Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

30 περίεργες αλήθειες τις οποίες ίσως δεν γνωρίζατε

Πρόκειται για ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες...που προκαλούν το θαυμασμό και πολύ συχνά την έκπληξη σε όσους τις διαβάσουν.

ΛΥΘΗΚΕ ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΧΙΝΤΕΝΜΠΟΥΡΓΚ 76 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ















Τα μυστηριώδη αίτια που οδήγησαν σε μια από τις μεγαλύτερες αεροναυτικές τραγωδίες, εκείνη με το αερόπλοιο Χίντενμπουργκ το 1937, πιστεύουν πως ...

Γιγάντιες καμήλες ζούσαν στην Αρκτική!

 Γιγάντιες καμήλες ζούσαν στην Αρκτική!Οι καμήλες μπορεί να είναι διάσημες για την ικανότητά τους να επιβιώνουν στην έρημο, όμως πριν από 3,5 εκατ. χρόνια ζούσαν σε πολύ πιο ψυχρά κλίματα, όπως δείχνουν τα απολιθώματα μιας γιγάντιας καμήλας που 

Σπάνια Ψάρια και Τέρατα της Αβύσσου

Δείτε όλες τις φωτογραφίες

Μικρότερος αλλά πιο αποτελεσματικός ο γυναικείος εγκέφαλος

Τι διαπίστωσαν ερευνητές από το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια
Είναι γνωστό και παλιό το αστείο για τη διαφορά μεγέθους του ανδρικού και του γυναικείου εγκεφάλου. 

31 αξιώματα για το τραπέζι της Τσικνοπέμπτης

Συμβουλές, tips, παραξενιές και προσωπικές ανησυχίες για το τσιμπούσι που θα στήσεις την πανελλήνια ημέρα κρεατοφαγίας.
Δάκρυα χαράς. Από αυτά που σε πιάνουν ελάχιστες ημέρες μέσα σε έναν χρόνο. Στα γενέθλια, στις γιορτές, στις επετείους, στις κούπες αλλά πάνω από όλα στις κατεξοχήν ανδρικές ημέρες του ημερολογίου. Η Τσικνοπέμπτη είναι αναφαίρετο δικαίωμα του Έλληνα. Και κανένας χορτοφάγος, καρδιολόγος, ψαράς δεν θα μας την στερήσει.

Βρέθηκε "25χρονη" Πριγκίπισσα 2500 ετών με εντυπωσιακά τατουάζ! (pics)

Μετά από 2500 χρόνια, η Πριγκίπισσας Ukok, το σώμα της οποίας βρέθηκε στα βουνά Αλτάι της Σιβηρίας, όχι πολύ μακριά από τα σύνορα μεταξύ της Ρωσίας και της Μογγολίας, εντυπωσιάζει με.. τα περίτεχνα τατουάζ της. 

BINTEO-Όλοι θέλουν να σκοτώσουν τον διαιτητή

Το επάγγελμα του διαιτητή φαίνεται ότι θα είναι ένα από τα πιο επικίνδυνα στον Λίβανο. Οι αποφάσεις του συγκεκριμένου διαιτητή εξόργισαν παίκτες, παράγοντες και προπονητές, οι οποίοι άρχισαν να τον κυνηγούν για να τον δείρουν. Τελικά κατάφερε να...σωθεί χωρίς την ταχύτητά του, αλλά και την παρέμβαση ενός αστυνομικού. 

