Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

Κι όμως η γυναίκα που βλέπετε δεν είναι... πραγματική (pics)

Όσο παράξενο και αν σας φαίνεται οι άνθρωποι που θα δείτε στις εικόνες που ακολουθούν δεν είναι πραγματικοί.

Λίγο πριν γίνει... μπέικον

Λίγο πριν γίνει... μπέικον

Σωτήρια απόδραση

Ένα ιπποποταμάκι κάνει τις πρώτες βόλτες του!

perierga.gr - Ένα ιπποποταμάκι κάνει τις πρώτες του βόλτες...Έχουν περάσει μόλις έξι μέρες που η Kara, ένας θηλυκός ιπποπόταμος 21 ετών, έφερε στον κόσμο το πρώτο της μωρό στο Ζωολογικό Κήπο «Planet Sauvage», στην πόλη Port-Saint-Pere της δυτικής Γαλλίας.

Το «γραφείο του μέλλοντος» σχεδίασε Ελληνίδα!

perierga.gr - Το "γραφείο του μέλλοντος" σχεδίασε Ελληνίδα!Το «Life Desk», όπως ονομάζεται το γραφείο που κατασκεύασε, η Ελληνίδα σχεδιάστρια Αθανασία Λειβαδίτου του STUDIO NL – Architecture Design, διακρίθηκε στον ιταλικό διαγωνισμό «Unexpected Design Competition», λαμβάνοντας, το Α’ Silver Award Design, για την πρωτοτυπία στο design και τον πρωτοποριακό σχεδιασμό του.

Ποια είναι η καλύτερη χώρα με μπικίνι; Διαλέξτε και πάρτε!

Βρήκαμε μερικές χώρες με βαθιά παράδοση στα μπικίνι και τις συγκρίνουμε για να δείτε ποια είναι η πιο καυτή...

Μια αστροναύτισσα μαγειρεύει χωρίς βαρύτητα!

perierga.gr - Μια στροναύτισσα μαγειρεύει σε μηδενική βαρύτητα!Τα τρόφιμα για τους αστροναύτες που εργάζονται στο Διεθνή Διαστημικό Σταθμό συνήθως είναι προψημένα και συσκευάζονται με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε να μπορούν να καταναλωθούν σε μηδενική βαρύτητα, χωρίς να προκληθεί… χάος!

Η κρίση στέλνει τους Έλληνες φοιτητές ξανά στα Βαλκάνια

Επιστροφή στις δεκαετίες του '80 και του '90 για τους Έλληνες φοιτητές, με τις αιτήσεις για...
εισαγωγή σε πανεπιστήμια της Ρουμανίας και της Βουλγαρίας να έχουν αυξηθεί κατακόρυφα φέτος τόσο από νέους φοιτητές όσο και από αποφοίτους ελληνικών πανεπιστημίων οι οποίοι επιθυμούν να αποκτήσουν ένα δεύτερο πτυχίο σε ειδικότητα που έχει ζήτηση στην αγορά εργασίας...

Oι πιο μεθυσμένες φωτογραφίες που κυκλοφορούν στο Internet!


Οι πιο ”μεθυσμένες” φωτογραφίες που κυκλοφορούν στον internet!

Μάθετε τι κοιτάζουν οι γυναίκες όταν γνωρίσουν έναν άνδρα!

Το Cosmo For Guys βγήκε στους δρόμους της Νέας Υόρκης για να ανακαλύψει ποια σημεία του σώματος ενός άνδρα κοιτάζουν οι.. 

Η διαφήμιση με το greek καμάκι που κάνει θραύση στην Άπω Ανατολή (ΒΙΝΤΕΟ)

Όταν η διαφήμιση έχει ως πηγή έμπνευσης τον έρωτα, το… καμάκι και το χιούμορ, τότε το γέλιο είναι δεδομένο.
Έτσι...

