Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

Εθεάθει μικρό αρκουδάκι στην Τσάκωνη

Πριν λίγο κάτοικοι της Τσάκωνης είδαν να περιφέρεται ένα μικρό αρκουδάκι λίγα μέτρα έξω από τα όρια του χωριού. Ειδοποιήθηκε η αστυνομία και η Ομάδα Άμεσης Επέμβασης της ΚΑΛΛΙΣΤΩΣ. Παρακαλούνται όσοι οδηγοί κατευθύνονται προς εκείνη την κατεύθυνση να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί...

«Η Ελλάδα πρέπει να φύγει από το ευρώ και να βγάλει δικό της νόμισμα»

Μετά το σάλο που προκάλεσε το βίντεο του Ιφικράτη Αμυρά και το πινγκ-πονγκ δηλώσεων ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και τη Νέα Δημοκρατία, ήρθε στη δημοσιότητα ένα νέο βίντεο, στο οποίο εμφανίζεται ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Λαφαζάνης, στο πλευρό του Ιφικράτη Αμυρά.
Ο Π. Λαφαζάνης ακούγεται να λέει ότι η Ελλάδα θα πρέπει να εγκαταλείψει την ευρωζώνη και να βγάλει δικό της νόμισμα.

Παραλίγο να χτυπηθούν τουρκικά μαχητικά στο Αιγαίο!

Επικίνδυνη πρόκληση με παράνομη είσοδο στο ενεργοποιημένο βολής Άνδρου τετράδας τουρκικών μαχητικών αεροσκαφών σημειώθηκε την Παρασκευή λίγο μετά το μεσημέρι.

Πουλάει το σπίτι της η Τρέμη – Πωλητήριο στα 2,7 εκατ. ευρώ!

Η κρίση φαίνεται πως… χτύπησε και την πόρτα της βασικής παρουσιάστριας ειδήσεων του mega. Σύμφωνα με πληροφορίες η Όλγα Τρέμη πουλάει… το αρχοντικό της και ζητά 2,7 εκατ. ευρώ!
Πρόκειται όπως γράφει η Real news για ένα πανέμορφο νεοκλασικό στην οδό Ρηγίλλης.

ΕΜΦΑΝΙΣΗ Κασιδιάρη στα εγκαίνια του προεκλογικού περιπτέρου της Χρυσής Αυγής

Εγκαινιάζεται αυτήν την ώρα το προεκλογικό περίπτερο της Χρυσής Αυγής όπου εμφανίστηκε για πρώτη φορά μετά το επεισόδιο που προκάλεσε ο Η. Κασιδιάρης…

Σάββατο, 9 Ιουνίου 2012 Ερντογάν: Η Τουρκία δεν έχει ανάγκη τους τουρίστες από το Ισραήλ...


Tα 3 πιο σέξι ποτά που μπορεί να πίνει μία κοπέλα στο μπαρ

Βασικά το τι πίνει μία κοπέλα στο μπαρ μπορεί να σημαίνει πολλά για το χαρακτήρα της αλλά και το τι ζητά από την έξοδο της. Αυτα είναι τα 3 πιο σέξι ποτά σύμφωνα με το Glamour σε μία γυναικεία έξοδο.

Αυτό είναι σώμα για μπικίνι!

Η σύντροφος του αρχηγού της Ρόμα πιάστηκε στην παραλία με brazilian μαγιό να προσφέρει θέαμα στον λαό!

Η Ilary Blasi, με ένα μικροσκοπικό strapless για να φαίνεται και το μπούστο ( αφού το διαθέτομεν άλλωστε ) έβαλε φωτιά στην παραλία! Φυσικά εκείνο που έκλεψε την παράστασή δεν είναι τίποτε άλλο, εκτός από τα θεσπέσια οπίσθιά της που ήταν σχεδόν ακάλυπτα προσφέροντας μας ένα καυτό οφθαλμόλουτρο!

Καλωσήρθες... χειμώνα!

Πλημμύρες και κρύο στη Βρετανία

Την ώρα που η Ελλάδα ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει τον πρώτο καύσωνα του καλοκαιριού, η Βρετανία πνίγεται από τις σφοδρές καταιγίδες.
Το μένος της κακοκαιρίας έχει δεχθεί περισσότερο η Ουαλία, στην οποία το σκηνικό θυμίζει χειμώνα.
Χαρακτηριστική είναι η εικόνα ενός κάμπινγκ, το οποίο μετατράπηκε σε ποτάμι, μετά τη βροχόπτωση. Τουλάχιστον 150 άνθρωποι χρειάστηκε να απομακρυνθούν επειγόντως, με τη βοήθεια συνεργείων διάσωσης.
Οι μετεωρολόγοι προειδοποιούν τους Βρετανούς ότι η κακοκαιρία θα συνεχιστεί και τους προετοιμάζουν για άλλο ένα καλοκαίρι γεμάτο βροχές και κρύο.

