Σάββατο 1 Ιουνίου 2013

Πρόβλημα κατανάλωσης μπαταρίας στο iPhone; Ίσως φταίει το Facebook app!

Facebook DuvelCPUTimeΗ τωρινή έκδοση της εφαρμογής του Facebook για iOS συσκευές φαίνεται πως προκαλεί εκτεταμένη κατανάλωση της μπαταρίας. Αυτό τουλάχιστον αποκαλύπτει ο developer Sebastian Düvel ο οποίος διεξήγαγε μία σειρά μετρήσεων για να καταλήξει στο γεγονός πως το Facebook app ”τρέχει ανεξέλεγκτο” στο background:

Ο ηλεκτρολόγος που παίζει κλαρίνο με την φωνή του! VIDEO!!!

Ο άνθρωπος πραγματικά δεν παίζεται...
Μιμείται το κλαρίνο με τη φωνή του και αν δεν τον βλέπεις, ίσως και να μην το καταλάβεις! Δείτε τον ηλεκτρολόγο στο βίντεο και μάλλον θα συμφωνήσετε!

Εφτιαξε βέρα που… λάμπει όταν πλησιάζει ο σύζυγος!

Perierga.gr - Εφτιαξε βέρα που... λάμπει όταν πλησιάζει ο σύζυγος!Μία από τις πλέον αμφιλεγόμενες εφευρέσεις που σχετίζονται με τις ερωτικές σχέσεις ήρθε στο φως το τελευταίο διάστημα στο Σαν Φρανσίσκο των ΗΠΑ.
Ο Μπεν Κόουκς, επαγγελματίας εφευρέτης, αποφάσισε να φτιάξει ένα μοναδικό δαχτυλίδι, προκειμένου με αυτό να προτείνει στην εκλεκτή της καρδιάς του να ζήσουν μαζί την υπόλοιπη ζωή τους.

NBA: Το μεγαλύτερο «ξύλο» που έχει πέσει ποτέ στην ιστορία… μέσα στο γήπεδο !!!VIDEO

Μπορεί το ΝΒΑ να είναι το καλύτερο πρωτάθλημα μπάσκετ στον κόσμο, αλλά συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες να έχουν και τις κακές τους στιγμές.

Υπόγειες Πόλεις - Κωνσταντινούπολη!!!!ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

Η εκπομπή cities of the underworld του History Channel διεισδύει στον υπόγειο κόσμο της Κωνσταντινούπολης, για να αποκαλύψει τα μυστικά της...

Πως γυρίζονται οι ταινίες στο Holywood!!!VIDEO

Η αλήθεια για το πως πραγματικά γυρίζονται οι δημοφιλείς σειρές στο Hollywood. Όποια Αμερικάνικη σειρά και αν είναι η αγαπημένη σας, θα έχετε παρατηρήσει συχνά εξωτερικές σκηνές που διαδραματίζονται σε μεγαλουπόλεις όπως η Νέα Υόρκη, η Ουάσιγκτον, το Λας Βέγκας ή το Σαν Φρανσίσκο. Ήρθε η ώρα να μάθετε για το πώς (και το που) ακριβώς γυρίστηκαν αυτά τα πλάνα. 

Προσοχή ένας νέος ιός έκανε τις τελευταίες μέρες την εμδάνιση του στο στο Facebook.

Ένας νέος ιός έκανε τις τελευταίες μέρες την εμδάνιση του στο στο Facebook. Ένα ανακριβές μήνυμα προειδοποίησης κάνει την εμφάνισή του, το οποίο ενημερώνει... τους χρήστες ότι «Ο λογαριασμός σας έχει κλειδωθεί προσωρινά».
Για το λόγο αυτό Facebook έχει αποστείλει της εξής προειδοποίηση:

Προικοσύμφωνο του 1671: Η νύφη παίρνει προίκα 1,5 ζευγάρι κάλτσες...δύο ζεύγη παπούτσια το ένα μπαλωμένο

Προικοσύμφωνο του 1671: Η νύφη παίρνει προίκα δύο μισοφόρια ολόγερα και μπουγαδιMπορεί το προικοσύμφωνο σήμερα να είναι μια άγνωστη λέξη, ή... σχεδόν άγνωστη, αφού δεν είναι λίγοι και αυτοί με μεγάλη περιουσιακή κατάσταση που προκειμένου να έχουν το... κεφάλι τους ήσυχο καταφεύγουν στην υπογραφή προγαμιαίου συμβολαίου, ωστόσο στο παρελθόν δεν γινόταν γάμος αν προηγουμένως δεν είχε συμφωνηθεί ανάμεσα στις δύο οικογένειες τι δίνει ο ένας και τι παίρνει ο άλλος. 