Τα πουλιά χτίζουν τις φωλιές τους σε απίθανα σημεία!

perierga.gr - Τα πουλιά χτίζουν τις φωλιές τους σε απίθανα μέρη!Συνήθως τα πτηνά επιλέγουν τα κλαδιά των δέντρων για να φτιάξουν τις φωλιές τους, διάφορες εσοχές στους κορμούς, ενώ η πιο extreme -θα λέγαμε- επιλογή τους είναι αυτή στις γωνίες των τοίχων, σε κατοικίες των 

Μικρό αρκουδάκι δίνει το δικό του σόου!

perierga.gr - Μικρό αρκουδάκι κάνει σόου με έναν κουβά!Το έξι μηνών αρκουδάκι στο Ζωολογικό Κήπο Aalborg Δανίας μόλις έχει ανακαλύψει έναν πλαστικό μπλε κουβά, που φαίνεται να αποτελεί το ιδανικό παιχνίδι γι’ αυτό. Με γρήγορες κινήσεις αποφασίζει να περιεργαστεί το άγνωστο αντικείμενο 

Κίνα: ευκαιρίες και δράσεις για βιώσιμες εξαγωγές

Η κίνα λόγο του μεγάλου πληθυσμού της αποτελεί για τους Έλληνες εξαγωγείς μια ελκυστική πρόκληση για επιτυχία, αυτό φαίνεται και από το συνεχές ενδιαφέρον και τις επίπονες προσπάθειες για διείσδυση στην Αχανή αλλά και «παράξενη» αγορά.

Το κρασί προστατεύει από δεύτερο καρδιακό επεισόδιο

krasi kardia emfragmaΟι ειδικοί αναφέρουν συνέχεια ότι ένα ή δύο ποτήρια κρασί την ημέρα (κατά προτίμηση το κόκκινο που περιέχει και ρεσβερατρόλη) μπορούν να δράσουν προληπτικά για το έμφραγμα (καρδιακή προσβολή). Τώρα φαίνεται ότι λίγο κρασάκι μπορεί να είναι «ασπίδα» και για όσους έχουν ήδη υποστεί καρδιακό επεισόδιο.

Τον πάτησε το τρένο

Αν και το πιο δυνατό ζώο στη ζούγκλα, ο ελέφαντας νικήθηκε από την εξπρές αμαξοστοιχία στη δυτική Ινδία, στην προσπάθειά του να διασχίσει τις γραμμές.
Η φωτογραφία δημοσιεύεται στο σημερινό Εθνος.

Βόμβα: Οι ιατροδικαστικές αρχές δεν γνωρίζουν από τι πέθανε ο Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος...!!!

Σύμφωνα με έγγραφο του προϊσταμένου της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών δεν υπήρξε έγγραφη παραγγελία για τη διενέργεια ιατροδικαστικής διερεύνησης στη σορό του μακαριστού αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου.

Το σεξ ανακουφίζει από τις ημικρανίες

sex uerapeia hmikraniesΟμάδα νευρολόγων από το Πανεπιστήμιο του Μύνστερ στη Γερμανία ανακάλυψε ότι το σεξ μπορεί να οδηγήσει σε «μερική ή και ολική» ανακούφιση από τον πονοκέφαλο ή την ημικρανία

Είμαστε απόγονοι των αρχαίων Ελλήνων; Περισσότερες αποδείξεις!

Μία ακόμη απόδειξη για το ότι είμαστε απόγονοι των αρχαίων Ελλήνων. Η αριστερή προπαγάνδα έχει κατακλείσει τα σχολεία της Ελλάδας από το νηπιαγωγείο μέχρι το πανεπιστήμιο...

Απίστευτη σύγκρουση πλοίων (βίντεο)!

Perierga.gr - Απίστευτη σύγκρουση πλοίων στα Στενά της Σιγκαπούρης!Σε ένα πρωτοφανές για τα ναυτιλιακά χρονικά ατύχημα κάτεληξε η κόντρα εν πλω δύο καπετάνιων σε ένα από τα πιο πολυσύχναστα περάσματα της διεθνούς ναυσιπλοΐας στη Σιγκαπούρη.

Γιατί τα παιδιά που κρατούν οι ζητιάνες κοιμούνται συνεχώς;

Το άρθρο αυτό έχει κυκλοφορήσει στο facebook και ο συγγραφέας του είναι άγνωστος.

