Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

Απίστευτο...Ο άνθρωπος με το μισό κεφάλι-Δείτε πως το έπαθε

Η φωτογραφία του κάνει το γύρο του κόσμου εδώ και πολύ καιρό
αλλά ο Carlos Rodriguez, για πρώτη φορά εξηγεί στην κάμερα τι έπαθε και έχασε ένα μεγάλο μέρος του κρανίου του. 
Ο άνθρωπος που ειναι γνωστός και σαν “half head man” (ο άνθρωπος με το μ ισό κεφάλι) εξηγεί οτι ένα τροχαίο ήταν η αιτία και καλεί τον κόσμο να μείνει μακριά απο τα ναρκωτικά..

Δείτε το βίντεο...

«Υποκλοπή» δεδομένων από ανθρώπινο εγκέφαλο! (Η τεχνολογία στην υπηρεσία της ανθρωπότητας...)

 Μοιάζει με κάποιου είδους ιστορία επιστημονικής φαντασίας, και πιο συγκεκριμένα από κάποιο «κυβερνοπάνκ» μυθιστόρημα του ...
Ουίλιαμ Γκίμπσον, αλλά το «χακάρισμα» ενός ανθρωπίνου εγκεφάλου και, η υποκλοπή δεδομένων απευθείας από αυτόν φαίνεται πως είναι τελικά εφικτά, όπως έδειξαν ερευνητές των πανεπιστημίων της Καλιφόρνια, της Οξφόρδης και της Γενεύης.

Διαγωνισμός ομορφιάς για… χρυσόψαρα!

perierga.gr - Ολυμπιακοί Αγώνες για... χρυσόψαρα!Για τους ιδιοκτήτες χρυσόψαρων σε όλο τον κόσμο η αναμονή έφτασε επιτέλους στο τέλος της, καθώς o Πρώτος Διεθνής Διαγωνισμός Ομορφιάς Χρυσόψαρων μόλις ξεκίνησε σην πόλη Fuzhou της επαρχίας Fujian στην Κίνα!

Το μυστικό της αθανασίας ισχυρίζεται ότι βρήκε Ρώσος επιχειρηματίας.

 Όχι, δεν πρόκειται για κάποιο μαγικό φίλτρο, ή κάποιο μυστικιστικό τελετουργικό, αλλά για ένα φουτουριστικό σχέδιο που επινόησε με την...
κωδική ονομασία «2045 - Avatar».

«Ταξίδι» στην αθανασία σε 10 χρόνια

Δείτε τι γίνεται όταν κεραυνός χτυπάει στη θάλασσα! (video)

Κατά τη διάρκεια μιας τρομερής καταιγίδας στο Bay of Kotor του Μαυροβουνίου, και λίγα λεπτά πριν την καταγραφή του παρακάτω βίντεο, μια σειρά κεραυνών στην απέναντι ακτή τράβηξε την προσοχή του Marko Tomašević, ο οποίος θέλησε να προσπαθήσει να καταγράψει έναν από αυτούς.

Βρέθηκε σφραγισμένο δόντι... 6.500 ετών!

αρχαιότερο δείγμα οδοντιατρικής στην Ευρώπη, πιθανώς και στον...
κόσμο, βρέθηκε από επιστήμονες στην Ιταλία και δεν είναι άλλο από ένα σφραγισμένο δόντι, ηλικίας 6.500 ετών, το οποίο ήταν σφραγισμένο με μελισσοκέρι.

Δείξε μου τον...γονιό σου, να σου πω ποιος είσαι!

Όταν ήμασταν παιδιά, οι γονείς των φίλων μας...

12 τροφές για ενέργεια

Φορτίστε τις μπαταρίες του σώματος σας με τα παρακάτω δυναμωτικά τρόφιμα! ...

Ένα πρωτότυπο μηχανοαυτοκίνητο στην παραγωγή το 2014

Για τους αναποφάσιστους που απολαμβάνουν μεν τις ανέσεις του αυτοκινήτου αλλά ζηλεύουν την ευκινησία της μηχανής στο κέντρο της πόλης..

