Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

Κάμερα τοποθετημένη πάνω σε jet ski. Άκρως εντυπωσιακά πλάνα που κόβουν την ανάσα

Κάμερα τοποθετημένη
πάνω σε jet ski. Άκρως εντυπωσιακά πλάνα που κόβουν την ανάσα

VIDEO: Τι μπορεί να ξηλώσει τις πόρτες των Audi, BMW και Mercedes;


Η νέα Cadillac XTS Vsport είναι τόσο ισχυρή που μπορεί να παρασύρει στο διάβα της οποιοδήποτε μοντέλο των Audi, BMW και Mercedes-Benz.

Η άνοδος των Γερμανών κατασκευαστών στην αγορά των ΗΠΑ έχει θορυβήσει τους υπόλοιπους κατασκευαστές, οι οποίοι απαντούν με δυσφημιστικές για τα γερμανικά πολυτελή αυτοκίνητα διαφημίσεις που τονίζουν την ανωτερότητα των δικών τους μοντέλων.

Πλήρωσε 500.000 δολάρια για 15 λεπτά

Πλήρωσε 500.000 δολάρια για 15 λεπτάΣυμβαίνουν και αυτά! Ένας πρίγκιπας από τη Μέση Ανατολή, πλήρωσε 500.000 δολάρια για να συναντήσει την αγαπημένη του νεαρή ηθοποιό. Το θέμα είναι τι έκανε εκείνη.
Ο λόγος για την star του Twilight, Kristen Stewart, η οποία αποδέχθηκε την πρόταση αλλά με τους δικούς της όρους.

Επίσημο | Ξανά στη Ferrari ο Kimi Raikkonen

Ξανά στα κόκκινα θα ντυθεί ο Kimi Raikkonen, όπως ανακοινώθηκε επίσημα πια από τη Scuderia.


Τατουάζ που εντυπωσιάζουν!

Τα τατουάζ αποτελούν τα τελευταία χρόνια μια πράξη που συνηθίζουν πολλοί να κάνουν στο σώμα τους, ο καθένας για τον δικό… του προσωπικό λόγο. 
Με χρώμα ή χωρίς, τρισδιάστατα ή απλά, όλα κάτι έχουν να πουν και να δηλώσουν για τον κάτοχό τους, να κάνουν ένα statement όπως το έχει οραματιστεί.


123χρονος τρέφεται με σαύρες, φίδια και φύλλα κόκας!

Ζει μόνος του σε ύψος 4.000 μέτρων σε ένα χωριό κοντά στη λίμνη Τιτικάκα.
Δεν έχει δόντια, αλλά αυτό δεν αποτελεί πρόβλημα. Άλλωστε μπορεί να μασήσει τη καθημερινή του δόση από…φύλλα κόκας χωρίς πρόβλημα. Όσο για τις σαύρες, ακόμα και αυτές μπορούν να πολτοποιηθούν στο στόμα του με ευκολία. 

Ατάκες του δρόμου που έγραψαν ιστορία!

Έμπνευση....

Βίντεο Σοκ - Παιδί που υποτίθεται είναι νεκρό από χημικά...σηκώνετε μπροστά στην κάμερα!!!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ. 

Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΩΣ “ΘΗΡΙΩΔΙΑ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ” ΣΕ 3 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΠΟΛΕΙΣ! Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΟΚΑΡΕΙ.


Αυτά είναι τα φορέματα που έγραψαν ιστορία στη μόδα!

Δεν καθόρισαν μόνο την πορεία την μόδας αλλά ακόμη και των γυναικών που τα φόρεσαν!

   Τα θαύμασαν και τα αντέγραψαν με μανία. Εγιναν σύμβολα, πολλά από αυτά καθόρισαν ακόμη και τη σύγχρονη ιστορία. Από το μικρό μαύρο φόρεμα της Σανέλ, ως το Galaxy του Roland Mouret, από το αισθαντικό διαφανές φόρεμα της Μέριλιν στα γενέθλια του Κέννεντι, μέχρι το νυφικό της Γκρέις Κέλι που δεν άφηνε ακάλυπτη ούτε σπιθαμή σάρκας, αυτά είναι μερικά από τα φορέματα που καθόρισαν την παγκόσμια μόδα σύμφωνα με τη βρετανική έκδοση του Marie Claire.

Eνα... UFO πάνω από το γήπεδο!

Έκπληκτοι έμειναν οι θεατές που βρίσκονταν στο Nat Bailey στο Βανκούβερ του Καναδά όταν είδαν ένα...
UFO να υπερίπταται πάνω από το γήπεδο. Το άγνωστο αντικείμενο εντοπίστηκε πάνω από το δεξί φράχτη του γηπέδου είχε μπλε χρώμα και πετούσε πάνω από την περιοχή με σταθερή ταχύτητα.

Μερικές πολύ μυστήριες συμπτώσεις που δεν μπορούν να εξηγηθούν...

Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που προσπαθούν να δώσουν λογικές εξηγήσεις σε διάφορα γεγονότα που φαντάζουν παράξενα, και άλλοι τόσοι που θεωρούν ότι όλα καθορίζονται από μια προδιαγεγραμμένη μοίρα. 

Μυστικά χαμένα στη μετάφραση (Βίντεο)

Σύμφωνα με μια δημοσκόπηση που δημοσιεύθηκε την τρίτη επέτειο της 11ης του Σεπτέμβρη, το 50% των κατοίκων της Νέας Υόρκης πιστεύει ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ ήξερε από πριν ότι θα γίνει τρομοκρατική επίθεση αλλά απέφυγε συνειδητά να την αποτρέψει.

Συγκλονιστικός διάλογος άθεου επιστήμονα με ιερέα

Συγκλονιστικός διάλογος άθεου επιστήμονα με ιερέα Ένας Ιερέας καθόταν στο κελί του και ξεχώριζε την αλληλογραφία του.  Ξαφνικά χωρίς την συνηθισμένη προσευχή μπήκε η νεωκόρος και ψιθύρισε πολύ έντονα σαν να έλεγε κάποιο μυστικό νέο το οποίο δεν θα 'πρεπε να ακούσει κάνεις: 

“Κάποιος άγνωστος φαίνεται από τους άρχοντες θέλει να σας μιλήσει. Δεν τον έχω ξαναδεί ούτε σε σας, ούτε στο ναό. Μάλλον είναι περαστικός”. “Άφησέ τον να μπει”, είπε ο ιερέας...

Στο DNA το μυστικό της γήρανσης - Το αποκρυπτογράφησαν ερευνητές από το πανεπιστήμιο της Κρήτης

Το μυστικό της γήρανσης κατάφεραν να αποκρυπτογραφήσουν επιστήμονες του του Ινστιτούτου Βιολογίας, Βιοτεχνολογίας, του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας (ΙΤΕ) του Πανεπιστημίου Κρήτης.

Ποια είναι τα πιο ερωτικά μέρη του σώματος

xeilia erotika merhΝευροεπιστήμονες από το Πανεπιστήμιο Bangor στην Ουαλία και το Πανεπιστήμιο του Witwatersrand, στο Γιοχάνεσμπουργκ, ζήτησαν από 800 εθελοντές από Βρετανία και Νότιο Αφρική να βαθμολογήσουν 41 μέρη του σώματος με βάση τον ερωτισμό που αναδύουν.

Η ανατριχιαστική καμπάνια κατά του καπνίσματος που έκανε 200.000 καπνιστές να το κόψουν!!

Το Κέντρο για τον Έλεχγο των Ασθενειών της Αμερικής, δημιούργησε μια σειρά από βίντεο, στα πλαίσια της καμπάνιας κατά του καπνίσματος η οποία έχει κάνει αίσθηση σε όλη την Αμερική.

Και όμως δεν είναι κόλπο, ούτε οφθαλμαπάτη....Το νερό πάει ανάποδα!

Και όμως δεν είναι κόλπο, ούτε οφθαλμαπάτη Η δύναμη του ανέμου κάνει το νερό να αψηφά τη βαρύτητα δημιουργώντας έναν… ανάποδο καταρράκτη.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

Το iPhone 5S είναι το νέο καμάρι της Apple - Ολα τα χαρακτηριστικά του κινητού που παρουσιάστηκε την Τρίτη

Τέλος στην αγωνία των φανατικών των προϊόντων της εταιρείας, μετά από μήνες φημών, εικασιών και υποθέσεων έβαλε η Apple με την παρουσιάση του πολυαναμένονομου iPhone 5S.


Η αποκαλυπτική Εξομολόγηση του Αντώνη Ρέμου : » Ναί,είναι αλήθεια,είμαι… »

 
















Μια αποκαλυπτική συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης… έδωσε αποκλειστικά στο STAR και τη Ράνια Τραγόμαλλου ο Αντώνης Ρέμος. Τα δημοσιεύματα που έχουν κυκλοφορήσει για την προσωπική του ζωή «Δεν με ενοχλεί κανένα δημοσίευμα όταν δεν είναι χυδαίο.

Μέγας ρουφιάνος το google earth... όχι δεν είναι μοντάζ...! Ποια Σημαία βλέπετε από ψηλά στο... Ασβεστοχώρι.;;

Σύμφωνα με το google earth, πάντα, πίσω από το νοσοκομείο Παπανικολάου στο Ασβεστοχώρι Θεσσαλονίκης υπάρχει μια έκταση η οποία ανήκει στο ελληνικό δημόσιο.