Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

«Ένας άνθρωπος υπό χρεωκοπία»

«Ένας άνθρωπος υπό χρεωκοπία»Τελευταίες παραστάσεις 28-30 Ιουνίου
Εκείνος, ένας άνθρωπος που σταδιακά -αλλά αμετάκλητα- χάνει τα πάντα. Η αγαπημένη του, μια θαρραλέα γυναίκα που αντιλαμβάνεται τον κίνδυνο και οπισθοχωρεί. Το τρίτο πρόσωπο, ένας εντεταλμένος εκκαθαριστής που με ανεξήγητο ζήλο αναλαμβάνει την υπόθεση. Στην μαύρη κωμωδία του David Lescot «Ένας άνθρωπος υπό χρεωκοπία», που παρουσιάζεται για τρεις μέρες ακόμα στο Θέατρο Scrow στο Παγκράτι, οι τρεις ήρωες αναπτύσσουν απρόβλεπτες σχέσεις μεταξύ τους.

Η Ελλάδα είχε βιομηχανία αυτοκινήτων από το 1900!!!

Ναι ρε Έλληνα, αντί να προωθείς την κάθε εικόνα που σου στέλνουν στο facebook, προώθησε αυτή την εικόνα! Που ξέρεις, μπορεί κάποιος να εμπνευστεί! Η Ν. Θεολόγου ήταν ελληνική εταιρεία κατασκευής οχημάτων.

Iδρύθηκε από τον Νίκο Θεολόγου, Έλληνα μηχανικό αυτοκινήτων στις ΗΠΑ, ο οποίος είχε επιστρέψει στην Ελλάδα και αποφάσισε να ιδρύσει την εταιρεία. Το εργοστάσιο της εταιρείας βρισκόταν στην Αθήνα. (Αλήθεια που;)

Αυτά είναι τα ονόματα των εμφιαλωμένων νερών με εξασθενές χρώμιο-Διαδώστε τις λίστες

Στη δημοσιότητα έδωσαν οι Οικολόγοι Πράσινοι, τα ονόματα των εταιρειών  εμφιαλωμένων νερών στα οποία, σύμφωνα με μετρήσεις που έκαναν με δική τους  πρωτοβουλία, εντοπίστηκαν υψηλές συγκεντρώσεις του άκρως τοξικού εξασθενούς  χρωμίου. Όπως αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους προέβησαν στη γνωστοποίηση των  εταιρειών γιατί αν και τα στοιχεία βρίσκονται από τις 23 Δεκεμβρίου στη διάθεση  του...

Α ΡΕ ΕΛΛΑΔΑΡΑ! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΚΑΒΓΑΣ... σε παραλία! (VIDEO)

Πραγματικά δεν καταλαβαίνω πώς κατόρθωσε να... βρίζει έτσι
-για τουλάχιστον τρία λεπτά, χωρίς ούτε μια φορά να αναφερθεί στο πρόβλημα το οποίο την εξόργισε (ώστε να καταλάβουμε κι εμείς!).

Ανακαλύφθηκαν 3 «βιώσιμοι» εξωπλανήτες

Ανακαλύφθηκαν 3 «βιώσιμοι» εξωπλανήτεςΤρεις νέοι εξωπλανήτες, ικανοί να φιλοξενήσουν ζωή, ανακαλύφθηκαν σε ένα τριπλό ηλιακό σύστημα.
Οι τρεις πλανήτες έχουν μάζα λίγο μεγαλύτερη από της Γης και περιστρέφονται γύρω από ένα άστρο με μάζα δύο φορές μικρότερη του Ήλιου, το οποίο με τη σειρά του κινείται σε τροχιά γύρω από δύο άλλα παρόμοια άστρα.

Έρχεται η πρώτη ταινία lego! [trailer]

Οι περισσότεροι από εμάς είμαστε εξοικειωμένοι και γνωρίζουμε τα τουβλάκια lego. Ωστόσο πρώτη φορά η εταιρεία θα επιχειρήσει να ανοίξει τις επαγγελματικές της δραστηριότητες και στον κινηματογράφο.