Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

Το ρόδι και οι ευεργετικές του ιδιότητες!!

diaforetiko.gr : 4F691CAE532AE7223320D0C050905D49 600x449 Το ρόδι και οι ευεργετικές του ιδιότητες!!Tης Τάνιας Μαρκουτσά
Οι ζουμεροί κόκκινοι σπόροι με τις μοναδικές ιδιότητες δεν μας χαρίζουν μόνο υγεία αλλά και ομορφιά.
Συνηθίζουμε κάθε Χριστούγεννα να το σπάμε στην πόρτα του σπιτιού για καλοτυχία και γονιμότητα. Δεν έχουμε άδικο. Οι σπόροι του είναι βάλσαμο για τον οργανισμό μας. Οι ξεχωριστές αντιοξειδωτικές ιδιότητες του ροδιού μπορούν να μάς χαρίσουν μακροζωία αλλά και μοναδική λάμψη. Εκτός από την κουζίνα, το ρόδι πρέπει να έχει τη δική του θέση και στο ντουλαπάκι με τα καλλυντικά.

Άγρια ζώα που πιάνονται χωρίς γάντια



Αγώνας ταχύτητας μεταξύ ενος Lada και μιας Porsche!

Αγώνας ταχύτητας μεταξύ ενος Lada και μιας Porsche!Τον γύρο του διαδικτύου κάνει μια ασυνήθιστη κόντρα που έγινε πριν από λίγες μέρες στην Αττική Οδό.   Αντιμέτωποι ένα Lada και μία Porsche 911 GT2 RS. Το εντυπωσιακό, λοιπόν, είναι ότι δεν κέρδισε το φαβορί, αλλά το αουτσάιντερ. Σίγουρα όλοι θα νόμιζαν ότι κέρδισε το υπερσύγχρονο μοντέλο της Porsche, αλλά μάλλον τα πράγματα εκτυλίχθηκαν όπως η παροιμία του λαγού και της χελώνας!

To απίστευτο αξεσουάρ για iphone με το οποίο κυκλοφορεί ο Αδωνις Γεωργιάδης [εικόνα]


ΜΠΑΤΣΑΡΑΣ ΚΑΙ ΑΔΩΝΙΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΓΟΥΣΤΑ Ο ΕΝΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ .


Τώρα που έγινε υπουργός Υγείας ο Άδωνις Γεωργιάδης προσέχει περισσότερο. Με δεδομένο ότι μιλάει πολλές ώρες την ημέρα στο κινητό, αποφάσισε να χρησιμοποιήσει μια ...ιδιαίτερη προστασία.

Σοβαρό τροχαίο είχε η Άννα Βίσση & ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου

43Οι δύο τραγουδιστές κινούνταν στην Αττική Οδό με τα αυτοκίνητα τους, όταν ένας οδηγός που κατευθυνόταν στο ίδιο ρεύμα, έκοψε ξαφνικά το δρόμο της Βίσση

Δείτε 25 πράγματα που σίγουρα δεν ξέρατε…!!

diaforetiko.gr : brain pumping 357555 730aa Δείτε 25 πράγματα που σίγουρα δεν ξέρατε...!!1. Η PEPSI κόλα σαν εταιρεία έχει πτωχεύσει 2 φορές.
2. Το ένα από τα πλοκάμια του χταποδιού είναι το πέος του (Αλλά και τα 8 μπορούν να προσφέρουν απολαύσεις!)

ΣΟΚ: Μαθήτριες κάνουν ΣEΞ στις τουαλέτες ιδιωτικού σχολείου με αντάλλαγμα..

Τις εpwτικές τους υπηρεσίες πρόσφεραν ανήλικες μαθήτριες....  ηλικίας 14 έως 16 ετών σε ιδιωτικό σχολείο με αντάλλαγμα...
ακριβά δώρα.

Τις αποκαλούν «κορίτσια ντους», επειδή κάνουν σeξ με την ευκολία που κάνουν καθημερινά ντους. Είναι μαθήτριες ακριβών ιδιωτικών σχολείων στο Μιλάνο που προσφέρουν σeξουαλικές υπηρεσίες σε συμμαθητές τους παίρνοντας δώρα smartphones και αξεσουάρ κινητής τηλεφωνίας.

Πόσο ακριβότερα είναι τα τέλη κυκλοφορίας στην Ελλάδα σε σχέση με άλλες ευρωπαϊκές χώρες;

Τα παραδείγματα που επικαλείται καθηγητής του Πολυτεχνείου της Βαρκελώνης, αποτυπώνουν σαφέστατα την… ελληνική ακρίβεια, ενώ παράλληλα αναδεικνύουν μεταξύ των φθηνότερων χωρών τη Ρουμανία, τη Βουλγαρία, την Αγγλία και τη Γερμανία

Perfect Shot, η εφαρμογή για τέλειες ομαδικές φωτογραφίες!

Perfect ShotTo Perfect Shot είναι μια σχετικά νέα εφαρμογή για το iPhone που χρησιμοποιεί νέες τεχνολογίες στην κάμερα του iOS 7 για να εντοπίσει μεμονωμένα σετ ματιών και χαμόγελων σε ομαδικές φωτογραφίες.