Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

Νήπιο συνεχίζει να κοιμάται με το κουτάβι του κάθε μέρα

diaforetiko.gr : nipio synexizei na koimate me koutavi kathe mera 04 600x444 Νήπιο συνεχίζει να κοιμάται με το κουτάβι του κάθε μέρα Πριν από λίγους μήνες οι φωτογραφίες του μικρού Beau και του κουταβιού του Theo έκαναν θραύση στο Internet.

Αν και οι δύο φίλοι μεγαλώνουν όλο και περισσότερο μέρα με τη μέρα, δεν αποχωρίζονται την αγαπημένη τους συνήθεια να απολαμβάνουν

Όλη η Κωνσταντινούπολη σε τέσσερα λεπτά [Βίντεο]


Κωνσταντινούπολη ή Κωνσταντινούπολις (παλαιότερα Πόλις και στην αρχαιότητα Βυζάντιον)
Παγκοσμίως γνωστή ως Ιστανμπούλ, είναι η μεγαλύτερη πόλη και λιμάνι της Τουρκίας με πληθυσμό περίπου 12 εκατομμύρια κατοίκους, αποτελεί μια από τις πολυπληθέστερες πόλεις του κόσμου και την μοναδική πόλη στον κόσμο που βρίσκεται σε δύο ηπείρους, την Ευρώπη (Ανατολική Θράκη) και την Ασία.

Οι φιλόζωοι που γνώρισα....




















Αν ψάξεις στο λεξικό, η λέξη φιλόζωος έχει δύο έννοιες: η μια είναι αυτός που αγαπά τα ζώα κι η άλλη είναι εκείνος που αγαπά υπερβολικά τη ζωή του, ο μικρόψυχος. Στη ζωή μου έχω συναντήσει πολλούς φιλόζωους και θα ήθελα να σας συστήσω κάποιους από αυτούς. 

«Έσβησε» στο γήπεδο οπαδός του Πανιωνίου












Στο γήπεδο «έσβησε» ένας ηλικιωμένος οπαδός του Πανιωνίου, που πήγε στη Νέα Σμύρνη για να παρακολουθήσει το ματς με τον Εργοτέλη.

Απίστευτο: 82χρονος πραγματοποίησε την τελευταία του επιθυμία που ήταν να θαφτεί καβάλα στην αγαπημένη του Harley (Φωτό & Βίντεο)













Ένα ασυνήθιστο θέαμα αντίκρισαν οι κάτοικοι του Mechanicsburg στο Οχάιο καθώς η νεκροφόρα που θα έπρεπε να ηγείται μιας νεκροπομπής είχε αντικατασταθεί με ένα αγροτικό που ρυμουλκούσε ένα διάφανο κουβούκλιο.

ΒΙΝΤΕΟ- To πρώτο animated tattoo που εγινε ποτε











Δείτε το πρώτο επιτυχές animated tattoo που έγινε ποτέ.


Απλα πραγματα σε slow motion-ΒΙΝΤΕΟ












Ένα απίστευτο βίντεο που μας δείχνει άπλα άλλα και περίεργα πράγματα σε αργή κίνηση



Η νέα διαφήμιση της Coca Cola για τα αδέσποτα-ΒΙΝΤΕΟ

Μια απίστευτα ωραία και συγκινητική διαφήμιση προβάλλεται τις τελευταίες μέρες από την Coca Cola. Είναι μια αληθινή ιστορία για ένα καλύτερο αύριο.

Αυστραλία: Καρχαρίες σπέρνουν πανικό σε δύο πλαζ με κολυμβητές

Δύο καρχαρίες που εμφανίστηκαν σε ισάριθμες 






παραλίες της Αυστραλίας, στα δυτικά της Μελβούρνης, κινητοποίησαν τις Αρχές οι οποίες διέταξαν τους λουόμενους να βγουν από το νερό.

Διαρρήκτες μαχαιρωσαν σκυλίτσα στο κεφάλι και εκείνη συνέχισε να τους κυνηγά!









H Bella έπεσε θύμα διαρρηκτών.Η 6 χρονη σκυλίτσα παρότι την μαχαίρωσαν στο κεφάλι, προσπάθησε να προστατεύσει τους ανθρώπους της και κυνήγησε τους ληστές με το μαχαίρι καρφωμένο στο μέτωπό της!

Κλασικά λάθη στην οδήγηση! Εσύ τα κάνεις;









Η πλειονότητα των Ελλήνων σήμερα οδηγεί αυτοκίνητο ή απλά έχει δίπλωμα οδήγησης… Πόσοι όμως από όλους αυτούς τηρούν κατά γράμμα τον Κ.Ο.Κ. ;...


Τα παρακάτω είναι ορισμένα από τα συχνότερα λάθη στην οδήγηση στην Ελλάδα του σήμερα και χρειάζονται την προσοχή όλων μας.


Αυτός ο σκύλος πηγαίνει κάθε μέρα στην εκκλησία - Ο λόγος θα ραγίσει και την πιο σκληρή καρδιά!








Δεν βλέπει κανείς κάθε μέρα ένα σκύλο στην εκκλησία, στη μικρή πόλη... Σαν Ντονάτσι, όμως, κοντά στο Πρίντεζι της Ιταλίας, είναι κάτι που συμβαίνει συχνά.

Ένας γερμανικός ποιμενικός ονόματι Τόμι πηγαίνει στη λειτουργία σχεδόν κάθε μέρα και κάθεται υπομονετικά μπροστά στο ιερό.