Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

Με ένα καλάμι έπιασαν το μεγαλύτερο καρχαρία της Βρετανίας (ΒΙΝΤΕΟ)

  • 0
     



 Με ένα καλάμι έπιασαν το μεγαλύτερο καρχαρία της Βρετανίας (ΒΙΝΤΕΟ)
Σϊγουρα δεν περίμεναν δύο Άγγλοι ψαράδες ότι μια τυπική βαρκάδα για ψάρεμα, θα οδηγούσε στην αλίευση του μεγαλύτερου καρχαρία που πιάστηκε ποτέ σε βρετανικά νερά. Ο Γουέιν Κόλμπεν και ο Γκράεμ Πούλεν βγήκαν για ψάρεμα στα ανοιχτά της Κορνουάλης και δεν πίστευαν στα μάτια τους όταν είδαν στην επιφάνεια της θάλασσας έναν τεράστιο καρχαρία. Είχε μήκος τρία μέτρα και βάρος 250 κιλά.
Για περίπου μία ώρα με τον καρχαρία προκειμένου να τον »σκάσουν» από την κούραση και να το βάλουν στο μικρό αλιευτικό σκάφος.

Γυμνή Barca-προεδρίνα!

  • 4971
     



 Γυμνή Barca προεδρίνα!
Ξεχάστε για λίγο τα άσχημα και διασκεδάστε
Χαμός στην Ισπανία, το βίντεο σπάει τα κοντέρ.

Η γυναίκα του προέδρου της Barcelona, του Juan Laporta, που έφερε τους παικταράδες στη Βαρκελώνη, Maria Lapiedra, παρουσιάζει εκπομπή, όταν ένας τύπος πηγαίνει πίσω της και της βγάζει το φόρεμα, αφήνοντάς την γυμνή !




Αλλάζουν τα like στο Facebook!

http://ierosagon.org/wp-content/uploads/2012/06/facebook.jpg

Ενα ενδιαφέρον σημερινο δημοσίευμα των New York Times αναφέρει την ιστορία του Nick Bergus, ενός χρήστη του Facebook ο οποίος είδε ένα like που έκανε σε ένα τυχαίο προϊόν στο Amazon να μετατρέπεται σε διαφήμιση, με τον ίδιο πρωταγωνιστή και μάλιστα χωρίς την έγκρισή του!Ο Bergus διηγείται ότι έκανε ένα like για πλάκα σε ένα προϊόν στο Amazon την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.Το προϊόν δημοσιεύτηκε εν γνώση του στη σελίδα του στο Facebook, ωστόσο μετά από μερικές ημέρες ο Bergus είδε την φωτογραφία του να διαφημίζει το προϊόν σε σελίδες άλλων χρηστών!Η διαφήμιση, πληρωμένη από την Amazon στο Facebook, είναι ένα από τα ‘κόλπα’ που χρησιμοποιεί το ‘δωρεάν’ Facebook για να βγάλει χρήματα εις βάρος και εν αγνοία μας…Πρόκειται για μια διαφήμιση με ιδιαίτερα χαμηλό κόστος για τον διαφημιζόμενο και που επιφέρει σημαντικά κέρδη για το Facebook…Σε βάρος ωστόσο των προσωπικών δεδομένων των χρηστών…med

 http://ierosagon.org

Παρέμβαση εισαγγελέα για την απόφαση των φαρμακοποιών

Την παρέμβαση του εισαγγελέα προκάλεσε η απόφαση των φαρμακοποιών να αναστείλουν, λόγω των μεγάλων οφειλών του ΕΟΠΥΥ, τη χορήγηση φαρμάκων με πίστωση στους ασφαλισμένους του Ταμείου.

Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών, Γ. Σακελάκος, έδωσε εντολή στην προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών να διατάξει τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης με αφορμή την απόφαση των φαρμακοποιών. Σκοπός της έρευνας είναι να διαπιστωθεί αν από την αναστολή της χορήγησης φαρμάκων προκύπτει η διάπραξη του αδικήματος της έκθεσης σε κίνδυνο σε βάρος ασφαλισμένων. 
 

Πανικός επικράτησε σε γνωστό κλαμπ της Αθήνας

Στα decks και πάλι ο... Σισέ


Ήρθε από το Παρίσι ειδικά για να παίξει μουσική σε ελληνικό κοινό.

Ο Άκης κάνει έκκληση για... δίκαιη δίκη!


        Ο Άκης κάνει έκκληση για... δίκαιη δίκη!


