Τρίτη 14 Αυγούστου 2012

Ο Jean Claude Van Damme παραδέχτηκε ότι είχε σχέση με την Kylie Minogue!

Ο Jean Claude Van Damme παραδέχτηκε ότι είχε σχέση με την Kylie Minogue!Σοκαρίστηκα μπορώ να πω! Δε νομίζω να κοιμηθώ το βράδυ! Όχι αλήθεια τώρα, σας έρχεται στο μυαλό η εικόνα αυτών των δύο μαζί; 

Παγκόσμιο ρεκόρ στους... άνδρες!

Είναι Αμερικανίδα ηθοποιός πορνό ταινιών και κρατάει τα σκήπτρα της αντοχής στο σεξ, αφού κατάφερε να «πάρει» και να «τελειώσει» μέσα σε μία μέρα ούτε 10 ούτε 20 ούτε 30, αλλά...

Η Maya Veronica με μικροσκοπικό bikini μας δείχνει το απίθανο κορμί της!

Η Maya Veronica με ένα μαύρο μικροσκοπικό bikini μας δείχνει το απίθανο κορμί της κατα της διακοπές στις antibes της Νότιας Γαλλίας
Απολαύστε την

Το μεγαλύτερο σουβλάκι στον κόσμο!...

Θα διεκδικούσε άνετα μια θέση στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες.

Πες μου τι ζώδιο είναι να σου πω τις ατάκες που δεν πρέπει να πεις ποτέ…

 Το κάθε ζώδιο έχει το αδύνατο σημείο του
, την κουβέντα που αν του την πούνε θα ενοχληθεί, θα θυμώσει, θα προσβληθεί, θα παρεξηγηθεί. Εμείς, λοιπόν, για να σε προστατεύσουμε (και για να διασκεδάσουμε και λίγο) σου δίνουμε τις πέντε χειρότερες «ατάκες» για κάθε ζώδιο, που καλό θα ήταν να αποφύγεις όταν μιλάς μαζί του. Δεν λέμε να μην πεις τη γνώμη σου… Απλώς «φερ’ το» με έναν πιο διπλωματικό τρόπο. Ναι;

Βάσεις 2012: Άνοδος των βάσεων σε 40 σχολές!

Άνοδο σε δεκάδες σχολές των ΑΕΙ- ΤΕΙ, και κυρίως στα τμήματα που δίνουν την δυνατότητα εργασίας στο Δημόσιο, καθώς και στις υψηλόβαθμες σχολές των κεντρικών ιδρυμάτων, θα πρέπει να αναμένουν οι υποψήφιοι, που συμμετείχαν φέτος στις πανελλήνιες εξετάσεις. Σύμφωνα με...

Η Ashley Greene και το μικροσκοπικό μπικίνι της κάνουν διακοπές!

Η Ashley Greene και το μικροσκοπικό μπικίνι της κάνουν διακοπές! Μήπως είναι λίγο μικρό το πάνω μέρος του μαγιό; Ξεχειλίζει πραμάτια! Λέω εγώ τώρα!

Τι κάναμε... πριν το internet; Συνήθειες από το παρελθόν που δυστυχώς ξεχάσαμε...

Δείτε πως τα παιδιά περνούσαν παλιά τον ελεύθερο χρόνο τους…. Πάντως όχι μπροστά στον υπολογιστή….

Πόσο θάρρος χρειάζεται για να μην κρύψεις την σκόνη κάτω από το χαλί;…

Spice Girls2 Πόσο θάρρος χρειάζεται για να μην κρύψεις την σκόνη κάτω από το χαλί;...Το πρώτο που μου δημιούργησε την μεγαλύτερη εντύπωση στην χθεσινή τελετή λήξης ήταν η έλλειψη «πολιτιστικού κόμπλεξ» από την πλευρά των διοργανωτών. Ονόματα με ιστορία δεκαετιών στην δισκογραφία βρέθηκαν δίπλα με τους … 

Ιμπρεσιονιστής ζωγράφος… 9 ετών!

perierga.gr - Ιμπρεσιονιστής ζωγράφος... 9 3τών!Ο Kieron Williamson, Βρετανός από το Norfolk, είναι μόλις 9 ετών και έχει ήδη διακριθεί στη ζωγραφική τέχνη, καθώς οι τοπιογραφίες του συναγωνίζονται αυτές του Μονέ και πωλούνται ήδη σε αρκετά υψηλά ποσά, συγκεντρώνοντας πάνω από 350.000 δολάρια μέχρι τώρα από τις πωλήσεις του.

