Κυριακή 14 Απριλίου 2013

Το πρωί φοιτήτριες, το βράδυ… αφέντρες του $εξ

Βράδυ Σαββάτου, λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα. Επειτα από πολυήμερες προσπάθειες και αλλεπάλληλες τηλεφωνικές επικοινωνίες έχουμε καταφέρει να κλείσουμε ραντεβού με τρεις από τις πιο έμπειρες και σκληρές Ελληνίδες αφέντρες. 

HOTEL Lady Anna στην κοσμοπολίτικη παραλία Πλατύς Γιαλός στη Μύκονο.

Το ξενοδοχείο Lady Anna Hotel βρίσκεται στην κοσμοπολίτικη παραλία Πλατύς Γιαλός στη Μύκονο. Με εκπληκτικά ειδυλλιακή θέα στη θάλασσα, πάνω στην αμμουδιά, θα απολαύσετε υπέροχες στιγμές με εξαιρετικές ανέσεις σε φανταστικά φωτεινά δωμάτια. 

O Σούπερμαν από την Τουρκία


O Σούπερμαν από την ΤουρκίαΥπερπαραγωγή από τις λίγες

17 +1 πισίνες που πρέπει να βουτήξεις έστω μια φορά στη ζωή σου

Άλλες τοποθετημένες στρατηγικά στην άκρη του γκρεμού, άλλες με άπλετη θέα στον ορίζοντα κι άλλες γεμάτες με ιαματικό νερό, οι παρακάτω πισίνες είναι αυτές που ονειρευόμαστε ότι θα βουτήξουμε κάποια στιγμή στη ζωή μας.

Gentleman: To νέο τραγούδι του PSY (βίντεο)

Ο Κορεάτης μουσικός επιστρέφει δυναμικά μετά την τεράστια επιτυχία που σημείωσε το Gangnam Style με ένα καινούριο τραγούδι που φιλοδοξεί να έχει την ίδια και μεγαλύτερη απήχηση στο κοινό.

10 οδηγίες μακροζωίας από μια… γάτα!

perierga.gr - 10 οδηγίες μακροζωίας από μια... γάτα!Οι γάτες ξέρουν καλά πώς να διάγουν υγιή και ευτυχισμένο βίο, βρίσκοντας πάντα την ιδανική λύση σε κάθε πρόβλημα. Όντας εφτάψυχες γνωρίζουν μυστικά μακροζωίας και είναι νομίζω ιδανικές για να δώσουν οδηγίες. Αυτό κάνει και ο Breton στο ακόλουθο βίντεο, δημιουργώντας το δικό του κατάλογο με οδηγίες για μια καλή ζωή. Απλοί, βασικοί τρόποι για να ζήσεις κι εσύ καλά… κι αυτός καλύτερα!

Το μικρό γερμανικό χωριό των 7 αστεριών Michelin

Ένα μικρό χωριό στη Γερμανία, χωμένο κάπου μέσα στον Μέλανα Δρυμό, με συνολικά 7 αστέρια Michelin; Απίστευτο κι όμως αληθινό! Τεράστιο επίτευγμα, ειδικά αν αναλογιστεί... 
κάποιος ότι οι Γερμανοί δεν φημίζονταν, μέχρι αρκετά πρόσφατα, για τους σεφ τους.

Βίντεο: Βόας... πνίγει παρουσιαστή μπροστά στην κάμερα!!! Η δολοφονική τεχνική ενός βόα.

Ο Βρετανός φυσιοδίφης και τηλεοπτικός παρουσιαστής Steve Backshall θέλησε να μελετήσει με τον πιο ακραίο τρόπο την... δολοφονική τεχνική ενός βόα.Δείτε το ριψοκίνδυνο εγχείρημά του:

H ζωή μετά το θάνατο – Έρευνα του CNN αποκαλύπτει πως ένιωσαν ασθενείς που ξύπνησαν μετά από κώμα!!!