Πτωτικά κινείται το ευρώ έναντι του δολαρίου




Επιστολή Τζήμερου στη Μέρκελ: "Αν ήμουν στη θέση σας θα έλεγα να πάει στο διάβολο η χώρα αυτή"

ΜΕ ΑΠΩΛΕΙΑ ΠΟΡΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΣΥΝΟΧΗΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ

STOURNARAS ΜΕ ΑΠΩΛΕΙΑ ΠΟΡΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΣΥΝΟΧΗΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ
Για τον κίνδυνο να χάσει η Ελλάδα σημαντικούς πόρους από το Ταμείο Συνοχής, προειδοποίησε ο υπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, Ι. Στουρνάρας, εκπροσωπώντας την ελληνική…
κυβέρνηση στη συνάντηση «Φίλων της Συνοχής», στο Βουκουρέστι.
Η συνάντηση γίνεται στο πλαίσιο της διαπραγμάτευσης του νέου Πολυετούς Δημοσιονομικού Πλαισίου (ΠΔΠ) της Ε.Ε. για την περίοδο 2014-2020, με στόχο να υπάρξει συντονισμός θέσεων, υπέρ της επαρκούς χρηματοδότησης της Πολιτικής Συνοχής, εν όψει του κρίσιμου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου του Ιουνίου.
Όπως σημείωσε ο κ. Στουρνάρας, στη συνάντηση θα γίνει μια πρώτη συζήτηση για το Ταμείο Συνοχής και γενικά για τα Διαρθρωτικά Ταμεία της περιόδου 2014-2020. «Υπάρχει μια τεχνική δυσκολία, επειδή η Eurostat έχει στοιχεία για τις περιφέρειες μόνο μέχρι το 2008», εξήγησε ο ίδιος, διευκρινίζοντας ότι εάν κριθεί η Ελλάδα με στοιχεία του 2008, τότε θα θεωρηθεί πλούσια χώρα, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει να χάσει σημαντικούς πόρους. Για το λόγο αυτό, πρόσθεσε, πρέπει να αλλάξει η μεθοδολογία, προκειμένου να λάβει υπόψη τη μεγάλη απώλεια σε όρους Ακαθάριστου Εθνικού Προϊόντος της περιόδου 2008- 2012, που εκτιμάται σε 20%.

gr-news.com

Διέρρευσαν φωτογραφίες του iPhone 5


VIDEO: Aπίστευτο αλλά αληθινό! Η νέα ταινία του ΤΣΑΚ ΝΟΡΙΣ!


Αυτό που ΟΛΟΙ περίμεναν! Η καινούργια ταινία του Τσακ Νόρις, θα κυκλοφορήσει στις 17 Αυγούστου!
Ένας χαρακτήρας που έχει γίνει…παγκόσμιο ανέκδοτο για τη δύναμή του και την…θεϊική δύναμή του! Ο Τσακ Νόρις σε όλες τις γλώσσες του κόσμου, κυκλοφορεί εδώ και πολλά χρόνια και δέρνει τους πάντες στο πέρασμά του, ενώ στα social media είναι ένα από τα διασημότερα trends!
O γνωστός ηθοποιός κάνει τη χάρη, λοιπόν, στα εκατομμύρια των θαυμαστών του και επιστρέφει στον κινηματογράφο σε μια χολιγουντιανή υπερπαραγωγή! Θα είναι ένας από τους “Αναλώσιμους” μαζί με τον Συλβέστερ Σταλόνε, τον Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ, τον Τζον Στέιθαμ, τον Μπρους Γουίλις και πολλούς ακόμα σκληρούς του σινεμά!
Ποιός λέτε να κερδίσει τη μάχη ;


Επίδειξη Δύναμης στο Αιγαίο! Χαλάζι… από πυραύλους του ΠΝ!

Πολλαπλές βολές κατευθυνόμενων πυραύλων πραγματοποίησαν σήμερα οι ένοπλες δυνάμεις στις συνεχιζόμενες ασκήσεις ετοιμότητας αλλά προφανώς και σαν επίδειξη δυνατοτήτων με νόημα.