«Ο πατέρας μου μπαινόβγαινε στη φυλακή»

Η εξομολόγηση του Χρήστου Βασιλόπουλου

Λαθρομετανάστης δάγκωσε συνοριοφύλακα!

Αναπάντεχη τροπή σε διαμαρτυρίες κρατουμένων

Τιμοκατάλογος (σε δραχμές) …

Το σούπερ κουπόνι του ΣΥΡΙΖΑ, κατά το ΚΑΡΦΙ, ισχύει για αγορές από τη Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012.
Ιδού οι τιμές και…
κάντε το κουμάντο σας…

Πολιτική Μοιραστείτε inShare1 Αποστολή άρθρου Επικοινωνία με συντάκτηΕκτύπωσηΑγαπημένα 28 σχόλια Ν. Μιχαλολιάκος για Κανέλλη, Δούρου: Θέλανε ισότητα (video)


Χωρίς ασθενοφόρα το καλοκαίρι η Χαλκιδική

Μεγάλη κομπίνα με τηλεφωνικές συνδέσεις


Το μήνυμα του Κασιδιάρη στο facebook

Ο εκπρόσωπος τύπου της Χρυσής Αυγής δεν έχει εμφανιστεί μέχρι στιγμής, ωστόσο, σύμφωνα με την «Μεσημεριανή Μελέτη», υπάρχει περίπτωση να έχει γράψει ένα μήνυμα στους υποστηρικτές του στο facebook, το οποίο λέει: «Ευχαριστώ όσους με στηρίζουν»! Η αυτόφωρη διαδικασία λήγει σε περίπου 24 ώρες.

Σόιμπλε: Δεν υπάρχει εύκολος δρόμος για τους Έλληνες

Σούπερ – γιαγιά μέλος σπείρας πλαστογράφων!

ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ: Πακτωλός ή αερολογία;

Δείτε τη νέα best τάση!

Ένα νέο trend στα αξεσουάρ, που έχει ήδη κερδίσει τις fashionistas.

Αναλύουν την έκθεση του ΔΝΤ οι Ισπανοί

Εν αναμονή των αποτελεσμάτων του Eurogroup

Την έκθεση του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου η οποία εκτιμά σε 40 δισεκατομμύρια ευρώ τις ανάγκες των τραπεζών της χώρας, αναλύει σήμερα η ισπανική κυβέρνηση διαβεβαιώνοντας ότι αναμένει τα αποτελέσματα της διάσκεψης της Ευρωομάδας για να αποφανθεί σχετικά με ένα ενδεχόμενο αίτημα για βοήθεια.

«Υπάρχει μια σύνοδος που έχει συγκληθεί από τις Βρυξέλλες. Περιμένουμε να δούμε τα αποτελέσματα και αναλύουμε την έκθεση του ΔΝΤ», δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο κυβερνητική πηγή.

Συγκλονιστική ιστορία: Το κοριτσάκι με το σύνδρομο του λύκου

Στην Κεφαλλονιά την Δευτέρα ο Γ. Δημαράς


Χωρίς αποτέλεσμα οι έρευνες εντοπισμού του Κασιδιάρη

Λίγο πριν την παρέλευση του αυτοφώρου

ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΔΕΙΞΑΝ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

Στην Ιρλανδία υπάρχει δημοσιογραφία.Ολικό ξεβράκωμα της εθνοκτονικής τρόϊκα.Ο αγαπημένος Ιρλανδός δημοσιογράφος Vincent Browne εκθέτει ανεπανόρθωτα τον τραπεζίτη της ΕΚΤ Klaus Masuch,και δίνει ένα μάθημα για το πώς πρέπει να είναι ο αμερόληπτος δημοσιογράφος που σέβεται τον τόπο που του δίνει ζωή.Αναλογιστείτε τη στάση των ελληνικών ΜΜΕ,που τρομοκρατούν το λαό μας,μεταδίδουν ειδήσεις που θέλουν οι ισχυροί,ασκούν προπαγάνδα και καταπίεση ενώ γλύφουν ασταμάτητα τους δολοφόνους των Ελλήνων.Όταν αποκατασταθεί η δικαιοσύνη στη χώρα μας,πρέπει να γίνει λόγος για ηθική αυτουργία κατά όσων συνηγόρησαν στις αυτοκτονίες των Ελλήνων και στο νέο μεταναστευτικό κύμα που ''αδειάζει'' τη χώρα από τους εκλεκτούς επιστήμονες ενώ γεμίζει με λαθροεποίκους.Κάθε δύο γεννιές περίπου υπάρχει ένα μεταναστευτικό κύμα.Τα συμπεράσματα και πράξεις θα είναι δικά σας.