Το πιο «λαμπερό» φυτό στη φύση!

perierga.gr - Το πιο "λαμπερό" φυτό στη φύση!Επιστήμονες του πανεπιστημίου Κέμπριτζ μελέτησαν ένα φυτό που οι μικροσκοπικοί σφαιρικοί καρποί του έχουν το πιο λαμπερό και έντονο χρώμα που έχει εντοπιστεί μέχρι σήμερα στη φύση.

VIDEO: Πέθανε Στα 23 Του, Ο Μικρότερος Bodybuilder Του Κόσμου

Ο μικρότερος άνθρωπος στον κόσμο, που ασχολείται με το bodybuilding με το όνομα Aditya “Romeo” Dev, πέθανε την Πέμπτη σε ηλικία 23 ετών.

Η Σάσα Μπάστα μόνο με τα εσώρουχά της

Δες και νιώσε τυχερός, τα εσώρουχα που φόρεσε για ένα βράδυ και μας τρέλανε όλους η Σάσα Μπάστα, πριν ακόμα πέσει στην αγκαλιά του DJ Valentino.

Glaucus: Ένα θαλάσσιο μαλάκιο… κόσμημα!

perierga.gr- Glaucus atlanticus: Ένα θαλάσσιο μαλάκιο... κόσμημα!Ο «δράκος της θάλασσας», όπως είναι περισσότερο γνωστό το μαλάκιο Glaucus atlanticus, αποτελεί ένα από τα πιο εντυπωσιακά θαλάσσια όχι μόνο εξαιτίας της παράξενης εμφάνισής του αλλά κυρίως λόγω των παράδοξων λειτουργιών του.

Η σχέση ομοφυλοφιλίας και ναζισμού‏

Διαβάστε ποια είναι η σχέση ανάμεσα στο ναζισμό και στην ομοφυλοφιλίας. Τα Ελεύθερα Σώματα, οι ψυχολογικές δομές των μελών τους και το ενδεχόμενο σύνδρομο κρυφο-ομοφυλοφιλίας…

Ποιος "καίει" την Αθηνά Ωνάση;

Ένα βιβλίο που φέρει την υπογραφή του Αλέξη Μανθεάκη, πρώην εκπροσώπου Τύπου της οικογένειας Ωνάση, φαίνεται πως "καίει" την Αθηνά.

Κούνιες «παίζουν» μουσική στους δρόμους!

perierga.gr - Κούνιες "παίζουν" μουσική στους δρόμους!Με έναν πρωτότυπο τρόπο κατάφεραν οι τοπικές Αρχές στο Μόντρεαλ του Καναδά να ομορφύνουν διάφορα σημεία της πόλης, παρακινώντας παράλληλα τους κατοίκους να γίνουν για λίγο παιδιά αλλά και να φέρουν τον έναν πιο κοντά στον άλλον!

Πολ Σκόουλς – True Legend VIDEO

scholes252624Αν κάνατε ένα κουίζ και ρωτάγατε οποιονδήποτε ποδοσφαιρόφιλο να σας πει έναν Άγγλο μέσο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που συμπλήρωσε 700 συμμετοχές και αποτελεί έναν εν ενεργεία θρύλο των «κόκκινων διαβόλων», σίγουρα θα μιλάμε για ένα αστείο ερώτημα, με μια προφανέστατη απάντηση. Πολ Σκόουλς.

Δείτε πως είναι σήμερα ο Λορέντζο Καριέρε!

Τον γνωρίσαμε πριν αρκετά χρόνια από το reality του Mega, «Bar», ωστόσο, σύντομα τον.. 
είδαμε ως τραγουδιστή, σύζυγό και πατέρα.Ο λόγος για τον Λορέντζο Καριέρε, ο οποίος ασχολήθηκε με το τραγούδι, ενώ παντρεύτηκε με την Έλενα Κατραβά και είναι πλέον πατέρας δύο παιδιών...

Τέρμα οι πλαστικές σακούλες για την Ινδία!

