Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012

ΗΠΑ: Τα θύματα δέχθηκαν από 3 έως 11 σφαίρες σύμφωνα με τον ιατροδικαστή

Ο ιατροδικαστής που πραγματοποίησε τις νεκροτομές στα πτώματα του μακελειού στο δημοτικό σχολείο της πόλης Νιουτάουν του Κονέκτικατ των ΗΠΑ επιβεβαίωσε ότι όλα είχαν πυροβοληθεί από τρεις έως έντεκα φορές με τουφέκι.

Φαγούρα στον πρωκτό: Αιτίες και θεραπεία

Ο πρωκτικός κνησμός (pruritus), δηλαδή η φαγούρα στην περιοχή γύρω από τον πρωκτό, δεν είναι συνήθως ένα σημάδι σοβαρής 

To ξέρατε ότι υπάρχει ένα σκοτεινό internet όπου δεν έχουμε πρόσβαση;

Το Dark Web είναι η αόρατη (για τους πολλούς) πλευρά του διαδικτύου..
Γνωρίζετε ότι υπάρχει ένα πολύ μεγαλύτερο διαδίκτυο από εκείνο που ήδη γνωρίζετε και βλέπετε;;

Τι είναι η αγάπη; Πέντε θεωρίες για το σπουδαιότερο συναίσθημα

Perierga.gr - Τι είναι η αγάπη; Πέντε θεωρίες για το σπουδαιότερο συναίσθημαΤι είναι η αγάπη” ήταν η φράση την οποία αναζήτησαν περισσότεροι χρήστες του διαδικτύου το 2012, σύμφωνα με τη Google.

Βρέθηκε άγνωστο παραμύθι του Άντερσεν!

perierga.gr - Βρέθηκε άγνωστο παραμύθι του Άντερσεν!Ένα άγνωστο μέχρι σήμερα παραμύθι του Δανού συγγραφέα Χανς Κρίστιαν Άντερσεν βρέθηκε στην πόλη Οντένσε που ήταν η γενέτειρά του. Το μόλις 700 λέξεων παραμύθι τιτλοφορείται «Το Σπαρματσέτο» και το ανακάλυψε ο ιστορικός Έσμπεν Μπράγκε, ενώ πιστεύεται ότι είναι το πρώτο που έγραψε ο Άντερσεν.

Ένα μικρόβιο αιτία της μεγαλύτερης μαζικής εξαφάνισης στη Γη;

Η μεγαλύτερη μαζική εξαφάνιση των ειδών που είναι γνωστή ως σήμερα σημειώθηκε πριν από 251 εκατομμύρια χρόνια, στο τέλος της Περμίου. Αν και υπολογίζεται ότι εξολόθρευσε το 90% ή και 95% των ειδών που ζούσαν τότε στη Γη, τα αίτια της δεν έχουν εξακριβωθεί. Τώρα μια νέα μελέτη υποστηρίζει ότι πίσω της βρισκόταν ένα ταπεινό μικρόβιο!

Τα «αντισυμβατικά» αξεσουάρ ενός ιμπάλα!

perierga.gr - Τα "αντισυμβατικά" σκουλαρίκια ενός ιμπάλα!Η μόδα δεν αφορά μόνο στους ανθρώπους, αφού καθώς φαίνεται και τα ζώα ζήλεψαν! Τρανή απόδειξη το ιμάπλα που βλέπετε να επιδεικνύει με τρανή υπερηφάνεια τα «αντισυμβατικά»… σκουλαρίκια στα αυτιά του που έχουν τη μορφή ολοζώντανων πτηνών!

Οι υπάλληλοι της Βουλής παίρνουν περισσότερα από τους πιλότους των F16

Παίζουν το κεφάλι τους κορώνα γράμματα. Είναι πάντα εκεί, όποτε τους ζητήσει το καθήκον, έτοιμοι να προασπίσουν με τη ζωή τους τα 

H Paris εμφανίστηκε με το μπικίνι της ...κρίσης...!!!

Μπάνια στο Μαϊάμι κάνει αυτόν τον καιρό η Paris Hilton, η οποία δεν κάνει βήμα χωρίς το toyboy της, το μοντέλο River Viiperi. 

Η μπύρα κάνει καλό στο… κρυολόγημα!

perierga.gr - Η μπύρα κάνει καλό στο κρυολόγημα!Όλοι μας σκεφτόμαστε ότι ένα αχνιστό ρόφημα είναι η καλύτερη θεραπεία για το κοινό κρυολόγημα, αλλά σύμφωνα με νέα έρευνα η μπύρα έχει τα ίδια αποτελέσματα. Μια νέα ιαπωνική μελέτη δείχνει ότι ένα βασικό συστατικό που βρίσκεται 

7 Τρόποι για το πώς θα κάνετε το στήθος σας να φαίνεται μεγαλύτερο!

Στην ιδανική περίπτωση, κάθε γυναίκα θα πρέπει να είναι ευχαριστημένη και να νιώθει άνετα με το σώμα της. Δυστυχώς, πολλές γυναίκες δεν νιώθουν έτσι. Σε προηγούμενα άρθρα του ηλεκτρονικού περιοδικού Δυναμική Γυναίκα αναφέραμε πώς να αυξήσετε το στήθος σας με φυσικό τρόπο, πώς να αυξήσετε το...

ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ SOK! Δείτε ποιός είναι ο μισθός ενός ειδικευόμενου υπαλλήλου στο Facebook!

