Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

Ο Λάκης Γαβαλάς "Μιλά" στην Τατιάνα για την φυλακή (βίντεο)!!


gabalas tatiana



Γαβαλάς σε Στεφανίδου: «Επειδή είναι η πρώτη σου εκπομπή, δεν θυμάσαι τις ερωτήσεις. Θα σε βοηθήσω εγώ…»

Διάσημα αυτοκίνητα!!


Τα πιο διάσημα αυτοκίνητα από ταινίες.


Ελεφαντάκι κλαίει επί ώρες γιατί το έδιωξε η μητέρα του

Επί πέντε ολόκληρες ώρες έκλαιγε ένα μωρό-ελεφαντάκι μετά από την απολύτως περίεργη συμπεριφορά της μητέρας του που όχι μόνο δεν θέλησε να το φροντίσει αλλά αντιθέτως, κινήθηκε και δυο φορές εναντίον του. 

Επιστήμονες ανακάλυψαν στο διάστημα τα βασικά στοιχεία για τη δημιουργία οργανισμών

Υπάρχει ζωή στο διάστημα; Οι επιστήμονες βρίσκονται ένα βήμα πιο κοντά στην απάντηση του ερωτήματος, αφού πρόσφατα ανακάλυψαν ένα «διαστημικό εργοστάσιο» παραγωγής αμινοξέων, τα οποία αποτελούν τα δομικά στοιχεία για τη δημιουργία ζωής.

Η συγκινητική διαφήμιση από την Ταΐλάνδη που παραδίδει μαθήματα ζωής και κάνει το γύρο του κόσμου

Η εταιρία τηλεπικοινωνιών της Ταϊλάνδης, TrueMove H, έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο στα πλαίσια της διαφημιστικής της καμπάνιας, που συγκινεί και παραδίδει μαθήματα συμπεριφοράς. 

Αραχτή και λάιτ η Τσίγα…

600153_471193262979944_2023549810_nΤο σέξι κορίτσι συνεχίζει τις διακοπές του και μας στέλνει δυνατό υλικό, για να έχουμε και εμείς δουλειά… Ρία Τσίγα στις επάλξεις!!!!

Μα ποτε θα αρχίσουμε το freefall

Αμάν περασε η ωρα και εξω εχει κίνηση ... ξεκινάμε σε λιγο αν ολα πανε καλα 20.30-22.00 freefall live now on fm100-www.fm100.gr δύσκολα ξεκολλας !!! — με Konstantina Kommata

Πώς να επιβιώσετε από καρδιακή προσβολή όταν είστε μόνοι;Κοινοποιήστε το παντού θα σώσετε ζωές !

Δεδομένου ότι πολλοί άνθρωποι είναι μόνοι όταν υποστούν καρδιακή προσβολή χωρίς βοήθεια, το πρόσωπο του οποίου η καρδιά δεν χτυπάει σωστά και που αρχίζει να αισθάνεται λιποθυμία έχει μόνο περίπου 10 δευτερόλεπτα ακόμα πριν από την απώλεια συνείδησης.

Μπουζούκια live την Τρίτη...!!!!!

Tοποθεσία Jalouse Bar.

Κινέζικο φυτό σκοτώνει τον καρκίνο σε... 40 ημέρες..!!

Ενα ελάχιστα γνωστό φυτό με ένα πραγματικά περίεργο όνομα κάνει τώρα πρωτοσέλιδα ως… δολοφόνος του καρκίνου, με την ένωση του φυτού εξαφανίστηκαν οι όγκοι σε ποντίκια με καρκίνο του …παγκρέατος. 

Οι άγνωστες ολόγυμνες φωτογραφίες της Αλίκης Βουγιουκλάκη!

Οι άγνωστες ολόγυμνες φωτογραφίες της Αλίκης Βουγιουκλάκη! Κι όμως, όπως κάθε σταρ που σέβεται τον εαυτό της, έτσι και η Αλίκη Βουγιουκλάκη έχει κάνει στο παρελθόν αισθησιακές φωτογραφήσεις.   Εμείς βρήκαμε αυτές που είχαν προκαλέσει περισσότερο ντόρο στην τότε εποχή και σας τις παρουσιάζουμε. Πολλές από αυτές τις φωτογραφίες απαγορεύτηκαν γιατί σε εκείνα τα χρόνια η πρόκληση δεν ήταν τόσο εύκολα αποδεκτή.    

Βρέθηκε γιγαντιαίο αποτύπωμα ποδιού 200 εκατ. ετών! (Βίντεο)

ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ;
Αυτό το καταπληκτικό αποτύπωμα σε γρανίτη ανακαλύφθηκε το 1912 από έναν κυνηγό που ονομάζεται Stoffel Coetzee, ενώ κυνηγούσε στην απομακρυσμένη περιοχή. 


Panmunjom, το πιο επικίνδυνο μέρος του κόσμου για τους τουρίστες

Πώς θα σας φαινόταν να επισκεπτόσασταν για πρώτη φορά ένα μέρος και στα σύνορα να σας ζητούσαν να υπογράψετε ότι φέρετε ευθύνη για τυχόν τραυματισμό ή θάνατο σας;

Αυτή η διαφήμιση έχει κάτι που θα σε…κολλήσει στην οθόνη του υπολογιστή σου!

Αυτή η διαφήμιση έχει κάτι που θα σε…κολλήσει στην οθόνη του υπολογιστή σου!Είναι η μουσική, είναι το προϊόν που διαφημίζει ή τελικά είναι το φινάλε;;; Δείτε την πιο κάτω και βγάλτε μόνοι σας τα συμπεράσματά σας…

Δεκατρία άγνωστα ιστορικά γεγονότα, που σε αφήνουν με το στόμα ανοικτό

Είναι στη φύση του ανθρώπου να μαθαίνει καινούρια πράγματα και να εξερευνά νέους τομείς γνώσης. 
Πώς θα σας φαινόταν αν σας παρουσιάζαμε μερικά ιστορικά στοιχεία, που ενδεχομένως οι περισσότεροι από εσάς να μη γνωρίζατε έως τώρα;

13+1 ανατριχιαστικά πράγματα για το τσιγάρο

Η ουσία είναι μια: Το κάπνισμα σκοτώνει. Δολοφονεί αργά, αλλά δολοφονεί.

Με το κάπνισμα εμφανίζεται καρκίνος, ή απλά σταματάει η καρδιά. Ακόμη όμως και ο καπνιστής που θα τη “γλυτώσει”, θα αντιμετωπίσει σίγουρα άλλου είδους προβλήματα στον οργανισμό του. Θα “φουσκώνει”, δεν θα μπορεί να ανέβει τις σκάλες, θα έχει δύσπνοιες, θα εμφανίσει σεξουαλικά προβλήματα και πολλά άλλα. Σήμερα θα διαβάσετε 13 ανατριχιαστικά πράγματα για το τσιγάρο που ίσως δεν ξέρετε: