Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

Το βίντεο για τους μπαμπάδες που έκανε όλο τον κόσμο να δακρύσει!

ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ: Το βίντεο για τους μπαμπάδες που έκανε όλο τον κόσμο να δακρύσει! Πολλές φορές δεν εκτιμάμε την αγάπη που μας δίνεται…
Παρακολουθήστε ένα συγκινητικό βίντεο για την αγάπη ενός πατέρα…

Tι μαρτυρά για το χαρακτήρα σας το ποτό που παραγγέλνετε...

Tι μαρτυρά για το χαρακτήρα σας το ποτό που παραγγέλνετε σε ένα ραντεβού!Η ανθρώπινη συμπεριφορά, από τότε τελοσπάντων που λύθηκαν όλα τα υπόλοιπα προβλήματα, και κυρίως αυτά της άμεσης επιβίωσης, έχει τεθεί επί τάπητος και μελετάται λεπτομερώς. 
Ειδικά σε ότι αφορά στις σχέσεις των δύο φύλων, το θέμα πια έχει αγγίξει επίπεδα επιστήμης με αποτέλεσμα όλοι και όλες να είμαστε πια σε θέση να αναλύσουμε την οποιαδήποτε συμπεριφορά και το οποιοδήποτε σημάδι! 
Από τη γλώσσα του σώματος μέχρι το πετάρισμα των βλεφάρων, ακόμα και το πως θα μας μιλήσει κάποιος μέσω social media ή κινητού, όλα πια υπεραναλύονται με ένα και μόνο σκοπό: Να κάνουν τη ζωή και κατ' επέκταση τις σχέσεις μας λίγο πιο εύκολες! Αφού λοιπόν αναλύσαμε τι μαρτυρά το ντύσιμό σας, το βλέμμα σας, ο τρόπος που περταπάτε και όλα τα συναφή, ήρθε η ώρα να αναλύσουμε και το τι δείχνει για το χαρακτήρα σας το ποτό που προτιμάτε σε ένα ραντεβού! Δώστε βάση λοιπόν και την επόμενη φορά μεγαλύτερη προσοχή στο τι θα παραγγείλετε γιατί μπορεί το ραντεβού σας να μας... διαβάζει!

Δημοπρασίας NAFA – 5η ημέρα

Σε ελληνικά χέρια και το Top-Lot Βlack Nafa Females που απέκτησε η εταιρεία Αbel Furs
Με τις πωλήσεις να είναι 100% και τις τιμές να σημειώνουν πτώση κύλησε και η 5η ημέρα δημοπρασίας στο κορυφαίο δημοπρατήριο του κόσμου, αυτό της NAFA.

Απίστευτο! Είναι μόλις 11 χρονών αλλά θα σας κόψει την ανάσα…

Ο γνωστός Αφρικανός μουσικός Άλεξ Μπογιέ άκουσε την 4-άχρονη κόρη του μια μέρα να τραγουδάει το «Let it go» και του ήρθε μια καταπληκτική ιδέα…

Σκέφτηκε πόσο υπέροχο θα ήταν να δημιουργήσει μια αφρικάνικη εκδοχή του γνωστού τραγουδιού από την ταινία »Frozen» όπου θα τραγουδάνε και παιδιά.