Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

Σοκ:Για να αποδείξουν τον "ανδρισμό" τους ασέλγησαν σε 7χρονα αδελφάκια

Δύο 17χρονοι ασέλγησαν στα ανήλικα αδέρφια, επειδή... προκλήθηκαν από φίλη τους - Οι γονείς των παιδιών "πλάκωσαν"στο ξύλο τους γονείς των 17χρονων.
Όλα έγιναν πριν από λίγες μέρες στην...
Χαλκίδα και αποκαλύφθηκαν σήμερα. Σύμφωνα με το newsit, σε πλατεία της πόλης βρίσκονταν οι δύο 17χρονοι με μια φίλη τους και λίγα μέτρα πιο κάτω, τα δύο 7χρονα αδερφάκια που έπαιζαν.

Κίνα: Συλλήψεις υπόπτων για διακίνηση παιδιών

Συλλήψεις μετά από εφόδους της αστυνομίας σε 15 περιοχές. Τι προβλέπει η κινεζική νομοθεσία για τη διακίνηση παιδιών. Απελευθερώθηκαν 181 παιδιά-όμηροι

Τέλος στα αυτοκόλλητα των τελών κυκλοφορίας

Οριστικό αντίο στην "συλλογή" από αυτοκόλλητα των τελών κυκλοφορίας στο ΙΧ μας βάζει το κράτος. Η μεγάλη κομπίνα πολλών ιδιοκτητών. Διαβάστε πόσο μας κοστίζει κάθε χρόνο η έκδοσή τους

Ειδες τον ανθρωπο με χρωματα?

AΠΙΣΤΕΥΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: Τα καλύτερα στιγμιότυπα του EURO 2012



Παρακάτω θα δείτε τρία απίθανα βίντεο με τα καλύτερα, γεμάτα ένταση αλλά και χιούμορ, στιγμιότυπα του Euro 2012!! Aπολαύστε!

Η «πρώτη» προπόνηση του Ολυμπιακού στην Αυστρία

Ολοκληρώθηκε η πρώτη προπόνηση του Ολυμπιακού στο Άχενκιρχ της Αυστρίας υπό τις οδηγίες του νέου τεχνικού της ομάδας του Πειραιά, Λεονάρντο Ζαρντίμ. 

Αλόη: Ελιξίριο μακροζωίας

Το «φυτό της αθανασίας» ή το ελιξίριο μακροζωίας είναι τα ονόματα που δίνουν στην αλόη, ένα φυτό που χρησιμοποιήθηκε και εξακολουθεί να χρησιμοποιείται για θεραπευτικούς σκοπούς και όχι μόνο. 

Υλοτόμος καταπλακώθηκε από δέντρο. Το ατύχημα συνέβη στις 8:30 το πρωί στη Βυσσινιά.

Επί τόπου έφτασε η πυροσβεστική Υπηρεσία, αλλά οι συνάδελφοί του είχαν καταφέρει να τον απεγκλωβίσουν.
Οι πυροσβέστες μετέφεραν με φορείο τον υλοτόμο μέχρι το σημείο που βρισκόταν το ασθενοφόρο.
Διεκομίσθη στο Νοσοκομείο Καστοριάς όπου και νοσηλεύεται.
διαβάστε περισσότερα alphafm.gr

Μέσα στον Αύγουστο τα...μαντάτα

Tα ξένα ειδησεογραφικά δίκτυα μεταδίδουν τις τελευταίες ώρες ότι δεν θα πρέπει να αναμένονται επίσημες αποφάσεις των υπουργών Οικονομικών της Ευρωζώνης (Eurogroup) για την Ελλάδα και την Κύπρο πριν από τον Αύγουστο.
Tags: EUROGROUP

«Καμπάνα» 30 χρόνια σε πατέρα που βίαζε την κόρη του

Είχε συλληφθεί τον Μάιο στην Ανδραβίδα

Φυλάκιση 30 ετών επιβλήθηκε στον  αλλοδαπό από το Κακουργιοδικείο Κεφαλονιάς, ο οποίος είχε συλληφθεί τον περασμένο Μάιο στην Ανδραβίδα, κατηγορούμενος για αποπλάνηση, βιασμό και αιμομιξία της ίδιας του της κόρης!

Η υπόθεση του διεστραμένου πατέρα, ο οποίος σύμφωνα με το κατηγορητήριο βίαζε την κόρη του από την ηλικία των δέκα ετών, ήρθε στο φως της δημοσιότητας έπειτα από καταγγελία της συζύγου και της ίδιας της κόρης του, όπως αναφέρει το thebest.gr.

ΔΕΙΤΕ: Πώς είναι σήμερα οι πρωταγωνιστές από τη Γαλάζια Λίμνη;

Έπαιξαν στην τεράστια επιτυχία της δεκαετία του '80, "Γαλάζια Λίμνη". Η Brooke Shields και ο Christopher Atkins...

