Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΗΣ H LINDSAY LOHAN ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΗΣ

ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΗΣ H LINDSAY LOHAN ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΗΣΓια να καταφέρει να αντιμετωπίσει τα οικονομικά της προβλήματα όταν δεν κυνηγάει τον Maxαπό το συγκρότημα ''The Wanted'' και δεν μεθάει στέλνει την αδερφή της να για να πουλήσει τα ρούχα της

1εκατ παιδιά θύματα εκφοβισμού στο facebook!Διαβάστε για τη νέα μόδα που απειλεί τους νέους!

Το φαινόμενο του διαδικτυακού εκφοβισμού με θύματα παιδιά, έχει πάρει ανησυχητικές διαστάσεις.

50 πράγματα που πρέπει να ξέρεις για να κάνεις καλύτερο σεξ

Για να “σκοράρεις” πρέπει πρώτα να μελετήσεις. Αν ξέρεις τα βασικά για το σεξ -από το μέρος που ο εγκέφαλος μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο στον οργασμό μέχρι τι να φας για να παρατείνεις τη διέγερση- μπορείς να κατανοήσεις 

Άουσβιτς: Μια φωτογραφική διαδρομή στο εφιαλτικό στρατόπεδο! (pics)

«Αν ήταν δυνατόν τα συναισθήματα του φόβου και της θλίψης να διεισδύσουν στους τοίχους ενός κτιρίου, τότε στο Άουσβιτς-Μπίρκεναου θα έκαναν υπέρβαση». Με αυτά τα λιτά λόγια ο φωτογράφος Tomasz Stefanko προλογίζει την εκπληκτική συλλογή των φωτογραφιών του με τίτλο: «Μέσα στο Άουσβιτς: Μια φωτογραφική διαδρομή στο εφιαλτικό στρατόπεδο».

Οι “νταβατζήδες” τρομοκρατούν με ψεύδη 33,500 οικογένειες, για δήθεν “απολύσεις στο δημόσιο”!..


ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΟ “ΣΧΕΔΙΟ”!

Ρώσοι επιστήμονες "ανακάλυψαν" το πραγματικό πρόσωπο του Αγίου Νικολάου - PHOTO

Ρώσοι επιστήμονες "ανακάλυψαν" το πραγματικό πρόσωπο του Αγίου Νικολάου - PHOTOΜια ρεαλιστική απεικόνιση, ή μια "φωτογραφία" που δείχνει το πως θα ήταν περίπου όταν ζούσε ο Επίσκοπος Μύρων Νικόλαος, ο γνωστός μας Άγιος Νικόλαος, κατάφεραν να φτιάξουν Ρώσοι επιστήμονες. 

Βiντεo ΣΟΚ για τα κοιτάσματα της Κρήτης> Είναι διπλάσια από 420 δις!

Διαβάστε την αποκαλυπτική συνέντευξη του καθηγητή Αντώνη Φώσκολου για τα κοιτάσματα της ΚρήτηςΔιαβάστε την αποκαλυπτική συνέντευξη του καθηγητή Αντώνη Φώσκολου για τα κοιτάσματα της Κρήτης "Τα κοιτάσματα στη νότια Κρήτη είναι διπλάσια από τα 420 δις. Είχαμε ενημερώσει τον πρωθυπουργό από τον Ιούλιο γι΄αυτό και 

FoxO: Το γονίδιο της μακροζωίας

Γιατί αρρωσταίνουμε, γιατί γερνάμε, γιατί πεθαίνουμε; Επί αιώνες η επιστήμη προσπαθεί να δώσει απαντήσεις σε αυτά τα ερωτήματα και να βρει το ελιξίριο της νεότητας. Γερμανοί ερευνητές έκαναν τώρα μια σπουδαία ανακάλυψη.

Σοκ από την αυτοκτονία της νοσοκόμας... Συγνώμη ζήτησαν οι φαρσέρ

Σοκ από την αυτοκτονία της νοσοκόμας... Συγνώμη ζήτησαν οι φαρσέρ

Οι Μολδαβοί τα πιο «γερά ποτήρια» του πλανήτη!

perierga.gr - Οι 15 πιο... αλκοολικές χώρες!Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) κυκλοφόρησε μια ολοκληρωμένη έκθεση σχετικά με τις χώρες όπου η κατανάλωση αλκοόλ 

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η ΜΑΡΙΝΕΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΞΕΝΙΕΣ ΤΗΣ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η ΜΑΡΙΝΕΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΞΕΝΙΕΣ ΤΗΣ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟΜετά τη φήμη -η οποία ισχύει- ότι η Μαρινέλλα δε θέλησε να συμμετέχει η Έλενα Παπαρίζου στο musical "Chicago" με το ρόλο της Βέτα, νέες αποκλειστικές πληροφορίες έρχονται στο προσκήνιο.