Perierga.gr - Τέρμα οι πλαστικές σακούλες για την Ινδία!Σε ισχύ τίθεται από την επόμενη εβδομάδα στην πρωτεύουσα της Ινδίας η απαγόρευση παραγωγής και πώλησης κάθε είδους πλαστικής σακούλας, με στόχο την προστασία του περιβάλλοντος.

ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΛΟΓΙΚΗ : Μαντέψτε τι βίασε ένας Τούρκος !

Για βιασμό γυναίκας έχετε ακούσει
Για βιασμό …
κατσίκας έχετε ακούσει
Δείτε τι πήγε και βίασε ένας Τούρκος στην Προύσα:

Τι παθαίνουμε όλοι μας όταν κοιμόμαστε; Απίστευτο!

Όταν κοιμόμαστε, ο οργανισμός μας αλλάζει εντελώς ρότα! 
Για την ακρίβεια, όταν κοιμόμαστε, το σώμα μας...

Το τατουάζ που έχει συγκινήσει τους πάντες το ιντερνετ !


Δείτε μια μια προσεχτικά τις φωτογραφίες
και θα μείνετε έκπληκτοι από αυτό που σκέφτηκε να κάνει ο νεαρός...
Αποδεικνύει ότι η αγάπη ξεπερνάει κάθε λογική...

Δείτε την Τζούλια Αλεξανδράτου εντελώς άβαφη και χωρίς τα extension! Θα πάθετε σοκ! [φωτο]

Μία φωτογραφία στην οποία είναι εντελώς άβαφη και χωρίς τα extension της ανέβασε….

Αυτή είναι η γυναίκα με το ωραιότερο πρόσωπο στον πλανήτη!

Η 18χρονη Αγγλίδα φοιτήτρια Florence Colgate διαθέτει το πρόσωπο μετις ιδανικότερες, σύμφωνα με τα μαθηματικά, αναλογίες στον πλανήτη.
«Μεγάλα μάτια, ψηλά ζυγωματικά και παχιά χείλη είναι οι βασικές συνιστώσες ενός όμορφου προσώπου. Και η Florence τα διαθέτει», υποστηρίζει η...

Πόσα χρόνια κάνουμε δίαιτα;

Δέκα χρόνια από τη ζωή τους αφιερώνουν οι γυναίκες σε δίαιτες σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα.

Αχ.. αυτά τα jeans!

Είμαστε σίγουροι πως δεν θα διαφωνήσετε μαζί μας πως τα jeans, φορεμένα από τα κατάλληλα κορμιά, μπορούν να αποτελέσουν ένα πολύ αισθησιακό ρούχο. Ιδιαίτερα όταν το ύφασμα καλύπτει τα απολύτως απαραίτητα...το αποτέλεσμα γίνετε εκρηκτικό. Αν θέλετε να το δείτε και με τα ίδια σας τα μάτια, απέχετε μόλις ένα κλικ μακριά από το δεύτερο μέρος αυτού του αφιερώματος...

Στα δέκα πλυσίματα δώρο το σεξ

Στα δέκα πλυσίματα δώρο το σεξ

Το τερπνόν μετά του ωφελίμου προσέφερε πλυντήριο αυτοκινήτων

Λουκέτο σε πλυντήριο αυτοκινήτων έβαλαν οι αρχές στη Μαλαισία καθώς οι ιδιοκτήτες του προσέφεραν στους πελάτες μετά τα εννέα πλυσίματα δώρο το σεξ.

