Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2014

Το φαινόμενο που θα ζήσουμε τον φετινό Αύγουστο και συμβαίνει κάθε 823 χρόνια !

Το φαινόμενο που θα ζήσουμε τον φετινό Αύγουστο και συμβαίνει κάθε 823 χρόνια !  Τον Αύγουστο του 2014, θα λάβει χώρα ένα φαινόμενο που συμβαίνει μόνο κάθε 823 χρόνια.


ΠΡΟΣΟΧΗ: Ιός κλειδώνει τον υπολογιστή!

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ιός κλειδώνει τον υπολογιστή! Και ζητάει χρήματα για να τον ξεκλειδώσει!
Ένας νέος ιός έκανε την εμφάνιση του σε πολλούς υπολογιστές χρηστών, ο οποίος εγκαθίσταται αυτόματα και μπορεί και κλειδώνει τα αρχεία τους και στην συνέχεια τους ζητάει λεφτά για να τα ξεκλειδώσει.

Οι πέντε τροφές που εξαφανίζουν την κυτταρίτιδα [λίστα]

Οι πέντε τροφές που εξαφανίζουν την κυτταρίτιδα [λίστα] Κρέμες, θεραπείες ακόμη και... γιατροσόφια που εξαφανίζουν την κυτταρίτιδα υπάρχουν πολλά. Αδιαμφισβήτητα η διατροφή παίζει πολύ σημαντικό ρόλο τόσο για την εμφάνισή της όσο -αφού το κακό έχει γίνει- και για τον περιορισμό της. Ποιες, όμως, θεωρούνται οι τοπ τροφές που συμβάλλουν στην καταπολέμησή της; 
Σύμφωνα με το onmed.gr, οι πέντε τροφές-όπλα κατά της κυτταρίτιδας είναι οι εξής:

Καστοριά:Ταξιδεύοντας στο Νεστόριο με τη Μελίνα Ασλανίδου! (Φωτογραφίες)

aslanidou Βackstage  υλικό  από τα γυρίσματα της  εκπομπής του Χρήστου Νέζου στο Νεστόριο
Σε ένα από τα πιο όμορφα μέρη της Ελλάδας ταξίδεψε η εκπομπή του Χρήστου Νέζου. Συνεπιβάτης ήταν η μελωδική φωνή της Μελίνας Ασλανίδου και αγαπημένα τραγούδια.
Οι δυο τους μας ξενάγησαν στο Νεστόριο της Καστοριάς και θα έχεις την ευκαιρία να παρακολουθήσεις αυτό το ταξίδι την Τρίτη, μία ώρα μετά τα μεσάνυχτα από τη συχνότητα του Mega.