Η ιστορία του όμως είναι, δυστυχώς, πολύ γνωστή όπως αναφέρει το limnosfm100.gr


Διαβάστε το:

Έρευνα για τις νεαρές γυναίκες που σοκάρει!

Είστε μονογαμική, είστε η εξαίρεση. Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα που διεξήχθη στις ΗΠΑ, ένας μεγάλος αριθμός εφήβων έχει ήδη κάνει... 

σ ε ξ ταυτόχρονα με πολλούς ερωτικούς παρτενέρ και μάλιστα κάτω από την ηλικία των δεκαέξι ετών.

APOLLO 11 - Μας κρύψανε κάτι;Δείτε το απαγορευμένο ισπανικό ντοκιμαντέρ ...

Δείτε το απαγορευμένο ισπανικό ντοκιμαντέρ που προβλήθηκε παλιότερα στην ελληνική τηλεόραση και πλέον δεν υπάρχει γι'αυτούς. Τι βρήκανε οι αστροναύτες στη Σελήνη; Τί έκρυψε η NASA από το κοινό;

VIDEO: Η καλύτερη φάρσα που έγινε ποτέ εν ώρα μαθήματος!

Υπάρχουν πολλές φάρσες που έχουν γίνει 
μέσα σε πανεπιστήμια αλλά καμία δεν είναι τόσο διασκεδαστική...
και καλοστημένη όσο αυτή που θα δείτε παρακάτω!Κατά τη διάρκεια του μαθήματος της χημείας στο πανεπιστήμιο Michigan University ένας κλέφτης μπαίνει στην αίθουσα, αρπάζει την τσάντα μιας μαθήτριας και δηλώνει ότι κανείς δεν μπορεί να τον σταματήσει!

Θα μας τρελάνει..;;; Δείτε πως εμφανίστηκε η Τζούλια σε club της Σλοβακίας!!!

Στην Σλοβακία ταξίδεψε η Τζούλια Αλεξανδράτου...
για προγραμματισμένη εμφάνισή της σε κλαμπ της Μπρατισλάβας.
Το σέξι μοντέλο τραγούδησε με τα ροζ της εσώρουχα και αναστάτωσε τους θαμμώνες του μαγαζιού.
Δείτε την φωτογραφία που ανέβασε στο facebook:

Πάτρα: Οι φίλοι του γαμπρού «πάγωσαν» όταν είδαν τη νύφη!

O γαμπρός αποφάσισε να γνωρίσει τη νύφη στους 5 κολλητούς φίλους του, αλλά αυτή η συνάντηση στην Πάτρα, έκρυβε εκπλήξεις... Μία παρέα επιστήθιων φίλων από την Πάτρα «πάγωσε» όταν αντίκρισε τη μέλλουσα νύφη ενός από τα μέλη της.

Στις γυναίκες το μέγεθος δεν μετράει;

Είναι γνωστό και παλιό το αστείο για τη διαφορά μεγέθους του ανδρικού και του γυναικείου εγκεφάλου. 

Νέο τέστ αναπνοής μπορεί να διαγνώσει τον καρκίνο του στομάχου

Σύμφωνα με επιστήμονες, από το Ισραήλ και την Κίνα, το υπό δοκιμή τεστ είναι ακριβές σε ποσοστό 90% στην ανίχνευση της νόσου και ικανό να διακρίνει τον καρκίνο, από άλλες παθήσεις του στομάχου.

Η Γερμανία στηρίζει ελληνικές επιχειρήσεις

Η Γερμανία στηρίζει ελληνικές επιχειρήσειςΗ διαδικτυακή πλατφόρμα pro-greece.com φιλοξενεί ελληνικές επιχειρήσεις που θέτουν τις υπηρεσίες τους στη διάθεση αντίστοιχων γερμανικών, οι οποίες αδυνατούν να καλύψουν τη ζήτηση των πελατών τους.