει επί χρόνια να έχει πλήρη ενεργειακή αυτονομία στο σπίτι του με τη χρήση αιολικής και ηλιακής ενέργειας αλλά και...λαδιού!!! 

Μεγάλη παγκόσμια εισβολή στο διαδίκτυο!!

Συμβαίνει τώρα!

Σε σημαντική επιβράδυνση διαδικτυακών υπηρεσιών έχει οδηγήσει «η μεγαλύτερη σύγκρουση στα χρονικά του Διαδικτύου», που διεξάγεται τις τελευταίες ώρες ανά τον κόσμο, μεταδίδει το BBC.

Οι Αρχαίοι Anunnaki δημιούργησαν γενετικά τροποποιημένα είδη στη Γη;

Υπήρχε κάποτε μια φυλή γνωστή στους αρχαίους κατοίκους της Γης ως Anunnaki(άλλα ονόματα Anunna, Anunnaku, Ananaki ) . Υπάρχουν εκείνοι που πιστεύουν ότι οι Anunnaki του Nibiru έρχονται.