Πώς μπορεί να είναι αλήθεια η ζωή μετά το θάνατο ή καλύτερα πώς και τι νιώθουν αυτοί που βιώνουν μια “εμπειρία” κοντά στο θάνατο;

Η Σερ δεν μπορεί να χωνέψει την αλλαγή φύλου της κόρης της

Η Σερ δεν μπορεί να χωνέψει την αλλαγή φύλου της κόρης τηςΣε κρίση οι σχέσεις της σταρ με το παιδί της
Μπορεί να έχει εκφράσει με κάθε τρόπο την υποστήριξή της προς την επιλογή της κόρης της να κάνει αλλαγή φύλου, όμως η πραγματικότητα είναι πολύ πιο δύσκολη για την Σερ.

Τα σουτιέν προκαλούν χαλάρωση στήθους

soutien sthuodesmos xalarvsh anoruoshΔεκαπενταετής γαλλική μελέτη που διεξήχθη από τον καθηγητή Αθλητιατρικής στο Πανεπιστήμιο του Besançon, Ζαν-Ντενί Ρουγιόν, ανατρέπει να μέχρι τώρα δεδομένα σχετικά με το ρόλο του σουτιέν στο γυναικείο στήθος.

Δε «λιώνουν» οι νεκροί στο Kαρπενήσι!!!! (video)

Προβληματικό αποδεικνύεται εκ των υστέρων, μετά από μια 10ετία λειτουργίας, το έδαφος στο νέο κοιμητήριο Καρπενησίου, που δεν επιτρέπει την αποσύνθεση των νεκρών!

Νέα θεωρία για την δημιουργία του ανθρώπου!!!

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ‏
Όπως αναφέρει το Discovery.com, επιστήμονες από το Καζακστάν πιστεύουν ότι το ανθρώπινο DNA έχει κωδικοποιηθεί με ένα εξωγήινο σήμα από ένα αρχαίο εξωγήινο πολιτισμό.

Προκλητικός χάρτης ντροπής από τους Τούρκους

Προκλητικός χάρτης ντροπής από τους Τούρκους Άλλη μία πρόκληση έρχεται από τους Τούρκους μετά τις τελευταίες προσβλητικές δηλώσεις για το Κυπριακό αλλά και τη λειτουργία της Θεολογικής σχολής της Χάλκης. 

Μια Ελληνική «πόλη-φάντασμα» στην Ιταλία!

Μια Ελληνική «πόλη-φάντασμα» στην Ιταλία! Το Craco βρίσκεται στην περιφέρεια της Basilicata και στην επαρχία Matera της Ιταλίας και κατοικήθηκε τον 8ο αιώνα από Έλληνες αποίκους με την ονομασία Montedoro, οι οποίοι προτίμησαν την ενδοχώρα για αμυντικούς λόγους, εγκαταλείποντας την παραθαλάσσια πόλη Metaponto.

Επίσημα δεύτερη γλώσσα τα ελληνικά στα σχολεία της Αυστραλίας

Επιτυχία της ομογένειας, χαρακτήρισε ο ομοσπονδιακός υπουργός Παιδείας, Πίτερ Γκάρετ, την απόφαση της Επιτροπής 

Αναστάτωση στο Άγιο Όρος με... καντήλι που κουνιέται μόνο του

Εκατοντάδες τηλεφωνήματα από πιστούς δέχονται οι μοναχοί στην Ιερά Σκήτη της Μικράς Αγίας Άννης στο Άγιο Όρο, μετά από τη διάδοση της πληροφορίας ότι από την Παρασκευή, 12/4/2013, ένα καντήλι που βρίσκεται

Κι όμως! Υπάρχουν πίθηκοι που μιλάνε! [video]

Έκπληξη έχει προκαλέσει το είδος των μπαμπουίνων τζελάντα της Αιθιοπίας, αφού όπως διαπιστώθηκε από τους επιστήμονες παράγουν...