ΠΡΟΣΟΧΗ:Ανάκλιση δοχείων τουριού


%CE%B5%CF%86%CE%B5%CF%84 ΠΡΟΣΟΧΗ:Ανάκλιση δοχείων τουριού
Ο Ε.Φ.Ε.Τ., και ειδικότερα η Περιφερειακή Διεύθυνση Αττικής, στο πλαίσιο του Ελέγχου Επιχειρήσεων και σε συνεργασία με το Γενικό Χημείο του Κράτους, διαπίστωσε ότι το «Λευκοσιδηρό δοχείο με διαστάσεις
23Χ23Χ19cm, περιέκτης τυριού» με τις ενδείξεις : ΠΚ – ΛΕΥΚΟΣΙΔΗΡΟΥΡΓΙΑ – Π .ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗ» είναι
μη κανονικό & μη ασφαλές.
Συγκεκριμένα, διαπιστώθηκε ότι:
1. Υπό τις κανονικές ή προβλεπόμενες συνθήκες χρησιμοποίησής του, παρατηρούνται σημεία
αποκόλλησης του επιχρίσματος και ύπαρξη χαραγών σε αυτό.
2. Κατά την επαφή του με τον προσομοιωτή των όξινων τροφίμων (3% οξικό οξύ), παρατηρείται
αλλοίωσή του και επομένως ο περιέκτης είναι ακατάλληλος για χρήση σε σχέση με όξινα τρόφιμα
(pH <4.5).
Επομένως, το δείγμα δεν έχει κατασκευαστεί με τις ορθές πρακτικές κατασκευής. Υπό τις κανονικές ή
προβλεπόμενες συνθήκες χρησιμοποίησής του είναι δυνατόν α) να προσβληθεί από το εμπεριεχόμενο
τρόφιμο β) να μεταφέρει στο τρόφιμο ουσίες που είναι ξένες προς τη φύση του, με αποτέλεσμα να επιφέρει απαράδεκτη τροποποίηση του τροφίμου, που είναι επιβλαβής για την υγεία του καταναλωτικού κοινού και θέτει σε κίνδυνο την ανθρώπινη υγεία [Ευρωπαϊκοί Κανονισμοί (ΕΚ) αριθμ. 1935/2004, άρθρο 3 § 1, 2023/2006 άρθρο 5§ 2, 178/2002 άρθρο 14, Κώδικας Τροφίμων και Ποτών άρθρο 3 § 8, άρθρο 9 § 4, άρθρο 28§ 2 στ, ζ].
Ο Ε.Φ.Ε.Τ. απαίτησε την άμεση ανάκληση / απόσυρση του συνόλου του εν λόγω προϊόντος από την
επιχείρηση και ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι.
Ο Ε.Φ.Ε.Τ. καλεί τους καταναλωτές, που έχουν ήδη προμηθευτεί τον συγκεκριμένο περιέκτη να μην τον
χρησιμοποιήσουν και να μην καταναλώσουν προϊόντα (τυρί) που εμπεριέχονται σε αυτόν.

http://gr-news.com 
 ΠΡΟΣΟΧΗ:Ανάκλιση δοχείων τουριού

Αποδοκίμασαν τον Πάγκαλο σε καφενείο χωριού..του Ηρακλείου..Σηκώθηκε και έφυγε άρον άρον..όταν άρχισαν να του πετάνε ποτήρια με νερό.

13 Αποδοκίμασαν τον Πάγκαλο σε καφενείο χωριού..του Ηρακλείου..Σηκώθηκε και έφυγε άρον άρον..όταν άρχισαν να του πετάνε ποτήρια με νερό.
Οι κάτοικοι τον αποδοκίμασαν νωρίς το μεσημέρι, όταν κάθησε σε καφενείο του χωριού μαζί με τον Διοικητή του Βενιζελειου Νοσοκομείου, Νίκο Κοκκίνη.
Ο κύριος Πάγκαλος, βρέθηκε στην Κρήτη για την κηδεία του αγροτοσυνδικαλιστή Μ. Γαβαλά, με τον οποίο ήταν και κουμπάροι και…
η παρουσία του κάθε άλλο παρά απαρατήρητη πέρασε από τους κατοίκους.
Σύμφωνα με prismanews, οι κύριοι Πάγκαλος και Κοκκίνης κάθισαν στο καφενείο και οι θαμώνες αμέσως άρχισαν τη… μουρμούρα.
Τα πράγματα άρχισαν να ζορίζονται όταν ο Θεόδωρος Πάγκαλος και ο Νίκος Κοκκίνης έφυγαν από την καφετέρια, καθώς είχε συγκεντρωθεί περισσότερος κόσμος που τον αποδοκίμαζε.
Όπως διαβάζουμε στο creteplus.gr μάλιστα,
κάποιοι τον πλησίασαν με άγριες διαθέσεις ενώ στη διάρκεια του περιστατικού, ορισμένοι, λέγεται ότι του πέταξαν και ποτήρια με νερό.
Ο κύριος Πάγκαλος έφυγε – όπως ήταν φυσικό- κακήν κακώς, για να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Παράταση για την υποβολή των φορολογικών

