Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012

Εσείς το βλέπετε το FAIL

Μα καλά αυτή η κοπέλα δεν το είδε....?

5 φυλακές - resorts στον κόσμο!

Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που σας έρχεται στο μυαλό, όταν ακούτε τη λέξη φυλακή; Σκοτεινοί... και βαρετοί τοίχοι περιτριγυρισμένοι από πολλούς φράχτες, μία μεγάλη βαριά πόρτα, ψηλοί πύργοι παρακολούθησης, σκονισμένοι προαύλιοι χώροι και όλα αυτά στις πιο απομονωμένες γωνιές της πόλης; Το κελί το φαντάζεστε μόλις λίγα τετραγωνικά μέτρα, με κάγκελα γύρω-γύρω, μερικά έπιπλα και «μπαλώματα» στους τοίχους και τα πατώματα; 

Σερβιτόρος στην Αμερική ο Παπαζήσης!

Κανένα πρόβλημα δεν θα είχε να δουλέψει στα εστιατόρια που διαθέτουν συγγενείς του στις...ΗΠΑ ο Γιάννης Παπαζήσης, που είναι απογοητευμένος από την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα.

“Χρυσό” μετάλλιο ευγνωμοσύνης έδωσε ο Δήμος Καστοριάς σε Χ. Γιαζιτζίδου-Γ. Χρήστου

“Χρυσό” μετάλλιο ευγνωμοσύνης έδωσε ο Δήμος Καστοριάς σε Χ. Γιαζιτζίδου-Γ. ΧρήστουΜε μια λαμπρή εκδήλωση το Δημοτικό Συμβούλιο της Καστοριάς μετονόμασε το ΔΗΝΑΚ (Δημοτικό Ναυταθλητικό Κέντρο Καστοριάς) σε «Χριστίνα Γιαζιτζίδου-Γιάννης Χρήστου» προς τιμήν των δύο διεθνών κωπηλατών της πόλης.

Συρία: Κίνδυνος για την εξάπλωση της κρίσης στη Μ. Ανατολή (video)

Κίνδυνος για την εξάπλωση της κρίσης της Συρίας στη Μ. ΑνατολήΣυριακά πολεμικά ελικόπτερα φέρονται να βομβάρδισαν σήμερα, Δευτέρα, τη Δούμα, προάστιο της Δαμασκού, την ώρα που στα βόρεια σύνορα η Τουρκία έχει σηκώσει πολεμικά αεροπλάνα, εν μέσω αναταραχών στη χώρα που διαρκούν πλέον περισσότερο από 16 μήνες και διπλωματικές κινήσεις που αποτυγχάνουν διαρκώς.

Αναρτήθηκαν οι βαθμολογίες ειδικών μαθημάτων

Τη βαθμολογία τους στα ειδικά μαθήματα μπορούν να δουν σήμερα, όσοι έλαβαν μέρος σε αυτά στις φετινές πανελλαδικές εξετάσεις. 

Βιντεο Σοκ επίθεση αρκούδας σε άνθρωπο, δείτε πόσο επικίνδυνη είναι η αρκούδα για τον άνθρωπο(εύχομαι να μην δούμε τέτοιες σκηνές στην πόλη μας) ΑΝΩ ΤΩΝ 18

Νεκρός αστροναύτης μετά από δυστύχημα με τζετ σκι

Ο αστροναύτης της NASA Άλαν Ποϊντέξτερ σκοτώθηκε την Κυριακή σε δυστύχημα με τζετ σκι στην Πενσακόλα της Φλόριντα, όπως ανακοίνωσε η αμερικανική διαστημική υπηρεσία.

Το Απίστευτο Μήνυμα Μέσα Από Την Οδύσσεια – Να Διαβαστεί Μετά Απείρου Προσοχής…


Άραγε αυτό γιατί δεν μας τα διδάξαν στο σχολείο;;; “..Διαβάστε το! Αρκούν 2 λεπτά.

