Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014

Σάκης Ρουβάς| Το νέο του τραγούδι “Πιο ψηλά” κυκλοφόρησε

Το νέο του τραγούδι είναι επιτέλους εδώ!
Ο κορυφαίος Έλληνας star, Σάκης Ρουβάς παρουσιάζει το νέο δυναμικό single “Πιο ψηλά”. Τη μουσική υπογράφει η Xenia Ghali και τους στίχους η Connie Brouss. Αξίζει να σημειωθεί πως τραγούδι αποτελεί την ελληνική version του “Open eyes”, το οποίο είχε παρουσιάσει στα φετινά World Music Awards..
Μάλιστα το πιο “Πιο ψηλά” θα το ακούσουμε ζωντανά στο Grand Finale του “The Ace Of Hearts Tour” στο Tae Kwon Do, το Σάββατο 11/10.
Απολαύστε το:

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΟΚ: Βαρύ πένθος στη Φόρμουλα 1… [photo]

citypatras_8ae9Βαρύ πένθος στην Φόρμουλα 1…
Λίγες ώρες μετά το σοβαρό ατύχημα του Μπιανκί στην πίστα της Σουζούκα, σκοτώθηκε σε τροχαίο ο πρώην πιλότoς Andrea de Cesaris.

Το μαγικό ρόφημα με μέλι που αδυνατίζει και καίει το λίπος

Αν όλες οι προσπάθειές σας για απώλεια βάρους έχουν πέσει στο κενό, πριν απελπιστείτε τελείως και τα παρατήσετε, δοκιμάστε τη μέθοδο αδυνατίσματος με μέλι....

Το μόνο που θα πρέπει να κάνετε, είναι να συνδυάσετε σε ρόφημα το μέλι με κανέλα και λεμόνι.

Tο ήξερες; – Γιατί βλέπουμε λάμψεις και μυγάκια

Τα προβλήματα της όρασης, είτε σοβαρά – είτε όχι εκδηλώνονται με διάφορα συμπτώματα τα οποία εμποδίζουν τους πάσχοντες να βλέπουν καλά...

Συνέπεια να παραπονιούνται συνεχώς αφού η καθημερινότητα τους επιβαρύνεται αφού δυσκολεύεται η ζωή τους!
Για το λόγο αυτό αφιερώστε λίγο χρόνο για να μάθετε στο άρθρο που ακολουθεί για ορισμένα κοινά συμπτώματα της δυσλειτουργίας των ματιών και τι μπορεί αυτά να σημαίνουν.