Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Τι λέει ο νεαρός που σκότωσε με καραμπίνα τον Αλβανό ληστή

«Δεν ήθελα να σκοτώσω» δηλώνει ο 24χρονος φοιτητής της Κτηνιατρικής που καταδίωξε και σκότωσε τελικά τον Αλβανό διαρρήκτη που απείλησε με μαχαίρι την μητέρα του, λίγες ώρες πριν οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα.

Τι γράφουν στο προφίλ του Κασιδιάρη στο Facebook

Στο facebook του Ηλία Κασιδιάρη μπήκαν οι ανεγκέφαλοι υποστηρικτές του για να επιβραβεύσουν την άνανδρη πράξη του βουλευτή της Χρυσής Αυγής.

PHOTOGRAPHY PARTY

                                      ΣΗΜΕΡΑ!!!!!!!!!!!!!!! PHOTOGRAPHY PARTY

5o PHOTOGRAPHY PARTY

                                          Νικητες του 5ου PHOTOGRAPHY PARTY

Νόαμ Τσόμσκι: “Οι επιλογές που αντιμετωπίζουν οι Έλληνες είναι ιστορικής σημασίας για το σύνολο της Ευρώπης και για ολόκληρο τον κόσμο”

Επιστολή ενόψει των εκλογών της 17ης Ιουνίου στην Ελλάδα στέλνει ο διάσημος διανοούμενος και καθηγητής του Τεχνολογικού Ινστιτούτου της Μασαχουσέτης (ΜΙΤ) Νόαμ Τσόμσκι. Υποστηρίζει ότι το πρώτο θύμα των προγραμμάτων λιτότητας υπήρξε η Ελλάδα η οποία, πρώτη επίσης, βρίσκεται στα κινήματα της Ευρώπης για την ανατροπή τους. Η επιστολή του Νόαμ Τσόμσκι:
«Από το οικονομικό κραχ του 2008 μέχρι σήμερα, οι Ευρωπαίοι ηγέτες εμμένουν στην εφαρμογή πολιτικών λιτότητας, τορπιλίζοντας με αυτόν τον τρόπο την προοπτική να υπάρξει ανάκαμψη και τιμωρώντας τους πληθυσμούς τους. Οι εφαρμοζόμενες πολιτικές θα υπονομεύσουν το κοινωνικό συμβόλαιο που κατακτήθηκε ύστερα από πολύχρονους λαϊκούς αγώνες. Αυτή η έκβαση άλλωστε -όπως έχουν παραδεχθεί κατά καιρούς κι ανοικτά- μπορεί να αποτελεί και το κυρίαρχο κίνητρο για το όλο εγχείρημα.
Η Ελλάδα υπήρξε το κύριο θύμα αυτών των καταστρεπτικών κι από πολλές απόψεις βάρβαρων προγραμμάτων. Την ίδια στιγμή, βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των εξελισσόμενων κινημάτων σε όλη την Ευρώπη, που αμφισβητούν τα συγκεκριμένα προγράμματα κι επιδιώκουν την ανατροπή τους. Οι επιλογές που αντιμετωπίζουν οι Έλληνες είναι δύσκολες και οδυνηρές. Πλην όμως είναι ιστορικής σημασίας, όχι μόνο για το μέλλον της Ελλάδας, αλλά για το σύνολο της Ευρώπης και για ολόκληρο τον κόσμο».
iefimerida.gr

«Πανέμορφη» παραλία ακόμα και χωρίς το απέραντο γαλάζιο

  Κι όμως μπορεί να έχουμε συνηθίσει τις παραλίες μας με ένα απέραντο γαλάζιο  να συνεχίζει μέχρι εκεί που φτάνει το μάτι μας αλλά μία παραλία που βρίσκεται στην Ισπανία θα μας αλλάξει αντίληψη σκέψης στο θέμα αυτό..

Rplay Web Radio Summer Party (SENSO CLUB) την Κυριακη

Πάμε Καστοριά;;;
Το 1ο Summer Party του Rplay!Έρχεται..
Στην υπέροχη πόλη της Καστοριάς για ένα μοναδικό Ηot Summer Party στον ανανεωμένο
και άκρως καλοκαιρινό χώρο του Senso Club!
Rplay Web Radio.Summer Party @ Senso Club!(kastoria) ΚΥΡΙΑΚΉ 10 ΙΟΥΝΊΟΥ Οι παραγωγοί του Rplay Web Radio αναλαμβάνουν τα decks του Senso Club στην πόλη της Καστοριάς.
[ Οn Decks ]
.Gorgio L
.Nikos Mekas
.Tasos Taso-X
------------------AND THE SUMMER BEGINS!!!
<> Site: http://www.rplay.gr/
> Facebook Official Page : http://www.facebook.com/pages/Rplay-Web-Radio-Official/347271695289061
<> Facebook Group : http://www.facebook.com/groups/171964476195951/
<> Τεχνικές Πληροφορίες: info@rplay.gr

Δήλωση Προκόπη Παυλόπουλου

Πολύ άσχημη εντύπωση προκάλεσε η στάση του Προκόπη Παυλόπουλου κατά τη διάρκεια της επίθεσης του Ηλία Κασιδιάρη κατά της Λιάνας Κανέλλη και της Ρένας Δούρου, αφού ο κ. Παυλόπουλος δεν σηκώθηκε καν από την καρέκλα του και παρακολουθούσε ατάραχος σαν Βούδας.