Τhe only one Μουρίνιο!

Σε ακόμα μία δήλωση... μετριοφροσύνης προέβη ο Ζοσέ Μουρίνιο, υποστηρίζοντας πως ίσως θα πρέπει να αλλάξει το προσωνύμιο «special one» σε... «the only one».

10 πράγματα εμπνευσμένα από το iPhone!!

Το iPhone δεν είναι απλώς ένα κινητό τηλέφωνο, αφού έχει... εκατομμύρια... «φανατικούς» σε όλο τον κόσμο… Η εμπορική του επιτυχία φυσικά δε θα μπορούσε να μείνει ανεκμετάλλευτη από τρίτους, οι οποίοι δημιούργησαν πράγματα εμπνευσμένα από το δημοφιλές smartphone της Apple.

Ναι στα παιχνίδια, ναι στα προκαταρκτικά σε θάλασσες και ακτές...!!!

Η άμμος, η θάλασσα, τα βράχια και οι πισίνες είναι ένα τεράστιο κρεβάτι. Αρκεί να ξέρεις τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα, ώστε να διαλέξεις σοφά το μέρος που θα κάνεις το καλύτερο καλοκαιρινό σεξ της ζωής σου....

Γιατί οι ανεμιστήρες δεν μας δροσίζουν;

Τα κύματα της ζέστης που σαρώνουν τον πλανήτη αυτό το καλοκαίρι,
κοντεύουν να γίνουν ρουτίνα, διότι επανεμφανίζονται σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Ο παντρεμένος τραγουδιστής και η 40άρα που του βγάζει…γούστα!!

Είναι παντρεμένος και με παιδιά. Με την σύζυγό του είναι μαζί πολλά χρόνια. Ο τραγουδιστής για τον οποίο θα σας γράψω κάποτε ξεσήκωνε τους θαμώνες στα νυχτερινά μαγαζιά όπου εμφανιζόταν.

Το σέξι ατύχημα της Katy Perry

Το σέξι ατύχημα της Katy Perry Ένα «ατύχημα» συνέβη στην Katy Perry την ώρα που διασκέδαζε σε υδάτινο πάρκο.

Ανεβαίνει, πάλι, ο υδράργυρος

%25CE%259A%25CE%2591%25CE%2599%25CE%25A1%25CE%259F%25CE%25A3 Ανεβαίνει, πάλι, ο υδράργυροςΒελτιωμένο καιρό σε ολόκληρη τη χώρα με πιθανότητα για λίγες μεμονωμένες βροχές στα ορεινά της Ηπείρου και της Μακεδονίας τις θερμές ώρες της ημέρας, περιμένουμε την Τρίτη 14 Αυγούστου 2012….

Αρκούδες μπήκαν σε σπίτι, έφαγαν όλα τα γλυκά και ήπιαν εκατό κουτάκια μπύρας

tromaktiko Αρκούδες μπήκαν σε σπίτι, έφαγαν όλα τα γλυκά και ήπιαν εκατό κουτάκια μπύραςΑρκούδες “λήστεψαν” ένα σπίτι στο χωριό Γιάρφορντ στα βόρεια της Νορβηγίας.

Σατιρίζοντας το ΕΥΡΩ!












Σας παρουσιάζουμε μερικές από τις δημιουργίες Ευρωπαίων καλλιτεχνών για την σχέση που έχει η χώρα μας με το ΕΥΡΩ και τους Ευρωπαίους εταίρους μας. Η έκθεση παρουσιάστηκε στην πρωτεύουσα της χώρας που προεδρεύει στην Ευρωπαϊκή Ένωση το τρέχον εξάμηνο.

Ηχορηπανση Τελος για τα Night Clabs!











Να μία έξυπνη λύση που σας προτείνουμε για να αποφεύγετε πλέον τις μηνύσεις λόγο δυνατής μουσικής στα καταστήματά σας από τους συμπαθητικούς γείτονες σας.

Οι Ολυμπιακοί πύργοι του Aμπραμοβιτς Λεμεσο!
















