Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καπνίσματος: «Πάρτε την απόφαση και κόψτε το κάπνισμα!»

Το κάπνισμα σκοτώνει περίπου 3,5 εκατομμύρια ανθρώπους κάθε χρόνο, εκ των οποίων πάνω από 600.000 είναι μη καπνιστές που εκτίθενται σε παθητικό κάπνισμα. Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καπνίσματος (31 Μαΐου) σας προτρέπει λοιπόν να «Απελευθερωθείτε από το κάπνισμα!».

Αυξημένες παρενέργειες στη καρδιά από κοινά παυσίπονα

paysipona parnergeiesΗ μελέτη, η οποία δημοσιεύθηκε στην επιθεώρηση «The Lancet», διεξήχθη από ερευνητές του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης θέτει για μια ακόμα φορά την ιβουπροφένη και την δικλοφενάκη, δυο ιδιαίτερα διαδεδομένες παυσίπονα, στο εδώλιο του κατηγορουμένου για παρενέργειες, αν λαμβάνονται σε υψηλές δόσεις και για μεγάλο χρονικό διάστημα. Οι παρενέργεια είναι ότι αυξάνουν τον κίνδυνο για καρδιαγγειακά επεισόδια και καρδιακή ανεπάρκεια καθώς και για γαστρορραγία.

Ποιοι παράγοντες προκαλούν άγχος

Τις ώρες που χάνουμε καθημερινά λόγω του άγχους υπολόγισε μια νέα βρετανική μελέτη. Ένας ενήλικας λοιπόν χάνει λόγω άγχους 2 ώρες την ημέρα ή αν προτιμάτε 14 ώρες την εβδομάδα, σε γενική απεικόνιση 5 χρόνια από τη ζωή του.

Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΜΑΧΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΛΕΥΧΑΙΜΙΑ

KIRTLAND, Οχάιο: Το πιστεύεται ή όχι, η εικόνα πίσω από την Erin Potter, ένα κορίτσι απο το Kirtland που μάχεται με την λευχαιμία, είναι κάτι το εκπληκτικό. Είναι βέβαιο ότι εξέπληξε την μητέρα της. «Η αντίδρασή μου αμέσως, ήταν ότι η Παναγία, μας ακούει, αυτή βρίσκεται εκεί," είπε η Jen Potter. 

Μέλισσες εκπαιδεύονται ως ναρκαλιευτές!

 Μέλισσες εκπαιδεύονται ως ναρκαλιευτές!Σύμφωνα με υπολογισμούς των Κροατικών αρχών, από την έναρξη του πολέμου στη Γιουγκοσλαβία το 1991 έχουν χάσει τη ζωή τους από εκρήξεις ναρκών πάνω από 2,500 άνθρωποι.

Υπάρχουν ακόμη καλοί άνθρωποι!

 Υπάρχουν ακόμη καλοί άνθρωποι!Είναι συνήθης πρακτική τα αυτοκίνητα στη Ρωσία να φέρουν κάμερες από τις λήψεις των οποίων έχουμε δει αρκετά συγκλονιστικά ντοκουμέντα (κυρίως τροχαία ατυχήματα). Οι κάμερες βέβαια καταγράφουν ότι συμβαίνει στο οπτικό πεδίο τους και μεταξύ άλλων κατέγραψαν καλές πράξεις καθημερινών ανθρώπων.

Οργανισμός του ΟΗΕ: Φάτε μέδουσες

Οι μέδουσες είναι όλο και περισσότερο παρούσες στους ωκεανούς ολόκληρου του κόσμου, αναφέρει ο FAO επικαλούμενος τους εμπειρογνώμονες οι οποίοι μιλούν για έναν «ωκεανό μεδουσών» που παίρνει τη θέση ενός «ωκεανού ψαριών».

Δείτε πώς γίνεται το χέρι σας αν μείνετε 10 μέρες μέσα σε νερό..

O Tim Yarrow πριν απο μερικά χρόνια επιχείρησε να σπάσει το ρεκόρ και να μείνει μέσα σε νερό για 10 ημέρες...

Ο νεαρός έζησε για 10 μέρες συνεχόμενες μέσα σε μια πισίνα σε εμπορικό κέντρο της νότιας Αφρικής και είδε μια τρομακτική αλλαγή στα άκρα του.

Ξανθιά και σeξι η Μαριλένα από το «Δέκα λεπτά κήρυγμα»!

Και ποιος δεν θυμάται την Μαριλένα από την σειρά "Δέκα λεπτά κήρυγμα". Η μικρή Μαριλένα μεγάλωσε, έγινε ξανθιά και πολύ σeξι!

Δείτε πρόσφατη φωτογράφηση της.


Δείτε την τρομακτική φάρσα που απαγορεύτηκε στις ΗΠΑ! [VIDEO]


Top 10: Δέκα ιστορικές εγκαταλελειμένες πίστες

 Ανάμεσα στις σχισμές των ματιών μας, καλό θα είναι να ρίχνουμε μια ματιά και στις θεαματικές νίκες του παρελθόντος και ιδιαίτερα στις πίστες εκείνες που πλέον δεν υπάρχουν. Οι περισσότερες από αυτές έχουν εγκαταλειφθεί και ας δούμε ίσως τις 10 σημαντικότερες.

Ένα από τα πιο τρομακτικά μονοπάτια του κόσμου.. (pics)

Και μόνο κοιτώντας αυτές τις φωτογραφίες..
νιώθεις το στομάχι σου να σφίγγεται.