ΤΩΡΑ - ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Πυρκαγιά στα ελληνοαλβανικά σύνορα στην Ιεροπηγή


ΤΩΡΑ - ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Πυρκαγιά στα ελληνοαλβανικά σύνορα στην Ιεροπηγή

Νέο χάπι τεσσάρων διαφορετικών δραστικών ουσιών στην καταπολέμηση του HIV


Το HIV είναι ανίατη πάθηση που προϋποθέτει θεραπεία με πολλαπλά φάρμακα.Νέα έρευνα στις ΗΠΑ είχε ως αποτέλεσμα τη δημιουργία ενός νέου χαπιού, το οποίο μπορεί να συμβάλλει τα μέγιστα στη θεραπεία κατά του HIV. 

ΑΝΕΚΔΟΤΟ: Συζυγική βία

Γυναίκα: Δεν αντέχω
άλλο κύριε πρόεδρε, θέλω διαζύγιο...

Ποιος κάνει «διακοπές με τον Πίου»;

Ο γκολκίπερ της Εθνικής μας 
ομάδας, ανέβασε στο Twitter του τη φωτογραφία που βλέπετε και το σχόλιο που τη συνόδευσε ήταν… όλα τα λεφτά!

Σε ιστορικό υψηλό η ανεργία στην ευρωζώνη

Η Eurostat, στατιστική υπηρεσία της Ευρωπαϊκής ΈνωσηςΣτο ιστορικό υψηλό του 11 ,1% ανήλθε η ανεργία στην ευρωζώνη κατά τον μήνα Μάιο, σημειώνοντας αύξηση 0,1 ποσοστιαίας μονάδας συγκριτικά με τον Απρίλιο και 1,1 μονάδων σε σχέση με τον Μάιο του 2011, σύμφωνα με στοιχεία της στατιστικής υπηρεσίας Eurostat.

Νέα δημοσιεύματα στην Τουρκία για Σαλπιγγίδη

Ενδιαφέρον από Γκαζιαντεπσπόρ και Μπούρσασπορ
Ψηλά στο μεταγραφικό στόχαστρο της Γκαζιαντεπσπόρ παραμένει ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, σύμφωνα με την ηλεκτρονική έκδοση της «Fanatik».

Εικόνες σοκ από επίθεση κανίβαλου σε γυναίκα οδηγό

Νέα κανιβαλική επίθεση στην Κίνα. Το θύμα, μια γυναίκα οδηγός, θα χρειαστεί πλαστική επέμβαση για να διορθώσει το πρόσωπό της από την επίθεση (Pic)

Τραγικές Ώρες Για Διάσημο Τραγουδιστή!!

Μια τραγωδία που ραγίζει τις καρδιές και κάνει ακόμη και τους πιο δυνατούς χαρακτήρες να λυγίσουν βιώνει τις τελευταίες ώρες ένας πασίγνωστος και δημοφιλής Ελληνας τραγουδιστής.

16,5 εκατ. tweets για τον τελικό

15.000 tweets ανά δευτερόλεπτο με το hashtag της Ισπανίας έκαναν οι χρήστες του twitter όταν η Εθνική Ισπανίας έβαλε και το τέταρτο γκολ στην Ιταλία κατά τον τελικό του Euro στο Κίεβο.

8 πιο έξυπνοι τρόποι για οικονομία στην βενζίνη!

Ένα απλό αυτοκίνητο νέας τεχνολογίας δεν αρκεί για να κάνετε οικονομία στα καύσιμα....
Η οικονομία ξεκινά από σένα τον ίδιο, αρκεί να ακολουθήσεις μερικούς πολύ απλούς κανόνες – που ίσως δεν ακολουθούσες μέχρι τώρα.