7 νησιά για… ατρόμητους ταξιδιώτες!

perierga.gr - 7 νησιά για... ατρόμητους ταξιδιώτες!Για τους ανθρώπους που το ταξίδι δεν σημαίνει απλώς «ξενοδοχείο-επισκέψεις σε αρχαιολογικούς χώρους-εστιατόριο» σε κλασικούς προορισμούς αλλά εξερεύνηση παρθένων δασών, εντυπωσιακές εικόνες από ανεμοδαρμένες παραλίες και επικίνδυνες διαδρομές, 7 νησιά προωθούν το φυσικό κάλλος σε μια προσπάθεια να διαφοροποιηθούν από τον ανταγωνισμό. Για ατρόμητους και μη συμβατικούς ταξιδιώτες αλλά και για όσους επιζητούν μια διαφορετική εμπειρία στο ταξίδια σε προορισμούς που είναι εντελώς ανέγγιχτοι από τον πολιτισμό, η λίστα που ακολουθεί είναι μόνο η αρχή…

Φωτογραφίες από εργοστάσιο παραγωγής προφυλακτικών

Φωτογραφίες από εργοστάσιο παραγωγής προφυλακτικών (9)Δείτε μερικές φωτογραφίες από το εργοστάσιο παραγωγής προφυλακτικών Safedom στην πόλη του Zhaoyuan της Κίνας, το οποίο θεωρείται το 4ο μεγαλύτερο σε έσοδα εργοστάσιο προφυλακτικών στην Κίνα. 
Με αφορμή την κυκλοφορία του νέου της προφυλακτικού «Take Me» που στοχεύει στο γυναικείο καταναλωτικό κοινό, αυτή τη χρονιά η εταιρεία φιλοδοξεί να πουλήσει ένα δισεκατομμύριο κομμάτια. 

Το νέο videoclip του Παντελή Παντελίδη (βίντεο)



VIDEO: Οδήγησε 126km Σε Δύο Ρόδες, Αλλά… Δείτε Το Αναπάντεχο Τέλος!

Οδήγησε 126km σε δύο ρόδες, αλλά δείτε πως κατέληξε η όλη ιστορία…
Δείτε το βίντεο:

Στην Κίνα ψαρεύουν… με κορμοράνους!

perierga.gr - Κορμοράνοι: Οι καλύτεροι "βοηθοί των ψαράδων"!Οι κορμοράνοι, τα γνωστά θαλασσοπούλια, είναι άριστοι κολυμβητές και ακόμη καλύτεροι ψαράδες. Αυτή την δεύτερη ιδιότητά τους εκμεταλλέυονται οι Κινέζοι ψαράδες, προκειμένου να έχουν μια καλή και πλούσια ψαριά καθημερινά.

Το σπέρμα … κάνει καλό !!

Μερικούς επιπλέον λόγους για να κάνουν περισσότερο σεξ έχουν οι γυναίκες μετά από νέα επιστημονική έρευνα που αποδεικνύει πόσο καλό κάνει στον γυναικείο οργανισμό το σπέρμα.Μόλις ένα μόριο σπέρματος είναι ικανό να μεταλλάξει μια σειρά γυναικείων γονιδίων, ενισχύοντας το ανοσοποιητικό σύστημα, βελτιώνοντας την όραση, αυξάνοντας τη γονιμότητα... αλλά και αλλάζοντας τις συνήθειες ύπνου και διατροφής.

Οι ομογενείς έχουν συγκεντρώσει 600 δις δολάρια για το χρέος της Ελλάδας

Η Ελληνική Ομογένεια είναι γνωστό ότι έχει αναλάβει δράση για την εξάλειψη του χρέους, με την πρόταση να έχει κατατεθεί από τις 22 Αυγούστου. Δείτε τι δηλώνει ο πρόεδρος της Πρωτοβουλίας "End National Debt" κ. Μανόλης Λαμπράκης για την αναμονή... 

Φορείς του AIDS ένας στους δέκα τοξικομανείς στην Αθήνα

Πάνω από το 10% των τοξικοεξαρτημένων ατόμων στην Αθήνα έχει προσβληθεί από τον ιό του AIDS, σύμφωνα με έρευνα του ΟΚΑΝΑ που βρίσκεται σε εξέλιξη με τη συμμετοχή και ξένων εμπειρογνωμόνων.

Ενας κατάλογος γεμάτος «καυτούς»… αγγέλους!

Η Victoria's Secret έκανε πάλι το θαύμα της κυκλοφορώντας τον πιο hot κατάλογο της χρονιάς.
Η γνωστή εταιρία πολυτελών εσωρούχων με όπλα της τις: Miranda Kerr, Candice Swanepoel, Doutzen Kroes, Lais Ribeiro και Erin Heatherton παρουσίασε τις νέες δημιουργίες για τις κρύες νύχτες του χειμώνα.

Ο μεγαλύτερος κάθετος κήπος στον κόσμο!

perierga.gr - Ο μεγαλύτερος κάθετος κήπος στον κόσμο!Η αίσθηση του στιλ είναι συνώνυμο των Ιταλών και σίγουρα δεν περιορίζεται μόνο στις πασαρέλες και στις εντυπωσιακές «Εβδομάδες Μόδας» που διοργανώνουν αλλά επεκτείνεται και σε άλλους τομείς, όπως για παράδειγμα στην… κάθετη κηπουρική τέχνη!