The Olympic Towers in Limassol
Οι περίφημοι "Ολυμπιακοί Πύργοι" της Λεμεσού πλέον έχουν πάρει σάρκα και οστά. Η κρίση κάποιους ανθρώπους δεν τους αγγίζει. Ένα από τα δημιουργήματα του Ρόμαν Αμπράμοβιτς στην παραλία της Λεμεσού στην Κύπρο

Μεγάλη ανάγκη για αιμοπετάλια ομάδος 0+ (μηδέν θετικό)..ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ!

O Kostas Nikou ειναι καλυμμενος απο αιμοπεταλια για αυτην την εβδομαδα….
ΠPOΣΟΧΗ!!!! επειδη η αναγκη για αιμοπεταλια θα ειναι συνεχης διότι (θα γινει μεταμοσχευση μυελου με μοσχευμα απο τον αδελφο του)...

Πώς να ισιώσετε τα μαλλιά σας φυσικά

Είστε από τη φύση σας σγουρομάλλα και πάντα ζηλεύατε τις κοπέλες με μακριά ολόισια μαλλιά; Αφήστε στην άκρη τις συσκευές ισιώματος και εφαρμόστε 2 φυσικότατες μεθόδους οι οποίες θα σας κάνουν να τρίβετε τα μάτια σας.

Τι λένε τα ζώδια σήμερα Τρίτη 14/8;

Τα Ζώδια Σήμερα 14 Αυγούστου 2012

Κριός
21/3-20/4

Θέλεις να βελτιώσεις κάποιους τομείς της ζωής σου, αλλά δεν ξέρεις τον τρόπο αγαπητέ Κριέ. Για να βρεις τις λύσεις που σου χρειάζονται, θα πρέπει να εξωτερικευθείς περισσότερο και να μην επαναπαύεσαι, αναβάλλοντας τις λύσεις στα προβλήματά σου. Σήμερα άλλωστε, θα έχεις την ευκαιρία να δώσεις απαντήσεις σε βασικά ζητήματα.




Είναι δυο ετών και πάσχει από καρκίνο του μαστού

«Σοκαριστήκαμε τόσο πολύ από τη διάγνωση. Ασχολούμαι με τον καρκίνο εδώ και 25 χρόνια και ποτέ δεν έχω συναντήσει τόσο νέο ασθενή. Είναι η νεότερη γνωστή περίπτωση στον κόσμο», δήλωσε η γιατρός της μικρής, Nancy Down στη Daily Mail.

Πάρτι μόνο με εσώρουχα.(VIDEO)

Αν είσαι άντρας φοράς ότι θες, αν είσαι γυναίκα φοράς μόνο τα εσώρουχά σου.
Αυτά συμβαίνουν στα Lingerie Party του μακρινού (σε απόσταση και νοοτροπία) Las Vegas.

Η «καυτή» οδοντίατρος του Καβαλιέρε μας δείχνει τα... προσόντα της!

Η σέξι γαζέλα, Nicole Minetti, η οποία από showgirl έγινε οδοντίατρος και πολιτικός, η γυναίκα που..

Ξέρετε πώς είναι ένα ξενοδοχείο 0 αστέρων;


Έχομυε όλοι δει πώς είναι τα υπερπολυτελή ξενοδοχεία με τις
 ανέσεις τους, με τα λουξ δωμάτια, με τα χρυσά κουτάλια τους, 
με τα πανάκριβα σερβίτσια, με τους πολυελαίους, αλλά έχετε
δει ποτέ ξενοδοχείο 0 αστέρων;

Η δύναμη της θέλησης: Αναρρίχηση χωρίς πόδια!

perierga.gr - Η δύναμη της θέλησης: Σκαρφαλώνοντας χωρίς πόδια!Ο ηρωικός Hugh Herr δεν απολαμβάνει τίποτα περισσότερο από μια καλή ανάβαση σε έναν βράχο, παρόλο που έχει χάσει και τα δυο του πόδια σε μια… καταστροφική αναρρίχηση όταν ήταν έφηβος, η οποία παραλίγο να του στερήσει και τη ζωή.

Είναι σέξι και…παίζει με το skateboard (pics)

Είναι σέξι και…παίζει με το skateboard (pics) H Chanel Spencer δεν πήρε μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, αλλά όλοι χαίρονται να την βλέπουν να «αθλείται» με το skateboard.

Η Κέιτ Μος τύφλα στο μεθύσι

Η Κέιτ Μος τύφλα στο μεθύσι

Κάθε βράδυ είναι και σε διαφορετικό μπαρ