Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2013

Δικαστικό μέγαρο Καστοριάς.Video από την έξοδο – Δεν έπεισε ο 48χρονος. Στις φυλακές Γρεβενών μετά την απολογία του

Ολοκλήρωσε πριν λίγο και την αναπαράσταση στον χώρο όπου σύμφωνα και με την κατάθεση της 12χρονης αλλά και την αστυνομία αποπλάνησε την ανήλικη.

Γιατί περισσότερα εμφράγματα συμβαίνουν το χειμώνα

emfragma xeimonasΠερισσότερα εμφράγματα και θάνατοι από καρδιά συμβαίνουν τους μήνες του χειμώνα, ενώ οι λιγότεροι τους καλοκαιρινούς μήνες, σύμφωνα με μια νέα μεγάλη ευρωπαϊκή επιστημονική έρευνα, που διαπίστωσε ότι οι παράγοντες κινδύνου εμφανίζουν εποχικότητα, η οποία εξηγεί τις αντίστοιχες εποχικές διαφορές στους θανάτους από έμφραγμα και εγκεφαλικό.

ΔΕΙΤΕ Το περίεργο βίντεο που έχει τρομάξει όλο το YouTube…

Το παρακάτω βίντεο από την Βρετανική Κολούμπια του Καναδά έχει στοιχεία ανατριχιαστικά και έχει προκαλέσει προβληματισμό σε όλο το διαδίκτυο...
Η Kimberly Wookey και ο 7χρονος γιος της ξύπνησαν ένα πρωί και άκουσαν περίεργους θυρύβους στο σαλόνι που διαχέονταν σε όλο το σπίτι και ακούγονταν μέχρι έξω.
Η Wookey το κατάγραψε με την κάμερα της, ενώ μέσα από τα σχόλια φαινόταν πως και άλλοι είχαν ακούσει παρόμοιους ήχους στα σπίτια τους, χωρίς να υπάρξει σχετική εξήγηση.
Το περιστατικό ερευνά και η αστυνομία.
Δείτε το βίντεο:

Απίστευτη εικόνα! Ο Παρθενώνας όπως δεν τον έχετε ξαναδεί!

 Ο Παρθενώνας όπως δεν τον έχετε ξαναδεί!Πρόκειται για μια εντυπωσιακή σειρά φωτογραφιών υψηλής ανάλυσης που μας επιτρέπουν να θαυμάσουμε με έναν διαφορετικό τρόπο αυτό το μοναδικό μνημείο του πολιτισμού μας.

Ο χρήστης μπορεί να περιηγηθεί στην διαδραστική, πανοραμική εικόνα και να ξεναγηθεί ψηφιακά στο λόφο της Ακρόπολης και τον Παρθενώνα, αλλά και να απολαύσει τη θέα της Αθήνας.

Γιατί σηκώνεται η τρίχα μας όταν αντιμετωπίζουμε ακραίες καταστάσεις;;;

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ γιατί ανατριχιάζουμε και σηκώνονται οι τρίχες μας όταν φοβόμαστε ή κρυώνουμε;

Κι όμως είναι η Ελένη Μενεγάκη το 1992 πριν ανακαλύψει τις πλαστικές (Δείτε ΒΙΝΤΕΟ)

Κι όμως είναι η Ελένη Μενεγάκη το 1992 πριν ανακαλύψει τις πλαστικές (Δείτε ΒΙΝΤΕΟ)Κουκλάκι ζωγραφιστό…όπως λέει και ένας καλός φίλος με “βαρέα και ανθυγιεινά” στις γυναίκες. Η Ελένη Μενεγάκη ανάμεσα σε τρεις άντρες υποδύεται μια γυναίκα που ανατρέπει όλες τις ισορροπίες.Είδατε τελικά πώς τα σενάρια μπορεί και να βγουν αληθινά; Βέβαια στην συγκεκριμένη περίπτωση η ζωή της πρωταγωνίστριας δεν τροφοδότησε ένα σενάριο…αλλά το αντίθετό.
Όπως και να χει δείτε την παρουσιάστρια πιτσιρίκα πριν ακόμη την ακουμπήσει το νυστέρι του πλαστικού…Απλά πανέμορφη…

Στις φυλακές Γρεβενών προφυλακιστέος ο 48χρονος για αποπλάνηση ανηλίκου


-Στις φυλακές Γρεβενών οδηγούν τώρα τον 48χρονο με την κατηγορία της αποπλάνησης ανηλίκου

ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ στα μάτια σας!!! Τι κρύβετε πίσω από αυτή τη φωτογραφία;

Δείτε τι κρύβετε πίσω από αυτή τη φωτογραφία!!!..