Περαστικοί…νομίζουν πως δοκιμάζουν το νέο Iphone 5! ξεκαρδιστικό(video)

Το Iphone 5 παρουσιάστηκε πριν λίγες ημέρες, ενώ αναμένεται να κυκλοφορήσει επίσημα στις 21 Σεπτεμβρίου σε μεγάλες χώρες όπως η Αμερική, η Αγγλία και άλλες. To τηλεοπτικό show του Jimmy Kimmel, πήρε πρώτο στα χέρια του το Iphone 5 και το έδωσε σε περαστικούς για να το δοκιμάσουν και να πουν την γνώμη τους. Ή μήπως δεν ήταν το Iphone 5…;

Τι απειλεί την ακοή μας;

Τα μη στεροειδή αντιφλεγμονώδη παυσίπονα όπως η ιβουπροφαίνη και η παρακεταμόλη αποτελούν τα συνήθη παυσίπονα – μαζί με την ασπιρίνη – που έχουμε στο φαρμακείο του σπιτιού μας.

Το κείμενο του Tommy Lee στα Ελληνικά: H Eλλάδα μας, η Αγάπη μας !

20120916-084748.jpgΗ είδηση έκανε τον γύρο του κόσμου και πολλοί ήταν εκείνοι που είδαν με διαφορετικό μάτι τη χώρα μας.Ο Tommy Lee γεννήθηκε στην Αθήνα αλλά μεγάλωσε στο Los Angeles. Έγινε γνωστός όχι μόνο για τη μουσική του (Mötley Crüe)
Κοινοποίησε στην προσωπική του σελίδα στο facebook ένα κείμενο για την Ελλάδα το οποίο αγκαλιάστηκε από τους θαυμαστές του από την πρώτη στιγμή.

Kακαο!!!


Πιείτε μια κούπα κακάο! Οι αντιοξειδωτικές ιδιότητες του κακάο έχουν θεαματικά αποτελέσματα στη βελτίωση της υγείας.
Οι προκυανιδίνες, που εντοπίζονται στους κόκκους του κακάο, μειώνουν κατά το ήμισυ το ρυθμό ανάπτυξης των καρκινικών όγκων του εντέρου.

Κάντε γιόγκα στον αέρα!

airyoga

Βαρεθήκατε τα ίδια και τα ίδια; Δοκιμάστε κάτι καινούργιο και αιωρειθείτε στον αέρα. Τη δοκίμασα πρόσφατα και σας αποκαλύπτω τα μυστικά της. Η εμπειρία είναι απίστευτη!




Οι Παριζιάνες ψωνίζουν… άντρες στις βιτρίνες! VIDEO!

perierga.gr - Οι Παριζιάνες "ψωνίζουν" άντρες στις βιτρίνες!Εκτός από τα συνηθισμένα ψώνια που κάνουν οι γυναίκες στους δρόμους του Παρισιού, τώρα μπορούν να βρουν και τον άντρα των ονείρων τους, ρίχνοντας απλά μια ματιά στη βιτρίνα ενός καταστήματος. 

Αντίγραφα έργων του Βαν Γκογκ από φελιζόλ!

perierga.gr - Αντίγραφα έργων του Βαν Γκογκ από φελιζόλ!O Κορεάτης καλλιτέχνη Lee Kyu-Hak δημιουργεί αντίγραφα γνωστών έργων του Βαν Γκογκ χρησιμοποιώντας κομμάτια φελιζόλ, σε μια προσπάθεια να τιμήσει τον Ολλανδό ζωγράφο του 19ου αιώνα. «Η επίδραση του στα μεταγενέστερα κινήματα του εξπρεσιονισμού, του φωβισμού αλλά και εν γένει της αφηρημένης τέχνης θεωρείται καταλυτική…

10+1 παράξενες θεραπείες σπα στον κόσμο!

perierga.gr - 10+1 παράξενες θεραπείες σπα στον κόσμο!Στις ρεκλάμες και στα διαφημιστικά έντυπα των κέντρων σπα ανά τον κόσμο τρεις είναι οι λέξεις που «πρωταγωνιστούν»: χαλάρωση, ευεξία, αναζωογόνηση. Γιατί αυτά προκύπτουν από τα μασάζ με αρωματικά έλαια, κρέμες και ζεστές πέτρες αλλά και από τα παντός είδους καλλυντικά που χρησιμοποιούνται. Επειδή, όμως, πέρα από τα κλασικά…