Tα… πετάνε σε τράπεζες και εφορίες


Ένα -ομολογουμένως- περίεργο κίνημα διογκώνεται μέρα με τη μέρα στην Ιταλία. Πλήθος πολιτών εισβάλλει σε δημόσιες υπηρεσίες, τράπεζες και εφορίες και οι διαδηλωτές βγαίνουν… στην κυριολεξία από τα ρούχα τους, εκφράζοντας έτσι την αντίθεσή του στις πολιτικές λιτότητας που επιβάλλει το υπ. Οικονομικών και η κυβέρνηση Μόντι.

Γενναίος βλάκας έρχεται αντιμέτωπος με αρκούδα, κερδίζει! (Video)



Βρέθηκε το σωματίδιο του "Θεού"

Ποιο είναι το μποζόνιο Χιγκς που φέρνει την ανθρωπότητα ένα βήμα πιο κοντά στην ανακάλυψη του τρόπου με τον οποίο δημιουργήθηκε το Σύμπαν

Κλείνει 5 εργοστάσια η Iveco


Η Iveco, εταιρεία κατασκευής επαγγελματικών οχημάτων, η οποία είναι θυγατρική της Fiat, θα κλείσει πέντε από τα εργοστάσιά της στην Ευρώπη ως το τέλος του έτους, ανακοίνωσε σήμερα ο γενικός διευθυντής της Αλφρέντο Αλταβίλα.

ΤΩΡΑ - ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Ανθρωποκυνηγητό της αστυνομίας για τον εντοπισμό και την σύλληψη οδηγού μοτοσυκλέτας που παρέσυρε νεαρό πεζό στη Μεσοποταμία

ΤΩΡΑ - ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Ανθρωποκυνηγητό της αστυνομίας για τον εντοπισμό και την σύλληψη οδηγού μοτοσυκλέτας που παρέσυρε νεαρό πεζό στη Μεσοποταμία.

Crash test κυβέρνησης-Τρόικας

Υπό την ασφυκτική πίεση των χρονοδιαγραμμάτων και εν όψει των αφίξεων της τρόικας και του επικεφαλής της Ομάδας Δράσης Χορστ Ράιχενμπαχ, ο πρωθυπουργός είχε σειρά συναντήσεων και συσκέψεων με το οικονομικό επιτελείο και κορυφαίους υπουργούς καθ’ όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου.

Επιστροφή στο μέλλον

Επιστροφή στο μέλλονΠώς φανταζόμασταν τον 21ο αιώνα και πόσο έξω πέσαμε;

ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΤΩΡΑ: Σε εξέλιξη βρίσκεται η επιχείρηση για την παγίδευση της αρκούδας σε αυλή οικίας στην περιοχή Γκιόλε (Foto & video)


Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για την αρκούδα ΙΡΜΑ που πρόσφατα είχε εντοπισθεί στον Προφήτη Ηλία παγιδεύτηκε, ελευθερώθηκε από τους υπεύθυνους της ΚΑΛΛΙΣΤΩ στο Βίτσι, ωστόσο, αυτή και ξαναεπισκέφθηκε κολυμπώντας το βουνό του Προφήτη Ηλία.

Γιατί οι απατημένοι άντρες ονομάζονται κερατάδες;

Ξέρετε γιατί οι απατημένοι σύζυγοι και για την ακρίβεια οι άντρες, ονομάζονται κερατάδες;Τι είναι ο κερατάς και γιατί του...

Φίδι… αγνώστου προελεύσεως «σπέρνει» τον πανικό!

Είναι βόας; Είναι κροταλίας; Ζητείται … αρμόδιος για να δώσει απαντήσεις αλλά και να αναλάβει δράση για το φίδι που φαίνεται πως έχει «βολευτεί» στην περιοχή της Φοινικιάς, ενώ με κάθε εμφάνισή του προκαλεί τον πανικό!Το φίδι, που όσοι το έχουν δει, λένε πως έχει μήκος 5-6 μέτρων, έκανε και πάλι την εμφάνισή του, περίπου στις 20.00 το βράδυ του Σαββάτου. Γυναίκα, κάτοικος απέναντι από κέντρο διασκέδασης το αντίκρισε και ειδοποίησε την Πυροσβεστική, μη γνωρίζοντας σε ποια αρμόδια υπηρεσία πρέπει να απευθυνθεί.