Απαιτήσεις γυναικών από άντρες διαφόρων ηλικιών

Απαιτήσεις γυναίκας από άντρα 25 ετών...

H καλύτερη κόντρα αυτοκίνητου.. Δεν την έχει δει κανείς. ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΙΑ δειτε..!!

Πραγματικά ο τύπος δεν υπάρχει καθόταν και έδινε π.....στο φανάρι δείτε πολύ γέλιο λέμε.....αυτά μόνο εδώ

Στον Εισαγγελέα ΤΩΡΑ ο 48χρόνος Καστοριανός που κατηγορείται για Παιδοφιλία

Στον Εισαγγελέα ο 48χρόνος Καστοριανός που κατηγορείται για Παιδοφιλία

ΠΑΙΔΙΚΑ ΚΑΡΤΟΥΝ – DISNEY. Πόσο..."αθώα" είναι;

Τελικά τίποτα δεν είναι αθώο… Ο αριθμός 33 είναι ο αγαπημένος αριθμός των μασόνων… 33 ήταν και τα άτομα που ίδρυσαν το national geographic. Φανατικός αναγνώστης του ο Walt Disney, κατά πολλούς μασόνος 33ου βαθμού…


Υπάρχουν όμως στοιχεία που η εταιρεία παιδικών Disney να δηλώνει ξεκάθαρα το που ανήκει; Φυσικά ας ρίξουμε μια ματιά…

Έρχονται τα χάπια νέας γενιάς που θα επικοινωνούν με τους γιατρούς

Τα χάπια νέας γενιάς, θα στέλνουν μήνυμα ή email σε γιατρούς και συγγενείς ειδοποιώντας πότε ο ασθενής έλαβε το φάρμακό του

Μια νέα γενιά «έξυπνων» χαπιών τα οποία θα καταγράφουν τη δόση των φαρμάκων που λαμβάνουν οι ασθενείς ή θα ειδοποιούν γιατρούς και συγγενείς σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, βρίσκεται σε φάση δοκιμής από φαρμακευτικές εταιρείες. 

Ο πιο περίεργος δρόμος που έχετε δει!

Το Guoliang είναι ένα μικρό χωριό στην επαρχία Huanan της Κίνας.
Μέχρι το 1972, το χωριό ήταν σχεδόν αποκλεισμένο από τον υπόλοιπο κόσμο, αφού ο μοναδικός δρόμος που έφτανε εκεί ήταν ένα στενό μονοπάτι στην πλαγιά ενός βουνού. Τότε, οι απελπισμένοι κάτοικοι του χωριού αποφάσισαν να κάνουν κάτι για αυτό.
Έτσι ξεκίνησαν να κατασκευάσουν οι ίδιοι ένα δρόμο που να συνδέει το χωριό τους με την υπόλοιπη περιοχή. Και τα κατάφεραν.

Κοιμήθηκε Βρετανίδα και ξύπνησε... Κινέζα

Η Σάρα έμαθε ότι ανήκει σε μια από τις ελάχιστες περιπτώσεις ανθρώπων που έχουν διαγνωστεί με το Σύνδρομο ξενικής προφοράςΤο πρωί της 7ης Μαρτίου 2010 δεν διέφερε σε τίποτε για την 38χρονη Σάρα Κόλγουιλ από το Πλίμουθ της Βρετανίας, μέχρι που... άκουσε τη φωνή της.

Οι πρώτες εικόνες της BMW i8

Οι πρώτες εικόνες της BMW i8Μέχρι τώρα την BMW i8 την είχαμε δει με βαρύ καμουφλάζ, αλλά πρόσφατα κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο οι δύο πρώτες φωτογραφίες του μοντέλου που θα μπει στην παραγωγή και θα κάνει πρεμιέρα στην έκθεση της Φρανκφούρτης.

Γιώργος Τσαλίκης | Το ”Aπαγορευμένο 2” είναι εδώ

tsalikisΜετά το απόλυτο ελληνικό hit του καλοκαιριού ”Απαγορευμένο” και το ”Θέλεις πόλεμο” ο Γιώργος Τσαλίκης ξαναχτυπά παρουσιάζοντας μας την συνέχειά του πρώτου, το ”Απαγορευμένο 2”. Ακούστε το!
Ο αγαπημένος Γιώργος Τσαλίκης  μας παρουσιάζει το νέο του τραγούδι ”Απαγορευμένο 2”, γράφτηκε μέσα στο καλοκαίρι μέσα από μία ανάγκη τόσο του κοινού αλλά και των φίλων του Γιώργου Τσαλίκη για περισσότερη διασκέδαση αλλά και εκτόνωση, δύο πράγματα που όλοι αναζητούν αυτή την εποχή για να ξεφύγουν.Το ”Απαγορευμένο 2” δημιουργήθηκε με βάση ένα concept  του Γιώργου Τσαλίκη. Ενώ τη μουσική του τραγουδιού υπογράφουν ο Νίκος Σουλιώτης και ο Παναγιώτης Μπρακούλιας.

