Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Ομάδα Προστασίας Αδέσποτων Καστοριάς-ΑΦΙΕΡΩΜΑ

Στις αρχές του φετινού φθινοπώρου εμφανίστηκε στην πόλη της Καστοριάς μια ομάδα εθελοντών που σκοπός της είναι η προστασία (υιοθεσίες,στειρώσεις,τροφές,φάρμακα) στα αδέσποτα ζώα της Καστοριάς.

Όσο ο καιρός περνάει τα μέλη της ομάδος όλο ένα και πολλαπλασιαζονται, και έτσι από τα τρία βασικά και ιδρυτικά μέλη πλέον έχουμε μια μεγάλη  παρέα που κάνει την καρδιά της Καστοριάς να χτυπά σε φιλοζωικούς ρυθμούς.

Τι περιέχουν οι εφιάλτες και τα άσχημα όνειρα των ανθρώπων;

Τι περιέχουν οι εφιάλτες και τα άσχημα όνειρα των ανθρώπων; Φως στο ερώτημα δίνει νέα καναδική έρευνα
Η σωματική επιθετικότητα και βία αποτελεί το πιο συχνό «θέμα» στους εφιάλτες, σύμφωνα με επιστήμονες από τον Καναδά. 

Οι διαπροσωπικές και λεκτικές συγκρούσεις αποτελούν βασικό συστατικό των άσχημων ονείρων, ιδίως των γυναικών, οι οποίες βλέπουν τέτοια όνειρα με διπλάσια συχνότητα σε σχέση με τους άνδρες. Αντίθετα οι άνδρες, πολύ πιο συχνά από ό,τι οι γυναίκες, έχουν εφιάλτες με φυσικές καταστροφές (πλημμύρες, σεισμούς κ.α.), καθώς και με πολέμους.

Ο ΠΟΥΤΙΝ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ Ε.Ε-"Μακριά από Ουκρανία γιατί θα αναμιχθούμε σε Ελλάδα και Κύπρο"!

 Με μια ψυχρή, προειδοποιητική υπενθύμιση επί της ουσίας, για τις ζώνες επιρροής στην Ευρώπη, Δύσης-Σοβιετικής Ένωσης...

(τότε, Ρωσίας σήμερα) που είχαν συμφωνηθεί στην Γιάλτα το 1945, ο Ρώσος πρόεδρος Βλάντιμιρ Πούτιν έστειλε ένα αυστηρό μήνυμα σε ΕΕ και ΗΠΑ να κρατηθούν μακριά από την ουκρανική κρίση στην 32η Σύνοδο Κορυφής Ε.Ε.-Ρωσίας στις Βρυξέλλες.

Ελληνιδα ξύπνησε στο νεκροτομείο ,τι είδε μετά τον θάνατό της.VIDEO

 ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Γιατί οι άνθρωποι έχουν μπλε μάτια και τι σημαίνει αυτό για την υγεία!

Γιατί οι άνθρωποι έχουν μπλε μάτια και τι σημαίνει αυτό για την υγεία! Τα μάτια είναι ο καθρέφτης της ψυχής και δεν είναι απλά ένα κλισέ, αλλά μια απόλυτη πραγματικότητα. Τα κύρια γνωρίσματα του χαρακτήρα μπορούν να «διαβαστούν» στα μάτια των ανθρώπων, εφ ‘όσον ξέρουμε το πώς.

Ο καθένας είναι διαφορετικός στον χαρακτήρα, στην εμφάνιση, στην κατανόηση αλλά το χρώμα των ματιών σε κάποιο βαθμό ενώνει τους ανθρώπους και τους δίνει μερικά κοινά χαρακτηριστικά.

Το βιβλίο που δεν έχει καταφέρει ποτέ κανείς να διαβάσει και να αποκρυπτογραφήσει [εικόνες]

Το βιβλίο που δεν έχει καταφέρει ποτέ κανείς να διαβάσει και να αποκρυπτογραφήσει [εικόνες] Αποτελείται από 360 σελίδες και βασίζεται σε ένα φανταστικό κόσμο με άκρως σουρεαλιστικές και αφηρημένες εικονογραφήσεις. Για παράδειγμα από ένα αγαπημένο ζευγάρι προκύπτει ένας αλιγάτορας ενώ σε μια άλλη σελίδα τα ώριμα φρούτα στάζουν αίμα.

