Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

Το Ορφανοτροφείο Θεσσαλονίκης «ΜΕΛΙΣΣΑ» κάνει έκκληση για ρούχα και εσώρουχα για τα παιδιά

Το ΟΡΦΑΝΟΤΡΟΦΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ «Η ΜΕΛΙΣΣΑ», χρειάζεται κάλτσες και εσώρουχα για τα παιδιά.Το ΟΡΦΑΝΟΤΡΟΦΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ «Η ΜΕΛΙΣΣΑ», χρειάζεται κάλτσες και εσώρουχα για τα παιδιά.
Το ΟΡΦΑΝΟΤΡΟΦΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ «Η ΜΕΛΙΣΣΑ», χρειάζεται άμεσα κάλτσες και εσώρουχα για τα προστατευόμενα παιδιά ηλικίας 6 έως και 18 ετών. Η όποια βοήθεια θα είναι πραγματικά πολύτιμη. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 2310-341 965 όλες τις ημέρες της εβδομάδας από τις 09:00 έως τις 20:00. Σας ευχαριστούμε θερμά! Ίδρυμα «Η ΜΕΛΙΣΣΑ» 

ΒΙΝΤΕΟ-Αγοράζουν λιοντάρια για… κατοικίδια

ΒΙΝΤΕΟ-Αγοράζουν λιοντάρια για… κατοικίδιαΈνα νέο τρόπο έχουν βρει οι Άραβες, προκειμένου να επιδείξουν τα πλούτη τους. Μετά την αγορά των ακριβών αυτοκινήτων και των πολυτελών "παλατιών",πλέον αγοράζουν λιοντάρια και τίγρεις για… κατοικίδια.
Δείτε το βίντεο

Απίστευτες εικόνες που ξεγελούν τα μάτια!

 Ο Erik Johansson είναι ένας Σουηδός φωτογράφος που έχει την ικανότητα να ξεγελά τα… μάτια των θεατών με τις εικόνες του. Δρόμοι που ανοίγουν στα δύο, θαλασσογραφίες που πλημμυρίζουν και άλλα ενδιαφέροντα θέματα όπου το απίστευτο γίνεται πιστευτό και το απίθανο πιθανό! Ο Erik αναπτύσσει πρώτα μια ιδέα στο κεφάλι του και στη συνέχεια προσπαθεί να την κάνει πράξη σε μια εικόνα, αποζητώντας κάθε φορά το πιο παράδοξο θέμα, αυτό που θα σου πάρει τα μυαλά.

Γυναίκες… βοηθοί εκσπερμάτισης στην Κίνα! Νέοι επαγγελματικοί ορίζοντες…

diaforetiko.gr : 1D2D5855A0F4B1C2CBCAC86ED42A98F6 600x364 Γυναίκες... βοηθοί εκσπερμάτισης στην Κίνα! Νέοι επαγγελματικοί ορίζοντες...Νεαρές γυναίκες βοηθούν άνδρες να εκσπερματώσουν στα Κέντρα Εξωσωματικής Γονιμοποίησης – Παχυλός ο μισθός, στα 1200 ευρώ το μήνα – Οι “κίνδυνοι” του επαγγέλματος
Ένα νέο επάγγελμα βρήκαν οι Κινέζοι για να αντιμετωπίσουν την ανεργία των γυναικών και εφάρμοσαν κάτι πραγματικά πρωτοποριακό στα κέντρα Εξωσωματικής Γονιμοποίησης. Οι άνδρες που επιθυμούν να γίνουν δωρητές σπέρματος στην Κίνα από δω και πέρα θα έχουν μια “χείρα βοηθείας” για να εκσπερματώσουν.

Απίστευτο! Η Τζούλια Αλεξανδράτου έτσι όπως δεν την έχετε δει ποτέ! [φωτο]

Επειδή έχουμε δει πολλά... από τη Τζούλια αυτό είναι πράγματι ...ανατροπή! Η Τζούλια Αλεξανδράτου μπορεί όπως ισχυρίζεται να περνάει υπέροχα στο εξωτερικό μαζί με τον σύζυγο της αλλά έχει κι αυτή τις στιγμές αδυναμίας της.

Μαθητές Λυκείου του Ηρακλείου δημιολύργησαν υβριδικό αυτοκίνητο!

diaforetiko.gr : autokinitoydrogono Μαθητές Λυκείου του Ηρακλείου δημιολύργησαν υβριδικό αυτοκίνητο!Ένα υβριδικό αυτοκίνητο πόλης που θα χρησιμοποιεί ως αποκλειστικό καύσιμο το υδρογόνο, αναμένεται να κατασκευάσουν οι μαθητές του 6ου ΕΠΑΛ Ηρακλείου.

Η μελέτη και η υλοποίησή του θα γίνουν στο πλαίσιο των σχεδίων που έχουν ενταχθεί στο αναλυτικό πρόγραμμα σπουδών των μαθητών των ΕΠΑΛ Ηρακλείου για το σχολικό έτος 2013- 2014.

10 πάρα πολύ ανθυγιεινές συνήθειες!