Πριν από λίγο, ο Προκόπης Παυλόπουλος έβαλε τα πράγματα στη θέση τους, κάνοντας την εξής δήλωση:
«Δεν σηκώθηκα από την καρέκλα μου όταν ο Κασιδιάρης επιτέθηκε με μπουνιές στην Λιάνα Κανέλλη, γιατί δεν μπορώ να ελέγξω τη δύναμή μου και φοβήθηκα πως, αν σηκωνόμουν όρθιος, θα τον σκότωνα».

Ο Καστοριανός "καμικάζι" που μετά το ατύχημα του, έγινε μοναχός


ΟΤΑΝ Η ΚΑΝΕΛΛΗ ΑΠΕΙΛΟΥΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΑΝΤ1 ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΣ... ΣΦΑΞΕΙ, ΔΕΝ ΑΝΟΙΞΕ ΡΟΥΘΟΥΝΙ...!!!!


Η Γερμανία επανεξετάζει ένα ευρωπαϊκό ταμείο εξαγοράς χρέους

«Βλέπω κάποια κίνηση στην κυβέρνηση» τονίζει Γερμανός καθηγητής Οικονομικών

ΗΠΑ:Πιθανή τουρκική εισβολή σε ελληνικές περιοχές!!

Τι αναφέρει έκθεση κορυφαίων στελεχών του Στέιτ Ντιπάρτμεντ που βρίσκεται στη διάθεση της Χίλαρυ Κλίντον.
Του Βελισσάριου Δραγάτση
Τα σκοτεινά αναθεωρητικά και επιθετικά σχέδια του τουρκικού πολιτικοστρατιωτικού κατεστημένου εναντίον της Ελλάδας αποκαλύπτουν οι γραφειοκράτες του Σταίητ Ντηπάρτμεντ σε εμπιστευτική έκθεση που ήρθε στη δημοσιότητα.
Η έκθεση του «Συμβουλίου Διεθνών Σχέσεων» (Council on Foreign Relations – CFR)των ΗΠΑ έγινε γνωστή ύστερα από δύο γεγονότα που απασχολούν τη διπλωματική και τη στρατιωτική ιεραρχία της Ελλάδος:

ΚΥΡΙΑ ΚΑΝΕΛΛΗ... ΠΟΙΟΣ ΣΗΚΩΣΕ ΠΡΩΤΟΣ ΧΕΡΙ....;; ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!! ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!!

Πτώμα γυναίκας εντοπίστηκε στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης

Στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης εντοπίστηκε σήμερα το πρωί το άψυχο σώμα μίας γυναίκας.
Ήταν λίγα λεπτά μετά τις 9 το πρωί, όταν, ένας επιβάτης του πλοίου, που εκτελούσε το δρομολόγιο Σαμοθράκη – Αλεξανδρούπολη , αντιλήφθηκε ότι κάτι επέπλεε στο νερό.
Αμέσως ειδοποιήθηκε το λιμενικό σώμα, το οποίο και έσπευσε στο σημείο αλλά και αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης ασφαλείας Αλεξανδρούπολης.
Οι αρχές ανέσυραν τη γυναίκα από τη θάλασσα ενώ είχε ήδη καταλήξει. 

Ξύλο από Η. Κασιδιάρη (Χρυσή Αυγή) σε Λιάνα Κανέλλη - ΑΝΤ1 (video)


Αλήθειες που πονάνε …από τον Νίκο Πορτοκάλογλου.."Οι δυνάμεις κατοχής ήταν οι Έλληνες" …





13 πράγματα που πρέπει να γνωρίζουμε για τα όνειρα...


Κατά τη ρωμαϊκή εποχή, τα όνειρα υποβάλλονταν στη Γερουσία προς ανάλυση και ερμηνεία. Θεωρούνταν ως μηνύματα από τους Θεούς. Οι ονειροκρίτες συνόδευαν ακόμα και στρατιωτικούς ηγέτες στις μάχες και τις εκστρατείες. Επίσης, είναι γνωστό πως αρκετοί καλλιτέχνες έχουν εμπνευστεί πολλά από τα δημιουργήματά τους από τα όνειρα.
Τι γνωρίζουμε όμως γι’ αυτά; Παρακάτω, παρατίθενται 13 ενδιαφέροντα πράγματα για τα όνειρα.

Τι λένε τα ζώδια σήμερα Πέμπτη

Τα Ζώδια Σήμερα 7 Ιουνίου 2012


Οι 20 πιο δυστυχισμένες χώρες στον πλανήτη...