Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013

Κινήστε το ΙΧ σας νόμιμα χωρίς πινακίδες με 4 ευρώ την ημέρα!

Κινήστε το ΙΧ σας νόμιμα χωρίς πινακίδες με 4 ευρώ την ημέρα!Εκατοντάδες χιλιάδες είναι οι ιδιοκτήτες αυτοκινήτων που έχουν καταθέσει τις πινακίδες κυκλοφορίας των οχημάτων τους για να γλιτώσουν τους φόρους. Ωστόσο σύμφωνα με τη νομοθεσία οι κάτοχοι των συγκεκριμένων αυτοκινήτων μπορούν να κινήσουν νόμιμα τα οχήματά τους 2ημέρες το μήνα καταβάλλοντας μόλις 4 ευρώ για κάθε ημέρα!

Θερμός και ξηρός προβλέπετε ο φετινός χειμώνας

Thermos kai kshros problepete o fetinos xeimwnasΣύμφωνα με το Accuweather.
Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο του AccuWeather Alan Reppert, το μεγαλύτερο μέρος της Ευρώπης θα ζήσει έναν ξηρότερο και θερμότερα από τα κανονικά, χειμώνα. Οι χώρες της δυτικής και κεντρικής Ευρώπης θα έχουν θερμοκρασίες λίγο υψηλότερες από τις κανονικές ενώ η ανατολική Ευρώπη θα έχει λιγότερες διαταραχές και το κρύο δεν θα είναι έντονο.

24 φωτογραφίες που αξίζει να δεις

nΠ
ιθανόν να πιστεύουμε πως τα έχουμε δει όλα, αλλά ενδεχομένως κάτι παρόμοιο νόμιζαν και οι χαρακτήρες αυτού του λευκώματος του εικοστού αιώνα. Χωρίς να είναι καλλιτεχνικά άρτιες, ούτε ιδιαίτερα θαυμαστές, οι φωτογραφίες του θέματος αναβιώνουν στιγμές του παρελθόντος φορτισμένες από συγκίνηση, ελπίδα και απόγνωση, ευμάρεια και ανέχεια, θλίψη, εκκεντρικότητα, νοσταλγία, ενίοτε και χιούμορ. Προπάντων, αποτυπώνουν το αδιάλειπτο βίαιο κρεσέντο της ιστορίας πάνω στην ανθρώπινη ζωή.

Με 3κύλινδρους 1,5 λτ. κινητήρες η νέα BMW Σειρά 5


Η νέα γενιά της BMW Σειρά 5 έχει προγραμματιστεί για το 2016 και οι φήμες θέλουν να εφοδιάζεται με 3κύλινδρα 1,5 λτ. μοτέρ βενζίνης και πετρελαίου, ενώ η επόμενη M5 θα αποκτήσει και 4κίνηση.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η νέα γενιά της BMW Σειρά 5 θα λανσαριστεί τον Ιούλιο του 2016 και θα ακολουθήσουν αργότερα η έκδοση Touring και τον επόμενο χρόνο η Gran Turismo.

1944: Κυκλοφορεί χαρτονόμισμα των 100 δισεκατομμυρίων δραχμών!!!

diaforetiko.gr : 09493a09a6febf6feaf8ddcc0a1d2310 XL 600x450 1944: Κυκλοφορεί χαρτονόμισμα των 100 δισεκατομμυρίων δραχμών!!!Στις 3 Νοεμβρίου του 1944, κυκλοφόρησε το μεγαλύτερο σε ονομαστική αξία ελληνικό χαρτονόμισμα.
Πρόκειται για εκείνο των 100 δισεκατομμυρίων δραχμών, το οποίο φέρει την υπογραφή του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Ξενοφώντα Ζολώτα. Ωστόσο, η ουσιαστική του αξία ήταν σχεδόν μηδαμινή.

Οι ελίτσες στο πρόσωπο μαρτυρούν τον χαρακτήρα σου…!

diaforetiko.gr : diaforetiko.gr elitses proswpo 600x445 Οι ελίτσες στο πρόσωπο μαρτυρούν τον χαρακτήρα σου...!Δείτε τη φωτογραφία και μετά ρίξτε μια ματιά στις απαντήσεις!

Τα χθεσινά μακαρόνια γίνονται άνετα οι σημερινές σου τηγανίτες!

diaforetiko.gr : spaggeti1 Τα χθεσινά μακαρόνια γίνονται άνετα οι σημερινές σου τηγανίτες!της  Σιμόνης Καφίρη
Είτε σας περίσσεψαν λίγα μακαρόνια από χθες, είτε θέλετε να τις φτιάξετε επί τούτου, ιδού η συνταγή για απολαυστικές τηγανίτες με σπαγγέτι.
Βάλτε τις στο τάπερ και πάρτε τις μαζί σας στο γραφείο.

Τι κάνουν τα μωρά όταν στο σπίτι υπάρχουν σκυλάκια; Δείτε το βίντεο!

diaforetiko.gr : 9cc2bdfb5e2914deff20fd81c1ee3e4c L Τι κάνουν τα μωρά όταν στο σπίτι υπάρχουν σκυλάκια; Δείτε το βίντεο!Μπορούν να συμβιώσουν αρμονικά ένα σκυλί και ένα μωρό στο σπίτι; Όχι μόνο μπορούν, αλλά η σχέση που θα αναπτυχθεί μεταξύ τους, θα είναι πολύ δυνατή.
Τόσο πολύ, που οι μπόμπιρες θα ξεσπάσουν σε γέλια μέχρι δακρύων. Κι επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, δείτε το παρακάτω βίντεο και θα καταλάβετε:

Δείτε τα μεγαλύτερα ζώα στον κόσμο!

diaforetiko.gr : 63 Δείτε τα μεγαλύτερα ζώα στον κόσμο!Το μεγαλύτερο άλογο του κόσμου είναι στο Βέλγιο, με το παρατσούκλι Radar. Το ύψος του είναι 1,83 μέτρα από την οπλή στον ώμο και ζυγίζει 1.088 κιλά.
Το ψηλότερο σκυλί που κατέχει το παγκόσμιο ρεκόρ, είναι το  σκυλί Γεωργίου, το ύψος του είναι 109 εκατοστά.

Δημόσιος Θηλασμός στην Καστορια...

















Ήταν μια εκδήλωση-διαμαρτυρία στα 

πλαίσια της εβδομάδας για το μητρικό θηλασμό,διότι πολλές μαμάδες στην Ελλάδα ντρέπονται 

να θηλάσουν δημόσια κι αυτό που ήθελαν να δείξουν ήταν ότι ο θηλασμός σε δημόσιους 

χώρους δεν είναι ντροπή,αλλά φυσιολογική πράξη για κάθε μανούλα.