Πέθανε η πιο ψηλή γυναίκα στον κόσμο!!

Η Γιάο Ντεφέν (Yao Defen) ήταν η πιο ψηλή γυναίκα στον πλανήτη και μάλιστα είχε κερδίσει και μία θέση στα Ρεκόρ Γκίνες.

Δεν πάει ο νους σας ποιες είναι οι δύο πιο αναζητημένες λέξεις στο διαδίκτυο

Ποιες είναι οι δύο δημοφιλέστερες λέξεις στις μηχανές αναζήτησης του διαδικτύου για το 2012, σύμφωνα με τον ιστότοπο του λεξικού Merriam-Webster...

Συγκλονιστικό βίντεο: Παρουσιάστρια μιλά για τη μάχη της με τον καρκίνο!

Παρουσιάστρια μιλά ανοιχτά για την κατάσταση της υγείας της..
Συγκεκριμένα για τη μάχη που δίνει με τον καρκίνο!

Αποκτήστε θεϊκούς γλουτούς χωρίς γυμναστήριο! VIDEO!!!

gloutoiΜε αυτή την σούπερ άσκηση που σας δείχνει η MCHtraining και ο personal trainer Χάρης Μανουσάκης θα αποκτήσετε τους γλουτούς της JLo σε χρόνο dt!

ΟΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΝΟΣ ΑΓΓΕΛΟΥ ΤΗΣ VICTORIA'S SECRET

ΟΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΝΟΣ SEXY ΑΓΓΕΛΟΥ ΤΗΣ VICTORIA'S SECRETΗ Izabel Goulart είναι ένας πρώην Άγγελος της Victoria's Secret και έχει συνεργαστεί με όλα τα μεγάλα brands όπως ο Armani, οι Dolce & Gabbana κ.α.

Εγκώμια Ροναλντίνιο για Μέσι

Εγκώμια Ροναλντίνιο για Μέσι

«Μου δίνει μεγάλη χαρά που είναι ο καλύτερος στον κόσμο»

Bάλε χρώμα στο παντελόνι σου - Δες ποιες celebrities το φόρεσαν το 2012

Ποιο κομμάτι από την γκαρνταρόμπα τους φόρεσαν περισσότερο οι celebrities; Δε χρειάζεται να αναρωτηθούμε και πολύ: χρωματιστό παντελόνι, δαγκωτό. Δες ποια το τίμησε περισσότερο από όλες.

«SEX AND THE CITY Night» Σημερα 06/12 COZI CAFE

«SEX AND THE CITY Night» με άρωμα γυναίκας κάθε Παρασκευή στo COZI Café! Παρασκευή από τις 20:30 το βράδυ, όλες οι Γυναίκες έχουν την τιμητική τους!

Ανάπηρη σκυλίτσα σώζει την οικογένειά της από τις φλόγες!

perierga.gr - Ανάπηρη σκυλίτσα σώζει την οικογένειά της από τις φλόγες!Η True γεννήθηκε στην Οκλαχόμα και μπορεί να είναι ανάπηρη (κουφή, τυφλή και με τρία πόδια), όμως αυτό δεν την εμπόδισε να σώσει την 

Το site για το τέλος του κόσμου

Η φρενίτιδα που επικρατεί με την προφητεία των Μάγια που θέλει τον κόσμο να φθάνει στο τέλος του στις 21 Δεκεμβρίου του 2012, οδήγησε κάποιους στο να στήσουν ακόμη και ένα ολόκληρο site με αποκλειστικό θέμα ακριβώς αυτό: Το τέλος του κόσμου. 

Αξίζει να δείτε – Απίθανα στιγμιότυπα από το ζωικό βασίλειο!