Το μυθιστόρημα ονομάζεται Codex Seraphinianus, και πρόκειται για μια εικονογραφημένη εγκυκλοπαίδεια ενός μυστικού και ακόμη ανεξερεύνητου κόσμου. Το βιβλίο αποτελεί μέχρι και σήμερα ένα αίνιγμα για τους γλωσσολόγους, οι οποίοι δεν είναι σε θέση να προσδιορίσουν το νόημα του αλφαβήτου που χρησιμοποιήθηκε γι αυτό το απόκοσμο παραμύθι.

Νεο ΣΟΚ στην αγορά: Κλείνει αλυσίδα των Zara στην Ελλάδα

 Το κλείσιμο των καταστημάτων της Uterqüe, αλυσίδας δερμάτινων αξεσουάρ και υποδημάτων, στην Ελλάδα αποφάσισε ο όμιλος Inditex (Zara)...

Η Uterqüe διέθετε υποδήματα, τσάντες, αξεσουάρ και μια περιορισμένη συλλογή ρούχων σε τιμές πάνω από το μέσο όρο του προϊοντικού μίγματος που προσφέρει ο όμιλος μέσω των υπόλοιπων concept της Zara..

Τα απίστευτα κατορθώματα των μοναχών Σαολίν

diaforetiko.gr : 118 600x400 Τα απίστευτα κατορθώματα των μοναχών Σαολίν Οι μοναχοί Σαολίν εδώ και αιώνες περιβάλλονται με μια ατμόσφαιρα μυστηρίου…
Η ιστορία τους, οι διδασκαλίες τους, η εκπαίδευσή τους και οι εντυπωσιακές επιδόσεις τους στον τομέα των πολεμικών τεχνών είναι μοναδικές στον κόσμο και ακροβατούν μεταξύ μύθου και πραγματικότητας.
Τα ουσιαστικά μυστικά του Τάγματος των πολεμιστών μοναχών Σαολίν παραμένουν επτασφράγιστα μυστικά για όσους δεν ανήκουν στις τάξεις τους, όμως που και που αφήνουν τους κοινούς θνητούς να πάρουν μία ιδέα της φιλοσοφίας και του τρόπου ζωής τους.

Εκπληκτικά σκίτσα με μολύβι… ξεπηδούν από τον καμβά!

diaforetiko.gr : heine1 Εκπληκτικά σκίτσα με μολύβι… ξεπηδούν από τον καμβά! Ο Βέλγος καλλιτέχνης Ben Heine παρουσιάζει ένα απίθανο project με τίτλο «Pencil vs Camera» που περιλαμβάνει μια σειρά τρισδιάστατων φωτογραφιών όπου ο καλλιτέχνης αποτελεί μέρος της δημιουργίας. Πιο συγκεκριμένα πρόκειται για τεράστια σκίτσα με μολύβι στα οποία ποζάρει και ο ίδιος ο καλλιτέχνης δημιουργώντας ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα. Μια οπτική ψευδαίσθηση κάνει τον θεατή να μην πιστεύει στα μάτια του βλέποντας έναν άνθρωπο να συμμετέχει ενεργά μέσα στο σκηνικό.

Γλυτωσε τα σκυλια απο του γουρουνιου τα δοντια...VIDEO

 Το τραυματισμένο αγριογούρουνο επιτίθεται στα σκυλιά που το πάθος για το κυνήγι τα έχει παρασύρει. Ο παγανιέρης βλέποντας ότι τα σκυλιά κινδυνεύουν επιτίθεται στο τραυματισμένο αγριογούρουνο με το μαχαίρι (λόγχη είναι). Όλα αυτά κάπου στη Γαλλία. Δείτε το video...