Κάπως έτσι ίσως να είναι ο πλανήτης μας το 3000 VIDEO



«Έξυπνα» παπούτσια με… αυτόματο πιλότο!

perierga.gr - "Έξυπνα" παπούτσια με... αυτόματο πιλότο!Εμπνεόμενος από τα «μαγικά παπούτσια» που φορούσε η νεαρή ηρωίδα στο «Μάγο του Οζ», ο Ντομινίκ Γουίλκοξ, ένας καλλιτέχνης στη Βρετανία που έχει πάρει μάστερ στη Βασιλική Σχολή Καλών Τεχνών της Αγγλίας, κατασκεύασε ένα ζευγάρι παπούτσια τα οποία διαθέτουν σύστημα εντοπισμού θέσης (GPS) και δείχνουν στον κάτοχό τους τη σωστή διαδρομή που πρέπει να ακολουθήσει για να φτάσει στον προορισμό του.

Στο 1,40 ευρώ το πετρέλαιο θέρμανσης ~ Ποιοι δικαιούνται το επίδομα

assets LARGE t 942 43428615 type12128 Στο 1,40 ευρώ το πετρέλαιο θέρμανσης ~ Ποιοι δικαιούνται το επίδομαΤης Μαρίας Βουργάνα
Επιστροφή φόρου με εισοδηματικά, γεωγραφικά και περιουσιακά κριτήρια και μόνο σε όσους καταναλώνουν πετρέλαιο θέρμανσης και μπορούν να το αποδείξουν με τιμολόγια αγοράς, προβλέπει το σχέδιο του υπουργείου Οικονομικών για να αντισταθμιστεί μέρος των επιβαρύνσεων που θα υποστούν οι οικονομικά ασθενέστεροι από την εξίσωση των φόρων στο πετρέλαιο θέρμανσης και κίνησης.

Ποιες είναι οι ζώνες του έρωτα στο γυναικείο κορμί..

Στην περίπτωσή της, όμως, χρειάζεσαι οδηγίες για να ταξιδέψεις και να απολαύσεις τις…έξι κρυφές ερωτογενείς ζώνες της.

Ο Ken Block αψηφά τον κίνδυνο

Ο άνθρωπος που αψηφά τους νόμους της φυσικής με σύμμαχο την ταχύτητα δεν είναι άλλος από τον Ken Block.
Drifts σε δρόμους κεντρικούς, αναστροφές που κόβουν την ανάσα. Το θέαμα είναι μοναδικό.

Σολωμος με νουντλς


Υλικά:για 2 άτομα

Η φωτογραφία του μήνα: Δυο ξανθιές βάζουν βενζίνη!

Κορίτσια, όμορφα και... δροσερά βάζουν βενζίνη...

Μόνο που κάνουν ένα λάθος στην προσπάθειά τους να ποζάρουν στο φακό!
Κορίτσια, αυτό είναι το χερούλι της πόρτας...!
Δείτε την ξεκαρδιστική φωτογραφία!


Το 97% του dna μας διαθέτει έναν υψηλότερο σκοπό

Έπειτα από χιλιάδες χρόνια αποσύνδεσης από τις υψηλές συχνότητες, το dna μας καταφέρνει να σπάσει τα δεσμά του από τα παλιά πρότυπα τα οποία έχουν κολλήσει σε μία χρονική μήτρα.Ωστόσο οι άνθρωποι σύντομα θα γνωρίζουν και θα κατανοούν γιατί το 97% του γενετικού μας κώδικα έχει έναν υψηλότερο σκοπό και γιατί η μεταμόρφωσή του μας οδηγεί σε μία αφύπνιση που κανείς δε θα μπορούσε να φανταστεί. 

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!Κι όμως η εικονιζόμενη δεν είναι κούκλα αλλά ζωντανή κοπέλα!

Yet Another Living Doll\

Απαγόρευσαν στους άντρες τους να τα πίνουν με μια σέξι μπαργούμαν



Φωτιές έχει ανάψει στην μικρή ιταλική πόλη Μπανιόλο Μέλα μια 34χρονη μπαργούμαν, η Λάουρα Μάτζι, η οποία επιμένει να σερβίρει τους πελάτες του Le Café φορώντας απολύτως τα απαραίτητα.

Δες πράγματα που μπορείς να κάνεις με το κινητό σου που ούτε καν είχες φανταστεί ότι υπάρχουν. ..

Τι μπορείς να κάνεις αν σου κλέψουν το κινητό;

Αποτυχημένες απόπειρες για SEXY φωτογραφίσεις!

