Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013

Μηχανολόγος βρήκε… τρόπο επικοινωνίας με τη νεκρή του κόρη!

Τρόπο επικοινωνίας με τη νεκρή κόρη του που έχασε τη ζωή της πριν από οχτώ χρόνια πιστεύει ότι βρήκε ένας ηλεκτρολόγος μηχανολόγος!

Χρησιμοποιώντας την τεχνογνωσία του για να σχεδιάσει και να κατασκευάσει μια σειρά από ηλεκτρομαγνητικές συσκευές ανίχνευσης, ο Gary Galka ισχυρίζεται ότι έχει καταγράψει την μεγαλύτερη κόρη του Μέλισσα να του λέει «Γεια σου μπαμπά, σ 'αγαπώ»!

Βαλτική Θάλασσα UFO:Η ομάδα Χ μας δείχνει 3D είκόνες από Sonar και το μυστήριο περιπλέκετε.Τελευτέα Ενημέρωση 29-6-2012

Αυτό το μυστήριο μετατρέπεται σε μια από τις πιο εκπληκτικές ανακαλύψεις και αμηχανία συνχρόνος για την ιστορία. Αν νομίζατε ότι όλα τα ερωτήματα γύρω από τη Βαλτική ανωμαλία θα πρέπει να απαντηθούν από το ταξίδι της επιστροφής, τότε αυτό που νομίζετε είναι λάθος. Η ομάδα του OceanX έχει ανακαλύψει ορθές γωνίες, τοίχους με απόλυτα λείες επιφάνειες και κοιλότητες, όπως και διάδρομους στο εσωτερικό του αντικειμένου καθώς και κάτι που μοιάζει με σκάλα - και το περίεργο μόλις έγινε πιο περίεργο.

Το υπεραυτοκίνητο με τους 1.750 ίππους!

Το Epitome θα κοστίζει 1,5 εκατ. ευρώ

Η Laraki Motors, μια εταιρεία πολυτελών υπεραυτοκινήτων, που αρχικά είχε μαροκινή έδρα, αλλά τώρα έχει εξαγοραστεί από μια άλλη εταιρεία με βάση το Ντουμπάι, παρουσίασε στην Καλιφόρνια στο Pebble Beach το Σαββατοκύριακο, το Epitome ένα πρωτότυπο όχημα, το οποίο φιλοδοξεί να αναπαράγει σε 9 μονάδες, αν εκδηλωθεί ενδιαφέρον.

Σήμερα η έναρξη της Αλεξιάδας στην Πλατεία Κουμπελίδικης με την παράσταση "Ξενιτεμός" του Ομίλου Πολιτιστικής Ανάπτυξης ΜΥΗΣΗΣ

Παράσταση που αναφέρεται στον ξενιτεμό και την μετανάστευση των Καστοριανών .
Μια συνεργασία των ενήλικων χορευτών καθώς και της θεατρικής ομάδας του Ομίλου, σε μια προσέγγιση από ήχο, φως και κίνηση και τη συμμετοχή περίπου 50 ατόμων επι σκηνής με κουστούμια εποχής.