Εσείς ξέρατε τι σημαίνει το «i» μπροστά από τα προϊόντα της apple;

Η Apple δημιούργησε ένα εμπορικό σήμα, το «i», για να θεωρηθεί ότι δεν έχει σχέση με τη λειτουργία και το σχεδιασμό. Τι σημαίνει λοιπόν το «i» στο iPod, iPhone και iPad;Όταν η...Apple κυκλοφόρησε στο ντεμπούτο των προϊόντων της, κατ 'αρχάς, το iMac ο Steve Jobs δήλωσε: «Πρόκειται για ένα γάμο του internet με την απλότητα του Macintosh." 

Βενιζέλος κατά πάντων

Ξεκάθαρη επίθεση σε όσους τον αμφισβητούν εντός του κινήματος εξαπέλυσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος κατά την ομιλία του στην Εθνική Συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ.

Το Σάββατο αναμένεται να γίνει η κηδεία της 23χρονης αδικοχαμένης πρωταθλήτριας, Αγγελικής Κουτσονικολής.

Το Σάββατο η κηδεία της 23χρονης πρωταθλήτριαςΤόσο φίλοι και γνωστοί, όσο σύσσωμος ο ποδηλατικός κόσμος θα πουν στις 11:00 στο Νεκροταφείο Σχιστού το τελευταίο αντίο στην αθλήτρια της εθνικής ομάδας ποδηλασίας, η οποία «έσβησε» στην άσφαλτο.

Καστοριανό ξενοδοχείο ψηφίστηκε στα καλύτερα της Ελλάδος‏

Καστοριανό ξενοδοχείο ψηφίστηκε στα καλύτερα της Ελλάδος‏Στο τελευταίο τεύχος του ταξιδιωτικού περιοδικού TRAVELLER, ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας του κοινού για τα καλύτερα ξενοδοχεία της Ελλάδος.

Γιατί η Φινλανδία απειλεί να βγει από το ευρώ!



Η δήλωση της υπουργού Οικονομικών της Φιλανδίας Jutta Urpilainen ότι “Η Φινλανδία θα εξέταζε την έξοδο της από την Ευρωζώνη αντί να
πληρώνει τα χρέη άλλων χωρών  έπεσε σαν κεραυνός στην έδρα της Ε.Ε.αλλά και στις αγορές όπου το ευρώ υποχωρεί κάτω απο το 1,24 δολάρια .

ΣΟΣ...!!!! ΑΓΡΙΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΜΕ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΕΞΤΡΕΜΙΣΤΕΣ ΣΕ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ...!!! ΦΩΝΑΖΑΝ "ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑ... ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ;"

ΜΗΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΕΒΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ...!!!

To νέο Renault Alpine 110-50 είναι έτοιμο για παραγωγή!

Πολύ κοντά στο να δοθεί το «πράσινο φως» για την παραγωγή του Alpine A110 είναι η Renault, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες. Η γαλλική φίρμα θα ανακοινώσει την απόφασή της προς τα τέλη του έτους, αλλά και την εταιρεία με την οποία θα συνεργαστεί για την κατασκευή του νέου sport car.

Έστελνε απειλητικά μηνύματα στην ιστοσελίδα του «Ελ. Βενιζέλος»

Στη σύλληψη ενός 23χρονου Βέλγου για διασπορά ψευδών ειδήσεων, προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές της Σητείας, μετά από συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Αερολιμένα Αθηνών.

Φυλακίζονται δυο πρώην δικτάτορες της Αργεντινής για απαγωγές βρεφών

Ο Χόρχε Βιντέλα (αριστέρα) και  Ρεϊνάλντο Μπινιόνε, δικτάτορες της Αργεντινής τις δεκαετίες του '70 και '80Ο Χόρχε Βιντέλα (αριστέρα) και Ρεϊνάλντο Μπινιόνε, δικτάτορες της Αργεντινής τις δεκαετίες του '70 και '80

Διάσημο εγχώριο μοντέλο μας κολάζει με το κορμί της… (pics)

Που τη χάνεις που τη βρίσκεις όλο σε κάποια παραλία είναι και κολάζει τον αντρικό πληθυσμό με το καλλίγραμμο κορμί της. Ο λόγος φυσικά για την σέξι Όλγα Φαρμάκη η οποία με κάθε ευκαιρία μας αποδεικνύει γιατί θεωρείται μία από τις πιο σέξι γυναίκες της ελληνικής showbiz.

Hot day in Thessaloniki


Λοξό πληκτρολόγιο στα smartphones

Λοξό πληκτρολόγιο στα smartphonesΚάνει δοκιμές η Microshoft
H Microsoft φαίνεται πως δοκιμάζει διάφορες εναλλακτικές προτάσεις για το μέλλον των Windows Phone συσκευών και μία από αυτές είναι το λοξό πληκτρολόγιο. 

Παραίτηση – βόμβα στα χέρια του Σαμαρά

 Παραίτηση – βόμβα στα χέρια του ΣαμαράΣτα χέρια του πρωθυπουργού βρίσκεται ήδη η παραίτηση του διοικητή… της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιώργου Προβόπουλου!