To να φωτογραφίζεις άγρια ζώα του ζωικού βασίλειο δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα!
Αυτό γιατί ανά πάσα στιγμή, το υποψήφιο προς φωτογράφηση ζώο μπορεί να τρέξει μακριά ή ακόμη χειρότερα να σου επιτεθεί! Δείτε μία συλλογή από απίστευτα στιγμιότυπα ζώων σε διάφορες στιγμές.

Η DEMI MOORE ΜΕΘΥΣΕ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙ

Η DEMI MOORE ΜΕΘΥΣΕ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙ Η ψυχή του πάρτι είπαν όλοι πως ήταν η Demi Moore στο πάρτι του Lenny Kravitz αφού καθώς η ώρα περνούσε και το αλκοόλ έρεε χαλάρωνε και δεν την ένοιαζε τίποτα ούτε καν ο φωτογραφικός φακός.

Χάστε κιλά εύκολα με τους 8 πιο απίθανους τρόπους

Σύμφωνα με τους ειδικούς η δίαιτα αδυνατίσματος είναι τελικά πιο απλή υπόθεση από όσο νομίζετε. Βασιστήκαμε σε πρόσφατες επιστημονικές έρευνες και σας προτείνουμε πρωτότυπες και απλές ιδέες για να αδυνατίσετε! Διαβάστε πως:

Η ΝΕΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΤΗΣ ΦΑΙΗ ΣΚΟΡΔΑ

Η  ΝΕΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΤΗΣ ΦΑΙΗ ΣΚΟΡΔΑ Έχουμε βαρεθεί να μιλάμε για γεννητούρια και εγκυμοσύνες τις τελευταίες μέρες αλλά τι να κάνουμε που όλες οι τηλεοπτικές και όχι μόνο περσόνες της showbiz αποφάσισαν να γίνουν μανούλες

BACKSTAGE: ΑΠΟ ΤΑ ''ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ'' ΤΗΣ ΔΕΣΠΟΙΝΑΣ ΒΑΝΔΗ

BACKSTAGE: ΑΠΟ ΤΑ ''ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ'' ΤΗΣ ΔΕΣΠΟΙΝΑΣ ΒΑΝΔΗΚάθε χρόνο είναι το αγαπημένο μας Χριστουγεννιάτικο ελληνικό τραγούδι πόσοι από εσας όμως έχετε δει  backstage απο το video clip;

Φετιχ.Τα 10 πιο δημοφιλη.!!!

Για να κάνουν τις περιπτύξεις σας λίγο πιο πικάντικες!

Πόσο κοστίζει ένα εισιτήριο για ... Σελήνη;

http://images.fineartamerica.com/images-medium-large/fly-me-to-the-moon-cricket-hackmann.jpgΗ κρίση δεν χτύπησε το … σύμπαν!! 

Μήπως οι φίλοι σας σας στρεσάρουν;

friends-stress

Ίσως να σας φαίνεται τραβηγμένο, αλλά οι λάθος επιλογές στις φιλικές σας σχέσεις, μπορεί να σας δημιουργήσουν προβλήματα με την καρδιά σας, αφού οι έντονες σχέσεις μπορούν ν’ αυξήσουν την πίεσή σας, όπως αναφέρεται στο Annals of Behavioral Medicine.





Ο Γιώργος Παπαδόπουλος πάει Eurovision

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος θα είναι ο εκπρόσωπος της 

Καρδιακά επεισόδια μετά τη σύλληψη για τον ιδρυτή της «McAfee»

Στο νοσοκομείο βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες ο ιδρυτής της εταιρείας παραγωγής λογισμικού αντιβιοτικών προγραμμάτων «McAfee», ο οποίος συνελήφθη στη Γουατεμάλα.

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΥ

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΥΣτο μαγαζί όπου εμφανίζεται ο Θέμης Αδαμαντίδης συνέλαβε ο φωτογραφικός φακός το Νίκο Μακρόπουλο και την αγαπημένη του, Γιούλη Τάσσου.

BOUDOIR CLUB...

Φωτογραφία Εξώφυλλου ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΚΑΝΟΥNΕ ΠΑΝΙΚΟ!!! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!!!!!!


Δείτε τη φωτογραφία με τη μεγαλύτερη ανάλυση στον κόσμο!! (pics)

Μόλις 15,9 Gigapixels.
Ο Jeff Cremer έβγαλε το Μάτσου Πίτσου από πολύ μακριά αλλά βλέπει κυριολεκτικά τα πάντα…