Σύμφωνα με έρευνα της εταιρείας Glassdoor, ένας ειδικευόμενος στο Facebook έχει μίσθό 5.000 δολάρια το μήνα ενώ οι μηχανικοί λογισμικών αγγίζουν τα 6.465 δολάρια το μήνα.

Άναψε φωτιές στον σκηνοθέτη η γιατρός της Τσέλσι (Video)

Η γιατρός της Τσέλσι , Εύα Καρνέιρο είναι απίστευτα όμορφη και όπως είναι λογικό «μαγνητίζει» τα βλέμματα! Όχι μόνο των φιλάθλων, αλλά όπως 

6 μελλοντικά μικρά

Σημαντικές νέες παρουσίες αναμένουμε στη μικρή κατηγορία τα επόμενα 2 χρόνια, με τα νέα και θελκτικά… μοντελάκια να φιλοδοξούν να κατακτήσουν τις καρδιές όσο το δυνατόν περισσότερων εκ των αγοραστών της κατηγορίας.

Και όμως θεωρείται η ωραιότερη γυναίκα του πλανήτη!

Αυτή η γυναίκα είναι η ωραιότερη στον κόσμο....

H στιγμή που μάνα έπιασε την καρδιά της νεκρής κόρης της!

Όταν η 9 μηνών κόρη της Kara Mellick 
χτυπήθηκε μέχρι θανάτου από τον πρώην σύντροφό της ενώ εκείνη ήταν στην δουλειά, γνώριζε ότι δεν θα ξεπεράσει ποτέ τον χαμό της…

Δείτε τους γονείς του Ποπάι (Φωτο)

Δείτε τους:

Σε τιμή ΣΟΚ ο δίσκος που υπέγραφε ο Lennon την ώρα που τον πυροβόλησαν!

Για πολλοστή φορά στο σφυρί με αφορμή την επέτειο 32 χρόνων από το θάνατό του

Εκτέλεσε 20 παιδιά και 6 ενήλικες - Τα δάκρυα του Ομπάμα

Σοκ έχει προκαλέσει στις Ηνωμένες Πολιτείες αλλά και στην τοπική κοινωνία του Νιούταουν στο Κονέκτικατ το μακελειό που συνέβη σε 

Πρόγευση για τη Ferrari F70

Με αργό και... βασανιστικό τρόπο η Ferrari μας δίνει μια μικρή πρόγευση, για τη νέα F70, που θα λανσαριστεί το 2013 και θα τοποθετηθεί στην κορυφή της γκάμας της Scuderia.

Δυο κυρίες στα μπουζούκια: Νέο βίντεο κλιπ η Έλλη Κοκκίνου - Νέο τραγούδι η Καίτη Γαρμπή

"Πιο πάνω από σένα" είναι ο τίτλος του τραγουδιού με το οποίο η Καίτη Γαρμπή επιστρέφει στην δισκογραφία, ενώ με ένα πολύ σέξι βίντεο κλιπ "ντύνει" το τραγούδι "Καρδιά Από Γυαλί" η Έλλη Κοκκίνου. Δείτε και ακούστε.

Ποιες τροφές δεν πρέπει να καταναλώνετε μαζί με φάρμακα;

Ακολουθείτε κατά γράμμα μια φαρμακευτική αγωγή αλλά δεν βλέπετε αποτελέσματα; Πριν βιαστείτε να κατηγορήσετε το γιατρό σας, διαβάστε το παρακάτω άρθρο καθώς ενδέχεται η διατροφή σας, να...
μπλοκάρει τα οφέλη των φαρμάκων.

Αυτές είναι οι χειροπέδες που κάνουν ηλεκτροσοκ και ηρεμιστική ένεση ! - φωτογραφία -

Μόλις κατασκευάστηκαν για να διευκολύνουν τη ζωή των αστυνομικών !

Video: Αποδείξεις όσων μας κρύβει η... Nasa

Κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1990, ο Martyn Stubbs καταγραφεί πάνω από 2,500 ώρες των ζωντανών μεταδόσεων βίντεο από τις αποστολές της NASA STS-48 και STS-80. Σε αυτό το υλικό, που συνελήφθη, υπάρχουν πολλά ανεξήγητα φαινόμενα που παρατηρούνται.

20 ΕΚATOΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΑΡΙΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΑΜΟ ΤΗΣ Η KIM KARDASHIAN!

20 ΕΚATOΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΑΡΙΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΑΜΟ ΤΗΣ Η KIM KARDASHIAN!Σύμφωνα με πληροφορίες που μας έρχονται από τα εξωτερικά, ο Kanye West σκέφτεται σοβαρά να παντρευτεί τη star των reality shows, Kim Kardashian, αφού πρώτα ξεκαθαρίσει το διαζύγιο με τον πρώην σύζυγό της και όλα τα δικαστικά παρακλάδια του.

10 εκατ. ευρώ για το Mega

10 εκατ. ευρώ για το Mega

4 εθισμοί που μπορεί να μην γνωρίζετε ότι έχετε!

Γνωρίζετε ότι ο πονοκέφαλος που έχετε τελευταία μπορεί να είναι σύνδρομο στέρησης από την καφεΐνη…

Νέα κυκλοφορία | Γιώργος Δημητριάδης – Απ’το μηδέν

giorgos dimitriadisΔεκέμβρης του 2012.Κυκλοφορεί το 13ο album του Γιώργου Δημητριάδη με γενικό τίτλο ‘’Απ’Το Μηδέν’.