Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

Aυτή είναι η πιο ανατριχιαστική σοκολάτα του κόσμου! Αντέχεις να τη δεις;

Eίναι το πιο γλυκό έδεσμα του κόσμου και..
συγκινεί εκατομμύρια θαυμαστές, ενώ το αγοράζουμε και το στέλνουμε ως δώρο σε κάθε σχεδόν εορταστική εκδήλωση, ωστόσο, οι εικονιζόμενες σοκολάτες δείχνουν κάτι παραπάνω από αυτό.

Το Facebook αναπτύσσει νέα τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης

Αν νιώθετε ότι το Facebook σας παρακολουθεί στενά επειδή οι διαφημίσεις, οι προτεινόμενοι φίλοι και τα sponsored posts είναι “κομμένα και ραμμένα” στις δραστηριότητες σας, τότε καλό θα είναι να προετοιμάζεστε για ακόμα μεγαλύτερη “διείσδυση” στην προσωπικότητα σας. 

ΒΙΝΤΕΟ-Οι πρώτες δηλώσεις της Μέρκελ

"Αγαπητοί φίλοι αποδείξαμε ότι είμαστε ένα κόμμα του λαού, θα κάνουμε τα πάντα για να έχουμε πολύ καλά χρόνια για τη Γερμανία" είπε η Άνγκελα Μέρκελ στις πρώτες δηλώσεις της μετά τα exit poll για το εκλογικό αποτέλεσμα.

Αποτέλεσμα Θρίλερ στη Γερμανία: Ποιοι μένουν εκτός βουλής;

Αποτέλεσμα Θρίλερ στη Γερμανία: Ποιοι μένουν εκτός βουλής;Tα πρώτα  έξιτ πολ  δόθηκαν πριν από λίγα λεπτά στη δημοσιότητα και δίνουν όπως ήταν και το αναμενόμενο προβάδισμα με 42% στην Άνγκελα Μέρκελ. Οι Φιλελεύθεροι δεν επιτυγχάνουν την είσοδό τους στην ομοσπονδιακή βουλή αφού συγκεντρώνουν ποσοστό 4,7%.   

ΣΟΚΑΡΕΙ νέο ΒΙΝΤΕΟ από την 11η Σεπτεμβρίου που δεν έχει ξαναβγεί στη δημοσιότητα!

Νέο υλικό που δεν έχουμε ξαναδεί ποτέ από εκείνο το εφιαλτικό πρωινό, πριν δώδεκα χρόνια, που άλλαξε την παγκόσμια ιστορία..
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΠΟΤΕ

Η γυναίκα μου μού πρότεινε να βγω με άλλη γυναίκα.
‘Γνωρίζεις πολύ καλά πως την αγαπάς’ μου είπε μια μέρα ξαφνιάζοντάς με.

‘Η ζωή είναι πολύ σύντομη, αφιέρωσέ της χρόνο.’
‘Μα εγώ ΕΣΕΝΑ αγαπώ’ της είπα έντονα.
‘Το ξέρω. Εξίσου όμως αγαπάς κι εκείνη.’

Τι προέβλεπε το 1964 ο Ισάακ Ασίμοβ για το 2014

Τι προέβλεπε το 1964 ο Ισάακ Ασίμοβ για το 2014Πίσω στο 1964 ο φημισμένος συγγραφέας επιστημονικής φαντασίας Ισάακ Ασίμοβ τόλμησε να κάνει μερικές εικασίες για το τι θα συναντούσε κανείς μέσα στην Παγκόσμια Έκθεση του 2014.

Πανικός στο Facebook! Τι γίνεται και κλείνουν με την «σέσουλα» τα προφίλ τους οι χρήστες;

Πανικός στο Facebook! Τι γίνεται και κλείνουν με την «σέσουλα» τα προφίλ τους οι χρήστες;Την ανάγκη για περισσότερη προστασία των προσωπικών δεδομένων των χρηστών στο Facebook δείχνει το μαζικό κλείσιμο λογαριασμών, που κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για τον Μαρκ Ζουκερμπεργκ.

Οι θρύλοι των αυτοχθόνων φυλών ,μιλούν για εξωγήινους που ζουν κάτω από την Γη (Ελλ.Υπότιτλοι)

Οι θρύλοι των αυτοχθόνων φυλών στις νοτιοδυτικές ΗΠΑ μιλούν για εξωγήινους που ζουν κάτω από την Γη. Τι συμβαίνει στην κωμόπολη Dulce του Νέου Μεξικού, κάτω από την επιβλητική Archuletta Mesa; - Απόσπασμα από ντοκυμαντέρ με ελληνικούς υπότιτλους

Lamborghini έπιασε τα 402,69 χλμ/ώρα και πήρε φωτιά

Μια Lamborghini Gallardo LP 570-4 με κινητήρα 2005 ίππων φτιαγμένη ειδικά για αγώνες drag, παίρνει φωτιά καθώς φτάνει τα 402,68 χλμ/ώρα.(Pic+Vid)
Μια Lamborghini Gallardo LP 570-4 2.005 ίππων επιταχύνει μέχρι τα 402,68 χλμ/ώρα καταφέρνοντας να διανύσει το ένα μίλι σε μόλις 23,9 δευτερόλεπτα καταγράφοντας ένα νέο μεγάλο ρεκόρ.

Pelican: Έτοιμο το μεγαλύτερο αερόπλοιο στον κόσμο!

Δεν είναι διαστημόπλοιο ούτε αεροπλάνο:
Είναι ένα γιγάντιο αερόπλοιο εξ ολοκλήρου κατασκευασμένο από αλουμίνιο, ο γνωστός… πελεκάνος! To Pelican κατασκεύασε η εταιρεία Aeros Corp, επενδύοντας σε αυτό ένα κεφάλαιο πάνω από 35 εκατομμύρια δολάρια, ενώ επιστήμονες από τη NASA βοηθούν διαρκώς στην ανάπτυξη της αεροδυναμικής και των συστημάτων ελέγχου του αεροσκάφους.