Παράταση δόθηκε για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων φυσικών προσώπων μετά από απόφαση του υπουργού Οικονομικού Γιώργου Ζανιά.
Η προθεσμία υποβολής, ανεξάρτητα αν γίνεται χειρόγραφα ή ηλεκτρονικά, η οποία έληγε στις 15 Ιουνίου, διαμορφώνεται ως εξής:
α. Για τους υπόχρεους που υποβάλλουν τη δήλωση χειρόγραφα μέσω ΔΟΥ και ανεξάρτητα από το τελευταίο ψηφίο του ΑΦΜ τους έως και τις 2 Ιουλίου 2012.
β. Για τους υπόχρεους που υποβάλλουν τη δήλωση ηλεκτρονικά και ανεξάρτητα από το τελευταίο ψηφίο του ΑΦΜ τους, έως και τις 16 Ιουλίου 2012.

Photoshop; Δεν νομίζω!!

Νομίζετε ότι είναι Photoshop; Ξανασκεφτείτε το!

ΒΟΛΟΣ – ΣΟΚ: Βρήκε τον πατέρα της κρεμασμένο μέσα στο σπίτι τους


Κρεμασμένο από ένα σχοινί βρήκε τον πατέρα της, λίγο μετά τις 12:00, μια νεαρή κοπέλα, μέσα στο σπίτι τους στην Ν.Ιωνία Βόλου.
Η κόρη του άνδρα, ηλικίας 50 με 55 χρόνων περίπου, κάλεσε το ΕΚΑΒ, το όποίο έφτασε στο σημείο και μετέφερε τον άνδρα στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.
Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ν. Ιωνίας.

 ΠΗΓΗ: e-volos.gr

Πουλί με δύο κεφάλια και τρία ράμφη!


Φωτογραφίες από το σπάνιο εύρημα στη Μασαχουσέτη
Με ανοιχτό το στόμα έμεινε η Αμερικανίδα April Britt όταν βρήκε στον κήπο της το πουλί της φωτογραφίας.
Έναν μικρό καρδινάλιο με δύο κεφάλια και τρία ράμφη!

Νέα στοιχεία για το Volvo XC90




Πάτρα: Έκοψαν το ρεύμα σε μητέρα 24χρονης που πέθανε από νευρική ανορεξία

Άλλη μια τραγική περίπτωση αναλγησίας του κράτους εκτυλίσσεται από χθες, καθώς η ΔΕΗ αποφάσισε να κατεβάσει τον διακόπτη παροχής ηλεκτρικού ρεύματος στο σπίτι της μητέρας της 24χρονης Μαρίας Φιλιππάτου…
από την Πάτρα που τα περασμένα Χριστούγεννα άφησε την τελευταία της πνοή εξαιτίας της νευρικής ανορεξίας.
Όπως αναφέρει το dete.gr, η κα Αριστέα Ζωγοπούλου βρίσκεται από χθες στο σκοτάδι. Σύμφωνα με πληροφορίες, η κα Ζωγοπούλου όφειλε, από ληξιπρόθεσμους λογαριασμούς της ΔΕΗ, το ποσό των 1200 ευρώ, το οποίο και είχε συσσωρευτεί από τη λειτουργία των μηχανημάτων υποστήριξης της κόρης της.
Η περίπτωσή της είχε γίνει γνωστή στην Διεύθυνση της ΔΕΗ, προκειμένου να «παγώσει» η διακοπή, παρόλα αυτά όμως, μετά από την σχετική παράταση, το αρμόδιο συνεργείο της ΔΕΗ κατέβασε τον διακόπτη.
Πλέον, η μητέρα της 24χρονης βρίσκεται σε τραγική ψυχολογική κατάσταση αφού, εκτός από την απώλεια της κόρης της, δεν μπορεί πλέον να κάνει ούτε τα απαραίτητα στο σπιτι της.

Καστοριά: Θανατηφόρο τροχαίο στα πλατάνια στις επτά το πρωί.Νεκρός 20χρονος!

Το συχνό σεξ κάνει τον εγκέφαλό σου να λειτουργεί καλύτερα

Το συχνό σεξ κάνει τον εγκέφαλό σου να λειτουργεί καλύτερα
 

ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: Κρατούμενοι στις φυλακές των Φιλιππίνων χορεύουν Michael Jackson!


Δείτε πιο κάτω την μοναδική χορογραφία…

Απίστευτα sexy ατυχήματα στην TV!!!


Πολλές είναι οι στιγμές στην τηλεόραση που οι παρουσιάστριες πρόφεραν κατά λάθος πλούσιο θέαμα στους τηλεθεατές και συγκεκριμένα στο ανδρικό κοινό.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: Βρέθηκε “άνθρωπος πίθηκος” στην Κίνα!

 



Είναι ένα πρόσωπο ηλικίας 30 ετών περίπου και είναι θηλυκό αυτό που βλέπετε.
Ο πατέρας αρνείται να δείξει τον εαυτό του. Ισχυρίζεται ότι δεν φορούν τίποτα σε όλη του τη ζωή και δεν αρρωσταίνουν
Τους επισκέφτηκαν και τους έδωσαν κάποια πράγματα και κατάφεραν να τους πείσουν να μιλήσουν μαζί τους. Στην συνέχεια περιγράφονται οι φυσικές ιδιότητες τους. Έχουν μικρό εγκέφαλο, με μακρύ λαιμό και βρίσκονται σε στάση που θυμίζει πίθηκο

Μήνυμα κατά των μεταλλείων χρυσού από τη Βόρεια Ελλάδα


«Ξεπουλιέται ο ορυκτός μας πλούτος και συντελείται περιβαλλοντική καταστροφή»

Τύχη βουνό είχε μητέρα με δύο παιδιά


 


 

Όχημα έπεσε πάνω στο σταθμευμένο αυτοκίνητό τους στην εθνική

Τύχη βουνό είχε μία μητέρα με τα δύο παιδιά της που κινούνταν με το αυτοκίνητο της το απόγευμα στην Εθνική οδό στο ύψος του Βαμακόπουλου στα Χανιά. Η γυναίκα σταμάτησε το αυτοκίνητο της δεξιά, πάνω στην Εθνική όταν ένα διερχόμενο ΙΧ αυτοκίνητο έπεσε με σφοδρότητα επάνω τους.

Σύμφωνα με το neatv.gr χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής για να απεγκλωβιστούν η γυναίκα με τα δύο παιδάκια που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομέιο Χανίων ευτυχώς ελαφρά τραυματισμένοι. Προανάκριση για τα αίτια του ατυχήματος διενεργεί η τροχαία Χανίων.

Το κόλπο της Μέρκελ που εκτίναξε στα ύψη το ελληνικό χρέος

Τα πακέτα διάσωσης που χορηγούνται στην Ελλάδα και εξασφαλίζονται μέσω των Μνημονίων, δεν σώζουν τους Έλληνες αλλά τους Γερμανούς φορολογούμενους και τις γερμανικές τράπεζες.
Αυτό αναφέρουν στο σημερινό Bloomberg View, τη στήλη γνώμης που υπογράφουν οι συντάκτες του πρακτορείου, έχοντας, όπως... υποστηρίζουν, μελετήσει προσεκτικά τις κινήσεις κεφαλαίων στην Ευρώπη και τους ισολογισμών των κεντρικών τραπεζών.

Εφιαλτικό όνειρο η επιστροφή στην κατοχική δραχμή


Εφιαλτικό όνειρο η επιστροφή στην κατοχική δραχμή


 

 Για «εθνική απομόνωση» έκανε λόγο ο Δ. Δασκαλόπουλος στην ΓΣ του ΣΕΒ

«Με την ψήφο τους στις 6 Μαΐου οι πολίτες πράγματι απονομιμοποίησαν το δεύτερο μνημόνιο. Εντολή τους όμως είναι η προσπάθεια αλλαγής του σε συνεννόηση με τους εταίρους μας και όχι η άνευ όρων καταγγελία του».