 10 πάρα πολύ ανθυγιεινές συνήθειες!Πολλοί από εμάς έχουμε συνήθειες που θεωρούμε ότι είναι αβλαβείς αλλά στην πραγματικότητα μας κάνουν πολλή περισσότερη ζημιά από αυτή που νομίζουμε, σε μερικές περιπτώσεις μακροπρόθεσμα. Από την αλλαγή του σφουγγαριού που πλένουμε τα πιάτα μέχρι το κρακ-κρακ στα δάχτυλα, διάφορες είναι οι συνήθειές μας που ούτε καν φανταζόμαστε ότι μπορούν να μας βλάψουν. Δείτε ποιες είναι… για να κόψετε μαχαίρι τα ελαττώματά σας…

ΗΠΑ: Ανέβασε φωτογραφία στο Facebook με την κόρη του και αμέσως μετά τη δολοφόνησε

Ο 22χρονος άνδρας πυροβόλησε θανάσιμα το μόλις 19 μηνών παιδί του για να εκδικηθεί την πρώην σύζυγό του

«Σε είχα προειδοποιήσει ότι δε μπορώ να ζήσω χωρίς εσένα. Νόμιζες ότι αστειευόμουν. Όμως, σοβαρολογώ. Τώρα εγώ και η κόρη μας, Μία, θα είμαστε μακριά. Μην κρίνεις την πράξη μου, δεν είχα επιλογή», ήταν το κείμενο που συνόδευε φωτογραφία που ανήρτησε στο Facebook ένας 22χρονος άνδρας από το Κολοράντο.

Ξεπουλάνε τα ελληνικά νησιά σε τούρκους μεγιστάνες!

Ξεπουλάνε τα ελληνικά νησιά σε τούρκους μεγιστάνες!Η γνωστή παγκοσμίως Μύκονος, το νησί που κάθε καλοκαίρι συγκεντρώνει τουρισμό υψηλού εισοδήματος από το παγκόσμιο τζετ σετ χτυπημένη και αυτή από την οικονομική κρίση αναμένεται να… «σωθεί», σύμφωνα με δημοσιεύματα του τουρκικού τύπου, από ένα πολύ γνωστό Τούρκο μεγιστάνα. 
Δηλαδή η ελληνική ξέφτιλα σε όλο το… μυκονιάτικο μεγαλείο της.

ΒΙΝΤΕΟ-Μάχη για τον 8χρονο «Μέσι»

ΒΙΝΤΕΟ-Μάχη για τον 8χρονο «Μέσι»Ένα 8χρονο αγοράκι από την Αργεντινή, το οποίο αγωνίζεται σε εντελώς άσημη ομάδα, έχει αναγκάσει σκάουτς μεγάλων συλλόγων να παρακολουθούν τα κατορθώματά του.
Ο Κλαούντιο Γκαμπριέλ Νανσουφίλ ή καλύτερα «Snow Messi», όπως τον φωνάζουν οι συμπαίκτες του στη Μπαριλότσε, έχει αστείρευτο ταλέντο, κάτι που μπορείτε να διαπιστώσετε και στο βίντεο που ακολουθεί.

Επική μαζική αποτυχία!!! Δείτε στο βίντεο τι έπαθαν!!!

diaforetiko.gr : pos curva 1024x576 600x390 Επική μαζική αποτυχία!!! Δείτε στο βίντεο τι έπαθαν!!!Με ανέκδοτο μοιάζει το βίντεο που ακολουθεί…
Τέσσερις Aργεντίνοι ποδηλάτες σε ένα βουνό της Γαλλίας, κατεβαίνουν ένα μονοπάτι… στο οποίο σε μια στροφή που έπρεπε να κάνουν αριστερά,εκείνοι συνέχισαν ευθεία, με αποτέλεσμα να κάνουν άλμα και να πέσουν σε θάμνους… ο ένας μετά τον άλλο σε σειρά!

PowerShell, το iOS 7 game controller της Logitech είναι εδώ [Video]

Logitech PowerShellΔεν άργησε τελικά και η Logitech να λανσάρει το δικό της iOS 7 controller μία μέρα μετά την επίσημη παρουσίαση του MOGA Ace Power. Ο λόγος για το PowerShell με ενσωματωμένη μπαταρία 1500mAh για την αύξηση της αυτονομίας του iPhone 5, iPhone 5S, iPhone 5C και iPod touch 5G.
Τα αναλογικά controls του PowerShell κάνουν τον χειρισμό …παιχνιδάκι ενώ το λεπτό και ελαφρύ προφίλ της συσκευής επιτρέπει να το έχετε πάντα πάνω σας.

ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ!!! Ο επαγγελματισμός του Ρώσου ταχυδρόμου! (βίντεο)

diaforetiko.gr : maxresdefault15 600x437 ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ!!! Ο επαγγελματισμός του Ρώσου ταχυδρόμου! (βίντεο)Δεν υπάρχει γραμματοκιβώτιο;
Δεν υπάρχει χώρος για να περάσουν τα γράμματα κάτω από την πόρτα;
Ε, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, ειδικά αν είσαι στη Ρωσία!

Εκπληκτικές αφίσες: Για το ον και το κτήνος που λέγεται άνθρωπος... Δείτε το – αξίζει!!!

 Οι καλλιτέχνες στο πλευρό της προσπάθειας για την κοινωνική ευαισθητοποίηση στα διαφορετικά προβλήματα που αντιμετωπίζει το ον που λέγεται άνθρωπος και συνολικότερα η πλάση ολόκληρη, από το κτήνος που επίσης λέγεται άνθρωπος.

Δείτε τις καταπληκτικές αφίσες αποκρυσταλλώνουν κοινωνικά μυνήματα και αντανακλούν τις αντιφατικές πλευρές και πρακτικές του ανθρώπου