ΑΝΕΚΔΟΤΟ: Ένας πολιτικός πέθανε και πήγε στον Άγιο Πέτρο

Πέθανε λοιπόν ένας πολιτικός και πάει στον παράδεισο… Εκεί βλέπει τον Άγιο Πέτρο ο οποίος του λέει:«Επειδή είσαι πολιτικός μεγάλων διαστάσεων θα σε αφήσω να περάσεις μια μέρα στην κόλαση και μια στον παράδεισο και μετά να επιλέξεις που σου αρέσει πιο πολύ να μείνεις…»

Κήρυξαν Τον… Πόλεμο Στην Ελλάδα Οι Τσάμηδες!

Τέσσερις χιλιάδες Τσάμηδες συγκεντρώθηκαν στα ελληνοαλβανικά σύνορα, στο τελωνείο Μαυροματίου Σαγιάδας Θεσπρωτίας, από την αλβανική πλευρά.

Όνειρο ζουν... μην τους ξυπνάτε

Οι κληρονομικοί "άρχοντες" της δημοκρατίας μας δεν καταλαβαίνουν από κρίση.
Οι αποτυχημένοι "γόνοι" ακόμα και τώρα, που πληρώνουμε με εθνική υποταγή τα λάθη τους, εξακολουθούν να ζουν εις βάρος της κοινωνίας.

Σωστός πειρασμός η κόρη της Kim Basinger

Με μαμά την Kim Basinger… είναι λογικό η Ireland Baldwin να«ανάβει» φωτιές στο πέρασμά της!
Με κατάξανθα, πλούσια μαλλιά, σαρκώδη χείλη και τα χαρακτηριστικά γαλάζια μάτια τα οποία έχει πάρει από τη διάσημη ηθοποιό, η 16χρονη Ireland εντοπίστηκε από το φακό των παπαράτσι, ενώ έκανε βόλτα στη Νέα Υόρκη.

Δείτε παρακάτω..

Τρίκαλα: Συνέλαβαν 70χρονη Καρκινοπαθή Για Οφειλή 600 Ευρώ Στην ΑΕΠΙ

Αυτό πια ξεπερνά κάθε λογική! Μία 70χρονη καρκινοπαθής συνελήφθη στα Τρίκαλα για μία οφειλή της στην ΑΕΠΙ δηλαδή στην Υπηρεσία προστασίας της πνευματικής ιδιοκτησίας!

Βίντεο Σοκ: Μακελειό Σε Κηδεία Στη Συρία Με 30 Νεκρούς

Τουλάχιστον 30 άνθρωποι σκοτώθηκαν σήμερα κατά τη διάρκεια κηδείας στη Ζαμάρκα της Συρίας.

Οι εικόνες είναι ιδιαίτερα σκληρές και σοκαριστικές. Εν μέσω θρήνου για τον άδικο χαμό ενός ανθρώπου, οβίδα σκάει μέσα στο πλήθος, σκορπώντας τον όλεθρο…

Δείτε το video:

Μεγάλη επιχείρηση για την παγίδευση της αρκούδας σε αυλή οικίας στο Γκιόλε


Μεγάλη επιχείρηση για την παγίδευση της αρκούδας σε αυλή οικίας στο ΓκιόλεΜεγάλη επιχείρηση από την Αστυνομία και τον Αρκτούρο και Καλλιστώ βρίσκεται σε εξέλιξη αυτήν την ώρα στην ευρύτερη περιοχή του Γκιόλε, προκειμένου να παγιδεύσουν την αρκούδα η οποία εντοπίστηκε σε αυλή από κατοίκους μονοκατοικίας στην περιοχή και αφού προηγουμένως έχει κάνει αρκετές ζημιές σε οικόσιτα ζώα. Η περιοχή είναι σχεδόν αποκλεισμένη.