«Η ανάσα του διαβόλου»: το πιο επικίνδυνο ναρκωτικό του κόσμου!

Είναι τόσο δυνατό που μπορεί να καταργήσει την ελεύθερη ανθρώπινη βούληση, ενώ μπορεί να διαγράψει τη μνήμη των «θυμάτων» του. Το ναρκωτικό αυτό, γνωστό ως «devil’s breath», κυκλοφορεί ελεύθερο στους δρόμους της Κολομβίας. Και φέρει δικαίως τον τίτλο του πιο επικίνδυνου ναρκωτικού που έχει ανακαλυφθεί ως σήμερα.

"Πάτα τον τον π.....η". Η προτροπή θεατή σε οδηγό του Ακρόπολις, που ήταν δίπλα στον Α. Σαμαρά (video)

Αυτό φώναξε κατά τη διάρκεια της τελετής εκκίνησης του Ράλι Ακρόπολις ένας Έλληνας πολίτης που βρέθηκε στο Ζάππειο Μέγαρο δείχνοντας τη δυσαρέσκειά του για τον Αντώνη Σαμαρά

Νέα φάρμακα για τον καρκίνο του προστάτη

prostatisΟ καρκίνος του προστάτη που εμφανίζεται συνήθως μετά την ηλικία των 50 ετών και αποτελεί τη δεύτερη αιτία νοσηρότητας και θνησιμότητας αντρών, μπορεί να μετατραπεί μια χρόνια νόσος εφόσον διαγνωστείέγκαιρα ώστε στη συνέχεια να αντιμετωπιστεί καλύτερα.

ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ-ΘΑΥΜΑ! ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΠΛΑΚΑ....ΒΙΝΤΕΟ

Η Maryana Naumova σηκώνει 110 κιλά σε ηλικία μόλις 13 χρονών!

Το βίντεο με το επίτευγμα του κοριτσιού τραβήχτηκε πριν λίγες μέρες...

Μάθετε γιατί πρέπει να πίνετε νερό κάθε πρωί με άδειο στομάχι!

Αναμφίβολά όταν πίνουμε αρκετή ποσότητα νερού κάθε μέρα απολαμβάνουμε πολλά πλεονεκτήματα...

Δέκα φωτογραφίες που δεν εξηγήθηκαν ποτέ

Τις δέκα πλέον μυστηριώδεις φωτογραφίες που έχουν βγει πότε χωρίς πότε να έχει μπορέσει να εξηγήσει μπορείτε να δείτε στο βίντεο που ακλουθεί. Οι φωτογραφίες ποικίλουν από τις αρχές του προηγούμενου αιώνα μέχρι και τις ημέρες μας.

Ωφέλιμες τροφές που έχουμε ξεχάσει με τα χρόνια...

Ξεχασμένες τροφές αλλά τόσο ωφέλιμες! Τροφές γνώριμες και αγαπημένες στους παλαιότερους, που με αυτές μεγάλωσαν γενιές και γενιές, αλλά σπάνια εμφανίζονται στο τραπέζι των νεότερων. Αξίζει να τις ανακαλύψουμε ξανά, να τις γνωρίσουμε καλύτερα και να τις καταναλώνουμε τακτικότερα.

Δέκα πιο εντυπωσιακά νέα είδη οργανισμών για το 2013

Μία κατσαρίδα που φεγγοβολά στο σκοτάδι, ένας σαρκοφάγος σπόγγος που μοιάζει με άρπα καθώς και ένα βάτραχος με μήκος μόλις επτά χιλιοστών - το μικρότερο γνωστό σπονδυλωτό πλάσμα στον κόσμο - συγκαταλέγονται ανάμεσα στα δέκα πιο εντυπωσιακά νέα είδη οργανισμών για το 2013.

Βίντεο: Εκτόξευση αρκούδας μετά από πρόσκρουση σε αυτοκίνητο

Δείτε το απίστευτο βίντεο από τη Ρωσία. Κάμερα κατέγραψε τροχαίο ατύχημα στο οποίο εμπλέκεται μια άτυχη αρκούδα, που όμως κατάφερε να γλυτώσει (Vid)
Ένα ακόμα βίντεο από κάμερα που έχει τοποθετηθεί σε παρμπρίζ αυτοκινήτου (Dash Cam) στη Ρωσία, κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Αυτή η αρκούδα τρελαίνει κόσμο! [Video]

Δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας…