Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012

Η πιο… cool γάτα εντυπωσιάζει το διαδίκτυο!

perierga.gr - Η πιο... cool γάτα που έγινε ποτέ!Ονομάζεται Αφροδίτη (σ.σ. Venus) και γεννήθηκε πριν από τρία χρόνια στη Βόρεια Καρολίνα, και πιο συγκεκριμένα σε μια φάρμα γαλακτοκομικών. Αμέσως έγινε η «σταρ» της περιοχής και νομίζω όλοι καταλαβαίνουμε το λόγο.

Ζώδια, έρωτας και σχέσεις: Τι πρέπει να κάνεις για να μην... "ξενερώσει"

Αν θες να κρατήσεις έναν έρωτα, το θέμα δεν είναι μόνο να ξέρεις τι να κάνεις αλλά και, εξίσου σημαντικό, να ξέρεις τι να ΜΗΝ κάνεις.. 

Πιο χαμηλοκάβαλο, είναι ...το κατεβασμένο

Ακόμη ένα coolαριστό επεισόδιο για τα χαμηλοκάβαλα ενδύματα που αφήνουν το "πίσω μπούστο" να δημιουργεί ταχυκαρδίες. Δεν λέμε, σέξι το μπροστινό ζουμερό μπούστο, αλλά το πίσω έχει τη δική του χάρη. Δείτε την φωτογραφική συλλογή που ακολουθεί και θα καταλάβετε...

Στραγγάλισε τον ηλικιωμένο γείτονά της με το σουτιέν της!

Σύμφωνα με τις ρωσικές Αρχές, μία γυναίκα στην Ανατολική Σιβηρία στραγγάλισε μέχρι θανάτου τον ηλικιωμένο γείτονά της με το σουτιέν της.

Γιατί …”ξεραινόμαστε”(οι άνδρες) μετά το sex !!

Οι περισσότερες γυναίκες πιστεύουν ότι οι άντρες που ξεραίνονται στον ύπνο μετά το σεξ είναι τελείως αναίσθητοι τύποι...

10 πράγματα που δεν γνωρίζατε για τα κουνούπια

Τα μισούμε θανάσιμα –και έχουμε κάθε δίκιο. Δεν φτάνει που μας ρουφούν ανελέητα το αίμα κάθε καλοκαίρι, προκαλώντας μας τρομερή φαγούρα (ακόμα και αναφυλαξία), αλλά μεταφέρουν και έναν σωρό ιούς, οι οποίοι μπορούν να αποβούν ακόμα και θανατηφόροι.

Καυτά κορμιά στην παραλία.. [2]

Για όσους δεν μπορείτε να βρεθείτε σε κάποια παραλία για να δροσιστείτε και να κάνετε το οφθαλμόλουτρο σας.. σας δίνουμε εμείς την ευκαιρία για οφαλμόλουτρο τουλάχιστον με μερικά καυτά κορμιά στην παραλία..
Δείτε τo [2o μέρος]

Ωραία φωτογραφία κορίτσια! Κρίμα που δεν κοιτάξατε και λίγο πίσω σας…

Εντάξει ο τύπος δεν υπάρχει! Ο χειρότερος τρόπος να καταστρέψεις μια φωτογραφία…

Η τραγουδίστρια Ελισάβετ Σπανού σε νέα … “υγρή” φωτογράφηση !!



Αυτοκίνητο «αναδιπλώνεται» στο παρκάρισμα!

perierga.gr - Αυτοκίνητο "αναδιπλώνεται" για να μπει σε πάρκινγκ!Ερευνητές του ΜΙΤ σε συνεργασία με την ισπανική εταιρεία ανάπτυξης και προώθησης καινοτόμων επιχειρηματικών ιδεών DENOKINN δημιούργησαν ένα επαναστατικού σχεδιασμού αυτοκίνητο. Το Hiriko Fold είναι ένα διθέσιο όχημα το οποίο -σε περίπτωση που ο κάτοχός του δυσκολεύεται να βρει θέση πάρκινγκ- μπορεί να αναδιπλώνεται ώστε να χωρέσει σε πολύ μικρό χώρο.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: 8χρονη έβγαλε €25.000 πουλώντας λεμονάδες!

Η λιλιπούτεια επιχειρηματίας της φωτογραφίας μπήκε από μικρή στα βάσανα για καλό σκοπό...

Ποιανού διάσημου ηθοποιού η κόρη έχει ως όνειρο να γίνει πορνοστάρ;

“Δεν παίζω σε πορνό γιατί θέλω να γίνω ηθοποιός, αλλά γιατί θέλω να γίνω πορνοστάρ.

Άνθιμος: «Μην βλέπετε τουρκικά σίριαλ»

Οδηγίες για τα τουρκικά σίριαλ έδωσε ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης κ. Άνθιμος, στους πιστούς.Κατά την κυριακάτικη θεία λειτουργία, ο Μητροπολίτης παρότρυνε τους πιστούς να μην βλέπουν τουρκικά σίριαλ.«Εκθέτουν και προκαλούν την εθνική μας συνείδηση.... 

Πως να χαλάσεις μια ωραία φωτογραφία (pics)

Παίρνουν τις πόζες τους, στήνονται ωραία μπροστά στη φωτογραφική μηχανή και όμως κάποιος είναι εκεί και τα χαλάει όλα. Δείτε τις εικόνες που ακολουθούν και θα καταλάβετε...