Ο παλαιστής που έμεινε…. «έγκυος» για τη γυναίκα του



andras egkuos1 Ο παλαιστής που έμεινε.... «έγκυος» για τη γυναίκα τουΉθελε να τη βοηθήσει ψυχολογικά Σε μια προσπάθεια του να συμπαρασταθεί στην έγκυο αρραβωνιαστικιά του, ο 36χρονος Alex Reid από την Αγγλία, έγινε για μια ολόκληρη ημέρα «έγκυος άνδρας», στο πλαίσιο μια φωτογράφισης για ένα περιοδικό…

andras egkuos2 Ο παλαιστής που έμεινε.... «έγκυος» για τη γυναίκα τουΟ Reid είναι γνωστός παλαιστής και ηθοποιός στη Βρετανία.
Μεταξύ άλλων, ο 36χρονος σφουγγάρισε το πάτωμα, μετέφερε τα ψώνια, έπλυνε τα πιάτα – και όλα αυτά με μια ψεύτικη κοιλιά εγκυμοσύνης!
Σύμφωνα με τον ίδιο, η πράξη του έχει απώτερο σκοπό να βοηθήσει την εγκυμονούσα κοπέλα του ψυχολογικά, η οποία δυσκολεύτηκε αρκετά κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της.
Τον Μάρτιο είχε νοσηλευτεί στο νοσοκομείο με καρδιακή αρρυθμία – υπερκοιλιακή ταχυκαρδία, η οποία αποτελεί μια συχνή πάθηση στις εγκυμονούσες γυναίκες.
«Ανησυχώ ότι κάτι θα συμβεί σε μένα και το μωρό μου. Επιπλέον φοβάμαι ότι θα γεννήσω πρόωρα και ότι θα αντιμετωπίσω προβλήματα. Γενικότερα είμαι τρομοκρατημένη και η ψυχολογία μου είναι πεσμένη», δήλωσε η Σαντέλ Χάγκτον.

ΜΙΑ ΑΛΟΙΦΗ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΑ ΙΣΙΑ ΤΟΥ


Επίσημη διάψευση από την Ισπανία των περί οικονομικής βοήθειας από το ΔΝΤ







Καστοριά: Η Ίδρυση του Φορέα Διαχείρισης της Λίμνης είναι γεγονός - Ανακηρύσσεται σε Περιοχή Προστασίας της Φύσης



Δίχτυ προστασίας για τη λίμνη της Καστοριάς

ΜΕΤΡΑΓΕ ΝΕΚΡΟΥΣ…!!! ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΚΑΦΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑΣ ΚΑΤΕΓΡΑΦΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΥΡΑΥΛΙΚΗ ΒΡΟΧΗ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ…!!!


CANDARLIXL ΜΕΤΡΑΓΕ ΝΕΚΡΟΥΣ...!!! ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΚΑΦΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑΣ ΚΑΤΕΓΡΑΦΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΥΡΑΥΛΙΚΗ ΒΡΟΧΗ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ...!!!
Το πλοίο ηλεκτρονικής παρακολούθησης A-588 ÇANDARLI (πρώην Kane T-AGS 27) κλάσης Silas Bent του τουρκικού Στόλου, από τα ξημερώματα σήμερα κατέγραφε όλες τις φάσεις της “πυραυλικής καταιγίδας” της Αεροπορίας και του Ναυτικού στο Πεδίο Βολής Κρήτης, σύμφωνα με απόλτα έγκυρες πηγές της Διακλαδικής Διεύθυνσης ΠΛηροφοριών του υπουργείου Άμυνας. 

ΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 12ΜΗΝΟ «ΒΛΕΠΕΙ» Ο ΠΟΛ ΚΡΟΥΓΚΜΑΝ

%CE%9A%CE%A1%CE%9F%CE%A5%CE%93%CE%9A ΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 12ΜΗΝΟ «ΒΛΕΠΕΙ» Ο ΠΟΛ ΚΡΟΥΓΚΜΑΝ



Την έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ μέσα στους επόμενους 12 μήνες «προεξοφλεί» σε συνέντευξή του στην βρετανική εφημερίδα «Independent», ο νομπελίστας οικονομολόγος Πολ Κρούγκμαν, λέγοντας πως «θα του προκαλούσε έκπληξη» αν η Ελλάδα κατάφερνε…
να παραμείνει στην ευρωζώνη για περισσότερο από ένα χρόνο ακόμα. 


Γυμνές προσωπικές φωτογραφίες εγχώριας Playmate στα πατώματα και όχι μόνο!



Η λήψεις δεν είναι και τόσο καθαρές για να τις θεωρήσουμε επαγγελματικές..
Όπως και να έχει η μία είναι πιο καυτή από την άλλη.. Απολαύστε την Άντζυ Ανδριτσοπούλου η οποία έχει αφήσει το μόντελινγκ τα τελευταία χρόνια... όπως την θέλετε.. γυμνή και στα πατώματα!







 

"Στο σφυρί" ο Apple I







 Στο σφυρί  ο Apple I