ΑΧ αυτά τα κορίτσια!!!

Ο μποξέρ ξεσπάει στον προπονητή [VIDEO]

Τι ήθελε να τον βγάλει χαμένο; Ο διαιτητής Γκέρχαρντ Ζιγκλ έκανε το...
λάθος να αναδείξει νικητή τον Έντμουντ Γκέρμπερ στην αναμέτρηση με τον Μάικλ Σπροτ προκαλώντας την οργή του τελευταίου. 

Παράξενες και χρήσιμες μικρές εφευρέσεις!

Παράξενες και χρήσιμες μικρές εφευρέσεις!Μπορεί κάποιες να τις βρείτε χρήσιμες. Δεν είναι η ανακάλυψη του τροχού αλλά σίγουρα είναι παράξενες και με ιδιαίτερο σχεδιασμό.

Ζευγάρι έμαθε ότι πεθαίνει και ψάχνει αναδόχους για τα παιδιά τους

Ζευγάρι έμαθε ότι πεθαίνει και ψάχνει αναδόχους για τα παιδιά τουςΣυγκλονίζει η ιστορία ενός ζευγαριού που πάσχει από ανίατες ασθένειες και προσπαθεί να βρει ανάδοχους γονείς για τα παιδιά του. Ο Paul και η Clare Coulston γνωρίζουν πως η κατάσταση της υγείας τους είναι πολύ σοβαρή...
και το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να εξασφαλίσσουν το μέλλον των παιδιών τους.

Το μπιλιάρδο θέλει τέχνη(video)



Το πιο περίεργο πέναλτι στην ιστορία του ποδοσφαίρου! VIDEO!



Απίστευτο! Ελέφαντες ισορροπούν σε σχοινιά

Τους παιδεύουν….Ελέφαντες είναι αναγκασμένοι να περπατούν σε ένα τεντωμένο μεταλλικό σχοινί και χρησιμοποιούνται σαν τουριστικό αξιοθέατο στην Ταϊλάνδη.
Οι ελέφαντες ισορροπούν παρά το τεράστιο βάρος τους σε δύο συρματόσκοινα και μάλιστα αφού ολοκληρώσουν τη διαδρομή επιστρέφουν ισορροπώντας στα τρία πόδια.

Αγνώστου Ταυτότητας Ιπτάμενο Αντικείμενο στο Αίγιο










Ένα περίεργο αντικείμενο έκανε την εμφάνισή του, στον ουρανό πάνω από την περιοχή «Λόγγος» Αιγίου, το βράδυ της Τετάρτης. 

Πως θα ξεχωρίσεις το αληθινό στήθος από το fake

Πόσες φορές κάθεσαι σε ένα μπαρ και βλέπεις μια «προικισμένη» γυναίκα που σε κάνει να αναρωτιέσαι αν τα προσόντα της είναι αληθινά ή τα χει «εμπλουτίσει» η επιστήμη Αφού δεν μπορείς να αγγίξεις το στήθος της και αφού δεν την ξέρεις τόσο καλά (όσο πρέπει) για να τη ρωτήσεις ευθέως, μάθε πως μπορεί να σου λυθεί η απορία...

Τα τελικά σκορ των αγώνων

Πριν από λίγα λεπτά ολοκληρώθηκαν οι αγώνες του Champions League. Θέαμα, συγκινήσεις και ανατροπές μέχρι και τα τελευταία λεπτά πρόσφεραν οι ομάδες που αγωνίστηκαν απόψε το βράδυ. Τα αναλυτικά αποτελέσματα έχουν ως εξής:

Απαγόρευσαν στους άντρες τους να τα πίνουν με μια σέξι μπαργούμαν

Φωτιές έχει ανάψει στην μικρή ιταλική πόλη Μπανιόλο Μέλα μια 34χρονη μπαργούμαν, η Λάουρα Μάτζι, η οποία επιμένει να σερβίρει τους πελάτες του Le Café φορώντας απολύτως τα απαραίτητα.

Συνελήφθη Τούρκος για τη δολοφονία των Ισαάκ και Σολωμού

Τούρκο εμπλεκόμενο στη βάρβαρη δολοφονία του Τάσου Ισαάκ και του Σολωμού Σολωμού το 1996 φέρεται να συνέλαβαν οι αρχές στην Κιργισία. 
Σύμφωνα με την ανταποκρίτρια του ΡΙΚ στην Κωνσταντινούπολη πρόκειται για τον Ερχάν Αρικλί, ο οποίος είναι στη λίστα για τη δολοφονία του Τάσου Ισαάκ και του Σολωμού Σολωμού και την οποία έχει στα χέρια της η Ιντερπόλ.