Κρίσιμες ώρες για τη Βούλα Παπαχρήστου

Καθοριστικές κρίνονται οι επόμενες ώρες για
το επαγγελματικό μέλλον της 22χρονης αθλήτριας Βούλας Παπαχρήστου που προκάλεσε με τα

24χρονη μεταμφιέστηκε σε έφηβο για να συνευρεθεί με 15χρονη

Μια 24χρονη γυναίκα κατηγορείται ότι μεταμφιέστηκε σε έφηβο αγόρι για να παραπλανήσει 15χρονο κορίτσι και να συνευρεθεί σεξουαλικά μαζί του όπως αναφέρει δημοσίευμα της βρετανικής Daily Mail.

72 μαθητές Λυκείων της Αλεξανδρούπολης καλούνται σε ανάκριση για τις καταλήψεις στην αρχή της σχολικής χρονιάς 2011-2012

Με απόφαση της εισαγγελίας Αλεξανδρούπολης 72 μαθητές Σχολείων της Αλεξανδρούπολης μέλη των Δεκαπενταμελών των Λυκείων της... 

Η νέα μόδα στις παραλίες της Κίνας…

perierga.gr - Η νέα μόδα στις παραλίες της Κίνας...Αν είστε Κινέζος και βρεθείτε σε μία από τις παραλίες της χώρας, όλα καλά, αφού τίποτα δεν θα σας κάνει εντύπωση! Εάν, όμως, είστε τουρίστας, πριν το βάλετε στα πόδια τρομοκρατημένος από αυτό που βλέπετε μπροστά σας, καλό θα ήταν να διαβάσετε τις γραμμές που ακολουθούν.

Απίστευτο – Δείτε τι βρέθηκε στο αυτί αυτής της γυναίκας!

Είχε πόνο και άρχισε να χάνει σταδιακά την ακοή της. Οι γιατροί της έδιναν φάρμακα αλλά το πρόβλημα παρέμενε…Έπειτα από 11 άκαρπες επισκέψεις στο γιατρό της, σε ένα διάστημα μεγαλύτερο των… 3 ετών η Danielle Eccles είχε πεισθεί ότι ο έντονος πόνος στο αυτί της δεν πρόκειται να θεραπευτεί ποτέ.

15 εμπνευσμένα… δημόσια σχολεία!

perierga.gr - 15 εμπνευσμένα... δημόσια σχολεία!Βλέποντας τις εντυπωσιακές εικόνες που ακολουθούν, με τις σχολικές αίθουσες να «πλημμυρίζουν» χρώματα και τα προαύλια να θυμίζουν… πάρκα, δεν μπορεί παρά να 

Τι λένε τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 22/8;












Τα Ζώδια Σήμερα 22 Αυγούστου 2012


Ποινή φυλάκισης 15 μηνών για …αρχή στον Θεοφίλου

 Ποινή φυλάκισης 15 μηνών για …αρχή στον ΘεοφίλουΣε φυλάκιση 15 μηνών με τριετή αναστολή για αντίσταση και απείθεια κατά της Αρχής τη στιγμή της σύλληψής του καταδικάστηκε σήμερα από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας ο Αναστάσιος Θεοφίλου, ο οποίος κατηγορείται για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση και για τη δολοφονία του οδηγού ταξί, μετά τη ληστεία στο υποκατάστημα τράπεζας της Πάρου.

Σίντια Ντίκερ: Δείτε τι... βγάζει η Βραζιλία!

Σίντια Ντίκερ: Δείτε τι... βγάζει η Βραζιλία!

Η 26χρονη φωτογραφήθηκε για το περιοδικό «Status» και λίγο πριν τελειώσει το καλοκαίρι ανεβάζει κι άλλο την θερμοκρασία

«Έξυπνο» βραχιόλι προσφέρει ασφαλή ηλιοθεραπεία!

perierga.gr - "Έξυπνο" βραχιόλι προσφέρει ασφαλή ηλιοθεραπεία!Σουηδοί επιστήμονες δημιούργησαν ένα «έξυπνο» βραχιόλι ηλιοθεραπείας (UV SunSense) μιας χρήσης, το οποίο μετρά την υπεριώδη ακτινοβολία και -ανάλογα με τα επίπεδα που καταγράφει- αλλάζει χρώμα, ειδοποιώντας τον κάτοχό του για το πότε μπορεί να εκτεθεί με ασφάλεια στον ήλιο ή πρέπει να ανανεώσει το ανηλιακό του.

H δουλειά που κάθε άντρας θα ήθελε να κάνει (video)

Μερικές φορές δεν αισθάνεστε ότι έχετε επιλέξει λάθος επάγγελμα;
Δείτε το βίντεο που ακολουθεί και θα καταλάβετε...

Ανέκδοτο: Τρεις ξανθιές εξετάζονται για να γίνουν αστυνομικίνες

Ο εξεταστής δίνει στην πρώτη κοπέλα μια φωτογραφία ενός υπόπτου και τη ρωτάει:

ΦΩΤΟ για γερά στομάχια: Δείτε την 90χρονη μητέρα του Σιλβέστερ Σταλόνε!

Μην φοβηθείτε... Η γυναίκα που βλέπετε είναι η 90χρονη μητέρα του γνωστού ηθοποιού Σιλβέστερ Σταλόνε...

Skype: Αποστολή/λήψη φωτογραφιών επιτέλους και βελτιωμένη απόδοση σε iPhone - iPad

Καλώς τηνα κι ας άργησε! Ο λόγος για την ανακοίνωση της υπηρεσίας «Skype» πως η ομώνυμη εφαρμογή επικοινωνίας μέσω Διαδικτύου για iPhone και iPad απέκτησε τη δυνατότητα αποστολής / λήψης φωτογραφιών μεταξύ χρηστών.