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ VIDEO: Αγόρι έχει τρελάνει την επιστημονική κοινότητα με την ικανότητά του

Οι γιατροί έχουν μελετήσει την καταπληκτική όραση του Nong Youhui από τότε που ο πατέρας του τον πήγε στο...



 νοσοκομείο στο Dahua,στην νότια Κίνα,επειδή ανησυχούσε για τα έντονα γαλανά μάτια του.

Διαφήμιση τυριού - Πολύ γέλιο!

Το ποντικάκι ..

Δείτε τον Χάρη Ρώμα με ΔΕΡΜΑΤΙΝΑ ΚΑΙ ΑΦΡΟ ΜΑΛΛΙ να την πέφτει στην ΑΔΥΝΑΤΗ Έλντα Πανοπούλου!!! (VIDEO)

Δείτε τον Χάρη Ρώμα με ΔΕΡΜΑΤΙΝΑ ΚΑΙ ΑΦΡΟ ΜΑΛΛΙ να την πέφτει στην ΑΔΥΝΑΤΗ Έλντα Πανοπούλου!!! (VIDEO)Ναι συνέβη κι αυτό! O Χάρης Ρώμας έπαιζε κάποτε τον σκληρό, μοντέρνο γόη...! Και η Έλντα Πανοπούλου ήταν τσιλιβήθρα! Όλα αυτά συνέβησαν το 1983.

Ο μπασκετμπολίστας Spider-man που «σαρώνει» στο διαδίκτυο!

Ο μπασκετμπολίστας Spider-man που «σαρώνει» στο διαδίκτυο!Το συγκεκριμένο βίντεο, αν και κυκλοφορεί λιγότερο από εβδομάδα, έχει μισό εκτατομμύριο «χτυπήματα» στο YouTube!Όπως ενημερώνει το κειμενάκι στην αρχή αυτού του δεύτερου βίντεο, οι άνθρωποι που εμφανίζονται -εκτός φυσικά από τον Spider-Man – δεν είχαν ενημερωθεί νωρίτερα ότι θα τους απαθανατίσει κάμερα.
Γι΄ αυτό και είχαν αυθόρμητες αντιδράσεις. Το σκεπτικό είναι απλό:

Αλέν Ντελόν: Η ομοφυλοφιλία πάει κόντρα στη φύση

Νέο σάλο στη γαλλική κοινή γνώμη προκάλεσαν τα σχόλια που έκανε ο διάσημος ηθοποιός σε τηλεοπτική συνέντευξη. Ερωτηθείς από την παρουσιάστρια να ξεκαθαρίσει τις θέσεις που είχε υποστηρίξει πρόσφατα σχετικά με την ομοφυλοφιλία, είπε πως λυπάται, «αλλά είναι κόντρα στη φύση».

ΒΙΝΤΕΟ - Δείτε πως αδειάζει ένα ποτάμι μέσα σε λίγα λεπτά

Δείτε στο παρακάτω βίντεο, πόσο εύκολα θα αδειάσει ένα αρκετά μεγάλο και βαθύ ποτάμι, απλά με το ανατίναγμα ενός φράγματος. Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό !! 

Παντρεύεται το κορίτσι με τα πιο πολυσυζητημένα ...οπίσθια! [φωτο]

Αρραβωνιάστηκε κρυφά και σύντομα θα ντυθεί νυφούλα!

Νυφούλα λέγεται πως ετοιμάζεται να ντυθεί η...
αδερφή της Kate Middleton, Pipa που έγινε talk of the world λόγω των... οπισθίων, που μας έδειξε στον πριγκιπικό γάμο!

Θεσσαλονίκη: Έπαθαν... πλάκα όταν έμαθαν τον ιδιοκτήτη της λευκής Λαμποργκίνι!

Το εντυπωσιακό και πανάκριβο αυτοκίνητο που κέντριζε τα βλέμματα στους δρόμους της πόλης, έκρυβε... μια ιδιαίτερη ιστορία!
Βγάζει μάτια μια λευκή Λαμποργκίνι 6.500 κυβικών που κυκλοφορεί στους δρόμους της
Θεσσαλονίκης. Δεν είναι όμως μόνο η εντυπωσιακή εικόνα του πανάκριβου αυτοκινήτου...

Δείτε το ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ VIDEO όπου ένα ακρωτηριασμένο δελφίνι κολυμπάει με ένα επίσης ακρωτηριασμένο παιδί!!! (VIDEO)

Δείτε το ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ VIDEO όπου ένα ακρωτηριασμένο δελφίνι κολυμπάει με ένα επίσης ακρωτηριασμένο παιδί!!! (VIDEO)Ένα 8χρονο αγόρι, που έχει υποβληθεί σε διπλό ακρωτηριασμό και έμαθε να κολυμπάει με προσθετικά βατραχοπέδιλα μπήκε σε μία πισίνα και κολύμπησε μαζί με ένα δελφίνι. ...
Και όμως, οι δυο τους είχαν κάτι κοινό, εκτός από την αγάπη τους για το νερό: το δελφίνι είναι επίσης τραυματισμένο και του έχει κοπεί η ουρά...

Τα GEOX αποκλειστικοτητα στο ΒΗΜΑ ΒΗΜΑ ΓΡΑΜΜΟΥ 13 Άντεξε μια βόλτα με τον Vettel χωρίς να ουρλιάξεις και κέρδισε δεκάδες ζευγάρια παπούτσια (VIDEO)

Μέχρι που θα φτάνατε για να κερδίσετε ένα ζευγάρι παπούτσια; Σε αυτή την ερώτηση ψάχνει απάντηση η εταιρεία παπουτσιών Geox και η Infiniti Red Bull Racing Formula One Team για να χαρίσει σε 10 τυχερούς όλη την νέα της κολεξιόν. 

Μαρτυρία-κλειδί ρίχνει φως στην υπόθεση του θανάτου του Μιχάλη Ασλάνη

Μαρτυρία-κλειδί ρίχνει φως στην υπόθεση του θανάτου του Μιχάλη ΑσλάνηΜαρτυρία- κλειδί στο STAR από τον διακοσμητή του ατελιέ του Μιχάλη Ασλάνη έρχεται να ρίξει φως στην υπόθεση του θανάτου του. 
...

ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ: Δείτε την ΣΕΞΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ της Αλίκης Βουγιουκλάκη μαζί με τον Μπονάτσο πριν 31 ΧΡΟΝΙΑ!!! (PHOTOS)

ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ: Δείτε την ΣΕΞΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ της Αλίκης Βουγιουκλάκη μαζί με τον Μπονάτσο πριν 31 ΧΡΟΝΙΑ!!! (PHOTOS)Το καλοκαίρι του 1982 η Αλίκη έπαιζε στο θέατρο την «Εβίτα» με συμπρωταγωνιστή τον Βλάσση Μπονάτσο ενώ είχε προηγηθεί η χειμερινή σεζόν του έργου με θριαμβευτική επιτυχία. Ήταν και η χρονιά που οι δυο τους έγιναν ζευγάρι....

Δίτροχο που πέφτει μόνο αν το χτυπήσει ένας… μικρός ελέφαντας! «μοτοσικλέτα του μέλλοντος», ο λόγος είναι η απόλυτη ευστάθειά

Φουτουριστικό ντιζάιν και ηλεκτροκινητήρα διαθέτει το C1, το δίτροχο που αναπτύσσει η μικρή αμερικανική εταιρεία Lit Motors και το οποίο προβλέπεται να κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ από τον επόμενο χρόνο…
Ωστόσο, αν το C1 έχει γίνει αφιέρωμα σε δεκάδες περιοδικά και σάιτ τεχνολογίας, που το περιγράφουν ως τη «μοτοσικλέτα του μέλλοντος», ο λόγος είναι η απόλυτη ευστάθειά του, αφού είναι εξαιρετικά δύσκολο να ανατραπεί – θα παραμείνει όρθιο ακόμη κι αν κανείς το σπρώξει με όλη τη δύναμή του ή πέσει πάνω του ένα φορτηγό με ταχύτητα 60 χλμ./ώρα.

Δείτε την πιο όμορφη πόλη της Ευρώπης!

Το Colmar είναι μια μικρή πόλη στη βορειοανατολική Γαλλία, με πληθυσμό περίπου 65.000 κατοίκους.
Είναι γνωστή για τα μουσεία της αλλά και για τα πολλά αρχιτεκτονικά της μνημεία.
Αρκετοί είναι αυτοί που υποστηρίζουν ότι το Colmar είναι η πιο όμορφη πόλη στην Ευρώπη. Και βλέποντας κανείς τις φωτογραφίες που ακολουθούν, είναι δύσκολο να διαφωνήσει με αυτό!